Helaas al vanaf 2024 bezig met contact opnemen. Helaas reageren ze nergens op. Bijna het duurste haar gekocht en kwaliteit is mega slecht. Helaas tot op heden nog steeds geen contact. Fb, insta, Whats... Toon meer

Ik kan me (gelukkig) totaal niet vinden in onderstaande review. 2 Maanden geleden mijn extensions bij Capilli besteld. Voorheen altijd andere merken gehad, maar nog nooit zo’n goede als die van Capi... Toon meer

Meerdere malen extensions hier gekocht. Zeer tevreden over de kwaliteit, ook zeer veel opties om extensions op maat te laten maken naar wens wat super is. Klantenservice is wel wat traag, dat zou b... Toon meer

zeer slechter ervaring met Capilli-extensions.com. Mijn dochter heeft van haar zuur verdiende centjes extensions gekocht a 51 euro. Deze zouden uiterlijk afgelopen dinsdag geleverd worden. Echter niet... Toon meer

1. Haarextensionsleverancier

Capilli Extensions – luxe hair extensions, op nieuw gemaakt voor jou. Wij geloven dat haartransformatie draait om meer dan lengte of volume, het gaat om zelfvertrouwen, stijl en de vrijheid om te zijn wie je wilt zijn. Daarom maken wij al onze extensions nieuw op bestelling, van 100% premium Human Remy Hair, zorgvuldig geselecteerd voor de meest natuurlijke uitstraling en ultieme zachtheid. Op maat gemaakt vakmanschap: Geen standaardvoorraad – elke set wordt speciaal voor jou geproduceerd. 23 zorgvuldig samengestelde kleuren: Voor een perfecte match met jouw haar. Persoonlijke service: We begeleiden je van keuze tot verzorging. Capilli Extensions is de keuze van vrouwen die alleen genoegen nemen met het allerbeste. Ontdek de luxe van nieuw voor jou gemaakt haar en ervaar de magie van extensions die net zo uniek zijn als jij.

2,7

Slecht

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Koop hier niks!ik had een klacht en…

Koop hier niks!ik had een klacht en word nu geblokkeerd en genegeerd! Op klacht .nl zijn meerdere mensen wat dit hebben meegemaakt het is een belachelijk bedrijf slechte service en slecht haar en veel te veel geld ,ik ben razend ben gewoon mijn geld kwijt!

23 december 2020

Kwaliteit

Mooie extensions. Gewoon van een hoge kwaliteit en mooie kleuringen. Tweede keer dat ik heb besteld en ben erg tevreden. Je kunt het beste een dm sturen naar het instagram account voor een vrijblijvend kleuradvies.

22 december 2020

Ik vind dit top bedrijf !!

Ik vind dit top bedrijf !!! goed haar 🥰
Heb het haar nu 2 x besteld Na 1 jaar ziet het en voelt het nog goed.
Ik ben zeker hun vaste klant !!!
Dank je wel capilli extensions
Ga van dit haar weer super genieten ☺️

27 november 2020

Geweldige service en product

Geweldige service en product!

Lang getwijfeld over de kleur met goed advies het perfecte haar ontvangen!

Ondertussen ook gewassen en het haar blijft mooi zacht tot aan de punten!

26 augustus 2020

Wauw prachtig haarwerk ontvangen!

Wauw prachtig haarwerk ontvangen!
Super zacht en prachtig gekleurd haar.
Volgende aankoop zeer zeker weer bij jullie!

14 augustus 2020

Hi,

Wat fijn dat u tevreden bent met uw aankoop! Nog ontzettend veel plezier ermee!.

Mocht u nog ergens hulp bij nodig hebben, neem gerust contact met ons op.

Een prettige dag toegewenst en graag tot ziens.

Super mooi en vol haar

Super mooi en vol haar, netjes verpakt en binnen 10 dagen ontvangen 👍🏻
Ik ga zeker meer bestellen
Ik heb de flatweft straight kleur 60 en 28 inch besteld

12 augustus 2020

Hi Monique,

Ontzettend bedankt voor uw geweldige review, we zijn blij dat u tevreden bent!. Ik wens u nog enorm veel draagplezier toe met de flat weave!.

Mocht u nog ergens hulp bij nodig hebben, neem gerust contact met ons op.

Een prettige dag toegewenst en graag tot ziens.

klantenservice@capilli-extensions.com

Echt super tevreden over het haar

Echt super tevreden over het haar! Nu net terug van vakantie en zelfs na het zoutwater nog steeds super blij met het haar! Heb zelf een salon en heb door de jaren heen heel wat haar in mijn handen gehad maar over dit haar echt super tevreden 😃

24 juli 2020

Goedemorgen Sas,

Wat fijn dat u tevreden bent met het haar en super tevreden bent! Nog ontzettend veel plezier ermee!.

Mocht u nog ergens hulp bij nodig hebben, neem gerust contact met ons op.

Een prettige dag toegewenst en graag tot ziens :).

Afrader!

Levering veel later dan beloofd. Tot 3x de kapper moeten verzetten. Het haar is niet, zoals omschrijving, vol van aanzet tot aan de punt en het haar is blijkbaar niet te kleuren. De verf pakt niet waardoor ik met een enorm kleurverschil zit. Het haar moet donkerder worden met een rode gloed (#nr 4 en #33 besteld). Het blijft echter dezelfde kleur. Ze blijven maar zeggen dat het niet mogelijk is om van donker naar licht te verven, maar dat is niet het probleem. Kleur 33 kwam te laat en is lichter dan verwacht. Omdat nu blijkt dat verf dus niet pakt wilde ik het, nieuw in verpakking, terugsturen maar ze nemen het niet terug. Tot aan de bestelling geweldige service, daarna nemen ze geen enkele verantwoordelijkheid. Jammer...
Afrader dus.

Onderstaand hun reactie.. maar ze vegen hun straatje schoon. Niks meer niks minder. En er was toegezegd dat mijn bestelling binnen een week geleverd zou kunnen worden ivm mijn kapperafspraak. Dat is dus niet gebeurd. Ik wil de rode extensions terugsturen omdat nu blijkt professionele verf niet pakt (wordt niet donkerder, geen rode gloed.. pakt dus niks.. geverfd met code 4.76.. hoezo "lichter " willen verven?!
Op aanraden van de kapper heb ik eerst gewacht met verven omdat ik het haar eerst een paar keer moest wassen. Behandelde extensions hebben immers een laagje..
Dus mw van de klantenservice.. kom eens met echte service over de toonbank en neem/vergoed in ieder geval de rode, ongebruikte, terug!

14 juli 2020

Beste Veronique,

Bedankt voor uw review. We waarderen dat u de moeite heeft genomen, ons te laten weten dat u een klacht heeft. Het is natuurlijk vervelend als u een klacht ervaart en we zijn uiteraard bereid om goed te kijken wat er aan de hand is en ben direct op onderzoek uitgegaan.

Allereerst zie ik dat uw pakketten inderdaad in 2x zijn geleverd. Het ene pakket binnen 8 werkdagen is vertrokken en het ander pakket 10 werkdagen. Ik kan hieruit concluderen dat we binnen ons termijn van 10 werkdagen uw hair extensions hebben geleverd, zoals de omschreven levertijd op onze website. In onze algemene voorwaarden is te zien, dat het mogelijk is dat we sommige artikelen los van elkaar leveren. We doen hard ons best om tijdens het COVID-19 alle bestellingen op tijd te leveren.
U geeft tevens aan dat u het haar heeft proberen te verven, de verf niet pakt op het haar en u enorm kleurverschil ziet. Ik heb uw WhatsApp berichten erbij genomen en zie naar aanleiding van uw toegestuurde afbeelding, dat u onze kleur #4, een donkere haarkleur probeert te verven naar rood. U geeft het volgende aan: "Ik ben bij de kapper geweest om de extensions eenzelfde kleur te laten krijgen als mijn eigen haar maar het lijkt niet goed te pakken. Hoe kan dat??"

Uw eigen haarkleur is rood en u probeert een donker bruine kleur naar rood te krijgen. Helaas is het niet mogelijk donker bruin haar van onze hair extensions direct naar rood te brengen. Heeft u donkerbruin extensions genomen en wil je je haar rood verven, dan zalt u het haar eerst moeten ontkleuren voor het beste resultaat. In onze FAQ en onze pagina met verzorgingstips geven we nadrukkelijk aan wat er wel en niet mogelijk is d.m.v. kleuring van het haar, bekijk onze FAQ op https://www.capilli-extensions.com/Klantenservice-FAQ . Bekijk onze verzorgingstips op https://www.capilli-extensions.com/Verzorgings-tips. Wij adviseren met klem om enkel hair extensions van licht naar donker te verven en niet van donker naar licht om tot het gewenste resultaat te komen, of een hair extension te nemen die dicht bij de kleur zit waar u het haar uiteindelijk naar wilt verven. Het is ook altijd mogelijk om uw gewenste kleur aan ons door te geven en wij uw extensions op maat en uw wensen maken. Ons haar is wel double drawn.

Ik heb nagekeken waarom uw extensions niet terug gestuurd kunnen worden. Het is mogelijk om uw bestelling binnen 14 dagen aan ons retour te sturen, het is daarom geen enkel probleem natuurlijk om uw pakket te retourneren. Ik zie na het bekijken van uw bestelling dat we ruim buiten de 14 dagen zitten helaas.

Mocht u verder nog vragen hebben, of wilt u simpelweg nog iets met ons bespreken? Spreek ons gerust aan via WhatsApp of stuur ons een bericht via onze website Chat www.capilli-extensions.com of stuur ons een e-mail naar klantenservice@capilli-extensions.com . We helpen u graag!.

Met vriendelijke groeten,
Capilli klantenservice

Weken lang moeten wachten voordat het…

Weken lang moeten wachten voordat het haar er was,wat een tegenvaller,het haar was echt heel dun,voelde aan als poppen haar, had beter verwacht, aangezien op hun site alleen maar positieve reviews staan, heb ervaren dat ze een tweede reactie van mij met opmerking van waarom het zolang duurt voordat het verzonden wordt deze hebben verwijderd, niet netjes dat enige opmerkingen die niet in hun ogen positief zijn worden verwijderd,zo houd je mensen voor de gek, haar is gelijk geretourneerd

12 juni 2020

Goedendag,

Wat vervelend dat u een negatieve ervaring heeft!. Graag wil ik uw klacht bekijken, echter weten wij niet wie u bent.
Wij leveren geen poppenhaar, echter enkel 100% human remy haar.
Kunt u ons een bericht sturen via klantenservice@capilli-extensions.com om uw klacht te bespreken? Wij staan u graag te woord!.

Hartelijk dank.

Mail contact

Vandaag een bestelling gedaan ondanks mijn twijfel omdat ik wat negatieve reviews had gelezen dat er niet wordt gereageerd op mails en de service slecht zou zijn.
Mijn ervaring is dat er juist heel snel gereageerd wordt. Ik stuurde meerdere mails met vragen en op alle mails kwam snel een vriendelijk antwoord en advies terug.
Nu wachten op mijn bestelling die ik binnen 10 dagen kan verwachten :)
Ik zal een update plaatsen als ik mijn bestelling heb ontvangen.

19 maart 2020

Voor 299,- aan haar besteld

Voor 299,- aan haar besteld, op dit haar heb ik 3 weken moeten wachten ilv de beloofde 10 dagen. Ook een app gestuurd waar het bleef, in de eerste instantie werd mij een datum gegeven, maar werd pas een week later weer geleverd. Omdat ik een kapsalon heb, had ik deze haren natuurlijk niet meer nodig want de klant kon niet zo lang wachten.
Toen de haren binnen de gestelde termijn weer terug gestuurd, 2 weken daarna geïnformeerd of ik mijn geld terug kon krijgen met het antwoord dat ze het pakketje niet aan hadden gekregen, terwijl mijn verzendcode van post nl aangeeft dat het wel degelijk bezorgd is. Dit ook aangegeven bij Capilli extensions maar die sturen mij weer naar post nl.
Ik heb een kapsalon en zet de hele dag door alleen maar haar in en zal dus nooit meer haar hier bestellen, en laten ze een goede klant lopen. Ik laat het hier niet bij zitten en ga juridische stappen ondernemen.Ook zal ik al mijn klanten aanraden hier nooit haar te kopen.

7 november 2019

Heel mooi

Heel mooi. Mooi haar

26 april 2019

Beste mevrouw van Zandwijk,

Hartelijk dank voor uw top feedback!.

Bedankt voor het compliment en wij vinden het ontzettend fijn dat u tevreden bent over het mooie haar!.

Mocht u vragen hebben, twijfel niet om contact met ons op te nemen.

Nog heel veel plezier toegewenst met uw hair extensions.

085-0607968

Goede service en mooi haar en het…

Goede service en mooi haar en het blijft mooi

8 november 2018

Beste mevrouw Beekman,

Hartelijk dank voor uw top feedback!.

Bedankt voor het compliment en wij vinden het ontzettend fijn u onze service goed vind en het haar lang mooi blijft!.

Mocht u vragen hebben, twijfel niet om contact met ons op te nemen.

Nog heel veel plezier toegewenst met uw hair extensions.

Heel tevreden

Ik kan me (gelukkig) totaal niet vinden in onderstaande review.
2 Maanden geleden mijn extensions bij Capilli besteld. Voorheen altijd andere merken gehad, maar nog nooit zo’n goede als die van Capilli. Heel erg tevreden. Levering was toch ook wel vrij snel. Werd hier overigens netjes van op de hoogte gebracht. Love it!

25 oktober 2018

Beste mevrouw Houtvast,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke feedback!.

We zijn blij om te vernemen dat alles goed is gegaan en u tevreden bent.

Mocht u vragen hebben, twijfel niet om contact met ons op te nemen!. Geniet van uw bestelling.

Bedankt voor het bestellen bij Capilli Extensions.

Slecht!!

Serieus nog nooit zoiets slechts meegemaakt als dit bedrijf!!! Ik schrijf nooit slechte reviews over bedrijven maar deze verdient het dubbel en dwars!

Heb voor €150,- besteld en betaald. Op aanraden van een vriendin die daar meerdere keren heeft besteld en wel haar bestelling heeft gekregen. Dat ik een week moest wachten, geen probleem maar dat ik nu dus al meer dan een maand aan t wachten ben op mijn bestelling is te gek voor woorden! Heb zeker meer dan 5 mails gestuurd waarop ik op een een antwoord heb gekregen met een loze belofte. Via facebook ( waarop ik direct werd geblokkeerd) via instagram, via twee vriendinnen die nog wel via facebook konden berichten maar dat is nu ook maar eenrichtingsverkeer. Tien keer “proberen” te bellen maar dat nr is afgesloten. Ik voel me gewoon besodemieterd! Geen reactie, geen haar en geen geld terug. Ik zou als ondernemer en persoon mijn ogen uit mijn kop schamen om mensen zo te duperen.
Bestel aub niets hier dames, je wordt echt niet serieus genomen!
Hopelijk leest de eigenaar deze recensie en zorgt diegene heel snel dat hij/zij contact opneemt of geld terugstort 😡😡😡

Update:
Nadat ik enige reviews heb achter gelaten, zijn ze uiteindelijk na weken in actie gekomen. Mijn geld heb ik inmiddels terug gekregen. Echter helaas geen normale reactie vanuit hun zelf met enige uitleg en/of excuses. Heel jammer!

30 september 2018