Carpetright Limited Reviews

142.686

4,7

Het koopproces was erg fijn. In vestiging Veenendaal zijn wij erg goed geholpen door Andrea. Ze dacht goed mee met onze wensen. Vervolgens zijn wij ook ontzettend tevreden met het proces en resulta... Toon meer

Aankoopproces bij Carpet right Alkmaar op een zaterdag namiddag erg prettig door Verkoper Rob. Zelfs koffie gekregen. Inmeten vloer goede communicatie qua tijdstip. Vandaag vloer gelegd door Patr... Toon meer

Bij Carpetright Barendrecht laminaat Elegant Grijs gekocht en door hun 2 verdiepingen laten leggen. Prima kwaliteit en keurig gelegd. Naden sluiten prima aan, prachtige kleur en speels in het licht.... Toon meer

ik beveel het zeker aan by anderen heb al 2 trappen door hun laten stofferen echt heel goed en mooi afgewerkt kortom zeer tevreden de derde trap komt nog voor myn andere zoon zeer aan te bevelen voor... Toon meer

1. Vloerenlegger
  2. Slaapkamermeubilair winkel
  3. Tapijtwinkel
  4. Vloerenwinkel
  5. Meubelwinkel
  6. Binnenhuisarchitect

Carpetright is proud to be a leading floor coverings and beds provider. Since our foundation in 1988 we have grown, both organically and through acquisition, into an international retailer, operating in four European territories; the UK, Netherlands, Republic of Ireland and Belgium. Carpetright trade from over 300 stores and concessions in the UK as well as 120 stores across Holland, Belgium and the Republic of Ireland. We have a great range of carpets, vinyl, luxury vinyl, laminate, wood and beds available in all colours and designs, so we’re sure to have a style to suit your living space. Plus, with a fast sample service, you can select your favourite ranges and have a sample delivered straight to your door. Once you’ve chosen the floor for you, we’ll arrange a free home consultation where we’ll measure your room and provide top tips for your project before ordering and arranging the fitting of your dream floor with our arranged fitting service. Check out our ranges at www.carpetright.co.uk and begin your home transformation today!

Uitstekend

143K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(142.686)

43 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zeer irritante en bar slechte communicatie

We hebben voor de badkamer een stuk vinyl gekocht en dat laten leggen.
In eerste instantie verliep alles naar wens. Er werd een datum en tijd afgesproken dat de stoffeerder zou komen om de vloer te egaliseren. De man was keurig op tijd. Hij beloofde dezelfde (vrijdag) avond om terug te bellen en te laten weten hoe laat hij of zijn collega, maandag of woensdag zouden komen om het vinyl te leggen. Echter niets meer gehoord en maandag voor niets thuis gebleven want ze zouden eventueel kunnen komen. Voor alle zekerheid op maandag de stoffeerde gebeld maar kreeg toen Carpetright Utrecht aan de lijn die van niets wisten en een email zouden sturen naar Carpetright Zeist. Dinsdag werd ik gebeld door Carpetright Zeist die het zou doorgeven aan de stoffeerder, die mij weer zou terug bellen. Wederom werd ik niet terug gebeld. Weer Carpetright Zeist gebeld die zei dat het voor 99% volgende week dinsdag zou worden en dat ik zou worden gebeld door de stoffeerder. Voor alle zekerheid zou hij het zaterdag laten weten. Echter weer niets gehoord van Carpetright Zeist. Dinsdag weer thuis gebleven want ze zouden bellen / komen, maar er gebeurde niets. Weer Carpetright Zeist gebeld. De stoffeerde zou weer bellen en het zou nu woensdag worden. Woensdag thuis gebleven en weer geen telefoon gehad of stoffeerder gezien. Weer Carpetright Zeist gebeld. Ik werd kort daarna wel gebeld door de stoffeerder en het zou vrijdag worden. Vrijdag weer thuis gebleven en weer geen stoffeerder te zien of telefoon gehad. Om 12 uur de stoffeerder gebeld en hoorde dat hij onderweg was. En inderdaad om half twee was hij er.
Na 2 weken is het dan uiteindelijk gelukt. Voor ons nooit meer Carpetright Zeist vanwege de zeer irritante en bar slechte communicatie!

20 februari 2019

Zeer teleurstellend

Zeer teleurstellend, kwaliteit stofferen slecht, denken niet in mogelijkheden voor de klant maar geven enkel redenen waarom iets niet lukt. Zou snel een deurtje verder lopen.

19 december 2018

Frusterend bedrijf!!

Carpetright Haarlemmerweg

Ik vind het verbazingwekkend en teleurstellend hoe Carpetright met klanten omgaat.

Ik ben donderdag 4 oktober (bijna 2 maanden geleden) in jullie winkel op de haarlemmerweg geweest. Hier heb ik een electrisch plafond/duvetgordijn uitgekozen. Zeer vriendelijk geholpen door een aardige verkoopster.

Aangegeven eerste week december geleverd zou worden en er zo snel mogelijk duidelijk aangegeven zou worden wat de aannemer moet voorbereiden voor electra.

Daarna zeer frustrerende ervaring. Meerdere malen proberen te bellen maar word zelden opgenomen en telefoon blijft maar overgaan. En als je iemand krijgt word de vraag doorgegeven maar nooit word je teruggebeld.

Ik had aangegeven dat er een aannemer in ons huis bezig is en wij op korte termijn nodig hebben wat de aannemer eventueel moet voorbereiden. Hier heb ik tot op heden nog steeds geen antwoord op gehad. Meerdere e-mails gestuurd. Er word überhaupt niet gereageerd of iets onduidelijk in hoofdletters.

Half november is iemand langsgekomen om het op te meten. Deze wist niet wat besteld was en kon geen informatie hierover geven. Wederom carpetright proberen te contacten. Nooit antwoord gehad op meerdere e-mails en telefoontjes.

Ik ben afgelopen zaterdag 1 december langs gegaan bij de winkel zelf. Verkoper wist mijn e-mails uit de verwijderde items te halen en heeft toen een monteur gemaild. Hoe is dit mogelijk dat jullie nu pas in actie komen?

Ik heb in 2 maanden tijd na vele pogingen nooit antwoord gehad op wat onze aannemer moet voorbereiden en wat de leverdatum gaat worden. Aannemer is nu inmiddels klaar en muren zijn gestukt en worden deze week geverfd. Dus vraag mij af of het nog mogelijk is zonder onze nieuw gestucte muren/plafon te beschadigen.

Indien nodig heb ik alle e-mails die ik gestuurd heb bewaard:
EMAIL 1: 12 oktober aanvraag
EMAIL 2: 14 oktober email vraag levering
EMAIL 3: 18 oktober geen antwoord op vraag gekregen, email herhaling gestuurd
EMAIL 4: 21 oktober geen antwoord, email herhaling gestuurd
EMAIL 5: 31 oktober geen antwoord, email herhaling gestuurd
EMAIL 6: 15 november monteur is geweest, deze wist niks, email gestuurd wat er nou geregeld moet worden qua bekabeling door aannemer
EMAIL 7 26 november geen antwoord weer herhaling email gestuurd

Frusterende ervaring!

2 december 2018

Vinyl kopen,en laten leggen.

Ik heb gelukkig nog niet besteld ik wil ook iedereen bedanken voor hun eerlijke review Want ik wou me gehele huis ,door hun laten leggen (Vinyl). Maar na dag geprobeerd met hun in contact te komen, werd eindelijk de telefoon opgenomen. Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan. Alleen had ik een raar onderbuik gevoel over hoe de medewerker aan telefoon overkwam, ook al was hij vriendelijk. Ben voor zekerheid toch is gaan zoeken na reviews over dit bedrijf Ben heel erg blij dat ik dit gedaan heb.
Want ik vind niet erg iets meer te betalen, maar dan wil ik er wel zeker van zijn dat ze eerlijk en oprecht zijn. Ga nu ander bedrijf zoeken

26 augustus 2018

Hoi,

Het spijt me te horen over je ervaringen. We proberen ervoor te zorgen dat alle problemen snel worden opgelost. Kunt u ons alstublieft uw gegevens sturen naar customer.services@carpetright.co.uk met uw naam en vertrouwenspilot en we kunnen dit voor u onderzoeken.

Dilan

Ik heb vloeren voor het gehele huis…

Ik heb vloeren voor het gehele huis aangeschaft. In de winkel in eerste instantie prima geholpen. Helaas daarna ging alles mis: onbeschofte stoffeerders , slechte communicatie en uiteindelijk is alles na veel vertraging en gedoe uitermate slordig gelegd. Al na enkele weken lieten de meeste plinten spontaan los en begonnen veel hoekjes en zijkanten al af te brokkelen.
Daarna nog getracht enige service te krijgen, helaas kwam of de stoffeerder niet opdagen, of hij was ziek of hij kwam en maakte zich er met een smoes vanaf. Vaak onbeschoft en zeer klantonvriendelijk.
Erg jammer, ik heb mijn gehele woning laten opknappen en heb alleen problemen gehad met de stoffeerders. Nooit meer Carpet Right!

7 augustus 2018

Hello Ilonka

I'm sorry to hear about your experience. We do try to ensure that all issues are resolved promptly. Please could you email us with your details to customer.services@carpetright.co.uk quoting your name and trust pilot and we can investigate this for you.

Andreea

Nadat de vloer gelegd is krijg je te horen dat je geen garantie hebt...

Vinyl van ruim 1500 € besteld, de inmeter/legger zei tijdens het meten dat de ondervloer op de benedenverdieping prima was.
Een week later werd nadat de vloer gelegd werd kreeg ik na afloop te horen dat ik geen garantie op de vloer had door dat deze op een verkeerde ondervloer lag... Had dit toch erg graag van te voren geweten.
Ook is er beneden geen dubbelzijdig tape gebruikt, op de factuur staat toch duidelijk dat ik hiervoor wel betaald heb.

*update 8 Augustus*
Na er om meer info gevraagd werd door carpetright heb ik een mail gestuurd met info en de digitale factuur. Tot op de dag van vandaag niet meer van vernomen, geeft wel aan hoe serieus ze met klanten omgaan. Waardeloos bedrijf.

8 juli 2018

Hello Gjjberg

I'm sorry to hear about your experience. We do try to ensure that all issues are resolved promptly. Please could you email us with your details to customer.service@carpetright.co.uk quoting your name and trust pilot and we can investigate this for you.

Andreea

Afspraak gehad met Carpetright…

Afspraak gehad met Carpetright Spaklerweg Amsterdam. In eerste instantie positief en aardig hulp aan geboden. Echter, zodra de bestelling in gang is gezet en je hebt betaald komt deze partij afspraken niet goed na. Lossen fouten zeer slecht op. Laten je weken lang wachten. Bellen niet terug. En de stoffeerder die uiteindelijk de vloer komt leggen kwam 2 uur later dan afgesproken.

Dat bij de bedragen die je betaalt is onacceptabel als service en de klant lijdt daaronder.

Ik zou zeker afraden om zaken te doen met deze partij.

20 juni 2018

Hello Siebe

Het spijt me zeer dat u niet tevreden bent met onze service en bedankt dat u de tijd hebt genomen om uw feedback te geven, het is erg belangrijk voor ons en we gebruiken het om onze services te verbeteren.
Andreea

I am very sorry you wasn't satisfied with our service and thank you for taking the time to leave your feedback, it is really important to us and we use it to try and improve our services.

Regards

Carpetright

Plus -Goede ontvangst
-vakbekwaam personeel
- ruime keuze
Min - slordige winkel (stoffig)
- alles wat buiten hun standaarverhaal valt is uit den boze.

Ons verhaal kon niet perfect ingevuld worden en de Btw- actie lijkt ons op zijn minst met een korrel zout genomen te worden.

15 mei 2018

Hello Eugene

Thank you for taking the time to leave your comments, it’s much appreciated.

Regards

mooie pvc vloer maar...

heel mooie pvc vloer gekocht ook goed geholpen door verkoper maar helaas kun je bij carpet right niks terug brengen wat besteld is nou we hadden 36 vierkante meter gemeten en niet een vloer die we mooi vonden was op voorraad de computer berekende het aantal pakken en nu hebben we dus een heel pak van 80 euro over wat we niet terug kunnen brengen nog een keer gevraagd bij de winkel maar kon niet.Ik vind dit echt een heel groot minpunt bij elke bouwmarkt kun je terug brengen wat over is maar hier niet heel groot minpunt..

1 mei 2018

Hi Elma,

Bedankt voor het nemen van de tijd om uw opmerkingen achter te laten, het wordt zeer op prijs gesteld. vriendelijke groeten

Paula

Gemma was excellent.

18 april 2018

Hello Mr Cox

Thank you for your feedback, it’s really appreciated and we look forward to seeing you again.

Waardeloze service

Komen afspraken niet goed na. Lossen fouten zeer slecht op. Laten je weken lang wachten. Bellen niet altijd terug.
Dat bij de bedragen die je betaalt is onacceptabel als service.
Zijn standaard onderbemand bij meerdere filialen en klant lijdt daaronder.
Ik zou mijn geld daar zeker niet meer uitgeven als ik het over kon doen en raad ook iedereen af om daar zaken te doen.

27 maart 2018

Hi Tony

Andreea

Carpetright legt klanten woorden in de mond, om extra zakcentje bij te verdienen

Gordijnen en jaloezieën besteld bij de vestiging in Haarlem. Later volgden 2 afspraken met de stoffeerder voor het inmeten van onze ramen. Een andere stoffeerder kwam de producten enkele weken later monteren. Maten bleken onjuist. De producten pasten niet in onze ramen.

Stoffeerder vroeg of het stuccen van de kozijnen NA het inmeten is gebeurd. Ik vertelde dat alles netjes eerst gestuct was, voordat z’n collega onze ramen kwam inmeten. Onze aannemer en hele verbouwteam was aanwezig en stemden in dat alles inderdaad af was VOORDAT werd ingemeten. Stoffeerder nam alle producten terug en zei dat het geen probleem zou zijn om ze te vervangen. Hij zou over een week terugkomen met de producten in de juiste maten.

Na 2 weken hoorde ik niets en belde ik zelf. Tot mijn verbazing hoorde ik dat ik OPNIEUW een aanbetaling moest doen, omdat het mijn schuld zou zijn dat de maten niet klopten! De stoffeerder had namelijk beweerd dat ik had gezegd dat “wij ACHTERAF pas hadden gestuct.”

Ongelooflijk hoe Carpetright haar klanten woorden in de mond legt!

De zaak kwam terecht bij rechtsbijstand, waarna het helaas is afgekocht. Kosten voor juridische procedure zouden hoger uitpakken dan de schikking. Dus uiteindelijk is Carpetright er mooi vanaf gekomen en hebben zij onterecht extra geld verdiend!

* De producten zijn 16 oktober 2017 besteld en nu zit ik nog steeds in het nieuwe huis zonder raambekleding (inmiddels 18 januari 2018).

18 januari 2018

Hoi,
ik dank u voor uw feedback, het spijt me om te horen over uw ervaring. Na een kijkje op uw account kan ik zien dat de punten die u hebt gesteld zijn aangepakt en meegedeeld aan jou. Met vriendelijke groet Kevin

Hoe raak je klanten kwijt.

Goed geholpen bij aankoop van een laminaatvloer. Snelle levering met de actie gratis leggen. Tot zover geen enkel probleem.
Helaas kwamen ze met het verkeerde laminaat , een totaal andere kleur dan wij besteld hadden. De leggers waren ingehuurd door carpet right en moesten het ophalen in delft, zonder werkbon en daar wisten ze het ook niet. Uiteindelijk werden wij gebeld door de bedrijfsleider van capelle dat we maar even snel naar capelle moesten komen. Daar aangekomen begon hij gelijk met de order te zwaaien en te beweren dat ze het juiste laminaat geleverd hadden. U heeft hier zelf voor getekend! Bleek het kleurnummer op de bon niet te kloppen met wat wij uitgekozen hadden. Dat vond hij onze fout!! Alsof wij het werk van hun moeten controleren! !! Je gaat er toch vanuit dat mensen die daar werken wel een nummer kunnen overschrijven! Nee u heeft getekend. Kortom een zeer klantonvriendelijke bejegening. Schandalig!
Het mooiste was nog dat er toevallig achter een partij van ons laminaat lag met precies de opgegeven hoeveelheid en precies het aantal plinten .... nou, dat zou hij dan wel aan de leggers meegeven ...... wat een toeval!!!
Zeg gewoon sorry er is een fout gemaakt ipv je klanten de schuld te geven. Iedereen maakt weleens een foutje ... vinden wij helemaal niet erg ..... maar deze benadering ..... beneden alle peil! Een dikke onvoldoende bedrijfsleider!

26 november 2017

Keurig, snel en volgens afspraak voor een goede prijs

Na een relatief lange wachttijd in de winkel werden we keurig geholpen. Bestelling kon super snel geleverd worden en gelegd worden. Er was een actie dat veel gratis gelegd werd, waar we net buiten vielen. Toch hebben we de legkosten kwijtgescholdem gekregen, omdat we echt nét buiten de actie vielen. Goede kwaliteit tapijt, goed en snel gelegd en alles keurig volgens afspraak.

15 augustus 2017

Nooit meer Carpetright

Eigen merk laminaat gekocht. Waardeloos klik systeem. Planken klikken los aan de kopse kant. Niet kopen dus!
Ook de verder afhandeling van mijn klachten was van een bedroevend niveau. Voor mij nooit meer Carpetright

7 augustus 2017

Carpetright Barendrecht laminaat Elegance Grey

Zeer tevreden over zowel verkoper als stoffeerders. Mooie kwaliteit voor een mooie prijs.

15 juni 2017

Vinyl met fouten

Bij het plaatsen van de vinyl (door Carpet Right zelf) zagen we niks dan krassen horizontaal over de vinyl lopen (terwijl het motief verticaal loopt). Volgens Carpet Right is dit het 'patroon' ... Dit is de tweede maal dat we ernstige problemen hebben met de kwaliteit van hun producten. Dit terwijl we steeds de duurste kwaliteit kozen. Zeer triest en zeker geen aanrader.

14 april 2016