Goed assortiment en goede prijs, wel erg traag met leveren, ik denk dat dat aan PostNL ligt, 3 keer een aankondiging gehad dat het afgeleverd zou worden, en daarna dat het weer niet gelukt was. Uitein... Toon meer
Op het product is niks aan te merken; prima! De levertijd daarentegen (én de trage communicatie). Bij de bestelling stond dat de filter na ongeveer één week werd geleverd. Uiteindelijk zijn het meer d... Toon meer
Producten waren volgens de site op voorraad en zouden naar verwachting binnen 2 werkdagen geleverd zijn. Na een week gemaild, geen reactie. In de daaropvolgende weken nog eens 3 of 4 mails met verzoek... Toon meer
Eerste bestelling duurde bijna 3 weken. Communicatie over retour van 1 verkeerd besteld onderdeel verliep ook moeizaam. Kreeg geen info waar het naar teruggestuurd moest worden.... Gelukkig klacht in... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Camerafilterstore.nl is dé specialist in alle soorten filters en accessoires voor fotografie en video, zoals UV filters, grijsfilters, polarisatiefilters, macro voorzetlenzen en nog veel meer. Daarnaast zijn wij distributeur van 84.5mm filters. Camerafilterstore.nl staat voor betaalbare topkwaliteit en biedt dus ook vele leuke cadeau-ideeën voor liefhebbers van fotografie!
Gavelaan 2a, 9828PL, Oostwold gem Leek, Nederland
- 050 8508272
- info@camerafilterstore.nl
- www.camerafilterstore.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Een duidelijke webshop en ze doen wat …
Een duidelijke webshop en ze doen wat ze beloven. Ik heb een adapter ring gekocht, maar helaas is het niet wat ik ervan verwachtte, ik krijg heel veel vignettering, maar daar kunnen ze bij Camerafilterstore niets aan doen.
Jammer dat mails niet worden …
Jammer dat mails niet worden beantwoord. Moet ook lang wachten op de komst van het pakketje! Er wordt tevens geen duidelijkheid over gegeven.
lensdop sony fotocamera
Ik heb een lensdop voor mijn fotocamera gekocht en het is een prima product.
Past perfect!
Alleen duurde de levering ruim anderhalve week wat ik persoonlijk wat lang vond.
Camerafilterstore
Camerafilterstore: overzichtelijke website, snelle levering. Prima (web)zaak.
bij bestelling worden verzendkosten …
bij bestelling worden verzendkosten aangerekend. 0.78 € werkelijke kost tov 6,70 € aangerekend. wel een groot verschil als je het me vraagt. Levertijd tot in Belgie? 4 tot 5 dagen
Voorzetlens van Marumi
Op zoek naar voorzet lenzen en jullie website gaf direct alle info die ik nodig had. Op ditomen de Marumi 67 mm aangeschaft .binnenkort volgt ook de 77 mm variant. Dan kan ik op al mijn Canon lenzen deze fraaie voorzetlens gebruiken.
Voor de rest dacht ik alles netjes in huis in 2 a 3 dagen
Een enorme keuze aan benodigdheden en …
Een enorme keuze aan benodigdheden en snelle levering.
Prima service en snel bezorgd
Zeer tevreden. Bestelling was snel binnen en ik kon gelijk aan de slag.
Goed product en een zeer helder beeld vele malen goedkoper dan een macro lens!
Gekocht om toch een benadering van macro fotografie te doen en niet meteen veel geld kwijt te zijn aan een dure lens
Zeker om te beginnen met macro foto's een hoede stap.
SUPER!!
Product was goed verpakt. Snel in huis. Helemaal super!!
Prma kwaliteit
Ja een plezier om zo je fotospullen uit te zoeken zonder vervelende tegenvallers achteraf!
Makkelijk toegangkelijke website met kwaliteits artikelen.
Maar bovendien ook voorzien van een goede beschrijving zodat je altijd een goede keuze kunt maken en zeer betaalbaar.
Prima verpakt en op tijd geleverd!
Heb een Marumi uv filter gekocht en wat camera onderhouds artikelen. Alles prima geleverd en dat Marumi is inderdaad een goed merk.
Ook voor incourante filtermaten
2 beschermfilters voor een FUIJ X20 besteld maat 49 op voorraad en binnen 2 dagen keurig verpakt thuis en doosjes verzegeld Op mijn vraag eerder of dit voor mij juist was direct een reactie per mail
CeesB
Waardeloos
Heb een bestelling gedaan die 2 tot 3 dagen verzending zou duren. Na een week contact gezocht. De website claimt binnen een paar uur te reageren, maar ik kreeg pas een aantal dagen later te horen dat mijn bestelling vertraagd was. 2 weken daarna nog niks gehoord. Nieuwe email gestuurd, geen antwoord. Gebeld, geen antwoord. Nog een mail, geen antwoord, maar wel een bevestiging van versturen. Ik ben dus helemaal vergeten, en ik heb dus keihard moeten werken om daadwerkelijk mijn bestelling te ontvangen. Ik heb hem uiteindelijk wel ontvangen, maar vond het niet oké dat het zo lang heeft geduurd. Daar bovenop krijg je dan een mailtje met de vraag om je review aan te passen. Mij zie je niet terug bij deze website!
Nikon rear cap + body cap (te) laat geleverd
Goede middag, oct 17 bestelling geplaats en betaald. Per website 2 werkdagen levering. Zaterdag oct 22 eindelijk pakketje ontvangen. Op eerder berichten, vragen qua levering via de website geen gehoor gehad. Telefonisch niemand te bereiken daar slechts het antwoord apparaat aan staat. Geen verdere feedback of minimaal uitleg ontvangen betreffende de late levering. Ben zelf werkzaam in de (e-commerce) logistiek. Weet dat het dus ook anders kan!
goede service
Grijsverloopfilter aangeschaft die goed verpakt werd geleverd, vragen per mail werden persoonlijk beantwoord. Dik tevreden.
Precies het juiste filter
Erg tevreden met deze webshop. Een van de weinigen die een polarisatiefilter in de niet gangbare maat van 40 mm hadden. Filter lijkt van goede kwaliteit, maar ik moet er zelf nog even mee leren omgaan. Daar is het een hobby voor.
Enige verbeterpunt is de informatie over de levering. Andere winkels geven vaak updates over de status. Levering zelf was goed verzorgd en binnen een paar dagen.