Een spiksplinternieuwe camera besteld via Bol.com en een open verpakking ontvangen. verzegeling verbroken en camera is al eerder bij uitgepakt geweest.
Bij CameraTools Apeldoorn een gebruikte Cactus V6 ii afstandsbediening besteld op de website. Betaald via I Deal en bevestigingsmail van CameraTools. De volgende dag een telefoontje van een medewe... Toon meer
Na 3 mnd Pentax K70 interne flitser kapot. De enige optie is kennelijk "camera inleveren en opsturen". Verder gaat de service niet. Je bent gewoon 2 of 3 weken je camera kwijt. Helaas. Mij zien ze... Toon meer
Ik bestelde filmontwikkelaar. HC-110. Op de website stond een fles van 1,6 liter voor 26 euro. Besteld, kreeg ik een fles van 1 liter binnen.Gekeken naar de website, inmiddels was de fles van 1,5 lite... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
CameraTools heeft als doel zowel de beginnende als professionele fotograaf te voorzien in de beste informatie en producten om te komen tot de mooiste opnames. Het maakt niet uit of je een doorgewinterde professional bent of gewoon heel enthousiast aan de slag wil met foto en video, bij CameraTools ben je verzekerd van advies op maat en enkel de beste producten. ✔ Minimaal 2 jaar garantie op nieuwe producten ✔ Scherpe prijzen ✔ Deskundig advies op maat ✔ Uitgebreid assortiment ✔ Uitstekende aftersales ✔ Afhalen en bezorgen ✔ Verzending op werkdagen tot 23:59 uur
Paramariboweg 41, 7333 PA, Apeldoorn, Nederland
- 0031555380800
- info@cameratools.nl
- www.cameratools.nl
wederom top
Zoals al eerder ervaren ging deze bestelling ook weer zoals het hoort. Via de mail keurig op de hoogte gehouden over de status en prima op tijd alles bezorgd (zelfs te vroeg).
Kortom ik kan iedereen Cameratools aanbevelen
Nikon P1000 cool pix
Afgelopen maand er een nikon P1000 Coolpix gekocht
De levertijd door Nikon bedroeg voor mij 6 weken
Camera tools was wat traag met mij op de hoogte te houden m.b.t tot de leverings- datum .Echter als ik op belde of langs ging dan deden ze alle moeite om te kijken of het sneller kon
Ze zijn eerlijk in advies en schromen niet om een artikel wat niet goed is af te raden
Onvoorstelbaar snel
Onvoorstelbaar hoe snel de geplaatste order verzameld was en klaar stond voor verzending, namelijk binnen een half uur.
Overgaan tot aankoop was het prijsverschil van de Profoto artikelen t.o.v. de andere camerawinkels. En ik heb er absoluut geen spijt van. Op naar de volgende bestelling!
Fijne, vertrouwde webshop.
Fijne, vertrouwde webshop, goede navigatie op de site. Groot assortiment en snele levering.
Ricoh Theta V 360 graden 4K camera
Gebeld naar het bedrijf waarbij ik nog enkele vragen aan de medewerker hebben kunnen stellen.
De persoon was goed op de hoogte van het produkt en gaf direct duidelijke en eerlijke antwoorden.
De Ricoh Theta V was binnen 1 dag al binnen.
Erg leuke camera die echt mooie 360 graden foto's maakt.
Zeer eenvoudig in het gebruik.
Ik adviseer de Ricoh Theta V zeker aan.
Boek avond-en nachtfotografie
Boek avond-en nachtfotografie gekocht. Het boek stond twee maal op de site. Voor 27 en 20 euro. Gebeld en verkoper adviseerde om goedkoopste te nemen. Heb ik gedaan en het is precies hetzelfde boek. Besteld en per ommegaande bezorgd in stevige verpakking.
ideale winkel voor alle benodigheden van de (natuur)fotograaf
Fijne winkel met een uitgebreid (online) assortiment, snelle levering en een uitstekende service!
Ongelooflijk snel geleverd binnen 24…lkkr snel man
Ongelooflijk snel geleverd binnen 24 uur en in de drukste tijd van t jaar top
Helemaal TOP !
Prima en snelle levering. No nonsens bedrijf en vakmensen.
Snelle levering en prima service!
Snelle levering, en via PostNL die nauwkeurig aangeeft rond welk tijdstip wordt bezorgd.
Cameratools: snelle levering, goede producten, mooie prijzen.
Duidelijke en goed overzichtelijke snelle webpagina's.
Uitgebreide product omschrijvingen van de artikelen.
Kwaliteitsproducten soms voor mooie aanbiedingsprijzen.
Snel en duidelijk bestellen en veilig afrekenen.
Mijn product niet meer op voorraad wordt nabesteld voor de lage prijs.
Ik wordt regelmatig via mail op de hoogte gehouden omtrent de status van mijn bestelling.
Product wordt binnen de opgegeven tijd voor de afgesproken prijs bezorgd.
Cameratools: snelle levering, goede producten, mooie prijzen.
Prima levering
Snelle goeie service
Snelle goeie service. Duidelijke website.
Goeie service
Snelle afhandeling van de door mij bestelde product.
Hele fijne shop. Hele goede service.
Hele fijne shop. Deskundig en eerlijk advies. Snelle levering. Veel keuze. Zelfs wanneer ze iets niet in de webshop hebben kijken ze of ze het voor je kunnen regelen.
Zowel voor prive als professioneel kun je hier goed terecht. Ik bestel hier graag.
goede bezorg opties
Product was een jas van fjallraven. Geleverd voor 60% van de prijs. Jas is fantastisch, zoals mij reeds bekend. Levering was snel en zonder problemen. Lekker dat ik kon aangeven het pakket op te halen bij een ophaal punt ipv aan huis.
De bestelling heel goed verlopen…
De bestelling heel goed verlopen dankzij o.a duidelijke site.
concurrentiële prijs
concurrentiële prijs - goeie service - snelle bezorging!!
nooit gezeur als iets niet werkt super…
nooit gezeur als iets niet werkt super !! ook aftersales is perfect en .. er is koffie 😀