Lækker mad og go service. Må indrømme at jeg, efter at have læst trustpilot, havde lidt betænkning omkring hvorvidt jeg skulle besøge stedet... Men min bekymring var uden grund. Maden smagte so... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Så trist- Ventede 3/4 time på to burgere- der blev serveret halv kolde- de havde glemt at lave twistere. Twisterne var meget små, tynde meget tørre pomfrits- havde ALDRIG været twistere . Det blev se... Toon meer
Deres burger smager af leverpostej på den virkelig dårlig måde (selv rigtig leverpostej smager bedre, anbefaling ville være at skifte bøffen ud med rigtig leverpostej, på den måde ved man da hvad man... Toon meer
Engang var Bull et sted man besøgte når man var rigtig sulten efter en stor greasy burger og en ordentlig spand pommes. Nu er det middelmådige halvkolde kedelige burgere med en lille slat pommes til.... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Restaurant Bull Diner Odense - Byens Bedste Burgere - Bull Burgere
Contactgegevens
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Er der en anmeldelse der er lavere end 1 stjerne?
Har nu benyttet mig af Bull nogle gange. HVER GANG er det en skuffelse. Dette har intet med maden at gøre. De glemmer ALTID dele af vores bestillinger, så en tur på Bulls bliver altid til en ekstra køretur.
Denne gang er de dog gået over grænsen. Vi lavede en større bestilling til flere medarbejdere. Vi manglede 5x mayo til pomfritterne, 3x dips og en jordbær milkshake. Det er utroligt man altid skal tjekke sine bestillinger igennem 3 gange for at sikre de ikke har glemt noget. Vi har en medarbejder der ikke spiser svinekød, og han havde bestilt en burger med ost. I stedet for at få ost i burgeren så smider de bacon i. Han kan derfor ikke spise den og finder først ud af det efter første bid. Jeg kan på ingen måde sætte mig ind at man kan overlade en hel butik til så ukoordinerede mennesker, der er ingen service og de ligner ærlig talt hovedløse høns når de render rundt i det køkken, der er simpelthen ikke styr på noget. Det er simpelthen så træels at skulle betale dyre domme uden at få noget der ligner det man bestiller. Man har jo ikke altid lige en ekstra halv time til lige at smutte derned igen. Så må i ansætte en ekstra medarbejder der kører ud med de fejlagtige bestillinger der kommer over disken, for der er nok af dem. Jeg fik at vide jeg kunne skrive en klage på hjemmesiden. Men sådan som jeres virksomhed ellers kører, så tvivler jeg på at det er mere kompetente medarbejdere der sidder og behandler disse.
Maden er faktisk fin når man får hvad man bestiller. Men jeg vil fra nu af altid fraråde alle at købe på Bull og sætter aldrig mine ben der igen.
Kedelig bolle og overstegt kød
Vi tænkte egentligt at Bull skulle være noget ekstraordinært og da vi lige er flyttet til byen havde vi hverken hørt godt eller dårligt men visionerne på deres hjemmeside lovede godt! Men ak, bollerne var tørre og kedelige, kødet var hårdt og tørt og der var aldeles mangel på grønsager. Virkeligt ærgerligt da de virker som om at de egentligt gerne vil mere.... Op jer bull! Så får I en (kun en!) chance mere herfra!
Klart bedre ind Mac..
De 2 gange jeg indtil nu har været på Bulls, har været rigtige gode og jeg kommer helt sikret igen =)
God solid burger - Svingende service kvalitet
Jeg spiser 2-3 gange om mdr på bulls.
Langt de fleste gange er det en super god oplevelse. velsmagende og mættende. Har enkelte gange fået forkert af, hvad jeg har bestilt. Har ringet til dem efterfølgende, og kunne(den ene gang) uden mer omkostninger kører ned og hente ny menu - men ekstra pomfrites, og oinienrings (jeg ikke ahvde bestilt) som kompentation.
En anden gang fik jeg en flad undskyldning over telefonen, og det var det.
Jeg synes det måske er en anelse for dyrt - men når den sidder perfekt i skabet, er det pengene værd.
Dybt skuffet
Jeg har efterhånden besøgt Bull Burger en del gange – både den på Albanigade og den på Middelfartvej. Desværre er det kun gået én vej med kvaliteten, og det er nedad. Den er simpelthen blevet så ringe, at der går længe inden jeg lægger flere penge hos Bull.
Jeg bestilte en B-Big Menu med ekstra dressing i burgeren, og bad dem ved bestillingen om at huske den ekstra dressing, da jeg flere gange har oplevet at der ikke var ekstra dressing i burgeren, selv om jeg havde bestilt og betalt ekstra for det. Jeg blev forsikret om at de altid huskede den ekstra dressing.
Skuffelsen var dog stor da jeg fik den bestilte menu. Burgeren var nærmest mast flad, og når det kom til dressing i burgeren, er der åbenbart en anden opfattelse af begrebet ”ekstra dressing” hos Bull Burger. En side af sagen er at man skal betale ekstra for ekstra dressing i burgeren, men når man så får en burger der nærmest skal forbi et laboratorium for at fastslå om der overhovedet er dressing i den, bliver oplevelsen squ træls. At burgeren så samtidig var halvkold, og pommes fritterne bar præg af at have ligget i en varmekasse, frem for at være frisklavede, var bare dråben.
Med de priser Bull tager, bør man kunne forvente bedre kvalitet end hos Burger King og McDonald’s på en halvdårlig dag.
En stjerne gives fordi man ikke kan give mindre, og fordi de har Dr. Pepper.
Byens bedste hustlere!!
Det er sket mange gange snart.. Man bestiller en menu, man vil gerne bede om at burgeren er uden løg eller "andet", og hvad er den så med når man kommer hjem, LØG og alt det andet man ikke ville have i!! Det samme sker hvis man bestiller med EKSTRA dressing i burgeren, så kommer man hjem og pakker sin burger ud, nu UDEN 1 dråbe dressing.. Der kan selvfølgelig ske fejl, men der er snart hver 2 gang det sker nu efterhånden(men til den pris, skal det sgu være i orden).. Det kan da ikke være så svært at læse på en ordre hvad der står!!
Ikke som de andre gange
Normal plejer min kæreste og jeg at være rigtig glade for at spise hos Bull, men den sidste gang var under middel. Ved min kæreste burger var der dressing ud over det hele vores pomfritter var slatne og kedelige. Alt i alt ikke den oplevelse vi plejer at få.
Smagsløs burger og overvæld af løg
62 kr for en burger jeg selv kunne have lavet tusind gange bedre. Føj!!!!
Meget kedeligt
Ikke interessant overhovedet. Havde fået det anbefalet, men meget slatten burger til en lidt for høj pris. Dog bliver man mæt og der er rigtig mange twister fries med, som jo smager godt. Men burgerne er ikke noget at råbe hurra for.
Crap
3 Kolde burger menuer, i kold restrant. 340 kr. Tak for det. Bull Odense C
Slækker på kvaliteten
Har været på Bullburger flere gange og været ganske godt tilfreds med deres varer/smag(ellers var jeg vel ikke kommet tilbage) har både været i Odense V og i Odense C da den ligger tættest på os..
Den resturant i Odense C er aldrig opvarmet så tilstrækkeligt så man kan sidde og spise unden overtøj :-(, nå men var derinde(Odense C) for ganske få dage siden(søndag 24/3)og bestilte 2*burger menuér, bestilling gik fint troede jeg, blev tilbudt nogle osteruller til 20kr norm. 39kr jo tak.
Satte mig ned på vores plads og gik bonnen igennem, hvor jeg kunne se at ekspedienten havde taget 39kr for det tilbud som han lige havde sagt kun kostede 20kr, nå op til kassen og gøre opmærksom på problemet, no problem fik bare pengene retur og en undskyldning.. ja ja det går jo nok tænkte jeg. MEN nej det blev kun værre, servtricen kom med de bestilte "osteruller" var der ikke meget tilbage i rullerne for det hele lå i posen og rullerne var meget mørke og hule pga manglende ost, da burger blev serveret blev jeg noget overrasket over denne burger. Bollen over/under var maks 1cm tyk og var lettet for al luft så var helt DØD at tygge i, derudover var bacon koldt og i nogle små stykker, 2 små klatter dressing, halvkold bøf som gjorde at osten ikke kunne smelte under de 2 næsten kolde ting lå der 2-3 hele salatblade, dog tilpasset lidt så salat ikke stak alt for meget ud af burger som det ellers gerne må gøre. vores fritter(twister) var okay, så de røg ned først, da det var den mad som var spiselig.
Jeg kontaktede en af servitricerne og spurgte om der ikke var mulighed for at få nogle nye menuer da dette ikke var hvad vi mente mad som var deres resturant værdig, dette blev dog afvist, så ja fritterne røg ned og vi måtte efterlade en halv burger da dette ikke var noget vi havde lyst til at spise...
Så vi er nok færdige med at komme på Bullburger som ellers har været et godt alternativ til de store burgerkæder, men hellere det end kold/branket mad og purre afvisning over dette.
NUL STJERNER
En frokostburger med 100g oksekød. En ting er at størrelsen er uacceptabel for almindelige mennesker (125g må være et absolut minimum, når man kun skal have én burger) men det der indfandt sig på bunden af min kedelige hvedebolle var en mormorfrikadelle lignende genstand, der mest af alt lignede en ting der havde været til opbevaring i køleskabet - stegt - i minimum 3 dage før opvarmning. KLAMT er hvad jeg vil sige. De er gode til at skære friske grøntsager - ja - men du befinder dig prismæssigt et stykke over hvad såvel burgerking og mcdonald kan præstere, og det du får er ringe kvalitet af de mest basale ingredienser kød og bolle.
Iskolde burgere !
Jeg havde store forventninger til Bull, men blev dybt skuffet .. Til 99 kroner pr. menu forventer man da i det mindste at burgeren er VARM ! Min mand og jeg fik serveret en iskold burger !!
Et par velsmagende pomme frites retter ikke op på det !!!
Prisen taget i betragtning er det bare sååååå langt ude at servere kolde burgere - McDonalds gør det bedre !
2 stjerner, fordi de er søde !
Byens Bedste Burger
Tager lidt længere tid end typisk fastfood-restauranter, men kvaliteten er også bedre - og burgerne større, så du ikke bliver sulten en time efter du har spist!
Super kvalitet, mængde og service!
Jeg undlader at give den sidste stjerne, for om man vil have en almindelig eller grov bolle, mener jeg godt kunne være et valg, man får, uden at skulle betale de ekstra 3 kroner (og det er derfor ikke beløbet på de 3 kroner, jeg opponere imod, men princippet i at skulle betale ekstra ca. 3 % for en menu til kr. 100,-!) - lidt i stil med at der godt kunne følge to gange dyppelse af eget valg med til hver menu!
Men ellers er det super mad!
Bull i Tivoli
den er nu bedre end så mange andre burger steder, og dem er der mange af i kbh. Og især i tivoli er det svært at finde et ordentligt spisested, så bull er min ny favorit..
Der er dømt fuld mave.
Sodavand, fritter og en stor burger. Det smager sku godt det skidt. Man bliver langtids mæt af en menu, ikke som hos andre burger pushere.
Dejlige burger
Må sige at jeg blev positivt overrasket første gang jeg var på Bull, det er lækket mad og der er masser af det,
Det er der jeg spiser mine burger fremover..