Vorig jaar copic stiften besteld. Maar deze waren naar mijn idee al snel leeg. Telefonisch contact opgenomen en zeer netjes te woord gestaan. Duidelijk advies. Door verwezen naar de website, overigens... Toon meer
'n Kleine bestelling geplaatst. Daarvan waren twee penselen niet meer leverbaar. In (mail)overleg gekozen voor 'n alternatief. Prettige communicatie en bij de zending een heel persoonlijk briefje.... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Winkel in kunstenaarsbenodigdheden en lijstenmakerij, tevens schilder cursussen en schilderworkshops, gevestigd te Zwolle. Ook webwinkel
vechtstraat 90, 8021 az, zwolle, Nederland
- 31384548533
- info@buschvanderworp.nl
- www.buschvanderworp.nl
Bijzonder klantvriendelijke zaak
Bijzonder klantvriendelijke zaak: prettig contact. Snelle communicatie; wanneer de voorraad van een besteld product uitverkocht is wordt een alternatief voorgesteld of desgewenst een snelle terugbetaling uitgevoerd. Snelle levering , uitstekende verpakking met attente persoonlijke boodschap, over heel de lijn 10 op 10. Graag weer.
Niet alles leverbaar, gekozen voor 'n alternatief
Prettige communicatie en bij de zending een heel persoonlijk briefje.
Vijf sterren is het maximum, anders had er een extra gemogen.

Coulant en vriendelijk!
Absoluut een hele dikke aanrader. Mijn vrouw was jarig, dus een bestelling gedaan voor een ezel met accessoires. Daarna gebeld door het bedrijf met tips over welke producten beter werken voor een starter etc. Doos kwam binnen, en alles was ingepakt in cadeaupapier! Super coulant, super vriendelijk personeel. Echt een aanrader!
Duidelijke communicatie, snelle levering
Ik ben ontzettend tevreden over mijn bestelling bij dit bedrijf! Dinsdag had ik een verfset besteld en werd diezelfde dag nog gebeld met de mededeling dat het product tijdelijk niet leverbaar was. Ze gaven direct duidelijkheid over de verwachte levertijd – heel attent en professioneel.
Tot mijn verrassing werd de verfset al op zaterdag geleverd, dus nog sneller dan verwacht! Er zat zelfs een handgeschreven briefje bij met “bedankt voor je geduld en veel plezier” – echt een persoonlijk en sympathiek gebaar.
Kortom: snelle en duidelijke communicatie, snelle levering en een persoonlijke touch. Een aanrader!

Antwoord van Busch & van der Worp
Product goed en zorgvuldig verpakt
Product goed en zorgvuldig verpakt. Prima samenwerking met de bezorgdienst betreft de levering.
Alleen jammer dat je vantevoren geen bericht krijgt wanneer het product verzonden is.

Geweldige winkel
Gezellig ontvangen en goed geholpen. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Net niet helemaal goed
Helaas was één van de drie producten niet goed ingelijst. Zeer storende bobbels zichtbaar. Was niet nodig geweest met meer aandacht voor het eindproduct. De andere twee (zelfde lijst, zelfde formaat en zelfde papierdikte) waren prima.

Gastvrije winkel
Gastvrije ontvangst met een kopje thee. Daarna het mooie assortiment van deze Zwolse winkel mogen bekijken. Ook de website is dik in orde en orders worden snel verstuurd. Ik kom zeker nog eens terug.

Service is erg vriendelijk
Service is erg vriendelijk, als er iets niet op voorraad is, dan wordt je gebeld of gehaald hierover. Ik maakt tekeningen vaak met pastel of houtskool en grafiet.

Top zaak
Ik bestel al jaren bij Busch en van der Worp en ben altijd snel en goed geholpen. Het leveren van artikelen gaat volgens afspraak. Meestal de volgende dag in huis. En als er onverwacht iets niet is bellen ze om af te spreken hoe ze het kunnen oplossen.

Winkelbezoek
We komen regelmatig langs en krijgen goede tips en adviezen. Ze hebben er echt verstand van!

TOP!
Zeer goede webshop van deze winkel.
Vriendelijke en kundige medewerkers.
Snelle levering en als een artikel niet leverbaar is krijg je een telefoontje.
Dus gewoon top!

Antwoord van Busch & van der Worp
Fijne webwinkel en altijd in orde
Fijne webwinkel en altijd in orde! Goede kwaliteit spullen, handige content en blogs/vlogs. Kortom! Prima!

Antwoord van Busch & van der Worp
Artikel snel en makkelijk gevonden.
Artikel snel en makkelijk gevonden.
Goede service ook na contact.
Snelle levering net pp wrsoonlijk "tintje".

Creatieve Echte mensen....
Ontzettend fijn bedrijf met echte mensen online, ( geen Ai bots) , die je vragen beantwoorden. Geven altijd goede oplossingen en denken met je mee. De positieve energie van het team en het bedrijf is voelbaar. Ik hoop dat dit nog heel lang zo blijft. Tegenwoordig best schaars.......

Wow!!
Wow! de volgende dag was de bestelling al binnen. ik had een tube brons besteld van 120ml. Er zal een hartelijk briefje bij dat die niet op voorraad was en dat ze er een pot van 500ml in hadden gedaan, zonder enige kosten. Waar vind je dat nog! Dank je wel, Anna!

Top Service!
Ik woon in Voorburg maar bestel regelmatig bij Busch en van der Worp. Wat een enorme collectie en de mensen hebben verstand van hun producten. In de ochtend besteld en volgende dag al geleverd! Laatst wqs een tube verf niet op voorraad dit wordt dan gewoon een paar dagen later geleverd. Zal zeker hier opnieuw bestellen.

passie!
Je voelt echt de passie van dit bedrijf. Bij je bestelling een leuk handgeschreven kaartje maakt het zeker af. Het enige wat ik iets minder vind zijn de wat hoge verzendkosten, maar uiteindelijk weerhoudt het mij niet om te bestellen. Ga zo door!

Goede en snelle service
Goede en snelle service. Persoonlijk contact via de mail.

Verkeerd product.
Contact: Positief, Ik stel het op prijs als ik een verwittiging krijg dat mijn bestelling later komt.
Bestelling : Cerulean Blue gekregen in plaats van Cerulean Blue Chromium, een begrijpelijke vergissing aangezien de gelijkaardige naam. Helaas heb ik nu 2 dezelfde tubes en moet ik Chromium opnieuw bestellen.