Bukseoutlet Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg føler mig rigtig godt behandlet. God kvalitet, svarer til forventningerne. Har allerede lagt en ekstra bestilling som også svarede til forventningerne. Jeg handler der helt sikkert igen. Tak Pia... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De lækreste bukser, der bare passer. Det er 3. Og ikke sidste gang jeg bestiller. Elsker de små personlige hilsner der kommer med og hurtig og nem levering. Kan kun anbefale at købe bukser der.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god service hurtig levering og så får man oveni købet en personlig hilsen. Varerne er i god kvalitet. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos jer.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Modtog idag min første ordre fra Bukseoutlet,og det er ikke sidste gang jeg bestiller hos dem ❤️ Varen var præcis som forventet 😊 Gode priser og hurtig levering. Meget flot pakke der kom,med lill... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Jeanswinkel

Geschreven door het bedrijf

Bukseoutlet.dk er en dansk online forhandler, der specialiserer sig i at tilbyde et bredt udvalg af bukser til kvinder i alle aldre og størrelser. Virksomheden fokuserer på at levere kvalitetsjeans fra mærker som Karostar, Jewelly og Place du Jour til konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med serviceniveauet. Ud over jeans tilbyder Bukseoutlet.dk også accessories og beklædningsgenstande fra mærker som Ofelia, hvilket giver kunderne mulighed for at sammensætte komplette outfits. BUKSE OUTLET Virksomheden lægger vægt på at holde omkostningerne nede for at kunne tilbyde kunderne attraktive priser. Samtidig er fremragende kundeservice en integreret del af deres forretningsfilosofi. For at sikre, at kunderne finder den rette pasform, tilbyder Bukseoutlet.dk en størrelsesguide, der hjælper med at navigere i de forskellige størrelser og modeller.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

80 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Flotte bukser

5 november 2024

Antwoord van Bukseoutlet

*puster ud* TAAAK! jeg er lige kommet retur til lageret efter at jeg løb afsted med din ordre, jeg må indrømme at jeg nok skal have bedst om at låne julemandens kane, eller Magnussens F1 racer, det ville have været hurtigere, Flyvåbnet ville ikke låne mig deres F16, og jeg stillede mig gerne tilfreds med en helikopter, det måtte jeg heller ikke, så der var kun ét at gøre, og det var at komme i form! - og i form, det kom jeg.

God dag, og forresten, dine bukser blev så glade da jeg afleverede dem at posen hoppede selv ind på hylden, og det opkald vi fik på vores telefonsvare igår, tyder på at de har det godt.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Helt igennem tilfreds

Helt igennem tilfreds, super fine bukser 👍 eneste lille minus : ville ønske I havde bukser i lige et nummer mindre 🙏

5 november 2024

Kære Marianne,
Vi ville også ønske at fabrikken begyndte at lytte til jer kunder, om at bukserne skal være mindre, lidt mere skæve og ikke mindst noget mere medgørlige når de kommer ud af vaskemaskinen. Men vi kan ikke være herre over hvad de forskellige brands har tænkt i forhold til deres strategi. Jeg synes også der er for lidt chokolade i en rittersport, ja selv den store. Der er også for få chips i poserne og så smager de for lidt af salt. Vi sælger bukser ned i str. 34, det er Jewelly du skal kigge på i den forbindelse, og længere ned kan vi desværre ikke komme endnu, vi ville så gerne hjælpe alle, men se det på den lyse side, så er der noget at vende tilbage, for at kigge på.

God dag Marianne, og vi gør ALT hvad vi kan få at gøre det nemmere, sjovere og bedre at handle hos os :D

Fine bukser

Fine bukser, jeg handler gerne her igen.

2 november 2024

Antwoord van Bukseoutlet

Lene, af hjertet tak! - Vi kan kun være taknemmelige, og tak er et fattigt ord. Men vi er så glade for din feedback, og vi skulle hilse fra dine jeans, ja de ringer hjem engang imellem, og fortælle at de også synes at de har fået en fin plads i dit hjem, selv i vasketøjskurven føler de sig hjemme. Vi håber at I sammen får skabt de bedste minder, og de bedste øjeblikke, og skulle du fange dem på film eller billede, så bliver de glade, for de er SÅ fotogene, de kære jeans.

God dag til dig.

Så hyggeligt at få pakke fra jer ♥️

Så hyggeligt at få pakke fra jer ♥️
Med sjov hilsen og en lille gave…
Desuden mine yndlingsbukser…
Vender gerne tilbage igen og igen 😀
Venlige hilsener herfra.

31 oktober 2024

Kære Inger,

Livet er en gave, det er vores jeans også, og de synes også det er en gave at komme hjem til dig, de har sendt en sms fra din mobil, og fortalt os hvor meget de bliver forkælet, vi bliver så misundelige når der komme et ny-moderne postkort ind af døren, og varmer vores hjerte. Vi siger også altid på Gensyn til vores kunder, det får altid et smil frem på bukserne, for så ved de at de for følgeskab af deres venner fra lageret. Vi håber at du vil tage godt imod de næste par jeans du handler hos os, for de glæder sig allerede til at være sammen med deres venner.

Hurtig levering, super produkter

Handler altid bukser i Bukseoutlet og har altid været 100% tilfreds.

1 november 2024

Kære Jette,

Nu bliver vi lidt kede af det, du skriver at du aldrig har været 100% tilfreds, hvad kan vi gøre bedre synes du? Vi er dog utrolig tilfreds med dine 5 stjerner, det synes vi er rigtig flot at du synes vi er så dygtige, men man kan ikke give mere end 5 stjerner herinde, så hvad kan vi gøre for dig, for at få 10 stjerner i din personlige bog? :)

Du er meget velkommen til at fortælle hvad du har på hjertet - vi tager gerne imod ris og ros. Ris er altid godt til gryderet, og ros det lever vi højt på :)

God dag til dig, og må du have en fantastisk tid sammen med dine jeans, de har ringet hjem og sagt at de er i godt selskab.

Kære Lotte,

Tusind tak, og gudskelov for at dine nye jeans får så meget god omtale, for de er ikke helt tilfredse med at komme hjem på lageret at ligge igen, de bliver lidt triste. Så nu er de sikkert trygt og godt i dit skab, og de har det godt, det er vi glade for. Vi håber at I sammen får en masse gode minder, og en masse sjove grin, slå ikke for hårdt på lårene, det er de ikke så glade for, men et kærligt klap, det skader nok ikke.

Hurtig levering efter bestilling

30 september 2024

Kære Christin,
Vi er utrolig glade for din feedback. Vi bestræber os på, I de tider der ikke er ferie, at sende inden for 24 timer efter bestilling. Der kan være dage hvor der går lidt længere tid, men ofte er det dagen efter bestilling at vores ordre kommer på farten.

Du må have en fantastisk dag.