Helt igennem en sublim oplevelse. Skulle overraske min mor med et smykke og Dorrit i Tarup Centret giver mig og efterfølgende min mor den allerbedste oplevelse. Giver mine allerbedste anbefalinger isæ... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Christoffersen Guld Sølv Ure Sikke en service. Trods størrelsen ikke stemte overens med den bestilte vare, må jeg rose for deres fine service. Modtog pakken dagen efter bestillingen var gennemført... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi bestilte en sølv kæde med vedhæng for vores barnebarn til hans konfirmation. Ordren blev behandlet i henhold til det aftalte og blev leveret som bekræftet. Meget god kommunikation vedr. indgraveri... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
After my partner purchased items at Christmas the lockdown then closed all of your stores and as I was leaving Denmark before you reopened your customer service was fantastic, arriving to have the rin... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hos Christoffersen Guld Sølv Ure sætter vi kvalitet og design i højsædet. Vi forhandler et bredt sortiment af smykker og ure i god kvalitet og flot design. For os er det vigtigt, at vores kunder får en god oplevelse, når de handler hos os. Derfor tager vi os altid god tid til vores ekspeditioner, og vi vægter en god service meget højt. Vi har eget værksted til reparation af smykker og ure, og så tilbyder vi landsdækkende bytteservice.
Rugvang 36, 5210, Odense NV, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
EN FANTASTISK FORRETNING MED
SUPER PROFELSSIONEL SERVICE.❤️
Absolut 5 kæmpe store stjerner,for
Super flot service, over telefon med Dorrit ❤️👍🥰
Super sød og behagelig, hjælpsom
og med smil i stemmen.❤️ TAK.
* Mit køb er over nettet, da jeg bor
på Sjælland.👍
* Mega nemt, at handle på Nettet fra
Christoffersens Guld• Sølv• Ure
forretning i Odense.❤️
* Fantastiske priser / kvalitet, og
et stort flot udvalg i unikke smykker,
og rigtige fine udsalgs varer.😍
* Her er noget til enhver smag, også
til dig, som kun går efter det
bedste ❤️
* Jeg kan kun sige, at alt er gået,
så fint fra bestilling til
modtagelse. ❤️👍❤️
Derfor giver jeg med glæde 5 kæmpe store stjerner, for jeres super fine service.🌟🌟🌟🌟🌟
Det har været en “ rigtig fin oplevelse,
at handle med jer” ❤️❤️❤️
P.S
Desværre må jeg sende ringen
retur pga. personlige årsager 😔,
men regner selvfølgelig med den
fine service, også gælder på returneringen.❤️
Mega stort TAK til Christoffersens Guld• Sølv• Ure 🤗
Anbefalede jer selvfølgelig til familie/ venner, og jer der læser med her 🥰
Bh Liselotte Clemmensen

Antwoord van Christoffersen Guld Sølv Ure
Hurtig og nemt at bestille på nettet. 😃😃😃😃😃
Uflexibel ved returnering og ombytning af leveret vare (julegave)
Usmidig handling ved fejl på vare.

Antwoord van Christoffersen Guld Sølv Ure
Hurtig, effektiv og venlig betjening.

Antwoord van Christoffersen Guld Sølv Ure
Super hurtig levering (selv her midt december) smukt pakket ind og helt klar til at komme under juletræet. Tak!

Fantastisk service.
Hurtig levering og virkelig smukt pakket ind. Glæder mig til at handle der igen.

Antwoord van Christoffersen Guld Sølv Ure
Bestilte vare mandag og en time senere var den i pakkeshop til afsendelse og modtog den dagen efter.
Var rigtig flot pakket ind, selv om jeg ikke havde bedt om det. Det var fint da det var en julegave 😊

Antwoord van Christoffersen Guld Sølv Ure
Jeg har været ind hos Christoffersen - tarup centeret (Odense) og får lavet en gravering i en ring, som ikke er tilfreds stillene og var ind med den igen til en ommer stadig ikke Oka lavet, men fik af vide at de ikke kunne gøre det bedre :/ det står skævt. Og forklaring var at de ikke kan spænde den op, hvilket vi synes er mærkeligt for min mand ring manen til står det lige. Og de så ikke kan gøre det i min :(

Antwoord van Christoffersen Guld Sølv Ure
Hurtig betjening og og rigtig godt tilbud på smykket- god kvalitet

Antwoord van Christoffersen Guld Sølv Ure
Bestilte et Ur til en skarp pris.
Blev leveret hurtigt og problemfrit.
Uret var tilmed pakket super fint ind med sløjfe og alting.
Handler meget gerne der igen 👍

Antwoord van Christoffersen Guld Sølv Ure
Lynhurtig levering, godt produkt og en overraskende fin indpakning :-)
Jeg er utrolig glad for min lille 🐒 den var præcis som jeg forventede ❤️

Antwoord van Christoffersen Guld Sølv Ure
Altid super god service, gratis fragt og hurtig levering

Antwoord van Christoffersen Guld Sølv Ure
Virkelig skøn oplevelse at handle her!
Fandt nogle smykker jeg havde ledt efter, til rigtig god pris.
Ved modtagelse af pakken, var det pakket i to flotte gaveindpakninger. Og kvitteringen var der noteret hvilke smykker de havde pakket i hver pakke.

Antwoord van Christoffersen Guld Sølv Ure
Efter et køb af en halskæde ville forretningen - ikke tillade os at returnere smykket indenfor de 14 dage som de selv reklamerer med og som de selv også skriver på kvitteringen. At vi i købet af smykket fik modregnet noget guld blev åbenbart tolket som en undtagelse til at smykket kunne returneres. Vi kunne få en tilgodeseddel på det købte. Derudover blev vi selv bedt om at ringe til indehaveren af den ekspederende bedre halvdel for at få sagen klaret, da hun ikke under nogen omstændigheder ville kontakte ham selv… en meget trist oplevelse hvor man oven i købet bliver informeret om at “de har ydet så og så god en service”!! Vi afleverede smykket indenfor tidsfristen for de 14 dage skal det for god ordens slås fast. Efter en lang og decideret ubehagelig snak fik vi vort guld tilbage og resten ditto. Men hold da fast hvor var det en yderst trist oplevelse og bestemt ikke nogen anbefaling for dem.

Antwoord van Christoffersen Guld Sølv Ure
Den 23. december købte vi et par øreringe fra byBiehl hos Christoffersen til 445 kr. Kort tid efter gik låsen i stykker, og min datter henvendte sig i butikken for at få hjælp. Vi havde desværre mistet bonen, men medbragte dokumentation i form af bankkvittering.
Desværre blev vi afvist og fik at vide, at de ikke kunne hjælpe. Vi kontaktede herefter byBiehl direkte, som oplyste, at vi skulle tage kontakt til dem, og at en bankkvittering ifølge købeloven er tilstrækkelig dokumentation for købet.
Vi forklarede, at de ikke ville acceptere dette, og byBiehl valgte derfor selv at hjælpe os. Det var en rigtig god oplevelse med en virksomhed, der tager ansvar og yder en service, man sjældent ser.
Desværre står Christoffersen behandling i skarp kontrast hertil. Det har bekræftet mig i, at det ikke altid kan betale sig at handle lokalt.
Opdatering. 28/5-2025 blev kontaktet af firmaet som tilbød at lave øreringen for os, og at selvfølgelig havde vi ret i at bankkvittering var nok. Så rart at de tog aktion på det da vi skrev til Christoffersen Guld.

Antwoord van Christoffersen Guld Sølv Ure
Nemt at bestille. Kæden kom i den fineste indpakning, nemt at give som gave.
Hurtig levering og fin info i processen
Kan absolut anbefales 👍

De bedste anbefalinger herfra🙏💪
Service på højeste niveau- faktisk har jeg aldrig oplevet så god service på nettet før.
Varer var en dag forsinket- det ringede de og beklagede. Smykkerne var pakket fint ind uden jeg havde bedt om det.skrevet på pakkerne hvilken kasse hvad var i. Jeg er så imponeret. 👍🙏💪😍🎁
Ikke sidste gang jeg handler der.