Inmiddels al zo'n 10x via Capfun zomervakanties geboekt. Steeds naar volle tevredenheid. Hetgeen in de info over campings vooraf wordt gegeven, blijkt steeds de juiste goede info. Nooit hierin teleur... Toon meer
Wij zijn gek op de campings van Capfun. Hebben er nu 4 gehad en gaan aankomend jaar weer naar Capfun. De zwembaden zijn geweldig, heel kindvriendelijk allemaal, allerlei leuke activiteiten en avondsh... Toon meer
Daar we al 2 jaar achter elkaar bij capfun in voorthuizen zijn geweest en nu dit jaar weer gaan omdat het voor ons een familie uitje is en daar graag mogen komen de accommodatie is geweldig veel te do... Toon meer
Net terug uit Frankrijk Palais de Gaufrette, normaal hebben we Agriturismo in Italie maar door long Covid partner moesten we dichterbij huis blijven. Leuk zwembad, mooie glijbanen, personeel probeert... Toon meer
Capfun est une entreprise 100% Française et familiale qui existe depuis 1992. Notre mission : Vous faire passer les vacances dont vous rêviez lorsque vous étiez enfants ! Chaque jour, nous travaillons dur pour que nos campings soient les plus beaux !
73 Parc d'Activité de l'Argile, 06370, Mouans-Sartoux, Frankrijk
- 0492283848
- emilie@capfun.com
- www.capfun.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Riool op park Ponderosa zeer slecht!
Elke dag ging er iets kapot in het huisje. Eerste 24 uur geen warm water gehad vervolgens ging het riool stuk en hadden we dagelijks dat het water niet wegstroomde of in de slaapkamer terrecht kwam. Ik heb een klacht ingediend in de enquête en op het park, nooit meer iets hierop gehoord!
Scheur tussen beeldvorming en realiteit
De goede en warme beeldvorming van Capfun maakte dat we dit jaar voor Capfun gekozen hebben.
Helaas is het direct de laatste keer.
Verkeerde huisje, minimale animatie , de opblaasluchtkastelen niet aanwezig. Geen propere omgevings terrein (ontlasting dieren, sigaretten)
Het pluspunt : het zwembad/glijbanen
Last minute vakantie
Wij hadden last minute een vakantie geboekt.
Werden een dag voor vertrek gebeld / gemaild dat we toch niet konden komen de camping zat vol .
( dubbele boekingen )
Ze hadden nog wel een huisje maar daar hoorde wel een bijbetaling van €700,- bij . 100 euro per dag meer !
Kinderen verdrietig .
Nu maar hopen dat we snel ons geld terugkrijgen .
Eerste ervaring met Capfun is niet positief .
Geen aanrader
Vandaag thuisgekomen… en ik ben alles dan tevreden over Capfun Moulinal…
Het bereik is echt slecht. Je kunt niet bellen of gebeld worden. En dan zou je mogen verwachten dat de wifi op orde is dit is helaas ook niet het geval… en bij thuiskomst troffen wij een gezelschap van bedwantsen aan en de kinderen zitten mooie bulten. Waarvan ik dacht dat het misschien een mug of horzel was… bij het weggaan trof ik een volwassen bedwants aan en bij thuiskomst nog 2 medereizigers…
Helaas werd ons verteld dat dit niet voorkomt op de camping. We hebben een mail vanwege taalbarrière gemaakt en hopen dat ze voor de volgende gasten dit oplossen voor die hier ook mee te maken krijgen.
Verschrikkelijk....nooit meer... 😢
Wij hadden een 8 pers huisje/caravan in de Ardennen le'Hirondelle, met hondje, mooi dat hij mee kon, voor een week.
Er was totaal geen verbinding met internet of wifi mogelijk, zwaar irritant! Vooral omdat we ook geen plattegrond of info van de omgeving hadden, konden we ook niet opzoeken.
Enige plek was op het terras, wat ook massaal werd gedaan en dan bestel je natuurlijk ook gelijk drinken/eten, wel slim gedaan..
Voor ons nooit meer... 😡
Capfun Brabant,(NL) is stukken beter geregeld... 👍
Wifi al maanden kapot???? In 2024
Camping La Grenouillère in Frankrijk. We stonden in de file bij aankomst, nergens een bordje wat de bedoeling was. Dus naar de receptie gelopen, daar in de rij...door slecht Engels sprekende dames te woord gestaan. Tas met beddengoed meegekregen en huissleutel. Huisje rook muf, en was niet perse heel schoon, zelf de wc maar schoongemaakt. De ramen open zonder horren is met een muggen allergie geen goed idee. Dus airco aan. Extreem weinig opbergruimte in de keuken!
Zwembad heeft alleen maar stoeltjes om op te zitten, geen ligbedden of parasols! Zelf stoelen/ligbed of luchtbed meenemen mag niet. Bakker in de ochtend niet duur, 3 croissants en 2 broden voor 4 euro!
En dan ga je de volgende ochtend wifi vragen en dan zeggen ze doodleuk dat de wifi het al maanden niet meer doet!!! Dit kan toch niet in 2024, en midden in het hoogseizoen!!!!
Nee, op deze camping komen wij niet meer terug!
Wij hadden een 4 persoons chalet…
Wij hadden een 4 persoons chalet gehuurd op een veldje ivm onze 2 jarige dochter. Bij aankomst kregen we te horen dat we een upgrade naar een 6 persoons huisje hadden gekregen. De plek was 1 drama. Helemaal achter op de camping met geen speeltuintje. Doordat alles vol zat was er ook niks anders meer. Hier baalde we wel zo erg van! Wij hadden niet om een luxer huisje gevraagd. Verder leuke camping al begint het wel steeds meer op massa is kassa te lijken
Zo slecht geregeld allemaal
Zo slecht geregeld allemaal! Wij zouden naar ijsselstrand eerst 1 uur in de rij om in te checken vervolgens bij receptie B 5 minuten rijden de sleutel halen die vervolgens zoek was of we later terug konden komen. Bij t huisnummer gaan kijken staat we tussen alle vasten gasten helemaal aan einde van het park, allemaal dozen op de veranda.Vervolgens weer 45 minuten in de rij staan 17.30 om weer te horen dat er geen sleutel is en dat ze alles op zouden ruimen. 19.00 niemand gezien kinderen werden vervelend moesten naar bed weer van receptie B naar A gestuurd omdat er geen manager was. Uiteindelijk geld terug gevraagd manager liet nog 45 minuten op zich wachten. Uiteindelijk met een excuus waar we niks aan hadden naar huis gestuurd want er was niks anders vrij. Echt nog nooit zoon slechte organisatie gezien.
Wat een slechte bedoeling is dit
Wat een slechte bedoeling is dit, pure vorm van valse advertenties. Op de website mooie fotos van een ruime sta caravan eenmaal aangekomen is het een piepkleine sta caravan waar we niet een het baby bedjes kunnen uitklappen. De slaapkamers zijn super klein waar je je komt nog niets een in rond kan draaien. En dit allemaal terwijl duidelijk in de boeking stata dat we met een baby reizen eenmaal bij de receptie kunnen ze niets voor je betekenen
Last minute geannuleerd door capfun
In maart een accommodatie geboekt in Frankrijk. Kregen we begin Juli!!!!! (4 maand later!!!) een bericht dat het dubbel verhuurd was! Dat weet je toch 1 dag na het boeken ook wel!?? Dan hadden we nog tijd gehad om iets anders te vinden. Nu is alles verhuurd.
Na veel gebel (medewerkers kunnen maar moeizaam Engels praten) is de oplossing gevonden in een andere accommodatie, een dag eerder. Akkoord meegegaan zodat we toch op vakantie kunnen. Wordt het 4 dagen voor vertrek opnieuw geannuleerd!!!
Oplossing: Overboeking naar een andere camping van capfun. Helaas kregen we maar geen informatie. Na telefonisch contact was de camping niet op de hoogte van onze komst. Beweerden daarna dat de boeking geannuleerd was en verzet naar 3 weken later. Wat een waardeloos begin van de vakantie.
nu maar hopen dat we niet opnieuw (een dag vantevoren) worden afgebeld..
Nooit weer Capfun!!
En alles moet via de desbetreffende camping worden geregeld. DUs niet via de site waar je boekt!!
waardeloos!
Geld kwijt en Capfun doet NIETS
Camping geboekt via Capfun. Dag later kregen we bericht van de (Franse) camping dat ze vol zitten en dat de reservering geannuleerd is. Maar toch wordt er meer dan 1000 euro door Capfun van mijn creditcard afgeschreven. Capfun zegt dat ik het met de camping moet regelen. Inmiddels 20 mails verder met de camping, zij kunnen niets terug betalen zeggen ze. Capfun doet helemaal NIETS om te helpen.
Wij zijn op camping La Barbacane in…
Wij zijn op camping La Barbacane in Zuid Frankrijk. Wij hebben een bepaald type caravan en plek geboekt, maar kregen vervolgens een verkeerde caravan en plek. Ze probeerden ons eerst nog wijs te maken dat dit echt de juiste plek en caravan was, maar dit kon aantoonbaar niet worden volgehouden. Vervolgens werd ons compensatie geboden in de vorm van het verschil in bedrag tussen de huidige en de werkelijk geboekte caravan. Naar ons idee was dit niet meer dan normaal, want waarom zouden we betalen voor iets wat we niet hebben gekregen. Er is nog wel geprobeerd een soortgelijke caravan te krijgen op een andere camping, maar deze was nog best een stuk rijden en een 3 ipv 4 sterrencamping. We vonden het risico te groot dat we voor niets van alles zouden ondernemen, om vervolgens slechter af te zijn. Dus toch besloten om te blijven.
Vervolgens we met onze caravan tegenover een groep mensen die blijkbaar op recept medicinaal CBD in een joint vorm roken direct aan de speeltuin. CBD is in Frankrijk legaal, maar om nou een joint, die er exact zo uitziet en ook precies zo ruikt op een kindvriendelijke camping toe te staan gaat ons echt te ver. Vraag gasten om dit op een privé plek te doen en niet op de speelplaats van de kinderen. Wij hebben de mensen hier zelf over aangesproken met het verzoek dit niet bij de kinderen te doen en de receptie geïnformeerd. Receptie geeft aan dat CBD legaal is in Frankrijk en heeft gecheckt of de gasten op recept roken. De gasten konden de recept verpakking laten zien en dat was dat. Ook heel bijzonder dat meerdere gasten behorende bij deze groep allemaal medicinaal CBD gebruiken in jointvorm. Resultaat: de gasten doen het nu naast hun caravan, nog dichter bij de speeltuin, maar wel uit ons zicht en vervolgens doodleuk op de grote speelplaats waar echt alle kinderen samenkomen gewoon nog steeds. Dus m.a.w. wees niet verbaasd als je met je kinderen tussen de cannabis ruikende en joint uitziende sigaretten staat, want dit is dus legaal. Naast dit gebeuren heeft Capfun ook als overkoepelende organisatie een zeer slechte, tot geen klantenservice. Wij boeken al jaren via Capfun en nooit problemen gehad, dus ook nooit nodig gehad om een ontevreden op te lossen. Dit zet Capfun voor ons in een heel ander daglicht en wij zullen hier nooit meer boeken. Mvg Sylvia Krikke
Capfun annuleert onze vakantie avond voor vertrek!
Als je van spanning houdt en graag Russische roulette speelt met jouw vakantieplannen: boek dan zeker bij camping Pandorosa!
De avond voor vertrek hebben wij telefoon gekregen dat er ineens geen plaats meer is voor ons en dat onze reservering dus niet kan doorgaan.
Daar sta je dan: met een volgeladen camper en 2 kinderen die erg uitkijken naar vakantie.
Geen begrip, geen aangeboden oplossingen, niks.
Verschillende mails en telefoontjes leerden ons enkel dat ze mensen graag van het kastje naar de muur sturen. Ze houden zich graag van de domme, niemand weet van iets. Dus dat is heel gemakkelijk voor hen.
Wees dus gewaarschuwd....
Helaas slechte ervaring ...Huisje was…
Helaas slechte ervaring ...Huisje was vies helaas ...Snel alles schoongemaakt en ook aangegeven...Het huisje is erg klein en je kon je kont niet keren...Er mankeerde van alles aan het huisje ..Douche zwabberde heen eb weer ,lamp kapot ,een pan die zo vies was dat je er een hond niet uit wilde laten eten ..Het park in Normandie chatea Darvid was achterstallig onderhoud ...Het positieve was dat ze bij de receptie vriendelijk waren ...Daarom 2 sterren...
Capfun la Pergola, Marigny
Capfun la Pergola, Marigny, Jura Frankrijk
Een mooie camping gelegen aan lac de Chalain met volop vertier voor de kinderen. Zwembad is fantastisch en de omgeving is schitterend. Ons huisje daarintegen is een flinke tegenvaller qua onderhoud. Het huisje is een grand max clim en voldoet totaal niet aan onze verwachtingen.Hierbij een opsomming, Toilet deuren kunnen niet op slot omdat de deuren niet goed meer sluiten, op verschillende plekken zakt de vloer door, keukenkast deurtje blijft niet open staan omdat de bevestiging/ hengsel afgebroken is,keukenmengkraan zit los op het aanrechtblad,toilet loopt door, scheuren in de betimmering en zelfs een bedpoot staat op een steen omdat anders het bed in het midden doorzakt.
Voor capfun, controleer en zorg ervoor dat alle gebreken voor verhuur van de huisje verholpen zijn dit komt zo niet overeen met prijs/kwaliteits verhouding.
Capfun Village Parisien, vreselijk
Meest vreselijke camping ooit. Was het zo erg? Ja!
Camingplaatsen zonder enig watertappunt, geen verlichting, grote modderpoel (auto kwam vast te zitten na regenbui), enige toiletgebouw wordt bijna niet schoon gemaakt, geen warm water in de douche of bij de afwas. Toilet de hele week verstopt en stroomt over, etc, etc.
Capfun Eibergen
Wij zijn net terug van 2 weken capfun Eibergen. Vorig jaar voor het eerst op 2 verschillende Capfun campings in Frankrijk geweest en die waren beide top. Nu voor Capfun Eibernest gegaan, hebben 2 heerlijke weken gehad en onze zoon van 9 hebben we niet gehoord. Maar wij zouden niet nogmaals voor Capfun Eibernest gaan. Wij zaten in een mooie stacaravan op een prima locatie, maar op het park zelf staan ook vaste stacaravans (de meeste oud en slecht onderhouden) van vaste campinggasten. Dit zorgt voor een rommelig beeld van het park zelf. Ook stonden er huisjes (niet te boeken via capfun) welke partij wel daar zijn we niet achter gekomen maar de huisjes waren behoorlijk verouderd. Jammer dat dit dus niet zichtbaar is als je op de website kijkt, want wij vonden daardoor het park erg rommelig en hadden anders zeker niet geboekt. Wij hadden een mooie plek, maar als je pech had sta je naast een oude uitgeleefde stacaravan. Ook de horeca waren we niet over te spreken, je stond 3 kwartier in de rij voor een ijsje. Personeel wat er staat is totaal niet op elkaar ingespeeld en alles duurt ontzettend lang. Dat geldt ook voor de animatie. Als er om 14:00 quad rijden op het programma stond, dan waren ze om 14:15 nog alles aan het opzetten. Kinderen worden ongeduldig, en dan moest je in de rij gaan staan. Zeker meer dan een uur moeten ze dan geduld hebben om 3 min te kunnen rijden. Ook konden er dingen geknutseld worden, maar dan was er niet genoeg materiaal aanwezig en werden de oudere kindjes weg gestuurd.
Het zwembad is prachtig, vooral het verwarmde gedeelte. Wat alleen jammer is dat de glijbanen pas om 12:00 open gaan, en dat er amper tot geen toezicht is. Dit zijn we anders gewend vanuit Frankrijk. Daar was het zwembad ook een stuk schoner omdat je daar niet met slippers het zwembad in mag. Hier liep iedereen in en uit en werd het een vieze bedoeling rond het zwembad. En wil je zitten rond het zwembad, zorg er dan wel voor dat je er om 10:00 bent want anders is er geen zitplek meer vrij voor de rest van de dag.
Broodjes zijn te bestellen voor heel de week, dat was opzich prima geregeld. Alleen miste wij wel echt een klein winkeltje waar je wat kon kopen. Door het mooie weer, de prachtige plek van ons huisje en onze zoon van 9 die we niet gehoord hebben was dit een prima vakantie. Maar wij komen om bovenstaande dingen niet terug op Eibernest.
camping stoetenslagh
de volgende mail (met bijbehorende foto's) heb ik verstuurd n.a.v. ons verblijf op camping stoetenslagh:
We hebben gehuurd: beach lodge huisje, duurste huisje!
Ik hoop dat u de tijd wilt nemen om eens mee te kijken naar het uiterlijk van hetgeen jullie verhuren.
We betalen een hoge prijs voor een klein huisje, dat weet je wanneer je dit boekt aan de afmetingen.
Maar als het interieur dan zo te wensen overlaat kun je niet anders dan teleurgesteld zijn over de accommodatie:
1. het 2 persoons bed ligt een niet passend matras op, deze is veel te klein en rondom heb je overal het onderstel tegen je benen, dit was niet op te lossen door de technische dienst omdat jullie vernieuwde huisjes deze afmetingen gebruiken en daar alleen maar matrassen voor op voorraad zijn
2. de luxaflex voor het keukenraam is vies, oud en echt niet netjes te noemen
3. het uitzicht op de mooie vijver is er niet, het raam is namelijk totaal lek
4. de gordijnen in de slaapkamer met het stapelbed, te erg voor woorden, dit hangt op 3 puntjes vast.
5. het raam in de slaapkamer met 2 enkele bedden is lek en voorzien van vreselijke resten van plakband
6. de koelkast ziet er oud uit en heeft binnenin alleen maar scheuren in alle plastic onderdelen
7. de bank is voorzien van duc tape wat vreselijk armoedig en lelijk oogt
Kortom: we zijn erg teleurgesteld in hetgeen we hebben gehuurd voor deze prijs.
Daar mogen jullie als organisatie je echt voor schamen!
Dit heb ik niet vermeld op de enquête omdat ik vind dat jullie dit eerst rechtstreeks van ons mogen horen.
Ik zie nu bij jullie website dat ik dit enkel bij de enquête kan vermelden.
Dat vind ik erg bijzonder omdat ik daar niet de foto's kan plaatsen. Mocht ik niet op deze wijze kunnen communiceren zal ik dit op de website wel ergens plaatsen.
Ik heb dus geen enkele reactie ontvangen!