Sorry to say men dårlig mad og priser der slet ikke hænger sammen med kvalitet. 15 dkk for en meget lille plastic kop med ketchup En joke.
Lees wat reviewers zeggen
Tusen hjertelig takk for mat, drikke og service. Både kjøkken og personalet leverer som vanlig på høyt nivå. Selv om jeg hadde det travelt til neste fly så var det bare varme smil og god opplevelse på... Toon meer
Elendig mad. Forvirret svensktalende servitrice som ikke anede noget om mad og servering. Da vi spurgte om hvad vores 5 rettes menu bestod af tog hun en seddel op af lommen og læste op på uforståeligt... Toon meer
Vil ikke anbefale dette sted. Portionerne var meget små. Maden var ikke noget at råbe hurra for. Maden kom så hurtigt at man næsten ikke kunne spise retterne færdig. Det var lidt samlebåndsagtig.... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Carls Øl- & Spisehus er et spise og drikkested af høj international standard. Vi serverer comfort food på et højt niveau som er tilberedt ærligt og med gode råvarer. Vores øl-sortiment er et af de største i verden indenfor Carlsberg familien.
Contactgegevens
Denemarken
- +45 26331633
- info@carls.pub
- www.carls.pub
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Alt for høj musik
Spiste middag på Carls. Maden var egentlig fin og drikkekortet stort og godt.
Tjeneren virkede noget forvirret og måtte flere gange tilbage til bordet og have styr på bestillingen, men var nu ganske sød.
MEN musikken var alt for høj og upassende til stedet og stemningen. Vi kunne knap høre hinanden ved bordet. Så er der ikke meget ved at gå ud og spise i godt selskab når man ikke kan nyde det :(
Ikke pengene værd
Ikke pengene værd. Musikken var alt for høj, og det var svært at føre en samtale. I løbet af den første halvanden time havde vi kun fået første ret ud af fire retter i alt. Tjenerne var svære at få fat i, og der var ikke nogen god service generelt.
Maden levede ikke op til prisniveauet. Kun forretten var velsmagende, ellers bestod resten af retterne af tør kylling til hovedret og gammel, tør drømmekage til dessert.
Kan ikke anbefales.
En perfekt dinning aften
En rigtig god aften på Carls Øl og Spisehus. En godt komponeret lækker dinning menu, velsmagende med struktur og fremragende smag i alle 3 serveringer, hertil en professionel betjening samt god vin. Latte og Grimbergen Ignis som afslutning på en perfekt aften, den sad bare endnu en gang i “skabet”
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, praktfuld mad, god service og personalet udviste enorm empati - kan varmt anbefale stedet.
Vi kommet snarest på besøg igen.
Lækkert smørrebrød og snaps fra…
Lækkert smørrebrød og snaps fra Bornholm. Eneste “bøf” var at jeg fik (fad)øl i glas og ikke i flaske som bestilt. Blev dog tilbudt ombytning, men man hælder jo ikke bare godt øl i vasken.
Vi ankommer mange gæster får et bord…
Vi ankommer mange gæster får et bord der mega tæt på hinanden.
Øllen kommer til
Naboen som var vores derefter kommer vores mad til naboen.
Citronen til fisken var der mug på :(
Ikke så lækkert fisken var så mega lille at det var ulovligt. ( normal pris 100 hvis ikk mere ) absolut ikke okay.
Rugbrødet var virkelig kedeligt tørt.
Øv oplevelse. Ikke okay .
Middag i larm og manglende betjening
Vi var et selskab på 7. Maden var fin (dog lidt pebret i prissætningen) og dejligt udvalg af øl, men betjeningen havde for travlt (nok for få tjenere). De var dog alle venlige, når det lykkedes, at komme i kontakt. Men pga. den manglende opmærksomhed droppede vi dessert og kaffe. Værste var dog, at det var umuligt at føre en samtale med andre end sidemanden - hvor der næsten skulle råbes pga. musikken fra DJ’en. Ellers fin musik, men ville være rart, at lyden var meget lavere - fx til kl. 21.30. Og så kunne der skrues op. Vi var helt øre i hovedet, da vi kom udenfor. Tænker jeres medarbejdere må være det samme.
Aflyse billetter til et arrangement med…
Aflyse billetter til et arrangement med mad og Em finale, der er købt og betalt, og så samtidig skrive at man da kan få lov til at købe nye billetter......200 kr. dyrere er da så useriøst at det gør helt ondt i maven.
Tror godt jeg kan undvære den finale på storskærm med sådan en uprofessionel opførsel. Ses Carls

Antwoord van Carls Øl- & Spisehus
Grisk!!
Grisk!!
Har købt 4 billetter til storskærmsarrangement til EN finalen på søndag. Pris 300 kr.
Dette er nu aflyst og jeg kan købe billetter til 500 kr. til nyt arrangement.
Det er så meget dårlig stil og så åbentlyst grisk som noget kan være.

Antwoord van Carls Øl- & Spisehus
Super velsmagende smørrebrød.
Super velsmagende smørrebrød.
Uovertruffen god betjening og meget lækker højbelagt smørrebrød
Fuldstændig fantastisk sted
Fuldstændig fantastisk sted som bare oser af lækker kvalitet og god stemning. Vi besøgte stedet til frokost og fik det flotteste og mest velsmagende smørrebrød. Derudover en virkelig god og personlig betjening. Vi kommer igen snart!
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.