Café LaQuart Reviews

TrustScore 3 uit 5

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Pænt og hyggeligt sted. Fik sandwich og burger. Udmærket, men ikke noget at råbe hurra for. Kyllinge sandwich var bedre en burgeren. Burgeren indhold var ikke fordelt, men alt lå i den ene side. Ege... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi havde en rigtig hyggelig aften på Café LaQart hvor vi blev mødt af venligt personale. Omgivelserne er hyggelige og stemningen er god. Maden var også dejlig, og der var ikke megen ventetid på hve... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Spiste deres weekend brunch og det var absolut ikke pengene værd selvom der var tilbud. Udbud og kvalitet er faldet meget siden vi var der sidst. Intet var hjemmelavet og tomme fade. Der var håndværk... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

8-personers selskab med barn 9/7-22 Ballerup Der var gået en smule rod i bestillingen hvilket der blev rettet op på med det samme (vi var heller ikke de letteste gæster). Udover det tilbyd tjenern... Toon meer

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

10 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Så dårlig opførsel af personalet

Så dårlig opførsel af personalet. Har aldrig været udsat for noget lignende. Da min veninde og mig kom ind af døren fik vi et ubehaligt blik af en kvindelig ansat som går under navnet “stef”. Vi kom kl 9 Da kl var 10, ( de lukker kl 11) spurgte de om vi ikke kunne gå og få vores dyre driks med i en kop for de gad simpelhen ikke at holde hele caféen åben kun for os. Vi sagde meget pænt, i har åben til kl 11 men vi skal nok skynde os at drikke ud, hvor efter skæls ord blev sagt højt og øjne blev vendt! Musik blev slukket og der blev snakket højt omkring os, så som hvem vi troede vi var og de skulle famne ikke holde åben kun for os, osv. så ubehalig oplevsele. Har kommet her i 11 år men kommer her aldrig igen efter denne behandling..... jeg er i chok over denne behandling, så dårlig stil. Mega ubehalig oplevelse.....

19 november 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ubehagelig oplevelse på trods af, at vi kommer her ofte

Normalt er jeg super tilfreds på La Quart i Ballerup. Men min veninde og jeg har her til aften haft en træls oplevelse med to medarbejdere som først og fremmest havde mere travlt med at hygge end med at lave vores drinks.
Derefter så forsøgte de at smide os ud 45 minutter før lukketid fordi, at vi var de eneste tilbage. Som tidligere tjener har jeg fuld forståelse for at man gerne vil tidligere hjem, men deres respons på, at vi ville skynde os, men at det ikke ville tage 5 minutter var ikke god. De slukkede musikken og vi kunne høre, at de snakkede om os i baren og ude bagved.
Det er ikke særlig rart som kunder, at man ikke føler sig velkommen, og det er super ærgerligt, da vi kommer her meget.
Jeg ved godt, at “en utilfreds kunde fortæller det til 10 personer og en tilfreds kunde det til 1”, men som tjener, skal man altid være serviceminded.
De kunne også fornemme vores utilfredshed og forsøgte også at trække lidt i land, da skaden var sket.

Vi kommer nok igen, da vi normalt er tilfredse med hende, som der bestyrer stedet - hun giver nemlig altid top service. Men det er en super ærgerlig oplevelse, som vi ikke håber at få igen.
Vi håber, at dette var et engangstilfælde.

19 november 2021
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

forskellige retter, men ens lignende kød??

Vi var 4 i Helsinge i 2020 5. September.
3 bestilte alle noget forskelligt kød b.la. entreco.
Man kigger jo nysgerrigt til de andres ret.
Men alt kød så ens ud !! Virkelig mærkeligt når man ved at der er kæmpe forskel på de forskellige kødretter og kødet udsende. Det har jeg aldrig oplevede før! Kødet var nogle flade grillet stykker som dog smagte jævnt. Vi gad ikke brokkes os, da vi vidste at man bare bliver tilbudt kaffe. Så vi bliver bare væk til vi hører at det er godt igen..
De første par år efter La Quark kom til Helsinge var maden fin som den skulle være og smagte godt.
Så noget må være sket!!!

30 oktober 2021

Har bestil takeaway 1 gang i Helsinge

Har bestil takeaway 1 gang i Helsinge, det var ikke pengene værd, halvkoldt og slasket - nærmest farveløse grøntsager, som lignede noget der havde været serveret før. Har spist brunch indenfor, men udvalget er meget sparsomt, så der skal man ikke være kræsen, eller have spist hjemmefra først..

7 juli 2021

God takeaway oplevelse

Super god oplevelse med take-away fra Cafe LaQuart i Ballerup i dag. Let bestilling, hvor jeg kunne specificere afhentningstidspunkt - og ved afhentning på aftalte tidspunkt var maden klar på 1min, meget delikat indpakket også så det var varmt da jeg kom hjem med maden. Smagte super godt.

20 januari 2021
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Åbenbart ikke et sted for dig, der gerne vil sidde udenfor og nyde det gode vejr sammen med din hund!

Har været på caféen i Helsinge mange gange og altid været tilfreds (og kæmpe skulderklap for det - søde og rare tjenere, lækker mad og hyggelige omgivelser). Sidst jeg var der, blev dog min sidste gang. En tjener, jeg aldrig før havde mødt, henvendte sig til min kæreste og jeg, og sagde at vores hund ikke var velkommen. Lidt besynderligt, for det har han ellers ALTID været og de søde tjenere har altid tilbudt ham en skål med vand (vi sidder naturligvis altid udenfor, når vi har ham med). Da jeg fortalte hende, at vi altid havde ham med og at det aldrig havde været et problem før, fik jeg blot at vide at sådan havde deres regler altid været og det var ikke noget jeg bare lige kunne komme og ændre på. Mega øv, når man ellers var glad for at komme et sted!

7 december 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig tjener håndhygiejne og generel dårlig service!!

Var der en tirsdag aften. Der var ikke propfyldt. Dog glemmer de den ene ret trods vi kun er 4 personer. De lægger heller ikke mærke til det da de kun kommer med 3 retter! Vi bliver dog tilbudt gratis kaffe til alle. Da vi så bestiller kaffen, får vi meddelt at det kun er sort kaffe med mælk, at de vil give. Ikke cappuccino eller latte😳 .
Derudover oplever vi en utrolig dårlig håndhygiejne fra ALLE 3 tjenere. De holder helt oppe på brugte glas når de rydder af. For derefter at tage fat i ketchup flaske for at rydde den af bordet. En anden tjener kommer derefter og tager fat i ketchup for at sætte den på plads osv. altså det korte af det lange er, at de rørte ved alt og gik fra bord til bord uden spritte af. En covid kunne nemt komme fra gæst til gæst via Tjeneren. Da vi konfronterer tjenerne går de staks i forsvar og benægter.
Vi kommer der ikke igen. Øv! Vi to kaffen på torvet Brasserie i stedet. Og ærgede os over vi ikke var gået derind i stedet for!

10 september 2020
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg bestilte bord til 8pers til brunch…

Jeg bestilte bord til 8pers til brunch buffet,da vi ankom fik vi bord tildelt og lidt efter kom tjeneren og fortalte at de ikke havde brunch buffet selvom det står i deres menukort Vi bestilte så 8xbrunch tallerkner efter lidt tid fik vi serveret de bestilte drikkevare 6xkaffe 2xthe der gik så yderligere 25min.før de første brunch tallerkner ankom.
Rigtig meget øv man får serveret drikkevare til sin mad og ikke for at skal drikke den i ventetiden.

8 juli 2020

Middelmådighed og ligegyldig mad

Har ikke været der længe, men forsøgte igen i dag, men det er bestemt ikke blevet bedre.

Absolut middelmådig mad. Bestilte en Cæsar salat og en clubsandwich, begge med nogle triste helt tynde kyllinge trevler, der mest virkede til at have været i friture. Fedtet kedeligt brød og karrydressing sjasket tilfældigt over med flaske, og en guacamole, som i hvert tilfælde aldrig havde set en frisk avocado. Grønt udefinerbart pulveragtigt sjask.

I har et superfint lokale, pænt indrettet og god beliggenhed, men med middelmådige råvarer og meget lidt holdning til det i serverer, så kan den kun lige knibe sig op på to stjerner. Hvorfor skal man som Helsinge borger køre til Tisvilde eller Gilleleje for at få en ordentlig café oplevelse, med gode friske råvarer og en holdning til det, man serverer. Vi har virkelig brug for det i Helsinge.

Ikke engang en god kaffe kunne man få. Jeg bestilte en Latte på minimælk, men fik at vide I kun havde sødmælk. Hvorfor det? Spændende var den heller ikke.

Det må I simpelthen kunne gøre bedre. Prøv at besøge Café Flora i Gilleleje og se, hvad de formår at gøre det til i langt mindre faciliteter, alene ved at satse på kvalitet. Lad jer endelig inspirere, vi vil så gerne have en god café i Helsinge.

24 oktober 2019

Servicen burde forbedres

Servicen burde forbedres, så min søster og svoger ikke bli'r nægtet adgang med deres førerhunde, når de havde forespurgt i telefonen inden. Pinligt for jer og ydmygende for min familie.

26 mei 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ikke ok at afvise gæster med førerhund

Ikke ok at afvise gæster med førerhund, det er et hjælpemiddel.
Der er en lov der gælder alle med førerhund de er velkomne alle spisesteder også.
I burde ihvertfald give en stor undskyldning.
Hilsen fra en der også har en førerhund i familien......

26 mei 2019

Ringe service

Har desværre talt med en meget stresset og sur medarbejder fra Ballerup. Jeg havde ikke fået feedback på min bordbestilling jeg prøvede at lave forleden, derfor ringer jeg og spørg indtil det og får at vide at de først svarer om aftenen. Det også helt fint, men da der er gået nogle aftner nu så ville et svar være på sin plads. Jeg var åbenbart et problem for hun sagde bare der ikke var plads, og farvel, derefter lagde hun på.

Totalt ringe service.

Har tidligere brugt denne restaurant hvor service har været fint.

13 februari 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Blandet oplevelse mere til den dårlige…

Blandet oplevelse mere til den dårlige side.
Tog familien med ud og spise.
Bestilte græsk tzatziki med falafel. Da den bliv serveret bare jeg om brød til. Tzatziki var sådan lidt uden agurker i skulle være heldige hvis der var lidt på gaflen mere yoghurt samt ukendt krydderi.
Efter 30 min kom med hovedretter spurgte jeg om brødet til tzatziki.
Hun undskyldte og hente vores brød til den tidligere ret. Vi fik noget der som kunne købe grovflutes a'la nettos til 2stk for 10kr.
Vores hovederet var.
1 pastlaks
1 hakkebøf
1 penne med kylling i karry med fløde.

Pastalaksen smagt godt den var lækker.
Hakkebøf var en købe bøf muligt fra frost tynd kedelige og gummi. Væltet ind i peber sovsen, der mere var af konsistens af persillesovs der har stået natten over og kunne skæres i som budding. Hertil var rødløg der var i mængde af det enkelte blomkål stykke muligt følge sig som outsider.
Penne med kylling i karry med fløde.
Ja igen mere fløde og kedelige karry fra Netto. Fløden var i lava konsistense og kylling var igen muligt denne gang fra anden discount butik. Ja kyllingestykker i strimler til sandwich i plastik pakker.
Bacon i så ligeligt mængde af det kunne bruges til 3 rette.
Efter vores mening under alt kritik, så da vi skulle betale og bliv spurgt om maden var ok fortalt vi af det var desværre en skuffelse. Vi bliv tilbuddet kaffe men lysten var ikke til dette og afslog.
Så rengingen på lidt over et halv tussen kr for en oplevels mad der bestemt ikke var i lighed med prisen må jeg sige af her må kokken være på ferie på ukendte sted eller sagt op?
Så tætte på 1 end 1,5 stjerne

20 juli 2018

Lækker café i Ballerup

Kan kun anbefales.
Lækker og hyggelig indretning, dejlig betjening og virkelig god og lækker mad.
Uden tvivl Københavns / Storkøbenhavns bedste chai latte.

20 augustus 2017