Centralpoint Reviews

2.502

2,5

Na een Ergotron VESA-arm te hebben aangekocht bij Dustin, bleek deze toch niet sterk genoeg om mijn scherm te dragen. Binnen de correcte termijn een retouraanvraag ingediend en deze werd geweigerd o... Toon meer

Snelle levering, was ff zoeken sinds mijn vorige bezoek aan de site (was een tijdje geleden) maar genoeg keuze en voorraad zat. (Keuze op central point gevallen omdat ze voorraad hadden en eerdere er... Toon meer

Het retourneren van onze laptop, binnen 3 dagen na bestelling, 1 dag na levering, kost ons €150.... Zelfs de aankoop van een andere (€600 duurdere) laptop mocht hen niet op andere gedachten brengen... Toon meer

Voorraad en levertijd klopt niet. Apparaat besteld met 10 stuks op voorraad en 1 werkdag levertijd. Nu 6 weken verder en 5x contact gehad maar men schuilt achter smoesjes over externe leverancier... Toon meer

1. Computerwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Alles rondom uw ICT eenvoudig online bestellen en snel in huis. Een ongekend grote keuze en een scherpe prijs. En dat alles bij een betrouwbare webwinkel, die u ook nog eens graag adviseert over de perfecte zakelijke ICT-oplossing. Onrealistisch? Nee, hoor. Wij zijn Centralpoint, aangenaam.

Slecht

3K reviews

Alle reviews

(2.502)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Pluim voor meedenkend supportteam.

Na de snelle levering van de bestelde toner heb ik die meteen in de printer gedaan. Bij de eerste print-opdracht sloeg mijn laptop dicht. Na herstarten weer. Dat gemeld bij support. die antwoordde dat het probleem in de computer kon liggen. En dat die week Microsoft een update had uitgebracht die oa. problemen bij afdrukken veroorzaakt. Toen een systeemherstel uitgevoerd van voor die datum. En het printprobleem was opgelost. Wat fijn dat jullie support-medewerkers verder kijken dan hun neus lang is. Juist toen ik die printer erg hard nodig had voor mijn werk thuis. Een tien met een griffel!

9 april 2021

Doet wat een leverancier moet doen.

We bestellen hier regelmatig hardware en dat gaat altijd soepel. Goed contact met contactpersoon indien nodig.
Ondanks dat zij niet altijd uit eigen voorraad leveren worden artikelen op voorraad bijna altijd de volgende dag geleverd. Groot assortiment met lage/concurrerende prijzen.

9 april 2021

Mijn eerste ervaring met CentralPoint…

Onlangs een eerste ervaring gehad met CentralPoint.
Om te beginnen een keurige informatieve website met actuele informatie, dit is een goed begin!

Voor wat betreft de prijzen kan ik voor de producten waar ik naar heb gekeken enkel zeggen, zéér marktconform en scherp!

De bestelling ging soepel en de informatie tijdens dit process was up-to-date. Ook de levering verliep prima.

Gelukkig geen gebruik hoeven maken van een after-service, maar als deze net zo is als de rest dan heb ik daar vertrouwen in.

Kortom een verdiende 5 sterren.

9 april 2021

Weigeren een product retour te nemen

Weigeren een product retour te nemen dat niet werkt zoals geadverteerd. Verschuilen zich achter hun algemene voorwaarden voor zakelijke klanten. Als je een betrouwbare partner zoekt, ga je niet met ze in zee.

2 april 2021

slechte service

slechte service, Kapot scherm gelverd van 1400 euro. kan gebeuren maar zit nu al een maand te wachten op een oplossing. moet het zelf regelen bij dell en dell zegt dat ik het bij central point moet regelen.

Wil me geld terug omdat het nu al zo lang duurt maar dit is nartuurlijk niet mogelijk. Niet tevreden geld terug gaat hier dus niet op.

Bestel hier niks doe het bij bol of azerty etc. Veel betere service!

22 maart 2021

Absurde hoge kosten voor reparatie

In 2019 heb ik een nieuwe Kyocera printer gekocht met daarbij een gemakkelijk kastje op wieltjes waarop de printer uitstekend kan staan. NU in 2021 blijken er mankementen te vertonen en is de garantie verlopen en verwijst Kyocera mij terug naar het bedrijf die deze printer heeft verkocht. En nu bleek dat Central Point de printer kan repareren maar voorrijkosten en kosten om de printer terug te brengen €216.48 hoog zijn (excl. de reparatiekosten). Het advies is, gezien de aanschafwaarde van €350.00 dan toch maar een nieuwe printer te kopen.

We leven nog steeds in een consumptiemaatschappij en ben toch verder gaan kijken en wat bleek bij de firma 123inkt "dat technische dienst de clean blade en printer intern gereinigd heeft. De printer werkt weer helemaal naar behoren. Zonder extra kosten".

Ik ben blij dat ik niet gebruik heb gemaakt van uw diensten want dan had ik nu of hoge reparatiekosten of een nieuwe printer moeten aanschaffen. Dus ik wil toch de firma Central Point melden, dat u scherpe prijzen in de verkoop van uw printer maar de service onder de maat is, zo ook de service van Kyocera.
Bijzonder teleurstellend.

12 maart 2021

Gewoon tevreden

De meeste IT apparatuur bestellen we bij Centralpoint. Ze hebben een heel ruim assortiment. Het contact bij problemen of complexe bestellingen is prettig.

24 februari 2021

Ze hebben de zaak niet meer op orde

Ze hebben de zaak niet meer op orde. Orders blijven hangen omdat de prijzen tussentijds gewijzigd worden. Klanten worden niet geïnformeerd, klachten worden niet adequaat behandeld, telefonische bereikbaarheid zeer slecht. Jammer, kan mijn tijd beter besteden overgestapt naar een betere leverancier want die zijn er echt.

17 februari 2021

Schandalig slechte service

Hele slechte service. In de productinformatie staat niet vermeld dat het product niet werkt als je telefoon met een ander apparaat verbonden is (zoals bijvoorbeeld een Apple Watch). Als je daar vervolgens over belt en mailt krijg je nietszeggende reacties. En ik mag het niet ruilen.
Ik zou zeggen koop je spullen ergens anders!

8 februari 2021

Goede hardware, prima service en ook licenties!

Ik heb sinds eind 2019 meerdere malen Centralpoint gebruikt om laptops aan te schaffen voor ons kantoor. De levertijden waren kort, en de service heel vriendelijk. Op basis van die ervaringen, heb ik ook Centralpoint gekozen voor al onze Office365 licentiebeheer benodigheden. Ze hebben ons goed geholpen om de licenties over te nemen van onze vorige aanbieder, alles verliep naar wens en zelfs toen het dreigde fout te gaan hebben ze tijdens Oud en Nieuw ingegrepen om te zorgen dat wij geen dagje werk zouden missen.

Goed en snel

Bestellingen worden goed en snel afgehandeld. Eventuele speciale verzoeken kunnen we altijd voorleggen bij de accountmanager.

Snel en voordelig(st)

Ondanks dat ik geen ervaring had met Central Point toch voor deze winkel gekozen, omdat zij het voordeligst RAM uitbreiding voor mijn NAS aanbieden.

'Vandaag besteld morgen in huis' was de belofte. En deze is nagekomen. Het (juiste) product netjes verpakt en op tijd aangekomen dus. Precies zoals ik het verwacht, dus ik kan geen minpunten opnoemen

7 februari 2021