Inmiddels al zo'n 10x via Capfun zomervakanties geboekt. Steeds naar volle tevredenheid. Hetgeen in de info over campings vooraf wordt gegeven, blijkt steeds de juiste goede info. Nooit hierin teleur... Toon meer

Wij zijn gek op de campings van Capfun. Hebben er nu 4 gehad en gaan aankomend jaar weer naar Capfun. De zwembaden zijn geweldig, heel kindvriendelijk allemaal, allerlei leuke activiteiten en avondsh... Toon meer

Daar we al 2 jaar achter elkaar bij capfun in voorthuizen zijn geweest en nu dit jaar weer gaan omdat het voor ons een familie uitje is en daar graag mogen komen de accommodatie is geweldig veel te do... Toon meer

1. Campinggebied
  2. Camping
  3. Vakantieaccommodatie
  4. Accommodatie
  5. Vakantiewoningverhuur

Capfun est une entreprise 100% Française et familiale qui existe depuis 1992. Notre mission : Vous faire passer les vacances dont vous rêviez lorsque vous étiez enfants ! Chaque jour, nous travaillons dur pour que nos campings soient les plus beaux !

4,4

Uitstekend

4K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Online boeking gedaan voor weekend in…

Online boeking gedaan voor weekend in Rakelbos. Al snel bericht dat site niet goed werkt en dat optie niet beschikbaar is. Nieuwe opties worden gestuurd en daar staat de niet beschikbare optie ook bij. Slordig. Blijkt maar 1 optie, maar die is niet akkoord voor ons. We willen terugbetaling, inmiddels al 3 keer met rakelbos en 2 keer met centrale nummer gebeld. Geen mail dat geld wordt terug geboekt, maar ook nog geen geld terug. Waardeloze communicatie en klant wordt van kastje naar muur gestuurd! We wachten al 2 weken op actie

23 juli 2025

Verschrikkelijke Hollanders

Net terug uit Frankrijk Palais de Gaufrette, normaal hebben we Agriturismo in Italie maar door long Covid partner moesten we dichterbij huis blijven. Leuk zwembad, mooie glijbanen, personeel probeert Engels te spreken. Enorm geergerd aan de hoeveelheid Hollanders die zeer aanwezig en asociaal waren. Geschaamd voor de m.n. randstedelingen. Meestal rijden we 1500 km en maak je dit types niet mee, hopelijk is mijn vrouw volgend jaar uit de rolstoel dat we dit niet meer hoeven mee te maken

1 augustus 2025

Weinig of niks te doen voor kinderen ouder dan 12 jaar..

We zijn net terug gekomen van de vakantie bij Capfun.
Helaas is het ons niet bevallen.
Prijs kwaliteit vinden we niet in verhouding.
We hebben een 6 persoons huisje geboekt dat was maar goed ook.
3 persoons bankje.
Kleine bartafel met hoge stoelen.
Niet handig om op te zitten.
Bedden zijn goed maar veel last van kraken van de vloeren.
Douche 2x waren niet schoon.
Overal roze kalk aanslag.
Er is wel animatie maar helaas alleen voor de kleintjes.
Is je kind ouder dan 12 jaar gaat je kind echt buiten de boot vallen.
Van het zwembad moet je niet te veel van verwachten het is zeer klein schalig.
Wat is er in de buurt te verwachten.
Mooi natuurgebieden.
Ook voor de hond.
De Randduin Oostkappelle.
In Oostkapelle de brabbelaar goed te eten voor een betaalbare prijs.
Zoutelande zeker heel leuk en zeker als de markt er is.

3 augustus 2025

We gingen naar de waldsang van 19 juli…

We gingen naar de waldsang van 19 juli tot 1 augustus. Op de site zeiden ze een rustige camping . We hadden een lodge aan het water . Rustig ok maar er was niks te doen. Echt helemaal niks. Op het terras zaten we zelfs alleen. De frietbar werd open gehouden door 2 jonge kinderen.en ook de café door een jong meisje. Ik schat ze tussen de 16 en 17jaar. We zijn na 2 dagen gaan vragen of we ons geld niet terugkregen. Het antwoord was kan het vragen maar vrees ervoor. Je kon fietsen huren. Maar dat kan dus niet. We zaten er van smorgens tot savonds niets te doen. Vrijdag aan gekomen dinsdag al naar huis. 1800 euro vind ik heel veel voor niks. Geen animatie. Geen fietsenverhuur. Geen zwembad. Echt helemaal niks. Als Geen sterren kon geven deed ik dat. Hopelijk als ze dit lezen krijgen we toch nog wat terug.

22 juli 2025

Geen enkele manier om contact te krijgen

Na de reservering te hebben gedaan geen bevestigingsmail gekregen en probeer al de hele dag contact te krijgen maar na twee uur in de wacht te hebben gehangen wordt de verbinding verbroken.

Een aanrader

Fijn personeel, vriendelijke hulp, tof kuispersoneel, leuke omgeving, restaurantje met pizza,burger,pannenkoek, terras en animatie, 4 zwembaden ok voor de allerkleinsten, toffe glijbanen, weinig Nederlanders :), leuke sfeer, zeker moet je Vieux Boucau doen met voormiddag markt en ook vele winkeltjes en souvenirs, eetplekken. Stranden zijn prachtig en goedkope restaurantjes. Biarritz is chichi maar wel mooie rotspartijen en kijk uit: tussen 12 en 17uur us het hoog tij en geen strand. Enkel surfers kunnen nog. Wel klein zijstrandje aan de mariagrot. Hossegor is minder qua strand en eetplekken. Wel dure kledingwinkels. Naast de camping is minigolf, tennis petanque, dinoworld,...8km verder heb je een carrefour. Op camping klein winkeltje met s ochtends croissants,koffiekoeken en chocoladekoeken...verder ook chips,melk,drank,enz... aanrader maar vanuit Belgie is het theoretisch 12u rijden...met file rond Parijs en Bordeaux..17uur. Die plekken vermijden dus...best langere vakantie plannen of in Vieux Boucau nog een weekje bij...

Capfun sprookjescamping

Wij waren 2 weken geleden na capfun sprookjescamping geweest.

Animatie is top daar valt niks over te zeggen!
Ze werken heel hard heel de dag door en geven ook egt de aandacht aan de kinderen.

Veel speeltoestellen op iedere plein staat wel iets dus je kind kan zich niet vervelen.

Wij hadden een huisje geboekt.
Bij aankomt veel dingen kapot of beschadigd.
De 1ste ochtend last van mieren in ons huisje zelf.
Er werden mieren lokkers neer gezet maar tot onze spijt hielp dit niet.
De 3de ochtend zaten ze in de slaapkamers en onze boodschappen.
Hierbij gebeld en werden wel gehoord gelukkig.
We mochten oververhuizen van een 4ps na een 6ps huisje.
Je zou denken groter maar het is net zo groot als de 4ps alleen was nu alles opgepropt in de "woonkamer".
Een tafel tegen je bank en lossen stoelen niet egt een gezellige vibe.

We waren blij dat het zo was opgelost want de mieren waren weg.
We wouden op de aankomstdag nog een week bij boeken.
Maar daar zagen we de eerste ochtend dus vanaf.

Prullenbakken worden niet optijd geleegd mensen zetten hun afval langs de prullenbakken omdat je het helemaal bij de uitgang kunt weggooien.
Dus ongedierte zullen zo helaas blijven.

Zwembaden waren koud en het stonk heel erg na ontlasting
(wc's niet durven te bekijken)

Wat zeker een toppunt was dat bumpie de kinderen en ouders kwamen ophalen.
Zo miste je nooit iets qua Animatie!

Voor dit geld verwacht je qua hygiëne en comfort meer.
Neem je genoegen met minder dan is dit zeker een aanrader!

4 juli 2025

Nooit meer Capfun Eikenhof

Nooit meer. Bedden zijn echt waanzinnig slecht. Ze denken niet met je mee, het enige wat ik hoor is “Ja het zijn capfun matrassen die zijn niet zo heel goed” maar je betaal er wel flink voor. Chagrijnig personeel, 1uur op je eten zitten wachten terwijl er geen hond in restaurant zit. Er is echt een hoop werk aan de winkel voor deze capfun camping De Eikenhof

28 juli 2025

kidshuisje zonder speeltoestellen

We hebben een kidshuisje gehuurd bij Capfun Het Winkel met een speelkamer. Op de plattegrond stond dat er een speeltoestel midden op het pleintje zou staan. Dit is helaas niet het geval. De huisjes zijn netjes, helaas geen horren of screens, het stikte van de muggen. Het zwembad is mooi maar veel te klein voor deze grote camping. Alles is dus (bijna) aanwezig maar het klopt allemaal net niet. Als laatste klacht was dat het restaurant en de bar op maandag en dinsdag gesloten zijn. En de overige dagen sluiten ze 's avonds om 21.00uur.

25 juli 2025

Ga hier niet heen! Capfun meest slechte organisatie ooit! Onmenselijk! Een ware hel!

Vip plaatsen met prive sanitair. Is een veld wat lijkt op een festival terrein vol met kuilen en caravans en tenten in en op elkaar. Uiterst brandgevaarlijk! Camping is vies en oud. Huisvuil ligt overal. Organisatie uiterst asociaal. Je kunt nergens terecht met klachten want zij geven hoofdkantoor overal de schuld van en die zijn niet bereikbaar. De eigenaar een Frans stuk vreten die alleen maar Frans wil spreken en anders kan hij niks met je. Brandgevaarlijke stoffen in jerrycans open en bloot bereikbaar voor iedereen! Levensgevaarlijk! Incheck rijen meters lang. Veel rumoer op camping. Feesten tot half 3 snachts waar eigenaar akkoord voor geeft. Politie komt en geeft aan niets te kunnen doen omdat het prive terrein is. Je krijgt geen enkele info in papier vorm bij aankomst. Plattegrond moet je maar een foto van maken of goed onthouden. Geen enkel noodnummer of andere info die word verschaft. Maar je moet wel veel papier werk voor hen invullen incl. Een machtiging voor als je iets niet schoon achter laat. Je word er letterlijk mee overvallen. Op de site zeggen ze dat er veel vertier is, ook voor familie maar die is niet te vinden. Animatie programma is ook slecht aan gegeven en voornamelijk in het Frans. Security heeft een nummer en na veel navraag kun je aan het nummer komen. Als je ze belt komen ze kijken. Daar is ook alles mee gezegd "kijken". Het is een lachertje. Als je op zoek bent naar een helse horror vakantie dan kun je hier boeken. Deze camping moeten ze gelijk sluiten! Het is werkelijk teveel om op te noemen. De Capfun organisatie moet echt gestopt worden!

23 juli 2025

Camping in 2 delen

3x op een capfun camping geweest. Nu op Zeumerhof. Een camping uit 2 delen, de ene kant rust de andere kant bruist. Een mix van capfun caravans en mensen met eigen chalet (lees woning). 2 zwembaden en animatie. Je ervaring ligt aan de plek waar je zit. Wij hebben 2 weken Remie alleen achterop de camping gezeten en dat was ronduit saai. Moesten zeker 10 minuten lopen voor het zwembad en andere activiteiten.

25 juli 2025

Onvriendelijk personeel

Onvriendelijk personeel
Dreigende beveiliger
Niks te doen voor kinderen boven de 12 jaar
Geen wifi op het park
Geen binnenspeeltuin geen winkeltje geen restaurant
Voor ons nooit geen capfun meer

4 juli 2025

Wij willen ons geld terug!

Wij hadden vorig jaar december al geboekt voor een vakantie in de zomervakantie naar camping Chancia in Frankrijk. Toen kregen wij 3 weken voor onze vakantie een telefoontje van de camping dat het meer van de camping niet toegankelijk zou zijn tijdens onze vakantie. Dit was juist de hoofdreden dat we deze camping geboekt hadden. Wij hebben toen onze vakantie laten annuleren met de toezegging dat we ons geld zouden terugkrijgen. Bijna een maand verder inmiddels en hebben wij alleen een deel van onze betaling ontvangen. Nog steeds moeten zij ons 688 euro terugbetalen! Heel erg dat wij nu constant achter ons eigen geld aan moeten gaan. De zaak zal overgedragen worden aan onze rechtsbijstand in de hoop dat wij ooit ons geld nog terugzien. Nooit meer Capfun voor ons.

24 juli 2025

Massa is kassa 2.0

Ruimte van de kamers ik kom niet eens tussen bed en muur me bed uit moet naar het voeten end schuiven om er uit te kunnen dunnen kleine latten bodem bedjes.
Huisjes is verder wel.oke en mooi maar 2025 beetje airco is wel lekker binnen in het huisje. met zon is het gewoon rond de 25 a 26 graden binnen. Slapen is dus niet heel fijn.

De ene huisjes hebben het wel.en de ander weer niet. De ramen voorzien van hor is wel.een idee misschien dan kan je alles open houden in de avond zonder lek geprikt te worden ben nu de hele dag al wespen en muggen en vliegen jagen.

Jullie video's als reclame en de werkelijkheid komen voor 10% overeen de rest is mooi op beeld maar als je ter plaatsen komt is het heel ouderwets of minder goed onderhouden.
Ik had zelf wat meer huiswerk moeten doen dus ook eigen schuld.

Voor de kleine kinderen is het prima maar meer niet tot een jaar of 12 max is het nog te doen. Maar voor ons de laatste keer of naar het buitenland of lekker thuis.

Personeel is vriendelijk maar hier is het bijna massa is kassa alleen andere naam en vriendelijker sfeertje.

Maar goed meningen verschillen en maken het zelf verder gezellig maar niet voor herhaling.

21 juli 2025

Campfun mirabelle Frankrijk slecht!!

Campfun mirabelle Frankrijk
Huisjes zijn heel smal en klein, je botst overal tegenaan.
Voor de rest was alles in het huisje aanwezig.
De paden/wegen zijn slecht onderhouden, je kunt amper met je kinderwagen over het terrein.
Het binnenzwembad was goed, jammer dat ze een schuimparty in het zwembad houden en de volgende dag het zwembad dicht moeten gooien omdat het te vies was…
Buiten zwembad is slecht!!! Stenen liggen los, gaten in de bestrating, peuter glijbaan stuk. Douches doen het niet. De grote glijbanen zijn meer dicht dan open.
Er zijn nog maar 2 springkussens ipv 4. En die 2 zijn slecht.
Ik ga nooit meer naar een Capfun.

20 juli 2025

Op capfun stoetenslag :

Op capfun stoetenslag :
Leuk huisje. Mooie schonen camping
Bedden zijn minder. Vooral als je 2 weken verblijft.
Leuk zwembad die zowel overdekt als open kan.
Zwemmeer is veilig. Eerste meters ondiep tot ong 140cm in het midden.
Leuke activiteiten worden er gehouden.
Er is een hangplek voor 12+ zodat ze niet door de hele park hangen ernstig doen.

5 juli 2025

Rug hernia

Capfun Wondermolen
De eerste keer Capfun voor ons en helaas de laatste. Het heeft veel weg van massa is kassa. Huisjes dicht op elkaar. Weinig animatie, zwembaden top maar buiten dat is er weinig te doen helaas. De bedden, stoelen en de bank zijn echt verschrikkelijk. Zo dun is alles, we zijn met rugpijn weg gegaan en een dag eerder vertrokken. WiFi werkt totaal niet.

20 juli 2025

Boeken bij capfun

We hadden een keer geboekt, toen we net alles betaald hadden kwamen we erachter dat wij de verkeerde week hebben aangeklikt!! Als de wiedeweerga zijn we gaan bellen, (3minuten later)om te vertellen dat wij er gelijk achter kwamen dat wij de verkeerde week hadden aangeklikt. Helaas kregen wij ons geld niet terug.. maar mochten we wel voor dat geld iets anders uitzoeken op een andere datum op dezelfde camping of andere van Cap Fun. Dus wij zoeken na die juiste datum die nog vrij was. Kwamen we erachter dat de camping vol is, waar we graag heen wilden. Zo
balen! Dubbel pech..

Je zit vast aan capfun camping, en je hebt al een gedeelte betaald.. en we konden niet snel een ander vinden.. uiteindelijk maar iets geboekt wat helaas niet helemaal onze plek was.. maar we hadden geen keus.. ons geld hadden ze al..

Maar het was opzich wel een nette oplossing van Cap Fun, maar ik had liever mijn geld terug gehad willen krijgen omdat wij snel handelen.. (voorbeeld) als wij nog 4 weken later hadden gebeld.. met de mededeling verkeerde datum.. dan snap ik het,, maar 3 minuten na boeken..beetje begrip..

Wil alleen zeggen “we zijn ook maar mensen… en maken fouten”

Ik snap dat ze ook aan regels vastzitten, enzovoort…

Maargoed!

Mijn minpuntje is op de website kun je niet filteren… (in het bos, vlakbij het strand) enzovoort dat mis ik echt..
je moet al die campings bij langs

5 augustus 2024

Van 11-07 tot 18-07

Van 11-07 tot 18-07
10 juli werd ik gebeld het raam van de openslaande deur was kapot en ik werd overgeplaatst. Nah dacht geen probleem kan gebeuren. Er kwam geen vergoeding alleen een fles wijn ter compensatie. We verbleven in een chalet zat vol stof en spinnenwebben. De laatste dag werd ik geconstateerd het goed te moeten schoonmaken voor eventuele kosten die ze in rekening brachten. Heb het schoner achter gelaten dit wachten we even af. De animatie viel enorm tegen ook voor de pubers is er zo goed als niks. We hadden 5 kinderen naast ons met 2 vrouwen hele dagen geschreeuw en gebonk en ik kreeg om de haverklap beveiliging. Als de jeugd bij ons zat als de radio even aan was en zelfs dat ik aan het bellen was op de veranda. Geen controle bij het zwembad de ene val party na de andere. Zelf een vrouw geholpen waar de ambulance voor kwam ipv een dankjewel werd mijn zoontje bedreigd door het personeel daar en weggeduwd terwijl hij mij mijn telefoon bracht voor translate. Het eten bij de snackbar echt vreselijk onervaren personeel te weinig personeel en extreem duur. Kortom wij komen hier niet meer. Ook een kennis van mij is uit frustratie en irritatie 2 dagen eerder vertrokken

18 juli 2025