Caiway Reviews

1.305
TrustScore 2 uit 5

1,8

Al jaren kampt mijn internetverbinding met frequente uitval. Ondanks talloze contactmomenten met de klantenservice en de chatbot, wordt er geen enkel serieus onderzoek gedaan naar de oorzaak in het... Toon meer

Aantal jaren via Caiway (mobiel) telefonie, internet en tv afgelopen. Fijn technisch de boel redelijk op orde. denk gelijk aan andere providers. Wel eens een storing, maar niet beroerd. Wel beroerd: k... Toon meer

Mijn abonnement zou dit jaar aflopen. Had contact opgezocht met Caiway/Delta. Volgens de medewerker was dit telefonisch verlengend vorige jaar. Heb meerdere keren aangekaart dat dit nog mogelijk was.... Toon meer

Moet het kastje aan de televisie regelmatig herstarten anders blijft hij in een soort slaapstand hangen waarmee je alleen ruis ziet op de tv. Modem kan niet in bridge mode gezet worden (ondanks dat... Toon meer

1. Internetaanbieder

Caiway is aanbieder van verschillende diensten op het gebied van vaste en mobiele telefonie, internet en televisie. Deze kabelaar is gespecialiseerd op het gebied van glasvezel verbindingen, wat garant staat voor snel internet.

Slecht

TrustScore 2 uit 5

1K reviews

Alle reviews

(1.305)

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Even een positief berichtje

Even een positief berichtje. De aanleg een jaar geleden verliep niet 100% soepel echter ik ben na een jaar gebruik tevreden met de internetsnelheid en stabiliteit van de verbinding.
Er wordt nog aandacht besteed aan de TV-verbinding die tot voor kort af en toe haperde. Ik heb afgelopen vrijdag een update gekregen, even afwachten of het nu beter is.
De Servicedesk is behulpzaam en vriendelijk.

1 Verbeterpuntje, Caiway is onderdeel van Delta die 250Mb aanbied i.p.v. 200Mb. Het zou prettig zijn als Caiway dezelfde snelheid hanteert.

3 juni 2024

Ik heb een aanbieding ontvangen voor abonnement glasvezel

Ik heb een aanbieding ontvangen voor een abonnement via net aangelegde glasvezel.
1. 3x gebeld voor nadere inlichtingen. Ze nemen niet op. Normaal tarief telefoonkosten, dus kosten gemaakt.
2. In de aanbieding staat niet wat het normale tarief is. Alleen de aanbieding wordt vermeld.
3. Inlichtingen via de chatbox werkt niet op mijn vragen. Een emailadres hebben ze niet.
4. Contact via facebook werkt ook niet.
Kortom: De klantenservice is abominabel.

27 mei 2024

Drama met Caiway snel weg hier

1 ster is nog teveel voor deze waardeloze provider. Snap niet dat er via de overheid geen sancties kunnen zijn voor aanbieders die ver beneden peil hun abbo aanbieden. Zit hier nog tot oktober aan vast maar hoop eerder weg te kunnen gaan. Ze loggen je uit en zie maar eens terug te komen om gewoon normaal tv te kijken. Hoop dat er snel Ziggo komt hier want dit is grote puinhoop

26 mei 2024

Onbereikbaar

Ze maken reclame met verlenging van het abo voor 5 euro korting per maand. Ik heb vele keren geprobeerd dit te krijgen via de link, maar het werkt niet. 'Er gaat weleens wat mis'. Het telefoonnummer van de klachtenservice was ook bijna onvindbaar. Stond alleen op een hele oude rekening. Inmiddels zit ik al een half uur te wachten nadat de klantenservice me door zou verbinden. Wat een klunsen.

23 mei 2024

Onbereikbare helpdesk

Het is vrijwel onmogelijk om een medewerker te spreken te krijgen. In het weekend bleef hij hangen op er zijn 3 wachtende voor en u en nu zit hij vast er is 1 wachtende voor u.

23 mei 2024

Medewerker klantenservice verwijt mij…

Medewerker klantenservice verwijt mij dat ik niet altijd als Caiway belt, niet direct mijn telefoon opneem. (sorry ben ook aan het werk) Neem daarna wel direct contact op met klantenservice. Probleem zit niet bij zijn afdeling, kan hij dus niets aan doen. Er is een ticket aangemaakt, dus is de klacht in behandeling (kan al een week niet uitbellen) maar vervolgstappen zijn er niet. Medewerker geeft mij het gevoel dat het aan mij ligt.

21 mei 2024

Ik had een 2 jarig mobiel contract bij…

Ik had een 2 jarig mobiel contract bij Caiway t/m 17 april 2024 nu vraag ik met nummerbehoud overstap naar Vodafone en ze geven het niet vrij dit duurt al 4 dagen ze blijven traineren en mijn aangeschafte telefoon ligt al 4 dagen in de winkel totdat ze het vrijgeven ik vind het ronduit schandalig nu na het 6e telefoontje en verschillende lulkoekverhalen was er één dame die adequaat mijn klacht behandelde en het was opgelost

21 mei 2024

Eigen router heel lastig en veel storing op tv

Modem kan niet in bridge mode gezet worden (ondanks dat monteur zij van wel). Enorm gedoe om met mijn eigen router verbinding te maken. Beetje achterhaald om zo weinig opties te bieden vandaag de dag.

20 mei 2024

Vreselijk bedrijf bah

Vreselijk bedrijf! Al dagen geen tv en internet. Klantenservice is ver te zoeken.. weten niet te communiceren aan de telefoon. Nu wachten op een monteur en ondertussen wel factuurtje sturen, voor niet geleverde service. Ik had 0 sterren gegeven als het kon. Ben inmiddels overgestapt. Alles behalve Caiway heb nog nooit zo een slechte amateuristische klantenservice aan de lijn gehad bah!

Wat een drama!

Ik had een abonnement aangevraagd bij Caiway, en het hele proces was een nachtmerrie. Ik heb maar liefst 32 keer contact moeten opnemen om een aansluiting te laten realiseren. Uiteindelijk zijn er twee monteurs langsgekomen, waarvan ik op de eerste maar liefst 3 uur heb moeten wachten. Alsof dat nog niet erg genoeg was, moest ik ook nog eens ter plekke 107 euro betalen. Deze ervaring was ronduit schandalig en totaal onacceptabel.

Geen service, 0,0 communicatie

Triest bedrijf, geen communicatie en je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. 1e keer komt de monteur niet opdagen, 2 dagen laten kan de monteur het niet installeren en wordt je doorverwezen naar een andere provider. Die sturen je ook weer door, lang verhaal kort: niemand weet van elkaar wat ze doen en kunnen ook niets oplossen. Betaal liever 50 euro meer in de maand dan met dit bedrijf in zee te gaan, verschrikkelijk slecht.

"Caiway 100% installatiegarantie"?

Caiway Technieker geweest. Alles werkt, wat fijn. Dachten we. Bleek er niets te werken als we Ziggo ontkoppelden. 2x uitgebreid met de klantendienst gechat, en zelf op hun advies in de weer met resetten Caiway modem, etc. Zegt de Caiway klantendienst keer op keer: "Branden de lichtjes op de modem? Ja die branden, maar de modem doet verder niet wat ie moet doen! We zijn 10 dagen verder: WiFi werkt niet, TV werkt niet, alleen met de UTPkabel rechtstreeks aan mijn pc werkt mijn computer. Dus alles terug gekoppeld naar Ziggo. En intussen blijven we wel rekeningen betalen aan beiden.

30 april 2024

Zeer, zeer slecht !!

Vanaf 1e dag aansluiting zeer slechte ervaring met Delta/Ciaway....onkunde van de mensen bij de klantenservice...beloven beterschap maar helaas. Niks van dat alles. Geen geluid, helemaal geen tv, haperend beeld, geluid loopt niet synchroon met de beelden, traag internet, geen internet...waardeloze rotzooi !!

2 mei 2024

Caiway mobiel ,wat een administratieve onkunde

Caiway mobiel ,wat een administratieve onkunde bij Caiway .Er is een betaling "zoek geraakt" bij Caiway. Ik kreeg een bericht dat een incasso niet was gelukt .Ik heb vervolgens de betaling ruim binnen de gestelde termijn betaald .Kreeg desondanks een aanmaning en een verzoek binnen 7 dagen te betalen .Gebeld met Caiway ,kopie van bankafschrift van de betaling doorgestuurd .Caiway medewerker zegde toe dat nu alles goed geregeld was. Resultaat vandaag is dat de sim-kaart geblokkeerd is .Opnieuw gebeld met Caiway , medewerker kan intern bezoek doen bij de financiële administratie om naar dit probleem te kijken .Zodra het kan stop ik met Caiway ...!

2 mei 2024

Hele slechte wifi hele slechte tv onze…

Hele slechte wifi hele slechte tv onze tv valt heletijd weg en dan moeten we maar een kabeltje door onze hele huis en ze willen niets aan doen en onbeleefde mensen maar een paar met respect me oma is oud en niemand luistert naar haar echt onbeschoft echt schandalig dit echt 0 sterre nooit hadden genomen niet aanraden

29 april 2024