Het duurde even voor ik won maar…
Het duurde even voor ik won maar eenmaal gewonnen een Rolex was ik erg verrast dat de Rolex echt was
www.centjesveiling.nl is een nieuwe centveiling en hanteert een compleet ander veilingproces. Op www.centjesveiling.nl hoeft u niet geconfronteerd te worden met de biedrobot. Niet alle kavels zijn voorzien van een biedrobot die ingezet kan worden. Er zijn deelnemers die graag gebruik maken van de biedrobot. Wanneer u niet wenst automatisch te worden overboden, kunt u ervoor kiezen om op een kavel te bieden zonder de mogelijkheid een biedrobot in te zetten. Bovendien is de aftellende timer vervangen door een voortgangsbalk. Wanneer deze balk volgekleurd is, sluit de veiling onmiddellijk en wordt de laatste bieder die het winnende bod heeft uitgebracht als winnaar aangewezen. In tegenstelling tot andere centveilingen komt hier geen extra biedtijd aan te pas. Ga naar www.centjesveiling.nl voor meer informatie, bekijk de kavels en ervaar zelf de andere aanpak van Centjesveiling.nl.
Vind het helemaal niks. De kans is een op 100 dat je iets wint. Het super langzaam. Geen waar voor je geld
winnaar van de €50 VVV cadeaukaart overzichtelijk site iedereen kan winnen want je weet nooit wanneer de teller stopt geen honderden producten om op te bieden en dat spreekt mij aan
deze site verraste mij had net mijn account aangemaakt en deed met mijn ggratis credits mee en niet te geloven ik had gewonnen na de betaling van de verplichte kosten had ik mm prijs al snel binnen heel leuk
De prijzen waarmee een product start is bijzonder laag. Ik dacht eerst dat er vast wel ergens een addertje onder het gras zat omdat mijn eindbod van bijvoorbeeld fifa 83 cent was. Geweldige site, zeker om aan te raden.
Ik ben de eerste winnaar van de dagveiling.
Superblij ben ik met mijn jbl oordopjes.
Ook de communicatie met centjesveiling ging super en de prijs was de dag na het winnen van de veiling al in mijn bezit.
Super cool en ga zeker nog meer prijzen proberen te winnen.
Gr Danny
Super en hele goede service😊voor herhaling vatbaar😊