Bijzonder klantvriendelijke zaak: prettig contact. Snelle communicatie; wanneer de voorraad van een besteld product uitverkocht is wordt een alternatief voorgesteld of desgewenst een snelle terugbeta... Toon meer
Absoluut een hele dikke aanrader. Mijn vrouw was jarig, dus een bestelling gedaan voor een ezel met accessoires. Daarna gebeld door het bedrijf met tips over welke producten beter werken voor een star... Toon meer
Vorig jaar copic stiften besteld. Maar deze waren naar mijn idee al snel leeg. Telefonisch contact opgenomen en zeer netjes te woord gestaan. Duidelijk advies. Door verwezen naar de website, overigens... Toon meer
'n Kleine bestelling geplaatst. Daarvan waren twee penselen niet meer leverbaar. In (mail)overleg gekozen voor 'n alternatief. Prettige communicatie en bij de zending een heel persoonlijk briefje.... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Winkel in kunstenaarsbenodigdheden en lijstenmakerij, tevens schilder cursussen en schilderworkshops, gevestigd te Zwolle. Ook webwinkel
vechtstraat 90, 8021 az, zwolle, Nederland
- 31384548533
- info@buschvanderworp.nl
- www.buschvanderworp.nl
Toppers!
Toppers!
Ik ben als minder-valide afhankelijk van online bestellen. Bij dit bedrijf vond ik alles wat ik zocht en tegen een prettige prijs.
Helaas werd mijn bestelling bij dit bedrijf volledig getorpedeerd door Post.nl. Het pak werd niet bij mij aangeboden maar meteen naar een voor mij volkomen onbereikbaar depot gebracht. Na drie telefoontjes met wat zij noemen de 'klantenservice' - nou ja, een half uur wachttijd per keer! - en een ingediende klacht waren ze volstrekt niet geinteresseerd.
Intussen mailde ik regelmatig met Busch en kreeg een snelle en adequate response. We overlegden de strategie en vooral werd er aan mij gevraagd wat voor mij het beste zou zijn. Mijn complimenten voor hun houding en begrip. Chapeau!
Ik heb mijn bestelling binnen maar zij zijn het eerste pakket kwijt plus de verzendkosten. Wat een schade. Bij post.nl moeten zij nu een onderzoek aanvragen vanwege de gekozen verzendmethode. Je moet maar durven! Ik hoop van harte dat het voor hen goed afloopt.
Ik beveel dit bedrijf bij iedereen aan.
Rosa Hustinx

Antwoord van Busch & van der Worp
Vermelden dat iets op voorraad is…
Vermelden dat iets op voorraad is terwijl dat niet zo is.
Zet eerlijk op de site dat niet in voorraad is
En dan beloven ze je dat ze 3 tubes willen sturen van 80ml in plaats van de bestelde pot van 250 ml. en dat ze zelf het verschil betalen om daar vervolgens toch maar op terug te komen

Antwoord van Busch & van der Worp
Goede service. Mailtjes over het niet hebben van een product en met een suggestie komen. En heel fijn dat ik me niet hoef uit te schrijven voor een mailing

Hele fijne winkel/webshop
Hele goede ervaring! Het artikel wat ik besteld had bleek achteraf niet op voorraad te zijn, maar samen met Maarten een passende oplossing gevonden die in feite duurder uitkwam, maar hoefde niets extra te betalen. Super geregeld!

Antwoord van Busch & van der Worp
Vlotte levering en duidelijke…
Vlotte levering en duidelijke persoonlijke communicatie bij vragen en/of levertijdinformatie.
Prima Service zoals Service zou moeten zijn!
Beslist niet de laatste keer dat ik wat bij ze zal kopen.

Antwoord van Busch & van der Worp
Groot assortiment en super service
Groot assortiment en super service, koop hier graag 👌

Goede service overzichtelijke website

Goede ervaring
Goede ervaring. Goede communicatie en de prachtige spullen zijn netjes geleverd.

Antwoord van Busch & van der Worp
Veel keus en uitstekende service

Snelle verzending
Snelle verzending, alles goed ingepakt. Fijne communicatie!

Heldere en snelle communicatie
Heldere en snelle communicatie. Zowel via de mail, als telefonisch.
Als een product niet voorradig is, wordt er een ander voorstel gedaan. Ook als het product duurder is en dat werd niet eens verrekend!
En er zat een persoonlijk kaartje bij. Dit werd zeer gewaardeerd!

Topwinkel!
De service van het personeel en de sfeer in de winkel is gewoon super. Ik woon in Apeldoorn naar rij graag om naar Zwolle voor deze winkel.

Goede communicatie
Goede communicatie, duidelijk en heel vriendelijk. Zelfs toen ik nog in tweede instantie een product bij de bestelling wilde voegen, werd heel aardig gereageerd en absoluut niet moeilijk gedaan. Kreeg ook advies over het product in kwestie.

Antwoord van Busch & van der Worp
Prima webwinkel, zal zeker opnieuw bestellen
Communicatie was snel, duidelijk en bovenal heel vriendelijk.
De bestelling is keurig geleverd, goed verpakt en goede materialen.
Daarnaast zijn de prijzen erg netjes.
Al met al heel tevreden over mijn eerste bestelling en ik zal er zeker opnieuw bestellen.

Snel verzonden, goed verpakt
Na een aantal aankopen in de winkel was dit mijn eerste online bestelling.
Op maandagmiddag besteld, eind van de middag werd ik gebeld dat 2 dingen helaas tóch niet op voorraad waren, een penseel en een aquarelblok. Voor het penseel hebben ze een vergelijkbare gekozen en ipv het bestelde A5 blok kreeg ik de A4 variant.
Op dinsdag had ik mijn pakketje al binnen! Keurig verpakt mét een handgeschreven kaartje van Nine erbij, dat maakt het altijd nét wat persoonlijker.

Antwoord van Busch & van der Worp
Alles wordt netjes en vlot geleverd
Alles wordt netjes en vlot geleverd. Zit je met een vraag, zoals ik zelf had onlangs, wordt je netjes en vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Kortom Busch & van der Worp is echt een aanrader. Mooie overzichtelijke site en wat ik ook heel prettig vind, je kunt op meerdere manieren betalen.

Uitstekend.
De bestelling is meer dan uitstekend afgehandeld. Eén item was niet voorradig.
Daar heeft men mij over gebeld en in overleg een vervangend artikel voor opgestuurd, met een leuk extraatje om het betaalde bedrag “vol te maken”.

Top service
Snelle reactie op mijn vraag of er kleurpotloden op voorraad waren. Fijn online contact. Mijn bestelling werd dezelfde dag nog verwerkt en binnen een paar dagen had ik het keurig netjes thuis

Geweldige zaak
Geweldige zaak. Ik werdt gecontacteerd met de vraag of het goed was dat ik een beter product (en duurder) voor de zelfde prijs wilde ontvangen. Dit is service. De levering ging ook snel. En ook belangrijk, de artikelen zatten in een ruime doos verpakt dus geen beschadigingen.
Vandaar krijgen zij van mij een warmedouch of te wel vijf sterren.
Ik wens jullie veel succes.

Antwoord van Busch & van der Worp
Bedrijf is een aanrader!!
Keurig geleverd!
Vriendelijk geholpen!!