Snelle respons op mijn vraag over kwijtgeraakte bestelling. Netjes een nieuwe tas opgestuurd en toen wel snel ontvangen.
Prachtig item, snelle verzending, mooie prijs
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Correcte levering en goed verpakt voor…
Correcte levering en goed verpakt voor transport.
Snelle en goede levering
mooi aangekomen zonder schade heel…
mooi aangekomen zonder schade heel mooie beeldjes
Topkwaliteit
Correcte en snelle verzending en het bestelde voldoet helemaal aan onze verwachtingen.
Mooi beeldje voor een schappelijke …
Mooi beeldje voor een schappelijke prijs. Keurig op tijd be,orgd, wat wil je meer
snelle levering uitstekende verpakking
Mooi assortiment
Mooi assortiment, Mooi beeld besteld en netjes en best snel geleverd
Mijn bestelde product was erg snel binnen.
Goed verpakt
Ik ben helemaal tevreden
Stipte levering + aandacht voor veilige…
Stipte levering + aandacht voor veilige verpakking
Snelle verzending en goed ingepakt
Zo blij!!
Zo blij dat jullie mijn artikel nog hadden! Overal uitverkocht en jullie hadden makkelijk het dubbele kunnen vragen, een echte liefhebber heeft dat er voor over. Maar jullie hanteerden de normale prijs. Binnen no time had ik het in huis en het was zeer goed verpakt.
Het is heel rap gegaan betaling en…
Het is heel rap gegaan betaling en levering en het beeldje is in goede staat
Sneller dan verwacht! Top!
Producten die ik zocht zouden evt einde van de maand binnen komen. Tot mijn verbazing was het zelfs eerder binnen. Alles netjes geleverd. Ondanks de vertraging door de Olympisch spelen toch sneller dan gedacht. Netjes verpakt allemaal en zonder schade aangekomen. Bovendien zeer goed in prijs!