Lees wat reviewers zeggen
Vi tog til brætspils aften, vi var de eneste gæster, udover de 2 unge smilende personalet der sad og spillede…. Straks mærkede man roen, hyggen og den afslappede atmosfære. Da vi var klar til at best... Toon meer
Vi har holdt fødselsdag for 49 gæster i Café Svends festlokale Valdemar, og kan give dem den allerbedste anmeldelse. Lækker festmenu, venligt personale og alt var som vi havde bestilt det. Vi kan g... Toon meer
Indbydende Cafe De har et kompetent smilende personale og et anderledes og sundt menukort. Dejlig placering på torvet med en legeplads lige foran til ungerne. Pæn og nydelig og vældig god se... Toon meer
okay cafe
Det er okay mad, okay service, okay ventetid, okay indretning, okay akustik.
Vi har holdt fødselsdag for 49 gæster i
Lækker festmenu, venligt personale og alt var som vi havde bestilt det.
Vi kan give dem den allerbedste anbefaling.
Helle og Esben Buch-Andersen
Kommentar til Isa Russels anmeldelse
Til Isa Russel.
Denne anmeldelse har Café Svend bestemt ikke fortjent. Det er hårde ord og nogle af dem direkte usande. Jeg kommer der ret ofte og får en udsøgt betjening af et personale, der i den grad roser deres ledelse for nærvær og godt samarbejde.
Hvis de en sjælden gang har udsolgt af en vare, er de klar med et forslag til et alternativ. Det er et skønt sted for alle aldre, og et godt supplement til de mange caféer i byen.
I øvrigt er priserne til den lave ende, og maden er veltillavet og rigelig.
Din anmeldelse har Café Svend ikke fortjent.
Hyggeligt sted for alle aldre
Hyggeligt sted for alle aldre. Dejlig atmosfære, og lækre retter og drikke. Hyggelig beliggenhed. Dejligt sted i en dejlig by.
Toast (så tør at den skulle hakkes…
Toast (så tør at den skulle hakkes igennem m kniv) m rejesalat og smørrebrød m rejer, som smagte meget af fisk/lidt dårligt. En halv times ventetid på drikkevarer og derefter en halv time på mad. Ellers høflig/sødt personale. Dyrt 349,- for 1 toast og et halvt stykke rugbrød og 2 øl (ifht kvalitet)
Super lækkert frisk smørrebrød
Super lækkert frisk smørrebrød. Lokal øl.
Meget professionel betjening 🤗
Vi blev budt velkommen af 2 smilende og…
Vi blev budt velkommen af 2 smilende og servicemindede medarbejdere. Vi fik det lækreste, frisksmurte smørrebrød, som blev serveret hurtigt efter bestillingen.
Et helt igennem dejligt besøg.
Vi tog til brætspils aften
Da vi var klar til at bestille mad, var den smilende servitrice klar til os…. Dejlig mad, mange brætspils muligheder…. Vi er helt enig om at komme igen
Barnedåb
Vi holdte en barnedåb, med brunch buffet, i private lokaler. Lækkert mad, venlig og god betjening og flotte lokaler. Vil bestemt komme igen!
Mere fokus på service, hygiejne og oprydning.
Førstehåndsindtrykket var desværre præget af, at man selv skulle hendevende sig til personalet, finde menukort, finde bord, samt tørre bordet af selv, selvom der ikke var travlt og mange på arbejde.
Maden var ok, men betjeningen og service vakler desværre. Lokalerne er hyggelige og fint koncept til børnefamilier. Der burde der være mere fokus på oprydningen og hygiejnen.
Dårlig mad, dårlig betjening
Surt personale, overpriced og dårlig mad og generelt en mega skuffende oplevelse.
Personalet var ikke til stede medmindre man ringede på en klokke. Det er i og for sig fint nok, men til gengæld var der langt til smil hos den unge kvinde der stod bag disken.
Vi bestilte en panini og en sandwich. Kvaliteten taget i betragtning er det MEGET dyrt mad - og sandwichen bestod af tørt brød der var overøset med hvad der svarer til 1 pose salat.
400,- for mad og drikke til to voksne samt en bolle til et barn er for dyrt - i hvert fald når kvaliteten er som beskrevet.
Ærgerligt for vi havde set frem til besøget og kom langvejs fra! Øv.
En Cafe med personlighed
En Cafe med personlighed. Lækker sund mad og høflig betjening.
Lokal øl er der også.
Dårlig oplevelse fik en kylling paini…
Dårlig oplevelse fik en kylling paini og der var 3 små kylling i som de stykker der bliver købt i 2 kg poser og total smagsløse virkelig dårlig oplevelse
Møgbeskidt sted
Møgbeskidt sted, kom til at gå imod køkkenet ved uheld da jeg troede det var den vej toilettet var. Det lignede en bombe der havde sprunget i køkkenet. Det var beskidt og jeg fik kvalme over hvad jeg havdr spist. Ikke mere besøg, nejtak!
Indbydende Cafe
Indbydende Cafe
De har et kompetent smilende personale og et anderledes og sundt menukort.
Dejlig placering på torvet med en legeplads lige foran til ungerne.
Pæn og nydelig og vældig god service, selvom der var mange kunder.
Jeg kan kun anbefale at sætte et par timer af til at opleve stemningen på dette fund af en Cafe.
Sådan et sted finder man ikke mange steder 😊
Giv disse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ videre til det dygtige personale.
Fin familiecafe
Søde og smilende personale og god mad
Søde og smilende medarbejdere, der havde travlt da vi kom, men de lavede lækker mad.
Desværre sad der en flok uforskammede mennesker der sad og skræmte andre gæster væk, med dårlig omtale. De skulle skamme sig.
Tænk sig at mennesker er så utilstedelige.
Vi anbefaler stedet og kommer igen, når vi kommer til Svendborg igen en anden gang.
Møgbeskidte og overfyldte borde
Møgbeskidte og overfyldte borde, lang ventetid. Lær dog de unge mennesker bare en lille smule om effektiv servering - når man severer noget ved et bord, så går man ikke tomhændet tilbage fra de overfyldte borde, hvor gæsterne forlængst er gået. Emballage og servietter flyder både udenfor og indenfor. Det skal gøres bedre ved så fantastisk en beliggenhed!
Aldrig i mit forholdsvis lange liv ,har…
Aldrig i mit forholdsvis lange liv ,har jeg set mange til rod, borde flød med madrester og tomme tallerkener og lang ventetid. Kan ikke anbefales og hvis jeg kunne fik Cafe Svend o stjerner.
Enorm dårlig service!!
Enorm dårlig service!!
Ingen tjener kommer og tager imod bestilling, alle borde flyder med skrald, når mad leveres tager tjenerne ikke service med retur. Både inde og ude fremstår stedet uhygiejnisk.
Lees meer over geverifieerde reviews.