Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

C.A. Larsen Viby J Købte en VW ID.3 i efteråret 2024 Der kom for nyligt end fejl på infotainmentskærmen, der desværre krævede en større reparation/udskiftning. Forhandleren har super flink til, uden... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi købte en nyere bil og solgte den gamle hos Cal i Herning. Dette må siges at have været en frem ragende oplevelse. Herfra kan kun gives en særdeles god anmeldelse. Lars Wedel førte os igennem hele h... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Aldrig har jeg fortrudt en handel så meget. Sælgeren Martin gør intet klart og tydeligt så alt korrespondance kan forstås på 2 måder hvilket gør jeg bliver snydt for 10.000kr. Jeg skriver en klage... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

HOLD JER LANGT VÆK FRA CAL SVENDBORG! Har købt en bil der indeholdt fejl og mangler der beløber sig op i over 25.000! De nægter at forholde sig til problemerne ligsom de nægter at udlevere lovpligtig... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Benjamin er en meget imødekommende og…

Benjamin er en meget imødekommende og humørfuld person. Vi havde en rigtig god oplevelse med ham. Vi havde et ønske om en bil og den handel fik han i hus. Det er ikke den første bil vi har købt ved ham. Hellere ikke den sidste. Det gode ved Bejamin er han har et meget bredt perspektiv på bilmarkedet.

Jeg vil anbefale ham til alle jeg kender.

25 augustus 2023

Den gode personlige betjening

Handlede med Benjamin i Viby afdelingen og sikke en god og professionel betjening vi fik. Fik gode kompetente svar, på mine spørgsmål og vi var helt tryg, ved at handle med Benjamin. Så når konens bil skal skiftes ud, bliver det helt sikkert Benjamin vi handler med igen.

25 augustus 2023

Altid god service

Som tidligere bliver man altid godt behandlet ved CAL.dk Herning (dette er den 3 bil vi har købt har)- denne gang skulle jeg egentlig “bare” havde min gamle bil på værksted - var vældig træt af den ikke bare kørte.. Lidt hurtig i replikken fik jeg slynget ud om de ville købe den.. Bjarke med hans rolige gemyt siger ja.. hvad skal vi så finde til dig, Han spurte ind til, hvad jeg var ude efter og fandt lige det jeg manglede.. hurtige var aftalen i hus og Bjarke er god til at vejlede i det kunderne har behov for - tak for handlen - Altid rigtig god service hele vejen rundt - jeg kommer igen næste gang jeg skal havde ny bil

15 augustus 2023

Dejlig oplevelse 👍

Købte ny bil hos CAL biler Herning. i en rigtig fornuftig byttehandel
Hvor vi fik en virkelig professional behandling af Bjarke Røschmann . Og en grundig instruktion af bilen.
Så alt i alt en dejlig oplevelse
Kan kun anbefales 👍
Ib og Lone Silkeborg

10 augustus 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har lige købt en leasingbil af…

Jeg har lige købt en leasingbil af Henrik Lauridsen fra C.A. Larsen Automobiler i Herning. Jeg har fået en helt igennem fantastisk service. Der er virkelig bare styr på det og alle ens spørgsmål bliver besvaret venligt og respektfuldt. Der er intet at sætte en finger på, og jeg kan varmt anbefale C.A. Larsen i Herning og sælgeren Henrik Lauridsen.

27 juli 2023

uærlige mennesker!!!

uærlige mennesker!!!

de handler kun om krone og øre for dem de skider på kunderene for at sige det mildt. jeg har købt en bil som efter få hundrede km lyser en rød motorlampe og en urea lampe samt en servicelampe, til trods på at bilen er serviceret for 2000km siden.

kan på ingen måder anbefale nogen at handle med dem!!!!!

27 juni 2023

Køb af brugt Skoda Octavia

Jeg har lige købt en brugt Skoda Octavia hos C.A. Larsen Automobiler i Herning, og har fået en super fin behandling. Både Lars og Henrik ydede en meget god service, og hjalp med lånebil i de dage, hvor jeg desværre var uden bil, samt afleverede bilen jeg købte i meget fin stand, inklusiv tog sig god tid til en intro af bilen.
Kan kun give mine varmeste anbefalinger.

25 juli 2023

Indkøb af bil

Vi ville gerne sælge vores Peugeot 208 i ren handel. Og Henrik fra CAL Herning ydede den BEDSTE service overhovedet. Ud over en reel god pris, så var han behagelig og fulgte op på vores aftaler. Bestemt rigtig god service og troværdig sælger.

18 juli 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god handel og super service

Købte en brugt bil af Bjarke i CAL HERNING i en rigtig fornuftigt byttehandel.
Han var super flink, imødekommen og til at snakke med.
De levere god service - Vores nye bil skulle til service indenfor 2 mdr. og der var intet problem i at få dem til at servicere inden levering og uden beregning.

Kan klart anbefales!

18 juni 2023

CAL Herning

Sted: Herning
Sælger: Bjarke Røschamnn.

Handlet nyere Peugeot 308 fra 2022. Vi lavede en byttehandel med vores ældre Peugeot 308. En rigtig god bytte handel. Yderst tilfreds med kundeservice og rådgivning. Meget professionelt, og i kunde højde. 5 stjerner til Bjarke.

28 juni 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Løgnagtig service og kreativ fejlsøgning

Løgnagtig service

Jeg kørte bilen til service, og vidste på forhånd at der skulle nye bremseklodser på.

Jeg modtog i løbet af dagen en video (uden lyd), hvor I gennemgik bilen, og havde fundet et hav af fejl til samlet set omkring 25000 kroner. Udover bremseklodserne var der blandt andet viskerblade for og bag, som jeg underligt nok havde fået skiftet 3 uger forinden. Super mystisk... Kunne der være andre ting på listen som måske var lidt for kreative?

Nå, jeg takkede ja til tilbuddet om at skifte bremseklodser samt en temperaturføler, da bilen målte forkert temperatur. Samlet pris omkring 9500 kr.

Da jeg afhentede bilen, var temperaturføleren fortsat ikke funktionel og mit ene sidespejl var blevet skadet og klappede ikke ind, når bilen blev låst. Jeg ringede ind, og fik en ny tid hvor I skulle udbedre skader/mangler.

Da jeg senere den dag igen modtog en video (igen uden lyd), ringede jeg atter til jer, og fik en mekaniker i røret, som nu hårdnakket påstod at det umuligt kunne være dem der havde ødelagt sidespejlet. De havde slet ikke havde rodet med det. Der skulle i øvrigt et helt nyt sidespejl på til 3500 kr, for at det ville virke igen. Da jeg langt om længe fik overbevist ham om at skaden VAR jeres, havde en anden medarbejder på magisk vis fået sidespejlet til at køre igen mens vi snakkede i telefon sammen. Alarm afblæst - Der skulle ikke nyt sidespejl på alligevel. Ret påfaldende alligevel...

Temperaturføleren, som havde betalt for, var i øvrigt ikke årsagen til at bilen målede forkert temperatur, fortalte han. Så I måtte fejlsøge ekstra for at finde fejlen - på min regning igen selvfølgelig.

Hvordan i himlens navn kan I som autoriseret værksted lave en reparation på min regning, når I ikke er sikre på hvad der laver fejlen...?

Det er helt tydeligt, at I finder fejl der ikke er der, og i øvrigt tager enorme overpriser for elendigt og løgnagtigt arbejde.

Tak i øvrigt for at hive to hele dage ud af min arbejdsuge, og ikke stille en lånebil til rådighed for jeres fejl.

19 juni 2023

Herning

Sted: Herning
Betjent af: Henrik Lauridsen.
Det kan gøres kort, jeg kan ikke sætter en finger på noget! Jeg solgte min bil til dem, og jeg følte mig så tryg og i gode hænder. Der var respekt for mig som kunde og menneske, og ikke mindst, at det skulle være en oplevelse/handel.
Leasing af bil gik også nemt, der blev, og der bliver stadig, lyttet til mig og mine behov.
Jeg kommer gerne igen!

22 mei 2023

Nice experience

We bought a car recently, the seller was really friendly and helpfull everything went smoothly^^ the defects in the car were taken care perfectly before we drove out of the dealership.

31 mei 2023

Super behagelig

Super behagelig, seriøs og reel behandling fra sælger Henrik Lauridsen og værkfører Kent Bjerge i forbindelse med bilhandel/skift.

16 mei 2023
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.