Ik heb een aantal maanden terug een acer laptop gekocht! kreeg hem 3 weken later dan afgesproken, toen ik de doos openmaakte zat er geen accu bij ik heb gebeld na een uur kreeg ik iemand aan de lijn e... Toon meer

Twee keer heb ik iets besteld een grafisch rekenmachine en een stoomreiniger Montiss CSM5714M beide producten waren de volgende dag in huis,dus de leveringtijd dat is dus prima in orde. Beide pro... Toon meer

Ik had er vier besteld maar dat waren er drie teveel .Zoals aangegeven waren ze een dag later bij mij thuis Zoals het is aangegeven bij chear kan je binnen 30 dagen een zichtretour doen. Een formuli... Toon meer

Heb lang gezocht naar een goede en betrouwbare laptop. Prijs en accessoires waren goed. Besteld.Volgende dag goed verpakt direkt in huis. Goede terugkoppeling wat order,en levering betreft. Mi... Toon meer

1. Kansspelaanbieder
  2. Elektronicawinkel
  3. Internetwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Chear.nl, For hot deals, topelektronica tegen spotprijzen, gemakkelijk te bestellen en te betalen, snel geleverd en zonder poespas of overbodige service. Chear verkoopt A merken met nederlandse garantie en is aangesloten bij de stichting Thuiswaarborg

3,5

Gemiddeld

Schandalig slechte service

Van service heeft dit bedrijf nog nooit gehoord. Na 3 dagen (dinsdag 24 november) deed mijn gloednieuwe Sony VAIO het niet meer; er was iets mis met de aansluiting van de lader. Ik heb direct een mailtje gestuurd waarin ik aangaf de originele doos niet meer te hebben. Ik kreeg een (standaard) mailtje terug dat ik een reparatieverzoek moest indienen. Dat heb ik direct gedaan. Op vrijdag 27 november kreeg ik de instructies om het pakket terug te sturen, dit deed ik een dag later op zaterdag 28 november. De TNT Track & Trace meldde mij dat het pakket op woensdag 2 december was aangekomen.

In de drie weken daarna heb ik meerdere keren telefonisch contact gehad, aangezien op e-mails niet werd gereageerd. Ik kreeg zeer uiteenlopende verhalen te horen. Na drie weken kreeg ik ze eindelijk aan hun verstand dat ik de doos niet meer had. Zij zeiden toen dat de laptop verzonden was en dat de reparatie 3 weken zou duren.

Na 3 weken belde ik, waarn mij werd verteld dat de laptop pas een week hiervoor was verzonden en dat het nog wel 3 tot 5 weken kon gaan duren. Toen ik mijn geld terug vroeg wist de vrouw niet wie daar over ging. Wat een belachelijk slechte service!

Chear?! Nooit meer!

14 januari 2010

Goedkoop is duurkoop bij reparatie ook al heb je garantie

Helaas kan ik de beoordeling over service van mijn voorgangers onderschrijven. De bestelling en levering van het product gaat snel maar de service bij reparatie is erg slecht en duur.

Advies: besteed wat meer geld bij een webwinkel die wel een goede service verleent. (Alternate leverde mij bv. direct kosteloos een nieuw product).

Echter, zodra het artikel stuk gaat ben je bij Chear aan het verkeerde adres.

Op de site lijkt het allemaal goed geregeld, niets is minder waar:

1. je bent zelf verantwoordelijk voor een correcte aankomst bij Chear wanneer je het product ter reparatie opstuurt. Je dient het dus te verzekeren voor ongeveer Euro 8,-.

2. Chear houdt je niet op de hoogte van de status van de reparatie. Je weet dus niet waar je aan toe bent en moet dus overal achteraan bellen (of ze het product hebben ontvangen bv.).

3. ik wacht inmiddels 8 weken op mijn product (Chear gaf aan dat de reparatie 2-4 weken zou gaan duren).

4. Telefonisch is Chear zeer slecht bereikbaar (een keer heb ik na meer dan een uur gewacht te hebben zelf maar de verbinding verbroken).

5. Chear houdt zich niet aan zijn terugbel afspraken (tot 3 maal toe zou het uitgezocht worden en zou ik teruggebeld worden, wat niet gebeurde).

6. Een aantal keer kwam er geen antwoord op de vraag die ik via het formulier stelde (er werd gewoon tekst uit de voorwwarden gekopieerd dat niet de vraag beantwoorde).

7. De telefoniste komt over alsof ze het allemaal maar moeilijk gedoe vindt.

Alle reden om even door te zoeken naar een webwinkel die het wat beter voor elkaar heeft.

6 januari 2010

Erg slechte service bij defecte bestelling!!!

Ik was voor deze bestelling afgegaan op eerdere gunstige beoordelingen op uw site. Maar ik heb slechte ervaringen. De service bij Chear is zeer slecht.

EEN DEFECTE BESTELLING WORDT NIET OPGEHAALD!!!! De klant moet zelf alles regelen, ompakken, opsturen en extra kosten maken!!! WAARDELOZE SERVICE.

Bestelling gedaan en voldaan (€ 629,00) met ideaal. Geen ontvangstbevestiging ontvangen van Chear. Status bestelling op de Chear site blijft staan op "in behandeling". Bestelling wordt geleverd zonder enig voorbericht. Bestelde PC bij ontvangst defect. Chear site is onduidelijk wat te doen. Omruilregeling zeer slecht! Kosten verzending en verzekering voor de klant! Reparatieregeling kan wel via een antwoordnummer. Klant moet de PC echter zelf verpakken in eigen pakpapier (?) naar het postkantoor brengen en bovendien zelf verzekeren (met een verzekerde waarde van € 629,00). BELACHELIJK!! Telefonisch zeer slecht bereikbaar. 15-12'09 ruim 1 uur in de wacht gestaan!!! Er is daar achterstand en niet voldoende personeel. KOOP NOOIT MEER WAT BIJ CHEAR.

Telefonisch wordt je ook onjuist voorgelicht door de afdeling klantenservice(?). Volgens de medewerkers is een retourzending via het antwoordnummer op kosten en risico van Chear. Dat is strijdig met de bijgaande e-mail. “Je dient zelf zorg te dragen voor een verzekering”.

Wilt u de klanten waarschuwen voor deze zeer slechte service?

Bij voorbaat dank.

M. vr. gr. J.J. Heiloo

Standaardmolen 18

1444 GT Purmerend

Tel 06 22096846

16 december 2009

Snel en betrouwbaar

Beide producten waren bij chear ook goedkoper dan bij andere aanbieders.
Het is alleen jammer dat de Montiss CSM5714M inmiddels al is uitverkocht en het is niet duidelijk of het product nog wel weer leverbaar word?
Ik had namelijk de site en het product aanbevolen bij iemand.

13 augustus 2009

Prima

Heb lang gezocht naar een goede en betrouwbare laptop.
Prijs en accessoires waren goed.
Besteld.Volgende dag goed verpakt direkt in huis.
Goede terugkoppeling wat order,en levering betreft.
Mijn ervaring: TOP !

30 juli 2009

Prima

Externe HD besteld. Volgende dag goed verpakt direct in huis.
Goede terugkoppeling tijdens het order-, verzend- en leveringsproces.

23 juli 2009

Snel, goede prijs en goed

Héél snel, héél scherp geprijsd en een snelle service. Hoewel ik tot 17 uur moest wachten werd alles toch nog bezorgd, goed verpakt. Heldere webwinkel, goede overzichten en: contactgegevens zijn bekend (waar vind je dat nog?)

29 mei 2009

Is dit jouw bedrijf?