Inmiddels al zo'n 10x via Capfun zomervakanties geboekt. Steeds naar volle tevredenheid. Hetgeen in de info over campings vooraf wordt gegeven, blijkt steeds de juiste goede info. Nooit hierin teleur... Toon meer
Wij zijn gek op de campings van Capfun. Hebben er nu 4 gehad en gaan aankomend jaar weer naar Capfun. De zwembaden zijn geweldig, heel kindvriendelijk allemaal, allerlei leuke activiteiten en avondsh... Toon meer
Daar we al 2 jaar achter elkaar bij capfun in voorthuizen zijn geweest en nu dit jaar weer gaan omdat het voor ons een familie uitje is en daar graag mogen komen de accommodatie is geweldig veel te do... Toon meer
Net terug uit Frankrijk Palais de Gaufrette, normaal hebben we Agriturismo in Italie maar door long Covid partner moesten we dichterbij huis blijven. Leuk zwembad, mooie glijbanen, personeel probeert... Toon meer
Capfun est une entreprise 100% Française et familiale qui existe depuis 1992. Notre mission : Vous faire passer les vacances dont vous rêviez lorsque vous étiez enfants ! Chaque jour, nous travaillons dur pour que nos campings soient les plus beaux !
73 Parc d'Activité de l'Argile, 06370, Mouans-Sartoux, Frankrijk
- 0492283848
- emilie@capfun.com
- www.capfun.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
14 dagen geboekt voor €3000 maar 6dagen…
14 dagen geboekt voor €3000 maar 6dagen kunnen blijven is alleen gericht op Franse en totaal niet voor Nederlandse mensen echt zonde ik zal niemand capfun aanraden alles is slecht en te veel om op te noemen
Mooi waterpark, verblijf slecht. Personeel onvriendelijk.
Prachtige locatie, ruim gesitueerde chalets en kampeerplaatsen met veel aandacht voor groenvoorziening.
Zeer mooie en grote water attracties zowel buiten als binnen.
Voor wat betreft de chalets en huisjes zijn deze allemaal aan de magere kant qua afmetingen en is het interieur volgens “franse” kwaliteits normen matig.
De gehele inventaris is van goedkoopste kwaliteit, bedden en matrassen, terras stoelen en tafel, zeer fragile.
V.w.b. de keukeninventaris is deze incompleet. Inventarislijst ontbreekt!
Er zijn onvoldoende pannen en bestek welke na een belletje worden nageleverd.
Hetzelfde geldt voor het Gasfornuis waarvan 2 van de 4 pitten functioneren.
De afmetingen van kamers zijn bijzonder krap en er is onvoldoende ruimte om op een goede manier rondom te kunnen bewegen.
Bergruimte in kamers minimaal en slecht toegankelijk vanwege omvang bed.
Een pluspunt is dat de badkamer qua ruimte enigszins voldoende is, echter ook hier weer zeer goedkoop materialen die zeer snel aan vervanging onderhevig zijn.
Breedte deuren van de kamers, toilet en badkamer zijn gelijk aan breedte van caravandeuren.
Al met al concluderend is een week Capfun vrij prijzig voor wat men aan woongenot krijgt, zeker bij een verblijf van 4-5 personen op een woon oppervlakte van 3 m2.
Er zijn voor deze prijs wel betere vakantieparken in Europa te vinden.
Klantvriendelijkheid personeel aan receptie en locatie Wavelien zijn kort af en alles behalve vriendelijk.
Onbereikbaar en onduidelijk
Wij willen onze tussenstop bij een Capfun camping doen. Reserveren is al een ramp: de website lijkt geschreven door AI en vervolgens slecht vertaald door een andere computer. Heel onduidelijk allemaal. Er wordt gevraagd naar het aantal “extra personen” wat erop lijkt te wijzen dat er al een aantal basispersonen bij een plek horen. Maar doe ik dit op een ander apparaat vraagt ie om “begeleiders van 7 jaar en ouder” en komen er veel kosten per persoon bij.
Ook rekent de Nederlandstalige website “taxe de verblijf +18 jaar” maar ook voor personen onder de 18.
Bellen heeft geen zin. Na 20 minuten in de wacht met de melding dat ze zo bij mij terugkomen. Ik heb nog niemand gesproken, dus terug is ook wat vaag hier.
Wij zoeken wel een andere camping, want alleen al van het reserveren hier zeg ik: ‘k heb geen fun
Jammer dat er niet geluisterd wordt… we…
Jammer dat er niet geluisterd wordt… we hadden een villa geboekt voor 8 personen met airco. Bij aankomst staat er alleen een mobile airco zonder slang of iets dergelijks . Dus de warme lucht kan niet weg . Werkt totaal niet gelijk gemeld zijn nu bijna een week verder en er zou een oplossing komen dat is beloofd maar nog steeds niemand gezien. Aantal maal gemeld en gevraagd willen ons geld terug uiteindelijk krijgen we 86 euro terug terwijl het honderden euro’s scheelt met een gewone 8 persoons zonder airco .Erg jammer dit en nu maar hopen dat het geld ook echt terugkomt en alsnog geen airco gehad heel de week . Op Capfun IJsselstrand erg teleurstellend .
Oplichters!
Oplichters!
Na thuiskomst is onze borg ingehouden. Een kleinigheidje vergeten wat met een doekje erover op te lossen is en volle € 195 ingehouden. Totaal niet in verhouding! Vele belletjes en mailtjes verder nog geen oplossing met Capfun. Volgende stap is rechtsbijstand erop.
Nooit meer capfun
Al meerdere vakanties gehad bij capfun…
Al meerdere vakanties gehad bij capfun en altijd met plezier!
al meer dan 14 jaar komen wij op de…
al meer dan 14 jaar komen wij op de camping barneville, De omgeving is prettig, het terrein, veel ruimte en mooie bomen.Een heerlijk zwembad en restaurant en vriendelijk personeel.
Waardeloos
We hadden een vakantie geboekt bij camping la manga in Spanje. 5 weken voor we vertrekken een simpel mailtje dat de camping is gesloten en we dus wat anders moeten zoeken. Dus even wat onderzoek gedaan en het blijkt dat de camping al een tijd problemen heeft met sanitair, zwembad enz... een camping word elk jaar gecontroleerd, dus capfun laat mensen ondanks dat ze weten dat het niet voldoet gewoon daar naar toe gaan. Nu 3 weken later nog steeds geen geld terug gehad. Tijd voor een advocaat om in ieder geval het geld terug te kunnen krijgen. Nooit geen capfun weer
Weekend geannuleerd en nooit geld terug
Hebben geboekt voor weekend in frankrijk, hebben ook betaald tijdens het boeken.
Hebben hiervan bevestiging ontvangen, uiteindelijk niet geaccepteerd en hebben nooit ons geld teruggekregen!!
Heb vele malen gestuurd naar Capfun en camping zelf maar zonder resultaat. Antwoord van capfun dat we zelf moeten contact opnemen met de camping.
Dik belachelijke firma!
Veel gebreken
Wat ging er mis, wifi verbinding was erg slecht (nul bereik). Glijbaan in het zwembad was buiten gebruik. Zwembad en kleedkamers algehele staat was onhygiënisch. Restsurant/bar niet open. Huisje was schoon, maar erg klein. Je kon nauwelijks in het grote bed stappen.
Mogelijkheid activiteit minimaal. Geen biljart of leuke bezigheid voor kind van 11. Wel was er een prima voetbalveldje.
Cafetaria was te erg voor woorden, ikzelf heb een horeca achtergrond en let derhalve op hygiëne. Hygiëne 0. Frituurvet was zwart en dus ongezond. Verder de verkoper zwetend boven de etenswaren die je besteld hebt.
Een mevrouw naast mij had pizza besteld, er waren geen pizzadozen op voorraad, of ze even een bord uit het huisje kon halen dan zou hij er folie overdoen? Kortom chaos.
Verder veel vaste stacaravans en enkele vaste bewoners. Wat niet uitnodigend is voor een verblijf. Ook zijn er er stacaravans in vervallende staat.
Dit was cape fun Heino, nooit meer.
Oogt erg leuk maar wat een hel
Oogt erg leuk maar wat een hel. Niet eens een matras voor het camping bedje. Ons kind ligt op het zitkussen van de 'bank'. Enorm veel lawaai van mensen die buiten zitten en de bedden en kussens liggen echt rampzalig slecht.
De speeltuintjes her en der ziet er leuk uit en hoop dat het zwembad morgen leuk is. Maar wij komen niet meer terug hier, wat een ellende
Ver boven verwachtingen
Vandaag thuis gekomen van capfun de Rotonde in Enspijk. Wij zijn een lang weekend geweest van vrijdag tot maandag. Voor €191 hebben we een habana huisje gehuurd. Aangezien het meivakantie is en voor dat prijs verwachten wij eigenlijk niet zo veel van. We namen de risico omdat er ontzettend vee activiteiten zijn in de omgeving voor kinderen. Mocht het huisje en park niets zijn kunnen we altijd nog op pad. Nou bij aankomst waren we 2,5 te vroeg maar dat was geen enkel probleem. Het huisje was nog niet gecontroleerd dus als wij wat tegen kwam moesten we het door geven. Het huisje was zoooo schoon mooi en nieuw. Center parcs kan daar echt nog wat van leren. Top zwembad en heel veel activiteiten voor de kinderen. Van de 4 dagen zijn wij 3 dagen niet eens van park geweest. Wij weten waar wij onze zomervakantie gaan vieren. Hartelijk dank voor jullie goede en vriendelijke zorg. Jullie zien ons terug
Bij capfun zeumersehof
Bij capfun zeumersehof. Helaas nog helemaal niet klaar.. we zaten tussen vaste gasten / oude statcaravans en speeltuinen stonden op plattegrond waren er nog niet.. mooie foto's op website maar klopte totaal niet.. erg jammer.
Wel leuk buitenzwembad.
Geen winkeltje wat jammer is.
Le parc paris
Le parc paris
⸻
Titel: Teleurstellende ervaring na eerdere tevredenheid
In 2023 had ik een zeer fijne ervaring op deze camping. Zwemmen met een burkini was toen toegestaan en alles verliep soepel. Afgelopen week kwam ik terug met mijn gezin, maar helaas verliep het deze keer heel anders. Een medewerker was onbeleefd, liet mij niet eens uitpraten en sommeerde mij direct het zwembad te verlaten vanwege mijn zwemkleding. Hierdoor moesten we het verblijf vroegtijdig beëindigen, omdat ik mijn kinderen niet alleen in het water kan laten. Erg jammer dat de regels en de klantvriendelijkheid zo veranderd zijn.
Fantastisch!
Vandaag terug gekomen vanuit Rheeze capfun de Belten. In 1 woord fantastisch!! Wat een plek. Moderne mooie huisjes, op elke plek een speeltoestel, mooi zwembad met genoeg ligbedden en genoeg te doen qua animatie. Wij zaten in de jasmijn 6 persoons straat Mol. Dichtbij het zwembad en speeltuin. De kinderen (8 & 11) zijn de hele camping over gegaan. Verassing was de 2e badkamer en 2e toilet in het huisje. Wij komen zeker nog een keer terug!
Capfun de scheepsbel
Wij waren in april op Capfun de scheepsbel.
We hadden een 7 persoons kids huisje en deze was mooi ruim en gezellig ingericht . Schoon ook.
De bedden lagen wel hard maar verder was alles tip top in orde en vooral het park heel erg mooi.
Een ballenbak van 3 verdiepingen voor uren speelplezier...het zwembad en de glijbanen waren heel mooi ..speeltuin heel leuk maar meer voor de grotere kindjes .
Het animatie team was erg leuk! Hebben we allen erg van genoten...
Mooie schone mobil home
Mooie schone mobil home, goede prijs, mooie zwembaden en vriendelijk personeel
Al naar vele capfun campings geweest…
Al naar vele capfun campings geweest altijd een goede en leuke ervaring geweest Prijs/kwaliteitsverhouding prima in orde .
Bij het zoeken naar een verblijf voor…
Bij het zoeken naar een verblijf voor een week viel mij op dat op alle Nederlandse parken in de meeste accommodaties honden zijn toegestaan. Dit was in vorige jaren niet zo.
Niet handig voor mensen met een allergie, zeker omdat de schoonmaak van de chalets nogal te wensen overlaat.