C-Date Reviews 181

TrustScore 1 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Die meisten dates sind Fake. Die Ki übernimmt den Betrug des Lockvogel . Es ist eine absolute Geldabzocke ohne Gegenwert. Warun wird C-Date nicht verboten!?

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Biggest scam known to man. Cancel button wouldnt work ( how convenient), numerous attempts made to contact and cancel subscription and was ignored, ended up cancelling through my bank as they kept try... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Signed up for a free trial. Could not cancel so they ended up robbing me of £60. They now say I'm liable for another £40 and they are going to set a recovery firm on me - AVOID. We need to stop pay... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Scam scam scam. Impudency, no, criminal behavior! Just like the other reviews here I support the low score. Special designed dating site to scam. Just received bill on 4.200 D Kroner although I wrot... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Relatiebureau

Geschreven door het bedrijf

Opdag Casual Dating og find uforpligtende forhold uden bånd! Tilmeld dig gratis nu og aftal din første Casual Date.

Contactgegevens

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

12 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Giftes med farmand - for farmand er så sød. !!

Når man som pige/kvinde opretter en profil på c-date, skal man ikke indbetale en masse penge for at få ens profil til at virke, man kan sende beskeder og se andre profiler, det er ogaå meget fint. MEN synes eddermame det er en fis i en hornlygte at man ikke selv kan søge på profiler der er på c-date, NEEJ NEEJ det er noget de skal finde for en med ens marches (som de så fint kalder det), hvilket ikke giver nogen mening overhovedet.. Tror I da selv (c-date) at en 25-årige kvinde, vil have kontakt til en profil, hvor manden er på alder med min far, NO FUC***G WAY. Tag dog og kig på hvad JEG har sat af kriterier som f.eks alder 27-35 og overhold det i stedet for at finde en profil hvor personen er 50+, det er jo lige som ikke det jeg søgte.

15 februari 2014

Kære Amalie.

Du har ret i at C-date ikke er stedet for dig, hvis du fortrækker en service, hvor du selv skal sortere samtlige profiler af mere eller mindre oplagte partnerforslag igennem. Vi ønsker netop at kunne tilbyde et alternativ til denne traditionelle metode og kun udbyde et skræddersyet profiludvalg, som stemmer nøje ovens med de angivne søgekriterier.

Hvis du alligevel har fået matches/partnerforslag som på visse punkter ligger uden for dine søgekriterier, skyldes det som regel at I - af vores matching-system - er blevet vurderet til at passe rigtig godt sammen på andre områder. Mange af vores brugere har fundet et godt match på tværs af geografiske eller aldersmæssige skel. Vi beklager hvis nogle kontaktforslag på den baggrund ikke levede op til dine forventninger.

Desværre en fup side :(

Hej. Som alle andre , bestilte jeg et premium medlem skab for 300 i 3 måneder , og så trækker de fanme 1750 kr !! Hvordan kan det lade sig gøre, synes det er ringe. Og jeg håber de vil være venlige at gi mig 1400 tilbage! Eller i det mindste finde en løsning? Håber da jeg får et svar herinde da i ikke gider at svare på mail sorensen91lfc@hotmail.com Mvh Kasper
PS. Synes det ærgerlig det ender sådan her da jeg eller troede på deres fremgangs måde, men man lærer jo desværre af sine fejl!

11 februari 2014

Kære Kasper Sørensen.

Som vores kundeservice allerede har informeret dig udførligt om, opgives vores priser både per måned og som samlet pris. På den måde er det hurtigt at få et præcist overblik over de forskellige abonnementers pris i forhold til hinanden. Jo længere abonnementet er, jo billigere bliver månedsprisen. Derfor vælger mange netop 6 måneder frem for 3 måneder, som du også gjorde. Under alle omstændigheder er du allerede via vores kundeservice blevet tilbudt at forkorte dit abonnement til de ønskede 3 måneder. Vi bestræber os således altid på at imødekomme kundernes ønsker og finde en tilfredsstillende løsning.

bondefangeri for vildt!!

Jeg var for en meget kort tid medlem inde ved dem hvor efter jeg så har haft slettet min profil for ca ½ år siden selvom jeg havde betalt lidt over 500 kr. Men så for 2 dage siden trækker de så lige 1794 kr fra min konto selvom jeg ikke er medlem ved dem mere. Så min mening er at HOLD JER LANGT VÆK fra c-date!!!!

6 februari 2014

Kære Heine Henriksen.

Det lyder som om, der er sket en misforståelse. En profil kan nemlig ikke slettes, før abonnementet er sagt op - netop for at undgå en utilsigtet situation, som den du her beskriver. Du bør derfor kontakte kundeservice med det samme, så de kan informere dig om status for dit abonnement og naturligvis også sige det op for dig.

Bondefangeri

C-Date er rendyrket fup side.
1. Der er intet erotisk galleri, som der står når du går til betalingssiden.
2. kun 2 ud af mine 10 match overholder mit krav til alder (35-50 år)
3. Ingen af mine match har foto. Lidt mærkeligt på et dating site?
4. Ingen har besvaret mine henvendelser, som er skrevet pænt og sobert.
5. Al mail korrespondance med C-Date bliver besvaret, men det er som at slå i en dyne.
6.Du vil ALDRIG få dine penge retur.
7. C-Date skriver til dig, at når du har klikket på siden, har du benyttet siden, og kan derfor ikke benytte din fortrydelsesret.
8. C-Date anerkender ikke min påstand om, at hvis jeg IKKE klikker på siden, kan jeg ikke se om siden er ok eller ej, og derfor heller ikke vurdere om jeg vil benytte mig af min fortrydelsesret.
9. Kun ved retssag kan du gøre dig forhåbning om at få penge retur.
10. Jeg har tilbudt C-Date et kompromis, hvor jeg betaler for 1 måned og får 2 retur, men NEJ.
11. Jeg afmeldte min aftale med C-Date få timer efter den var indgået, da siden stinker af fup.
12. køb aldrig adgang til C-Date - det er svindel.

12 januari 2014

Kære Jens.

Vi er kede af at høre, at du ønsker at opsige dit abonnement. Vi vil naturligvis gerne lytte til din konkrete kritik. Kun derigennem kan vi hjælpe dig samt optimere og forbedre vores service. Kontakt derfor venligst kundeservice med dine kritikpunkter samt brugeroplysninger, så vil de hjælpe dig videre både med opsigelsen samt med hjælp til at få det bedste resultat i din partnersøgning. Du kan også kontakte os via den e-mailadresse, der oplyses her på sitet: c-date-trustpilot@c-date.dk

Hvad angår opsigelse af abonnementet, er fax én opsigelsesform, men vi tilbyder også andre muligheder. Du er altid velkommen til at kontakte kundeservice med spørgsmål angående dette.

Venlig hilsen C-date

Opdateret svar efter din egen opdatering:

Kære Jens.

Vi mener stadig, kundeservice er det bedste sted at henvende sig med disse spørgsmål, da de kan give dig det mest udførlige svar, baseret på netop dit medlemskab.

Ganske overordnet kan vi dog her opklare et par af punkterne:

Det erotiske galleri sammensættes individuelt af hver enkelt bruger. Hertil stiller vi en række erotiske stemningsbilleder til rådighed, og man udvælger så dem man foretrækker til sin egen, erotiske profil. Du finder dette galleri i hver eneste profil.

Hvad angår netop fotofunktionen, opfordrer vi naturligvis brugerne til at uploade et foto, men har omvendt også forståelse for, at ikke alle ønsker at stå frem med personligt billede, sidens private karakter taget i betragtning. Fotofunktionen er derfor valgfri, men vores erfaring viser dog, at man via venlig og interesseret kommunikation kan opbygge den fornødne fortrolighed også uden brug af billeder i første omgang.

For en fuldstændig besvarelse af alle dine mange punkter sidder kundeservice klar med kompetent rådgiving alle ugens hverdage.

FARVELLER

jeg er bleven premium medlem efter skilsmisse,
og fik hurtig kontakt med en pige der talede dårligt dansk.
3 dage efter fik jeg kontakt med en anden pige som talede dårlig dansk igen med samme text og samme spørgsmål.
EN VIRTUEL HELVETE

2 januari 2014

Kære Quantum96.

Vi er kede af at høre, du endnu ikke har fundet et godt match blandt dine kontaktforslag. Vær dog opmærksom på, at vi understøtter beskedudvekslingen med en række standardhilsner og spørgsmål. Dette er især en hjælp til de brugere, som ikke ønsker at skrive lange, personlige beskeder inden de ved, om der er gensidig interesse. At du har modtaget flere, ens hilsner eller spørgsmål er derfor ikke nødvendigvis virtuel ondskab, men kan netop skyldes, at disse profiler var interesserede i kontakt.

Hvis du derimod har mistanke om uærlige profiler, der sender meningsløse beskeder, er du meget velkommen til at sende deres brugernavne til kundeservice.
Mange tak for hjælpen.

Vi håber at du snart finder det du søger, og ønsker dig spændende dates i det nye år.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Dårlig side, bedre kundeservice.

Jeg havde ligesom så mange andre ikke set mig godt nok efter da jeg ville købe en måneds adgang til siden, som endte med at blive 6 mdr. faktureret på en gang. Så ud til det skulle blive en ærgelig jul for mig og mine pårørende, men til alt held var de hos c-date forstående for min fejltagelse og situation, og betalte mig alle pengene tilbage igen. Tog mig en 2-3 mails frem og tilbage, og så var det løst.
Mange tak c-date.

Men syndes stadig i skal have en røffel for at drive en side der er lidt for ulden i kanterne. Og prisen passer SLET ikke til hvad man får ud af jeres side. Der er helt sikkert nogen der finder noget godt hos jer, men det kræver dog væsentlig tålmodighed, og en dyb pengepung. (i forhold til lign. sites)

I får 3 stjerner fra mig. Men KUN fordi jeg uden vanskeligheder kunne få returneret mine penge, og fordi at jeg godt kan se potentialet i måden i har opbygget siden på. At det så ikke fungere i praksis er en anden ting. Så få nu rettet de ting som vi har snakket om, og som alle andre bliver skuffet over ved jeres side. tak

16 december 2013

Kære Jonas Bech.

Som du netop selv har oplevet, er vi altid lydhøre over for kundernes oplevelser og forventninger samt villige til at gå i dialog omkring dem. Hvis man f.eks. (som i dit tilfælde) har fået bestilt det forkerte abonnement eller i øvrigt har andre ønsker eller forslag, sidder vi netop klar alle ugens hverdage, så vi sammen kan finde en god løsning.

Vi takker dig derfor for at have delt dine kritikpunkter og beklager endnu engang at du ikke straks fandt det du søgte hos C-date. Vi erkender, at det kan tage lidt tålmodighed og indsats at finde den helt rette profil, og håber at du engang i fremtiden har lyst til at prøve os igen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

C-Date så kan det ikke blive værre !

C-Date er alt igennem en fiktiv side med det eneste formål at have en så stor indtjening som muligt og så lave omkostninger som muligt.
Høj indtjening får de ved at sælge dyre produkter.
Lave omkostninger har de ved at de reelt set ikke levere et produkt.
C-Date er konstrueret med det ene formål at narre penge af mennesker der leder efter en partner.
Føler man så at man ikke får det som man forventer da man endelig har været så dum at betale kr. 2300 da de på en meget finurlig måde har opsat deres betingelser således at det ser ud som om du vil betale pr. måned og bingo så napper de bare for 12 måneder på en gang skide smart.
Prøver man så at komme ud af deres beskidte aftale ja så fanger bordet for der siger de jo som nedenstående skrevet.

Da du har været logget ind på C-date og benyttet vores service, er den tilbagekaldelsret der nævnes i vore Generelle Vilkår og Betingelser ikke længere gyldig. Det er derfor ikke muligt at refundere dit medlemskabsgebyr. Du har f.eks åbnet 305 konversationer og sendt 34 beskeder, så man må sige at abonnementet er taget i brug.

Ja 305 fiktive kontakt personer ikke en eneste Dansker imellem dem ( snydt igen )

10 november 2013

Kære AEB.

Vi kan fuldt ud afvise at have oprettet falske profiler. Vores mål er at kunne levere et godt produkt med en tilhørende god service, og dertil hører bestemt ikke fremstilling af falske profiler. Tværtimod gør vi meget for at bekæmpe netop dette problem. At du alligevel er stødt på flere falske profiler beklager vi meget, men kan i den forbindelse oplyse dig om at vi har kontaktgaranti, hvor vi gratis forlænger dit abonnement hvis denne ikke bliver opfyldt.

Hvad angår vores abonnementer og priser, står det tydeligt på betalingssiden hvad prisen er i alt samt per måned, så man har det bedst mulige overblik over besparelsen ved de længere abonnementsperioder. Inden man vælger at godkende købet, opgives den fulde pris samt information om at der er tale om en samlet éngangsbetaling.

Vi beklager selvsagt meget, at du ikke var opmærksom på dette, og du er velkommen til at kontakte vores kundeservice igen, hvis du vil høre mere om vores kontaktgaranti eller har spørgsmål til længden af dit abonnement.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har ikke været så dum at købe premium og kommer heller aldrig til det

Det er ret let af gennemskue, at dette site er helt igennem oprettet til et formål. Nemlig at logge penge ud af folk. Jeg har oprettet en gratis profil og er allerede blevet spammet med mails fra C-date om at jeg har ny post of at hun venter osv. Når jeg går ind og kigger kan jeg se, at det er den samme tekst der sendes fra flere forskellige profiler. Selvom teksten er sløret, kan man godt ane det alligevel. Udover det er det også helt urimelig dyrt. Seriøst. Drik pengende op istedet. Der får i mere for pengene :-)

31 oktober 2013

Kære Jackie Petersen.

Der er intet forkert i, at samme type beskeder fra C-date til dig - i dette tilfælde om nye partnerforslag - har stort set samme tekst, men henviser til forskellige profiler. Det lyder som beskeder, der gør dig opmærksom på nye profiler, som du så selv kan se nærmere på. Uden Premium-medlemskab kan du dog ikke se deres billeder, private beskeder etc.

De tilbagemeldinger, vi får fra vores brugere, bekræfter at man stadig har en langt højere chance for at få en partner ved at casual date end ved at drikke :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Uforfpligtende og fantastisk oplevelse ...

Cdate kom til at betyde rigtig meget for mig. Jeg oprettede en profil og kom hurtig i kontakt med andre i lignende situation. Altså andre, der lige var kommet ud af et forhold og som søgte uforpligtende forhold og eventyr.
Nu er der gået et år og jeg har fandt en helt fantastisk mand, som kom til at betyde rigtig meget for mig. Både en helt igennem fantastisk ven og en dejlig elsker. Vi satte vores helt eget regelsæt og har haft fantastiske møder, oplevelser og givet hinanden meget.
Bare lov mig at passe godt på dig selv, når du kaster dig ud i netdating. Der findes mange skumle profiler. Ha fornuften med og være nysgerrig på det, der venter.
Håber du får ligeså mange dejlige oplevelser, som jeg fik :-)

23 september 2013

Kære Anne1234.

Vi er utrolig glade for at høre, at du lige som mange andre har fundet en dejlig partner og et uforpligtende forhold på C-date!

Held og lykke fremover!

Tragisk!

Ble medlem, og etter noen timer skjønte jeg at dette bare var noe tull.
Sende de mail om at jeg ønsket og avslutte medlemskapet, og ønsket pengene tilbake.
Medlemskapet er avsluttet, men pengene har de ikke sagt noe om !
Men gir ikke ei opp !

31 augustus 2013

Antwoord van C-Date

Kære Christian Jokum Blikeng.

Du er velkommen til at skrive til den e-mailadresse, der oplyses her på siden: c-date-trustpilot@c-date.dk, hvis du ønsker at blive kontaktet af kundeservice og få flere oplysninger om dit medlemskab og/eller din opsigelse. Oplys da venligst den emailadresse, du har registreret dig med. Tak for hjælpen!

Bedrageri uden lige!

Aldrig har jeg følt mig så snydt og bedraget før. Jeg har tilmeldt mig C-date.dk og har ikke fået en eneste reel henvendelse. Alle kontaktforslag og henvendelser kommer fra personer der ikke snakker dansk, og de beder en om at skrive til deres mail hurtigst muligt. Gør man det, får man at vide fra 1. sekund at de elsker en, vil flytte til ens land, bare man lige sender dem nogle penge først. Jeg har nu skrevet med mange, og det er det samme om og om igen.
Dette produkt virker simpelthen ikke. Det er lodret snyd og bedrag. Man køber et produkt der ikke virker. Jeg har nu taget konsekvensen og skrevet til C-date. De svare selvfølgelig ikke på min mail. Jeg ser mig nødsaget til at kontakte min personlige advokat (advokat i familien, så omkostninger er der ingen af for mit vedkommende), for at få mine penge tilbage.
Vær så venlig at svare nu C-date, inden jeg tager skridtet videre.

EDIT: Har nu fået lovning på at få mine penge tilbage. Tak C-date.

27 augustus 2013

Kære Anders Jørgensen.

Vi er glade for, naturligvis uden advokatbistand, at have fundet en tilfredsstillende løsning sammen med dig. Mange brugere har fundet en partner hos os, og vi beklager, det ikke lykkedes for dig. Held og lykke fremover.

Snyd og bedrag

Jeg bestilte personligt medlemskab forca 300 Kr. Der er nu trukket 1185 Dkr. på min Konto

Jeg har kontaktet min advokat og min bank for at få retuneret pengene og slettet min bruger.
Cdate påstår samtidig at jeg har brugt mit Premium medlemskab ved at læse 8 beskeder, hvilket på ingen måde passer. Jeg brugte 2 minutter på siden for igen at logge af. Herefter påstår de at mine 14 dages returret er ugyldigt i og med jeg har benyttet Premium funktionerne. Jeg tager sagen i retten hvis nødvendigt. Min advokat er på sagen, og giver mig den fylde ret til at få tilbagebetalt pengene.

Nu må vi se hvad C-date vælger at svare.

Jeg advare alle mod deres snyd og bedrag.

Hvis C-date kigger med her. Så læs lige købeloven, der er i min bedste ret til at få alle 1185.00 Dkr tilbage, både på grund af købeloven og fordi i har trukket et større beløb en angivet på jeres hjemmeside for medlemskab.

20 augustus 2013

Kære Christian Larsen.

Du har naturligvis ret til at opsige et ubrugt medlemskab inden for fortrydelsesfristen. Du er velkommen til at skrive til den e-mailadresse, der oplyses her på siden: c-date-trustpilot@c-date.dk, hvis du ønsker at blive kontaktet af kundeservice og få set på din sag. Oplys da venligst den emailadresse, du har registreret dig med. Tak for hjælpen!

Fup fup fup

Jeg har været på C-Date et par dage og har aldrig prøvet noget så dårligt. Det er ren fup!
Jeg har desværet betalt et Premiun abonemment ved fejltagelse, og prøver nu at få kontakt med C-date for at udnytte min prøvelsesret på 14 dage og får refunderet min penge tilbage. I 3 dage har jeg ventet for et svar, og INGENTING!
Jeg fortyder inderligt at jeg nogensiden meldt mig til så dårlig et site.
Alt er falsk derind og mand bliver ignoreret totalt af service centret.
Pas MEGET på, hold jer væk derfra!

7 augustus 2013

Kære António Azevedo.

Hvis du har tilmeldt dig ved en fejl, kan du altid opsige et ubrugt medlemskab inden for fortrydelsesfristen. Du er velkommen til at skrive til den e-mailadresse, der oplyses her på siden: c-date-trustpilot@c-date.dk, hvorefter kundeservice vil se på din sag. Også selvom du købte medlemskabet sidste måned, har du stadig ret til fortrydelse af et ubrugt medlemskab, hvis du blot vedhæfter dokumentation for den rettidige opsigelse.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Testvinder... hvordan i alverden...???

UPDATE - har nu læst en del svar fra C-date til utilfredse brugere der klager over falske profiler. C-date vil åbenbart gerne gøre noget ved problemet og opfordrer til at anmelde disse falske brugere. Men så kan man jo ikke lave andet!!! Jeg har den ene gang efter den anden skrevet med kontaktforslag, blot for at finde ud af at de var falske, så det tager tid inden man når til den konklusion, og er møgirriterende at bruge tid på - jeg ville MEGET hellere bruge tiden på seriøse brugere!!! Konklusion - C-date har et alvorligt problem, som de ikke kan pålægge brugerne at løse for dem. Jeg kunne anmelde 20 falske profiler om dagen - hvis jeg da ellers gad!!!

Mange - læs MANGE - scammere, som bare vil have penge. Blev revet med i starten, men et råd til alle andre - undgå profiler uden fotos, som skriver gebrokkent og har en mailadresse med udenlandsk navn, så går det ikke helt galt. Problemet er bare at 90% af de matches man får er sådan nogen!!! Jeg har selv brokket mig til kundeservice, men fik bare at vide de var opmærksomme på problemet og slettede falske brugere - måske de skulle fuldtidsansætte en 3-4 stykker til dét job!!!
Jeg anmeldte mange brugere i starten og de blev også slettet, men nu gider jeg ærlig talt ikke mere....
MEN - pludselig fandt jeg hvad jeg søgte, og mødes nu jævnligt med en pige som bor tæt på mig. C-date er altså en halv succes historie set fra mit synspunkt. Det lykkedes, men der er godt nok langt mellem snapsene!!! Få luget ud i de forb....... scammere, så kunne det blive et rigtig godt site - for det virker faktisk efter hensigten, der er blot for mange der misbruger det.
3 stjerner herfra fordi jeg trods alt fandt hvad jeg søgte, ellers var der kun givet 1 (man kan vel ikke give 0)

25 mei 2013

Kære Hans Hedegaard.

Allerførst er det dejligt at høre, at du lige som mange andre har fundet det du søgte på C-date! Til lykke!

Samtidig erkender vi bestemt - som mange andre, store matchmaking- og datingsites - i kraft af vores størrelse at være blevet mål for såkaldte scammere, hvilket vi fortsat bestræber os på at afhjælpe. Vi vil absolut ikke "pålægge brugerne at løse et problem". Mens vi arbejder på flere forskellige strategier, opfordrer vi dog stadig vores medlemmer til at benytte muligheden for omgående rapportering af mistænkelige profiler, så de kan blive stoppet hurtigst muligt.

Tusind tak for din egen hjælp! Held og lykke til jer begge.

Svindel og elendig service

Jeg blev vel lidt fanget af deres salgsteknik, men da jeg hurtigt kom frem til at alle de profiler der kontaktet mig, var "robotter" testede jeg det lidt yderligere, og skrev en direkte mail til disse såkaldte "personer"... Sjovt nok fik jeg svar tilbage fra dem alle (7 forskellige emails) med 3 standart svar. Samt halvdelen var fra Tyskland, og var tekster med engelsk grammatik, oversat til dansk.

Da jeg kontakter c-date, for jeg ligeså mange standart svar fra deres support. Og en fuldstændig ignorance over for at hjælpe mig,. Da jeg fortæller at jeg gerne vil have det refunderet, samt mine 14 dage tilfredshed garanti, får jeg en nej, men at min profil er opsagt efter bindings perioden, 1196,85 kr. Spildte penge.

Men nu må vi se hvad svar jeg får fra forbrugerstyrelsen og min advokat.

24 mei 2013

Kære Stefan Wille.

Vi beklager, hvis du ikke har fået tilstrækkelig hjælp eller informatioon fra kundeservice og vil opfordre dig til at skrive til den e-mailadresse, der oplyses her på siden: c-date-trustpilot@c-date.dk

Oplys da venligst din bruger-emailadresse, så vi kan undersøge sagsforløbet. Tak for hjælpen!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det her virker meget skummelt

Jeg har været betalende medlem i nu 14 dage, og på trods af, at det nok er landets mest dyre tjeneste, så er resultaterne de ringeste jeg nogensinde har oplevet. Jeg får dagligt "kontakt" forslag, men når jeg skriver, er svarene gebrokken dansk med forskellige udenlandske gloser. Jeg tror til en vis grand, at pigerne faktuelt ikke er eksisterende. Jeg har skrevet til et par stykker, at dem, der har "skrevet til mig", og svarene er ligesom at spørge en "abe om vej..." Der er ingen sammenhæng og mening.

Nuvel, det kan være, at der faktisk eksisterer piger her, men selv med den store indsats jeg har leveret, er ingen form for kontakt lykkes, på trods af den dyreste pris i dk. Jeg har prøvet andre sites som victoria milan, scor, dating.dk etc. og her er der hurtigt gevinst - bare lige for at slå fast, at det ikke er fordi jeg er en "Frankenstein".

Jeg vil ikke bruge ordet svindel, men det virker ikke som om, at der er ret mange ringtige piger i den anden ende, i forhold andre sites jeg har prøvet.

Jeg har selvfølgelig opsagt mit premium abonnment, også meget besværligt med gammeldags telefax, koder og fysiske underskrifter, noget jeg tolker, er til for at gøre det meget bøvlet at sige op. Jeg har endnu ikke fået bekræftelse på min opsigelse

Bedste hilsner fra Lasse

10 februari 2013

Kære Lasse Jensen.

Det er godt at høre, du gør en indsats for at tage kontakt. På den måde vil du snart kunne møde nogle af de mange kvinder, som bruger C-date. Hvis du har problemer med at få reelle svar, kan du også spørge kundeservice om råd angående din profil, dine billeder etc. Vores erfaring er, at attraktive profiler får flest svar.

"Skumle" profiler vil vi derimod opfordre dig kraftigt til at anmelde, så de kan blive tjekket og eventuelt slettet. Du kan gøre dette enten inde i din egen profil eller ved at melde dem til kundeservice. Der vil desværre altid være uærlige personer, der gerne vil udnytte ellers seriøse, erotiske dating sites som C-date. Vi tager skarpt afstand fra sådanne profiler og bekæmper dem selv, når vi ser dem.

Hvis medlemmer ikke kan sige op via fax, finder vi selvfølgelig en løsning, f.eks. vedhæftede digitale fotos eller lign.

Svindel så det basker :)

1 eks ... Da jeg afmeldte min profil, for ikke at modtage deres mails, gik der kun 5 min før jeg igen fik en mail fra dem, og det var ikke en bekræftelse på at min profil var slettet.

2 eks .. Under andmeldelse fra "tilfredse brugere" skriver Christian 25 år fra Århus .. Efter 10 års ægteskab med konen var vi gået lidt i stå, og jeg fandt en pige på C-Date der udvidede min horisont ;) .... Så Christian blev altså gift da han var 15år gammel :)

Har i øvrigt aldrig fået henvendelser fra så mange piger, uden at have profilbillede på en profil, og godtnok rent skud i tågen, men efter som C-Date ikke engang er en af de eftertragtede sider, så undre det mig meget, og nu har jeg læst op til flere steder om C-Date at der er forbavsende lidt tilfredse kunder, burde der ikke være flere, med alle dem der skriver til en :) ... Skal lige siges at jeg heldigtvis aldrig fik betalt noget til dem, da det er en absurd høj pris de tager, og der er ingen mulighed for at få fornemmelse, af deres "rigtigthed" før man sidder i saksen, kan kun forstille mig at de tjener penge, på dem der ikke magter at køre linen ud, som jeg kan se, er der nogen herinde, der lige frem er tilfredse, med kun at være blevet snydt for 200-400kr :)

8 januari 2013

Antwoord van C-Date

Kære Peter Robanke Ilsøe.

Kundeservice-mails og profil-relaterede beskeder samt reklamemails bliver alle udsendt fra forskellige afdelinger. At du modtager en mail, som ikke er et svar på din forudgående henvendelse til kundeservice, er der altså intet mærkeligt ved. Du er velkommen til at skrive til os (enten via kundeservice eller via den e-mail, der opgives her på siden) angående den specifikke mail, du fik, hvis du mener, den er mistænkelig.

Så længe vi selv har de korrekte brugeroplysninger, tillader vi nuværende og tidligere brugere at optræde med ændret navn, alder, eller andre faktuelle oplysninger, hvis de ikke ønsker at få dem frem, men stadig gerne vil dele deres oplevelse. Du har ret i, at den oplyste alder ikke er eller kan være den rigtige.

Vi får løbende beskeder fra tilfredse kunder, der har haft en sjov og spændende tid hos os. De fleste husker at sige op i tide, og ellers er man altid velkommen til at skrive til kundeservice og bede om vejledning til det. At blive opkrævet for et uopsagt medlemskab er uheldigt, og det finder vi som regel en løsning på, men ingen bliver "snydt for" penge.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Slet min profil eller jeg melder jer!

Jeg har allerede sendt jer en fax, hvis i ikke snart sletter min profil.
SÅ melder jeg jer! Så må fart på!

2 januari 2013

Kære René Dahl.

Som vi før har skrevet her på siden, behøver du ikke sende en fax, hvis du ikke har mulighed for det. En skriftlig opsigelse kan også være en scannet opsigelse eller et digitalfoto vedhæftet som pdf i en mail til os. Eneste krav er, at de nødvendige informationer (såsom e-mailadresse, navn, brugernavn og andre påkrævede oplysninger) fremgår tydeligt og letlæseligt.

Vi håber, dette hjælper dig.

Opdatering 11.1.2013 efter din egen opdatering:

Kære René Dahl.

Hvis du allerede har sendt en fax og har modtaget en opsigelsesbekræftelse, er dit medlemskab blevet opsagt. Hvis du ikke har modtaget en bekræftelse inden for 5 hverdage, kan det være, at din fax ikke er gået igennem. I så fald kan du altid gensende opsigelsen via mail, vedhæftet den scannede, originale fax-slip som dokumentation på det tidligere opsigelsesforsøg. Afsendelsestidspunkt og modtager-faxnummer skal fremgå tydeligt af slippen.

Paradis for scammere

98 ud af 100 kontaktforslag har vist sig at være falske profiler, oprettet af Nigeria-scammere. Kan ikke anbefale sitet - også selv om de (til sidst) var large da jeg krævede refusion af indbetalt gebyr.

28 december 2012

Kære Peter Thomsen.

Vi er glade for, vi i dit tilfælde nåede frem til en tilfredsstillende løsning for dig.

Vi er naturligvis kede af, hvis du oplevede et stort antal uærlige profiler - dog var det bestemt ikke 98. Men som vi også har sagt tidligere, vil der altid være uærlige personer, der gerne vil udnytte ellers seriøse, erotiske dating sites som C-date. Vi tager skarpt afstand fra sådanne profiler og bekæmper dem dagligt. Derudover har brugerne også mulighed for selv at rapportere sådanne uærlige brugere, enten inde i deres egen profil eller ved at melde dem til kundeservice.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg er også skeptisk, men ...

Er aktiv single og har prøvet flere dating sites (har også anmeldt nogle herinde), så måske er jeg lidt bedre forberedt, når jeg opretter en profil. Jeg kigger ALTID efter vejen ud (læs: opsigelse) med det samme, så man ikke bliver fanget senere. Og det virkede altså! Intet bondefangeri, men klar besked.

Kom på nogle dates, og det fungerede også fint. Er nu stoppet, da jeg ikke har tid længere og også har andre profiler. Angående medlemmerne, skal man selvfølgelig være klar over, at det IKKE er romantiske typer til faste forhold, der søger herinde. Og ja, der er bestemt en del mistænkelige typer, men det har jeg stødt på før. De er nemme at genkende ;-)

Var alt i alt ok tilfreds, da jeg fik, hvad jeg søgte på det tidspunkt.

9 november 2012
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.