Camerafilterstore Reviews

TrustScore 3 uit 5

3,0

Goed assortiment en goede prijs, wel erg traag met leveren, ik denk dat dat aan PostNL ligt, 3 keer een aankondiging gehad dat het afgeleverd zou worden, en daarna dat het weer niet gelukt was. Uitein... Toon meer

Op het product is niks aan te merken; prima! De levertijd daarentegen (én de trage communicatie). Bij de bestelling stond dat de filter na ongeveer één week werd geleverd. Uiteindelijk zijn het meer d... Toon meer

Producten waren volgens de site op voorraad en zouden naar verwachting binnen 2 werkdagen geleverd zijn. Na een week gemaild, geen reactie. In de daaropvolgende weken nog eens 3 of 4 mails met verzoek... Toon meer

1. Fotograaf

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Camerafilterstore.nl is dé specialist in alle soorten filters en accessoires voor fotografie en video, zoals UV filters, grijsfilters, polarisatiefilters, macro voorzetlenzen en nog veel meer. Daarnaast zijn wij distributeur van 84.5mm filters. Camerafilterstore.nl staat voor betaalbare topkwaliteit en biedt dus ook vele leuke cadeau-ideeën voor liefhebbers van fotografie!

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

18 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Winkel met veel filter mogelijkheden

Goede winkel, veel mogelijkheden voor vinden vd juiste filtermaat. Ik kocht een voorring , van 49mm naar 58 mm. Goede prijs en kwaliteit. Super blij mee, zo kan ik mijn 58mm accessoires gebruiken op mijn 50mm lens. Tevreden met levering.

29 juni 2022

Na 5 weken nog niets binnen

*Update*: bestelling uiteindelijk afgelopen week ineens ontvangen. Van 1 naar 3 sterren, omdat ik nog steeds vind dat je een product dat op voorraad is, sneller mag leveren.

Mijn oorspronkelijke review:
Bestelling van 19 mei nog niet geleverd. Expres voor een duur filter gekozen omdat dat op voorraad zou zijn. Op tweede email is niet gereageerd en de telefoon wordt niet beantwoord.

28 juni 2022

Goede shop voor camera-accesoires

Ik kocht twee step-down-ringen van het merk Caruba bij deze webwinkel aan een schappelijke prijs, want deze dingen kunnen soms prijzig uitvallen. Ik heb vrij doelbewust op een product gezocht, maar het lijkt mij dat het assortiment tevens groot is.Mijn indruk van deze shop is positief: de aankoop en de algemene afhandeling verliep zeer vlot en de verzendingsprijs (naar België) was in orde. Het product kwam netjes ingepakt en in goede staat aan. Ik kan deze winkel zeker aanbevelen.

19 mei 2022

niet aanbevolen

Aantal filters en filterhouder bij camerafilterstore besteld op 2 januari 2022. 3 x mail gestuurd wanneer ik de bestelling kon verwachten , geen reactie. levering 1 week februari. !! Ruim 1 maand levertijd. Helaas slechts een deel van de bestelling. Mail gestuurd dat ik dan liever de rest wil annuleren en betaling graag terug wil. Toen kreeg ik wel reactie dat de rest er "snel " aankwam. Na een week de rest. Spullen prima. Communicatie en snelheid van levering zeer teleurstellend en ik ben verbaasd dat dit bedrijf nog kan bestaan met deze handelswijze en omgang met klanten. absoluut niet aan te bevelen.

15 februari 2022

ik bestelde filtertangen de prijs was…

ik bestelde filtertangen de prijs was prima de levertijd wel iets langer en de communicatie over de levertijd minimaal zelf geen reactie gehad op mijn email met de vraag over de vertraagde levering... kortom product is wel top.. prijs prima maar de nazorg kan stukken beter.

30 november 2021

Prima winkel

Prima zaak. Overzichtelijke site. Ik heb een Marumi EXUS Circulair Polarisatiefilter 77 mm gekocht voor 109.95 euro. Ex verzendkosten ad 3.95. Bij elkaar prima prijs. Ik heb goede ervaring met dit filter. Ben blij dat camerafilterstore deze in het assortiment heeft. Je wordt van de voortgang van de bestelling netjes op de hoogte gehouden. Kortom een fijne zaak waar ik zeker mijn volgende accessoires zal aanschaffen. Aanrader dus.

16 september 2021

Top service

Na het bestellen van mijn grijs filter kreeg ik binnen een uur al bericht dat het al verzendklaar stond. Bij het nakijken of ik de juiste maat wel had besteld kwam ik tot de ontdekking dat ik een maat te groot had besteld.
Zonder problemen werd het omgeruild. Het prijsverschil van een paar euro mochten ze van mij houden voor de snelle service. De volgende dag had ik mijn bestelling al in huis. Klanten service staat hier boven aan.

7 september 2021

Eerste bestelling duurde bijna 3 weken

Eerste bestelling duurde bijna 3 weken. Communicatie over retour van 1 verkeerd besteld onderdeel verliep ook moeizaam. Kreeg geen info waar het naar teruggestuurd moest worden.... Gelukkig klacht ingediend via Paypal en toe gingen ze opeens wel aan het werk. Overigens retourbetaling ook nog niet binnen. Niet echt tevreden.
Zou er niet snel meer wat bestellen.

16 augustus 2021

Ik heb hier diverse filters en…

Ik heb hier diverse filters en step-up-ringen besteld. Bij mijn order had ik een fout in mijn afleveradres opgegeven. Op mijn mail kreeg ik direct antwoord, met de opmerking dat dat in orde zou komen, maar dat er 2 filters niet op voorraad waren. Met het alternatief was ik niet tevreden en wilde liever een andere maat en een duurdere variant. Daarna hoorde ik niets meer. Ook niet bij extra navraag.

Vandaag kreeg ik mijn bestelling, precies volgens mijn per email veranderde wensen binnen.

Deze webwinkel werkt kennelijk anders dan de grote spelers, en dus minder snel. De communicatie zou beter kunnen, (zeg even dat een mailtje ontvangen en gelezen is) maar de service en flexibiliteit is prima in orde.
Dus:
Positief: betrouwbaar, meedenkend en flexibel
Negatief: communicatie kan beter, o.a. m.b.t. de levertijd.

Ik zou er zo weer bestellen, tenzij ik iets met spoed nodig zou hebben.

17 juni 2021