Leuke camping voor gezinnen met kleinere kinderen
Wij zijn een week geweest en hebben een prima tijd gehad! Onze dochter (8) hebben we de hele week niet gezien die heeft zich prima vermaakt met het animatie team, zwemmen, springen op het grote luchtkussen, spelen in de speeltuin en doordat het auto vrij is en niet al te groot kon ze dat bijna allemaal zelfstandig.
Ook is er naast de camping een bomen klim parcours, en een zwemmeer met strandje, erg leuk! Daar heeft onze zoon (14) dan weer erg veel plezier aan gehad.
Het restaurant is op zich prima, het eten niet echt geweldig maar de meiden van de bediening zijn erg vriendelijk.
Ook hebben we 1 ochtend broodjes besteld op de camping maar de croissantjes waren helaas nog niet helemaal gaar en samen met alle andere broodjes in een tas “gepropt” waardoor bijna alle broodjes plat waren.
Mijn dochtertje heeft het ‘s ochtends opgehaald bij de zwembad bar vandaar dat we het pas zagen toen ze bij de mobile home aan kwam.
De rest van de week hebben we gewoon brood bij de bakker/supermarkt gehaald.
Ook prima.
Verder hele vriendelijke en lieve mensen die op de camping werken!
Ze zijn allemaal heel erg behulpzaam en rijden rond met golf karretjes om je bagage of boodschappen van A naar B te brengen.
Wij zaten in een mobile home prestige de luxe. Was allemaal erg netjes, schoon en nog vrij nieuw.
Groot overdekt terras er aan vast met een grote tafel en 2 ligbedjes.
De bedden lagen goed, heb goed geslapen alleen zijn de Nederlandse mannen over het algemeen wat langer (2 meter) waardoor de bedden altijd te kort zijn.
Maar dat is eigenlijk standaard.
Om 22 uur is het stil op de camping, wij deden soms nog wel een spelletje buiten maar als je dat gewoon rustig doet met niet te veel herrie dan is dat prima.
Kortom, leuke camping voor gezinnen met kinderen!
En als die het leuk hebben dan (heel cliché) hebben de ouders het ook leuk!