Pænt og hyggeligt sted. Fik sandwich og burger. Udmærket, men ikke noget at råbe hurra for. Kyllinge sandwich var bedre en burgeren. Burgeren indhold var ikke fordelt, men alt lå i den ene side. Ege... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vi havde en rigtig hyggelig aften på Café LaQart hvor vi blev mødt af venligt personale. Omgivelserne er hyggelige og stemningen er god. Maden var også dejlig, og der var ikke megen ventetid på hve... Toon meer
Spiste deres weekend brunch og det var absolut ikke pengene værd selvom der var tilbud. Udbud og kvalitet er faldet meget siden vi var der sidst. Intet var hjemmelavet og tomme fade. Der var håndværk... Toon meer
8-personers selskab med barn 9/7-22 Ballerup Der var gået en smule rod i bestillingen hvilket der blev rettet op på med det samme (vi var heller ikke de letteste gæster). Udover det tilbyd tjenern... Toon meer
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Hyggelig cafe'i Ballerup
Hyggelig cafe'i Ballerup. Ren og god mad. Vi var 4 der hver fik 3 retter. Kan absolut anbefales. God betjening. Maden flot anrettet.
Dårlig Behandling
man bestille i oktober, hele lokalet i Ballerup til den 29. april 2017 til Brunch og får besked på det er helt i orden. Da man så vil betale får man oplyst at vi ikke har hele lokalet for os selv da man er kommet til at lave en dobbelt aftale. Vi finder det utroligt at man ikke har mere kontrol med hvem man lejer ud til og her stå der så en som skulle holder sin 80 års fødseldag, som blev rigtig ked af det og mistede lysten til at holde noget
Tæt på at være perfekt.
Vi var nede på cafelaquart i Helsinge, og valgte alle en 3-retters menu, og havde min kæreste have et specielt ønske om at få en hakkebøf i stedet for det som eller var til hovedret. Dette kunne ikke lade sig gøre sagde den unge tjener. Øv - vi måtte tænke lidt mere. Så kom en anden tjener, og vi spurgte hende om præcis det samme, og hun sagde at vi selvfølgelig godt kunne få en hakkebøf til min kæreste. Nu var vi glade. Maden var faktisk rigtig god! Betjeningen var også super fin, og priserne er okay. Stedet er hyggeligt, og pænt.
Rigelig basis brunch! :-)
Rigtig lækker basis brunchtallerken. Der manglede intet og der var hurtig servering :-)
Kvaliteten var god til prisen!
superlækker mad
Endnu et godt besøg på laquart i helsinge. Superlækker mad og sødt og venligt personale
Utroværdigt menukort, maden lever ikke op til forventningerne
Spiste fredag aften for første gang på cafeen i Helsinge. Vi bestilte bl.a. en oksemørbrad, medium done. Vi får serveret en tallerken med 2 meget små, tynde stykker kød af ubestemmelig karakter, begge gennemstegte, en utroværdig udgave af oksemørbrad. Ved forespørgsel fra personalet udtrykker vi vores utilfredshed, og bliver herefter tilbudt en kop kaffe. Bare ikke godt nok, så vi kan desværre ikke anbefale cafeen.
Supergodt spisested
Jeg havde bestilt bord til 8 personer + en 2-årig til brunch igår Det.var første gang jeg besøgte stedet, men absolut ikke sidste. Det er et hyggeligt sted, priserne rimelige, og maden var veltillavet og velsmagende. Der var utroligt meget at vælge imellem, og buffeten blev fyldt op i pendulfart .Såsnart et fad var ved at være tømt, kom der friske forsyninger. På deres hjemmeside, står der at for børn under 12 år, er prisen 85,-, men jeg skulle ikke betale for den 2-årig.. Det er en rigtigt rar og hyggeligt cafe, og jeg glæder mig allerede til at prøve noget andet fra menukortet. Stedet og maden får min uforbeholdne anbefaling.
Dit is Trustpilot