Bukseoutlet Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg føler mig rigtig godt behandlet. God kvalitet, svarer til forventningerne. Har allerede lagt en ekstra bestilling som også svarede til forventningerne. Jeg handler der helt sikkert igen. Tak Pia... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De lækreste bukser, der bare passer. Det er 3. Og ikke sidste gang jeg bestiller. Elsker de små personlige hilsner der kommer med og hurtig og nem levering. Kan kun anbefale at købe bukser der.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god service hurtig levering og så får man oveni købet en personlig hilsen. Varerne er i god kvalitet. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos jer.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Modtog idag min første ordre fra Bukseoutlet,og det er ikke sidste gang jeg bestiller hos dem ❤️ Varen var præcis som forventet 😊 Gode priser og hurtig levering. Meget flot pakke der kom,med lill... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Jeanswinkel

Geschreven door het bedrijf

Bukseoutlet.dk er en dansk online forhandler, der specialiserer sig i at tilbyde et bredt udvalg af bukser til kvinder i alle aldre og størrelser. Virksomheden fokuserer på at levere kvalitetsjeans fra mærker som Karostar, Jewelly og Place du Jour til konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med serviceniveauet. Ud over jeans tilbyder Bukseoutlet.dk også accessories og beklædningsgenstande fra mærker som Ofelia, hvilket giver kunderne mulighed for at sammensætte komplette outfits. BUKSE OUTLET Virksomheden lægger vægt på at holde omkostningerne nede for at kunne tilbyde kunderne attraktive priser. Samtidig er fremragende kundeservice en integreret del af deres forretningsfilosofi. For at sikre, at kunderne finder den rette pasform, tilbyder Bukseoutlet.dk en størrelsesguide, der hjælper med at navigere i de forskellige størrelser og modeller.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

80 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hurup levering

2 februari 2025

Antwoord van Bukseoutlet

Johanne - Hurup - Øst Nord og vest, selv syd Hurup kan få leveret, det er bare ikke alle der ved det endnu, så kunne du være vores Hurup ambassadør - Det ville være skønt :D - Spøg til side, vi er glade for at din levering kom hurtigt frem, og at du synes om det du fik tilsendt, vi udlevere ikke folk, men den seje farve du valgte, den var hurtigt udsolgt i din str. så vi er sikker på at du kom hurtigt til tasterne :) God dag!

Fantastisk hurtig levering

Fantastisk hurtig levering. Jeg er meget tilfreds og vil helt sikkert handle her en anden gang.
Jeg bestilte mine bukser en sen lørdag aften og bukserne lå allerede klar til afhentning mandag, altså 2 dage efter.
5 store stjerner fra mig.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

1 februari 2025

Antwoord van Bukseoutlet

Lotte - Vi takker, bøjer og synes bare det er super fedt at du synes om vores service, vi sender ALLE de dage hvor vi kan få indleveret vores bukser, så I kunder kan nyde bukserne (næsten hurtigere end I kan betale dem) Vi pakker som sagt hver dag, for at gør jer glade, det står os nært at I vælger os både pga prisen, men også pga vores service.

Tak for din tilbagemelding, og vi har hørt ude i byen, at du smiler ekstra meget når du har dine jeans på, så sørg for at have dem på så ofte du kan, så alle kan se at du nyder dine nye jeans :D

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Elsker disse bukser fra Karostar og så…

Elsker disse bukser fra Karostar og så til en pris, hvor man ikke bare kan nøjes med 1 par 🙈🤭

31 januari 2025

Antwoord van Bukseoutlet

Der var 1 der var 2 der var 3 par jeans på vej til dig, og der er endnu flere på lager der venter på at du trykker dem i kurven, og så er der flere på vej til dig. De er bare et par klik væk, og så er der nyt til garderoben. Vi skal nok assistere dig med at sende dem, og kæle for dem indtil de kommer hjem til dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget tilfreds flotte bukser👍😃 kan…

Meget tilfreds flotte bukser👍😃 kan virkelig anbefale Bukseoutlet, god service 😃

16 januari 2025

Antwoord van Bukseoutlet

Marianne din storartede kvinde! Nej hvor er vi glad for din dejlige kommentar! Det er skønt at modtage disse beskeder, selv på en grå dag må solen lyse på dig. Vi hører også fra dine bukser at du er godt tilfreds, og at du ofte synger på vej ud af badet når du ved at du skal have dine lækre jeans på! - Det er vi stolte af.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget tilfreds med mit køb!

Fin og hurtig ekspedition, og jeg har fået de fedeste bukser til en rigtig god pris. Jeg er meget tilfreds!

12 januari 2025

Antwoord van Bukseoutlet

Anne - Tak! - Vi er så glade for at du er tilfreds, glad og at dit køb giver dig et smil på læben, vi håber stadig at du synes bukserne er gode, og at de opfører sig godt? Vi har nemlig fået et par sms'er hvor de skriver at de har valgt den rette person, og at de ALDRIG kommer hjem, tak for lån af mobil, beder de os skrive til dig.

Hurtig levering 👍

Hurtig levering 👍
Lækre bukser 👍
God pris 👍

9 januari 2025

Antwoord van Bukseoutlet

Berit, Man skulle næsten tro at du skriver disse ord for at fortælle at dine jeans lige er noget for dig, og det kan vi godt forstå, for vi synes det er lige noget for dig, og vi er sikre på at du synes de jeans passer dig perfekt, og vi er så ovenud glade, for det er nemlig det vi hører, når vi får en mail eller sms ugentligt om hvor glade de er for dig, og omvendt.

God og hurtig levering

God og hurtig levering

6 januari 2025

Antwoord van Bukseoutlet

Britta, Tak, af hjertet tak! - Vi gør bare vores bedste, og jeg er sikker på at DAO, GLS og PostNord bare gerne vil af med pakkerne igen når de først får dem fra mig, fordi de flyver rundt i begejstring for at komme ud til dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og god service

Bedste kvalitet

27 december 2024

Antwoord van Bukseoutlet

Kære Ulla, Vi er så glade for at du gider bedømme vores produkter, vi er nemlig ikke særlig gode til at prale, så når vi får sådan en besked her, så er vi ekstra stolte. Vi kunne ikke sige det meget bedre selv, kvaliteten er nemlig HELT i top, og vi går kun efter den bedste kvalitet når vi handler ind til jer kunder.

Altid hurtig levering

5 december 2024

Antwoord van Bukseoutlet

Annette - og du er altid hurtig til at købe, så det er win-win her, og vi er mere end bare glad fordi du handler hos os, vi er så glade, at du nævnes i vores ugentlige personale møde, med rundstykker til buskerne når du har handlet hos os. De står næsten i kø, for at komme ud og være hos dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte nederdel til julegave til min…

Købte nederdel til julegave til min datter, og den er virkelig fin. Super god service, og så dejligt med en personlig håndskrevet hilsen med i pakken..

3 december 2024

Antwoord van Bukseoutlet

Hanne - Vi er glade for at du købte dette nederdel til din datter, vi har hørt fra andre jeans at de er misundelige på det nederdel, fordi nederdelen er kommet et rigtig godt sted hen, og den stråler hele tiden, fra top til tå. Vi håber din datter er lige så glad for din gave, som vi er for at du købte den til hende.

God service

God service

5 december 2024

Pia - Lækkre bukser - Larsen,

Tak for din anmeldelse, og tak fordi du har handlet hos os, og du må undskylde hvis din telefonregning er steget den sidste tid, men vi bliver ved med at blive kimet ned af dine bukser, der fortæller hvor meget du forkæler dem med skånevask, og det bedste spot i klædeskabet, de føler sig virkelig kongelige.

Lyn hurtig levering og pænt tøj

Lyn hurtig levering og pænt tøj

26 november 2024

Antwoord van Bukseoutlet

Heidi! - Tak! Tak fordi du roser vores tøj, de bliver så stolte når jeg kommer ud på lageret og overbringer dem alle disse trustpilot beskeder. De bliver så glade, og de flyver tilbage i deres kasser når de hører sådan nogle ting, de fleste er nemlig så generte, at de ikke tør at komme ud af kasserne, men vi kan hører at de snakker sammen, og de ved, at der altid er et kompliment til dem, du må hilse dine bukser, selvom vi får en mail i ny og næ fra din mobil, om at de synes de har fået den helt perfekte plads i dit klædeskab.

Hurtig levering og nem bestilling

Hurtig levering og nem bestilling

19 november 2024

Kære Annette,

Vi er glad for at du synes vores levering er hurtig og vores side er nem at bestille på, vi er så glade, at bukserne får rundstykker på personale mødet i morgen. Jeg skal nok huske at rose dem i min ugentlige tale. Vi takker, bøjer, nejer og vi håber at du vender tilbage. Jeg skal nok hilse bukserne på lageret, hvis du lige hilser dem vi har sendt ud.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

18 november 2024

Antwoord van Bukseoutlet

Hurtig levering, Hanne - Vi er ovenud glad for at du synes dette, men hvad har vi dog gjort for at opnå det - tænker du? Nu skal du se, vi modtager ordren, og så går der et GYS igennem vores lager for alle jeans tænker "Hvem er de næste" og så går den store skattejagt igang for vores plukker, og så gælder det om at være stille, og når de finder ud af hvem der skal sendes ud, så går der en kæmpe jubel igennem lageret, og de kan slet ikke være stille på turen hen til jer kunder. Derfor er de Danmarks, måske gladeste jeans du har fået fat på.

God dag til dig, og vi glæder os til at sende endnu flere jeans din vej :)

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Varen var som beskrevet.
Passede perfekt☺️

11 november 2024

Kære Jean,

Vi er stolte, ikke over at vores beskrivelse passer perfekt, men at du synes vi har gjort vores arbejde godt, og vi synes også at dit valg af jeans hos os kun har været med ét for øje, nemlig kvalitet, og det er lige hvad vi ønsker I som kunder skal have, og dine jeans er i hvert fald glad for at du har valgt lige netop dem, for de er glade for "Match made in heaven" som de ofte skriver hjem om.

Nemt at bestille

Nemt at bestille, hurtig levering med personlig hilsen. Nemt at returnere. God service.

12 november 2024

Antwoord van Bukseoutlet

Kære Helle, vi takker og bøjer.

Vores mål er at gøre det så nemt som muligt at få vores jeans så hurtigt og nemt fra vores hylde og ud til jeres klædeskabe, og jeg må indrømme at dine nye jeans har haft noget af en tur, de er blevet smidt rundt med at medarbejderne hos transportøren, og de troede det var en tur i en forlystelsespark, og de lå spændt og ventede på at du hentede dem, og de har taget et billede af dit smil, da du åbnede pakken, vi viser det ikke her, for så er det alt for mange der sender dig en besked for du så, SÅ glad ud! De sender dagligt sms'er og fortæller at du er det perfekte match! - Håber I får skabt gode minder sammen!

Kærlig hilsen

Super dejlige bukser

Super dejlige bukser. Lynhurtig forsendelse

10 november 2024

Hej Mette,

vi gør alt for at jeres jeans kommer ud til jer så hurtigt som muligt, vi bestikker lagerfolkene og pakke medarbejderne med chokolade, og sodavand, og gode julefrokoster og en god sjat i løn for at det går stærkt, og stærkt, er nøgleordet. For der er sorte streger på gulvet efter sikkerhedssko der hviner rundt på lageret, man skulle nogle gange tro at de har været i lærer ved julemanden og hans nisser, for ofte er der bare en hvid røgsky ude på lageret og en masse magi.

Selv bukserne må stoppe op og puste engang imellem, og jeg ved at lige netop bukserne er så vilde efter at komme ud til jer kunder, at de synger så meget at budene vil af med dem så hurtigt som muligt, for det er næsten julemusik året rundt.

Vi håber du bliver lige så glade for dine jeans, som de er at være ude ved dig.

Fuld tilfredshed

Fuld tilfredshed, hurtig levering og tak for de fine julekort. Her vil jeg bestemt handle igen.

8 november 2024

Antwoord van Bukseoutlet

Heeeeeej Vini! Tak fordi du lige besluttede dig for at smide 5 Stjerner, vo har fået en sms fra vores jeans at du er en 10'er ud af 5, så du har virkelig charmeret dem! Tak fordi at du kunne finde plads til dine jeans i dit hjerte, vi er så glade for at de ikke skal være på lageret, men at komme ud og få en masse gode oplevelser. Vi synes det er så rart at samle på gode oplevelser, og det får de også med dig, det er vi sikre på.

Goooood dag og aften, og alt godt fremover, til du kommer retur og køber nogle flere gode jeans med personlighed :)

Antwoord van Bukseoutlet

Mette! Af hjertet tak, og dine jeans synes faktisk at de er blevet en langt bedre produkt ved at få dig til at STRÅLE i dine nye jeans, de glæder sig til at komme med ud til julefrokoster og familiehygge, det er næsten lige før at de selv hopper ud af skabet når du åbner det.

De har også sendt os en mail, hvor de fortæller at de har fået en helt ny ynglingsplads i dit skab. Tak endnu engang.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtig betjening

Hurtig betjening, men desværre var den størrelse jeg bestilte udsolgt, trods den var på hjemmesiden, da jeg afgav ordren.

27 oktober 2024

Kære Annette,

Vi er utrolig kede af det, og vi bøjer os i støvet, vi har haft en for stor pegefinger på tastaturet den dag vi skrev antal ind på den str. du bestilte, så vi siger TAK, fordi de lige hjalp os med at holde status på de par jeans, det var en stor støtte, et STOOORT 5tal til dig. Vi håber selvfølgelig det var en enesteående tilfælde, og næste gang får du det du så gerne vil have. Vi gør alt hvad vi kan for at få din og andres oplevlese til at blive som et barn foran en forlystelsespark.

God dag Annette, og tak for din mening, den betyder så meget for vores jeans.

Dit is Trustpilot