Artikel gekocht via bol.com. Was stuk gegaan binnen de garantie termijn(volgens bol.com) Blijkt niet zo te zijn. Inmiddels heb ik contact gehad met de verkoper. Het was gewoon misverstand, garant... Toon meer
Via bol.com artikel bestel bij cdr. Artikel geretourneerd. Dit is niet verwerkt en daardoor moet ik alsnog betalen voor een artikel wat ik niet heb. Maar netjes heb geretourneerd. Onbeschadigd en... Toon meer
Een hele fijne en goede ervaring.. Een tv-meubel aangeschaft, helaas door de bezorging een plank beschadigd. Ook balen voor jullie.. Even een belletje en alles werd binnen 5 minuten opgelost. Een gewe... Toon meer
CDRwinkel.com is een onderdeel van Ledssavetheworld BV. Bij ons bent u op het juiste adres voor: CD-R - DVD-R - Blu-Ray - LED verlichting - Inkt - Memory Cards - Fotopapier - Batterijen - Kabels - WiFi - .... U kunt bij ons betalen via Paypal, vooruitbetaling, met creditcard (Visa en Mastercard) en iDEAL. Wij bevinden ons te GELDROP. U bent van harte welkom in ons afhaalmagazijn. Waarom bestellen bij CDRwinkel.com? - wat u ziet is op voorraad - 14 jaar ervaring - onze klanten staan centraal - verzending binnen 24u - ...
Florapark 8, 5721 VH, Asten, Nederland
Laagste prijs, snelle levering met prima track en trace door DPD. Had nog een vraag: binnen een paar seconden contact met de klantenservice. Vraag naar tevredenheid beantwoord.
De scharnieren van een kastje ontbraken bij levering, maar na 1 telefoontje werden die me alsnog toegezonden, en de man die me telefonisch te woord stond was erg vriendelijk.
Makkelijke bestelling en prima ontvangen.
Onhandig is dat bij een aantal andere categorieën wordt doorverwezen naar een andere website met een eigen winkelwagen, waardoor je de artikelen niet in één keer kunt afhandelen (boven € 50 geen verzendkosten).
Bij het door mij ontvangen CD opbergmeubel was de handleiding bijgevoegd van een ander product. Na dit via het geadviseerde mailadres kenbaar te hebben gemaakt, en tevens te hebben gevraagd om de desbetreffende montage-instructie, geen reactie meer ontvangen. Op internet gezocht en de handleiding alsnog gevonden. Na eerder vele andere meubels zonder problemen in elkaar te hebben gemonteerd blijkt deze, uren later, niet te doen. Drie maal in elkaar gezet en ook weer drie maal uit elkaar. Het kastje blijft gammel en is inmiddels bij het grof vuil terecht gekomen.
Artikel veel voordeliger dan bij andere (internet) aanbieders. Duidelijke website; snelle probleemloze levering!
Goede en snelle service en wat ik besteld heb,de lp koffer is naar wat ik ervan verwacht had
nette behandeling aan de telefoon.
snelke levering.
Snelle en goede service, zodra de factuur betaald is, gaat de bestelling de deur uit, gegarandeerd de volgende dag te ontvangen.
ga zo door.
De volgende dag de bestelling in goed orde ontvangen, bleek niet het gewenste formaat, dat bleek na het in elkaar zetten. Retour gezonden, was best kostbaar € 13,25, voor een kastje van € 80,--. Heb het geld na een week nog niet ontvangen, maar heb wel vertrouwen.
Mocht dat uitblijven dan is de beoordeling natuurlijk anders!
Goede nette service! Snel geleverd en klantcontact was prettig.
Product van goede kwaliteit voor een correcte prijs; snelle verzending ook. Alles perfect dus!
Snel bezorgd en product (kaptafel) was precies zoals verwacht. Meubel was al gedeeltelijk gemonteerd, dus erg makkelijk in elkaar te zetten. Top en dochter erg blij!
Had nog nooit besteld bij CDRWinkel maar ik ben vrijwel zeker dat ik dat in de toekomst nog wel zal doen. Er is werkelijk niets op aan te merken, noch qua product noch qua levering.