Twee keer heb ik iets besteld een grafisch rekenmachine en een stoomreiniger Montiss CSM5714M beide producten waren de volgende dag in huis,dus de leveringtijd dat is dus prima in orde. Beide pro... Toon meer

Heb lang gezocht naar een goede en betrouwbare laptop. Prijs en accessoires waren goed. Besteld.Volgende dag goed verpakt direkt in huis. Goede terugkoppeling wat order,en levering betreft. Mi... Toon meer

1. Kansspelaanbieder
  2. Elektronicawinkel
  3. Internetwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Chear.nl, For hot deals, topelektronica tegen spotprijzen, gemakkelijk te bestellen en te betalen, snel geleverd en zonder poespas of overbodige service. Chear verkoopt A merken met nederlandse garantie en is aangesloten bij de stichting Thuiswaarborg

3,5

Gemiddeld

zeer slechte ervaring met chear!!!

Ik heb een aantal maanden terug een acer laptop gekocht! kreeg hem 3 weken later dan afgesproken, toen ik de doos openmaakte zat er geen accu bij ik heb gebeld na een uur kreeg ik iemand aan de lijn er werd diverse maken opgehangen, toen kreeg ik te horen dat ik mijn klacht per mail moest mailen aan de hand daarvan zou ik een formulier moeten krijgen en zou dan pas de laptop kunnen terug sturen, 2 dagen later het formulier, hup hele laptop weer opgestuurd, na 3 weken weer een laptop terug gekregen toetstenbord deed het niet!!! zelfde verhaal bellen wachten op formulier laptop terugsturen! na 2.5 week laptop terug, had inmiddels een hekel aan dat ding en had de laptop puur gekocht voor een vakantie de laptop was inmiddels overbodig omdat ik er toch geen gebruik van kon maken!! Laptop terug gehad, scherm bleef vastlopen weer terug gestuurd met de vraag of ik mijn geld terug kreeg!!! nee dat deden ze niet zo ging dit in totaal maanden verder de laptop was vaker bij chear dan bij mij! uiteindelijk garantie verlopen ik heb er geen 1 x goed gebruik van gemaakt door te zeggen ik heb 1 uur op zn minst achter dat rotding gezeten!!! Ik kon er geen hond mee blij maken en heb hem echt uit woede de prullenbak in gegooid!! dag geld en dag gezeik!! chear verkoopt slechte troep en als je koppijn wilt en urenlang mailtjes sturen en klachten beschrijven miet he er zeker bestellen!!!

8 januari 2012

Zeer tevreden

Na lang zoeken naar een nieuwe Senseo.
Was ie op Chear toch het goedkoopste.
Dus gelijk hier ook besteld. En de volgende dag was ie in huis.
Snelle levering en goede service!

29 juni 2011

Sony e-reader 650

Snelle levering en duidelijk of iets wel of niet op voorraad is. Heb een Sony e-reader besteld die erg moeilijk te krijgen is. Zodra ze iets hebben dan wordt dit vermeld. Je weet dan ook dat je iets besteld dat niet maanden gaat duren. Prima bedrijf en zal zeker vaker iets kopen.

1 juni 2011

Zeer slechte service

Mijn telefoon 2 keer ter reparatie terug gestuurd omdat deze telkens spontaan uitviel. De eerste keer is deze niet gerepareerd, maar hebben ze alleen een software update geplaatst. De tweede keer kreeg ik de telefoon terug zonder dat ze er iets aan hadden gedaan. De klacht was niet geconstateerd en ik zit nu met een telefoon die om de paar uur uitvalt.
Daarnaast reageren ze nauwelijks op e-mails en zijn ze telefonisch zeer moeilijk te bereiken.
Haal hier niets!!

17 mei 2011

Snelle levering en na belofte alsnog verkeerde toegezonden

Wat een prutsers. wil ik bij hun een Dyson turbine head bestellen, zie ik op de website er een staat met de kleuren rood/grijs. Deze wil ik ook. Ik weet dat er ook een foeilelijke paars/grijs in de omloop is.

Ik dacht nou zal toch wel de goede zijn omdat het zo staat afgebeeld. Ik voor de zekerheid gebeld. En ja hoor ik kreeg te horen zoals het staat afgebeeld krijg ik hem in de kleur rood/grijs. Wat denk je 2 dagen later krijg ik de lelijke paarse.

Nogmaals wat een prutsers!!!

17 juni 2010

defect moederboard bij ontvangst

uitermate vervelend,

3 dagen geleden nieuwe pc binnen gekregen bestelt bij chear.nl.

GROOTSTE BLUNDER IN MIJN JONGE LEVEN!!!!!!!!!!!!!

ik kreeg hem binnen met een DEFECT moederboard!!!!!!
goedkoop met een reden!! het doet het niet!!!!!!!!!!!!

KOOP HIER NIET als je een WERKENDE pc Wilt, alleen een pc om uit het raam te gooien! ® Jackass

Telefonisch contact is ver te zoeken, enig professioneel advies niet te vinden. abnormaal!!

groetjes,

BOZE KLANT;; Bob Katindezak

7 mei 2010

Snel - voorraad - sevice

Overzichtelijke online winkel met snelle levering in nette verpakking! Ook vragen via mail worden snel beantwoord! Top geregeld en zeker voor die lage prijzen!

6 mei 2010

Chear een perfecte betrouwbare webshop.

Scheerapparaat besteld en binnen 20 uur netjes verpakt thuis afgeleverd.
Sneller kan niet!!!
Ook was de route van het pakket te volgen.
De prijs was heel goed en de snelheid....tuut tuut dat was snel.

13 april 2010

Snel en goedkoop

Draadloze telefoon uitgezocht en besteld, de volgende dag in huis, zonder verzendkosten.
Drie uur na bestelling al de bevestiging en het nummer om het pakje via track&trace te volgen.

30 maart 2010

Per abuis vier garmins besteld en dus drie retour

Ik had er vier besteld maar dat waren er drie teveel .Zoals aangegeven waren ze een dag later bij mij thuis Zoals het is aangegeven bij chear kan je binnen 30 dagen een zichtretour doen. Een formulier moet je invullen maar dat ging niet gelijk goed omdat ze aangaven veel retour post te hebben. Nadat ik klantenservice had gemaild kreeg ik het toch nog voor elkaar en 7 dagen later had ik mijn geld terug . Al met al geen slechte ervaring . De klantenservice kan iets alerter zijn en sneller reageren .

5 maart 2010

niet te geloven.

Helaas heb ik de keuze gemaakt bij Chear een product te kopen.
dit is een grote vergissing geweest. En ik raad dit ook iedereen af te doen.

Het enige wat goed was aan deze winkel was dat ik mijn product inderdaad zoals belooft in één dag in huis had.

Na acht dagen begon het probleem met mijn telfoon ( een LG gw 300).
Dit is iets wat ik Chear verder niet verwijt. Maar toen het op service en aftersales terecht kwam wel.

Ik heb eerst geprobeerd Chear telefonisch te bereiken. Zoals de persoon voor mij al zei ze weten niks je moet altijd de anderen hebben en dat is net waar zij niet over gaan. er werd mij aangeraden alles over de mail te doen. Dit getuigd in mijn ogen al niet van een goede bedrijfsvoering.

Vervolgens na mail contact werd mij aangeboden dat ik mijn telefoon kon laten repareren en als de economische levensduur niet verstreken was Chear mij misschien wel korting aan zou bieden. Dit was het resultaat van enkele mailtjes na een aantal ontwijkende antwoorden kwam dit eruit.

Nou heb ik uiteraard gezegd dat ik hier geen genoegen mee nam.
Ik heb vervolgens Chear op hun wettelijk vastgelegde verantwoordelijk heden gewezen. waarop ik een mailtje terug kreeg dat ik het op kon sturen en dat hun het zouden repareren kosteloos, in het geval dat er geen gebruiker schade was. Nou weet ik dat dit er niet is maar heb ik dit trucje al eerder mee gemaakt en waarschuw ik ook iedereen bij dit soort bedrijven voor, Het gaat namelijk als volgende, je stuurt je product op en wordt het gerepareerd. en vlak na het teruggestuurd is krijg je een rekening gepresenteerd. Op dat moment kan je nergens meer tegen in gaan, omdat het mankement is verholpen en je niet kan bewijzen dat het niet jouw schuld was.

Dus bestel nooit wat bij Chear want als er iets fout gaat dan zijn ze er niet.

10 februari 2010

Is dit jouw bedrijf?