Centralpoint Reviews

2.502

2,5

Na een Ergotron VESA-arm te hebben aangekocht bij Dustin, bleek deze toch niet sterk genoeg om mijn scherm te dragen. Binnen de correcte termijn een retouraanvraag ingediend en deze werd geweigerd o... Toon meer

Snelle levering, was ff zoeken sinds mijn vorige bezoek aan de site (was een tijdje geleden) maar genoeg keuze en voorraad zat. (Keuze op central point gevallen omdat ze voorraad hadden en eerdere er... Toon meer

Het retourneren van onze laptop, binnen 3 dagen na bestelling, 1 dag na levering, kost ons €150.... Zelfs de aankoop van een andere (€600 duurdere) laptop mocht hen niet op andere gedachten brengen... Toon meer

Voorraad en levertijd klopt niet. Apparaat besteld met 10 stuks op voorraad en 1 werkdag levertijd. Nu 6 weken verder en 5x contact gehad maar men schuilt achter smoesjes over externe leverancier... Toon meer

1. Computerwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Alles rondom uw ICT eenvoudig online bestellen en snel in huis. Een ongekend grote keuze en een scherpe prijs. En dat alles bij een betrouwbare webwinkel, die u ook nog eens graag adviseert over de perfecte zakelijke ICT-oplossing. Onrealistisch? Nee, hoor. Wij zijn Centralpoint, aangenaam.

Slecht

3K reviews

Alle reviews

(2.502)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Werkelijk waar zelden zo'n waardeloos…

Werkelijk waar zelden zo'n waardeloos bedrijf als centralpoint meegemaakt. Maandag iets besteld wat dinsdag geleverd zou worden. Geen verzendbevestiging ontvangen dus gebeld. Zou het de volgende dag worden geleverd, uiteindelijk 6(!) opeenvolgende dagen netjes voorgelogen door een menselijk antwoordapparaat dat het zou komen. Terugbel en mail beloftes werden niet nagekomen. Uiteindelijk heeft het twee weken geduurd voordat ik het binnen had. Een pakket van 12kg op een pallet. Verzendbevestiging kwam 3 dagen nadat ik het pakket had gekregen trouwens. Jullie bedrijf moet gewoon zo snel mogelijk failliet. Dan hoeven de klanten zich niet meer te ergeren, medewerkers niet meer te liegen en de directie zich niet meer te schamen.

2 november 2020

Wat een flut bedrijf!

Wat een flut bedrijf! Vrijdag rond 16:00 uur iets besteld met een levertijd van één dag. Maandag vraag ik in de ochtend, in de middag en in de namiddag de status op. Waarop het antwoord driemaal hetzelfde is: We vragen het na in ons magazijn. Heel bijzonder! Zeker als je de volgende dag weer zelf contact op moet nemen, ditmaal telefonisch, en dan te horen krijgt dat het helemaal niet op voorraad is bij hun magazijn!

Compleet voor de gek gehouden door Central Point. Nooit meer!

6 oktober 2020

Twee maanden na annulering bestelling geen geld retour.

Ik had een webcam besteld op 13 mei 2020. Het kwam maar niet. Na enkele weken belde ik en gaven ze aan dat ze aan het wachten waren op levering van hun toeleverancier. Na 10 weken had ik nog niks ontvangen. Op 27 juli heb ik de bestelling geannuleerd d.m.v een email met het verzoek om geld terug te betalen. Ik kreeg dezelfde dag een confirmatie email dat de order geannuleerd was. Op 7 september had ik nog geen geld retour ontvangen. Toen heb ik die dag gebeld en in dat gesprek wederom aangegeven dat ik graag mijn geld terug wilde. Toen heb ik ter confirmatie die dag ook nog een email gestuurd met wederom het verzoek het geld terug te sturen. Het is nu 30 september. Nog niks ontvangen. Vandaag heb ik maar weer eens gebeld. Wederom is beloofd het geld terug te storten. Ik wacht het af...

30 september 2020

Beste Matthijs,

Schijnbaar is het verzoek tot terugbetaling niet goed verwerkt door onze administratie, waarvoor excuses. Ik zie dat deze inmiddels in de lijst staat voor een terugbetaling. Normaliter kunt u uiterlijk begin volgende week uw betaling terug zien.

Nogmaals excuses voor het ongemak.

Centralpoint

Koop hier niet

Koop hier niet, lees de reviews op verschillende websites.
Je kan fluiten naar je spullen en het is de vraag of je wel je geldt terug krijgt.

4 september 2020

Onjuiste informatie op website en laag serviceniveau

Ik heb een zeer laag service-niveau ervaren. Na het bestellen van een chroomboek op de site en het wachten van enkele weken i.v.m. levertijd, kreeg ik eindelijk te horen dat het model niet meer beschikbaar was en er werd een ander model voorgesteld als alternatief. Na 2 weken wachten kreeg ik te horen dat het model dat als alternatief werd aangeboden ook niet meer leverbaar is en er werd een derde model voorgesteld dat goedkoper is maar over dezelfde functionaliteiten beschikt. Dit derde model werd deze keer snel verzonden. Tot onze grote verrassing had het model echter niet alle gewenste functionaliteiten, in tegenstelling tot de informatie die op de site wordt vermeld.
Toen we contact opnamen met de klantenservice werd ons gewoon geadviseerd om een ander model te bestellen en het ontvangen model terug te sturen.
Teleurstellend dat er verder niks is gedaan om ons op welke manier dan ook te compenseren of tegemoet te komen na zoveel ongemak.

2 september 2020

Tip: Service omvat communicatie en nakomen van afspraken.

Op zijn zachtst gezegd ben ik erg teleurgesteld over de service die geboden wordt door de firma centralpoint. Mijn ervaring met het bedrijf hieronder samengevat:

Op 14 augustus 2020 heb ik via Choose IT bij centralpoint een laptop besteld ter afronding van mijn studie. Kort nadat het bestelportaal geopend werd, zodat ik voorbereid aan het collegejaar (startend op 31-08-2020) kan beginnen. Er is nog voldoende voorraad op de website beschikbaar en de verwachtte levertijd staat op 1-2 werkdagen.

Op 17 augustus (wanneer de verwachtte leverdatum dus verstreken is), neem ik voor het eerst contact op met de klantenservice van Centralpoint voor een statusupdate omtrent mijn order. Via het online chatportaal wordt me op dat moment verzekerd dat mijn bestelling compleet in het magazijn staat en wordt klaargemaakt voor zending.

Vervolgens verneem ik dagenlang geen update van centralpoint. Op 20 augustus krijg ik een mail dat de geplaatste bestellingen vertraging opgelopen hebben. Daar ben ik natuurlijk niet blij mee, maar gelukkig heb ik mijn bestelling geplaatst met speling t.o.v. de start van mijn collegejaar.

In de daaropvolgende dagen probeer ik via de algemene klantenservice van centralpoint de bestelling op te volgen. Hier weten ze echter niets over de choose-it bestellingen (jullie regelen dit toch?). Ook is geen enkele informatie boven te halen. Ik mag mijn gegevens achterlaten en wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld. U raadt het al, dat is nooit gebeurd.

Ondertussen begint mijn vertrouwen in de interne communicatie af te nemen en probeer ik het op 26 augustus nogmaals via de webchat. De reactie luidt: “Staat momenteel gepland om morgen verstuurd te worden. Naar verwachting 28e bij u geleverd. Wacht wel even de verzend bevestiging met track&trace af. Zodra u deze ontvangt is het officieel en is deze onderweg”. Dit klinkt opnieuw hoopvol.

Op 27 augustus krijg ik eindelijk een centralpoint college aan de telefoon die bekend lijkt te zijn inzake choose IT bestellingen. We komen er samen achter dat mijn bestelling nog steeds onaangeraakt (lees: ondertussen twee weken na de bevestiging dat mijn bestelling compleet in het magazijn aanwezig is). Aangezien het voorbereiden van een laptop minimaal 24 uur duurt vanaf dat moment wordt de verwachtte leverdatum van 28 augustus opnieuw een utopie. Er wordt me beloofd dat contact gelegd wordt met de voorbereiding afdeling om in ieder geval de start van het collegejaar met laptop te kunnen verwezenlijken.

Ik heb inmiddels geen schijntje vertrouwen meer in de interne communicatie en spreek af de volgende middag terug te bellen om te controleren of de gemaakte afspraken dit keer verwezenlijkt worden. Op 28 augustus hebben we opnieuw telefonisch contact en u raadt het al, ook de verwachting voor levering op 29-8 kan niet worden ingelost. Ik geef hierop aan dat ik graag in aanmerking dien te komen voor een compensatie voor de ‘schade’ die deze bestelling dien te komen. Dit kan opnieuw niet intern afgehandeld worden, maar hiervoor moet ik opnieuw zelf contact met weer een andere collega opnemen. Verder wens ik gegeven alle vertraging het bezorgadres te wijzigen en er wordt me beloofd dat dit dan wel mogelijk gemaakt gaat worden.

Eindstand betekent dit dus, ondertussen is het 31 augustus, dat ik zonder mijn (drie weken geleden, op voorraad zijnde, bestelde) computer aan mijn collegejaar moet gaan beginnen. Ik heb vandaag zelf maar weer opnieuw contact met de klantenservice opgenomen en er blijkt ineens een track-and-trace code te bestaan voor mijn bestelling. U raadt het al, het verzoek om het bezorgadres te wijzigen is opnieuw niet doorgevoerd. “Excuus, mijn collega had dit moeten regelen”. Ik heb ondertussen zelf maar contact op genomen met de accountmanager collega die me aangaande compensatie zou kunnen helpen. Maar een antwoord blijft me ook hier tot op de dag van vandaag weer schuldig.

Een laatste anekdote over de zogenaamde klantenservice van centralpoint: op 31 augustus probeer ik het opnieuw via de webchat, waar ik per toeval met de choose-it collega verbonden wordt. Nadat duidelijk wordt dat de bezorgadres wijziging niet doorgevoerd is en ik niet in contact gebracht kan worden met de accountmanager, vraag ik om een andere oplossing en ontvang niet langer reactie. Ik wordt weer automatisch doorgeschakeld naar een nieuwe collega en die weet me te vertellen dat mijn vorige gesprekspartner midden in ons gesprek even met lunchpauze is. Top service centralpoint!

Dit als samenvatting van mijn ervaring met de firma centralpoint. In het kort kan ik iedereen afraden op welke wijze dan ook zaken te doen met deze partij.

31 augustus 2020

Slechte (feitelijk geen) service als er…

Slechte (feitelijk geen) service als er iets aan de kant van Cenntralpoint fout gaat! Flink wat extra tijd en moeite investeren om te zorgen dat de bestelde producten met zo min mogeljike vertraging worden geleverd en dan laat Centralpoint het alsnog afweten. Ik bestel dan ook niet meer via Centralpoint.

24 augustus 2020

Prima service

Altijd prima service, als je belt geven ze je goed advies.
Bestellen gaat makkelijk en leveren snel.

17 augustus 2020

Knudde bedrijf. Betaal liever een euro meer bij een ander!

Op maandag een artikel besteld waarbij levertijd "één of twee werkdagen" stond. Er ging iets fout met betaling via ideal. Ik zond meteen een mail en korte tijd later kreeg ik een antwoord met daarin een ideal-link, waarmee ik alsnog kon betalen. Twee werkdagen later: niets ontvangen. Ik ga eens inloggen. In de orderbevestiging staat "U kunt nu gebruik maken van uw persoonlijke account via [website, links in deze reviews zijn niet toegelaten].
Uw loginnaam is: 373...." Onzinnige info, want je moet ook een wachtwoord invoeren. Enfin, na veel moeite toch ingelogd. Bestelling staat nog steeds op de status "wachten op betaling". Bellen. Krijg je "klantenservice" die ordernummer vraag en dan zegt dat het geld nog niet is ontvangen. Ik heb natuurlijk twee dagen geleden al met iDeal betaald, dus dat is onzin. Vervolgens: Kunt u ons een bewijs zenden? En: "excuses voor het ongemak". Ik hang op zonder bewijs te zenden, schrijf ze dat ze de order niet meer hoeven te leveren, omdat ik liever zaken doe met een professioneel bedrijf en ontvang binnen een paar minuten bevestiging dat de betaling is ontvangen en dat de order zal worden verwerkt. Wat een afschuwelijk knudde bedrijf. Zeg gewoon meteen: wij hebben een enorme fout gemaakt. Hoe kunnen we het goed maken met u? Nee hoor: antwoord is dus of ik even kan bewijzen dat ik wel betaald heb. Geef liever een euro meer uit bij een wel professioneel bedrijf.

5 augustus 2020

Geachte heer Berendsen,

Dank voor de reactie.

De aangegeven levertijd is een goede indicatie, geen belofte. Vanzelfsprekend staan wij wel achter die opgegeven verwachting. Echter is in dit geval niet de levertijd vertraagd, maar is de order niet direct doorgezet, omdat de betaling door een fout in de Ideal koppeling niet goed zichtbaar was in ons systeem. De order annuleren is natuurlijk geen enkel probleem. De betaling zal na afronden van de annulering worden teruggestort op de rekening waar vanaf is betaald.

Excuses voor het ongemak.

Centralpoint

Prima service!

Heb onlangs een bestelling gedaan. Snelle levering. Continue e-mails over voortgang. Zou zo weer boeken!

24 juli 2020

Onbetrouwbare leveringen, slechte klantenservice

Bestelling werd niet geleverd en verwachte levertijd klopte totaal niet. Na 2 keer contact met de klantenservice werd Corona hier voor de schuld gegeven en een levertijd genoemd die 3 keer zo hoog was dan de originele levertijd (dit terwijl Corona toen al maandenlang aan de gang was, en Centralpoint hier aanpassingen voor had kunnen maken. Anders had ik hier voor begrip gehad). De nieuwe levertijd werd ook niet gehaald, en vervolgens duurde de afhandeling van de annulering erg lang, en heel erg slechte communicatie.

24 juli 2020

Beste Paul,

bedankt voor je review en feedback. We realiseren ons dat de levering van webcams de laatste weken niet soepel is verlopen. De Corona-crisis heeft hier natuurlijk geen schuld aan, maar is wel onderdeel van het probleem. Door het missen van lever informatie vanuit de fabrikant en het ontbreken van voorraad (nu nog steeds) schuift de levering van met name webcams helaas nog steeds op. De communicatie vanuit Centralpoint rondom een backorder mag en moet natuurlijk beter. We zullen de nodige aanpassingen maken, waar nodig.

Centralpoint Webcare

Headphone Besteld

Laatst een Headphone besteld bij central point, uitstekende kwaliteit en perfecte levering!

19 juli 2020

Hier meerdere keren besteld

Hier meerdere keren besteld. Eerste product liet op zich wachten, maar was te wijten aan weer een leverancier van hun. Uiteindelijk netjes opgelost.
Servicedesk per telefoon beter dan per chat!

18 juli 2020

Centralpoint biedt product op haar…

Centralpoint biedt product op haar website aan (welke op voorraad zijn), maar schermt na de betaling met het feit dat er geen prijsprotectie van toepassing is. Waardoor product 100 euro duurder wordt.

Vervolgens moet een retour aangervraagd worden en moet ik zelf weer om geld terug gaan vragen. Zeer onvriedelijk door de telefoon.

17 juli 2020