Snabb leverans och bra priser. Varorna kunde dock ha varit inlindade i någon sorts papper istället för att ligga och skramla runt i lådan. Ifall paketet skulle ha fått sig en kläm eller törn under fra... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Bedrijf heeft geantwoord
Jag har handlat av Cigge i många år nu. De har alltid bra priser, dessutom enormt snabba leveranser. I regel skickas varan samma dag de får beställningen. Jag är absolut helnöjd med Cigge som levera... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Cigge.se är en av Sveriges ledande webbutiker för e-cigaretter, vapes, e-juice, nikotinpåsar och vitt snus. Sedan starten 2014 har vi hjälpt hundratusentals kunder att handla tryggt och enkelt online. Vårt mål är att erbjuda ett brett och uppdaterat sortiment från välkända varumärken, alltid med fokus på kvalitet, säkerhet och tydlig produktinformation. Vi följer svenska lagar och riktlinjer för försäljning av e-cigaretter och nikotinprodukter och arbetar aktivt för att ge våra kunder en transparent och trygg köpupplevelse. Hos oss hittar du e-cigaretter och startpaket för både nya och erfarna användare. Vi erbjuder engångsvapes i flera smaker och nikotinstyrkor samt e-vätskor och nikotinsalt-e-juice från populära tillverkare. Vårt sortiment omfattar även vitt snus och nikotinpåsar i olika smaker och styrkor. Cigge.se erbjuder snabb leverans, smidiga betalningar via Klarna och en engagerad kundtjänst som alltid strävar efter att ge bästa möjliga service. Cigge.se – trygg, laglig och pålitlig handel med e-cigaretter och vitt snus online.
Contactgegevens
Vraagt klanten om een review
Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Det gick fort att få hem dem och priset…
Det gick fort att få hem dem och priset var överlägset billigast och det var lätt att beställa
Alltid snabba på leverera
Inte så bra med leverans Budbee ingen…
Inte så bra med leverans Budbee ingen aning om när de tänkte leverera hem. Så man visste inte när de tänkte komma och dessutom behövde man vara hemma.
Snabb leverans och bra kundservice, men…
Snabb leverans, utmärkt kundservice och snabb återkoppling. Väldigt trevligt och professionellt bemötande vid eventuella problem. Dock dåligt utbud på vissa e-juicer. Det är många gånger jag har märkt att det jag vill beställa är slut. Hade det inte varit för detta hade det blivit 5 av 5 stjärnor.

dåligt vape
Vapes slutade fungera. Batteriet töms väldigt snabbt, på mindre än en halvtimme, så jag vill returnera dem. Ni kan kontrollera att batteriet är dött och att vapes fortfarande är nästan full.

Antwoord van Cigge.se
Snabb leverans och prisvärda vapes
Snabb leverans och prisvärda vapes. Jag är mer än nöjd🌹❤️
Cigge.se har det utbud & priser som passar mig…
Cigge.se har det utbud som passar mig bäst av SAMTLIGA nätbutiker jag hittat, och för mig är utbud nr 1 på min "kravlista"!
Samtliga av mina absoluta favoritsorter finns hos "Cigges" nu! Har handlat där i flera år och nu är utbudet ÄNNU BÄTTRE! Kan alltså handla hos BARA Cigge.se ist för nån butik till.
Sen, som bonus, så har de mitt "krav" 2: BRA priser! De har förbättrat massor, och då tyckte jag de var bra redan innan! =)
Jättebra fraktalternativ! T. ex. mina favoriter BudBee som levererar till dörr finns, med legitimering via Bank-Id såklart! Trevlig och snabb personal oxå (såklart, ha ha). Har alltid fått svar på mailfrågor så gott som direkt. Har faktiskt ingen dålig kritik alls!
Om man får rekommendera nåt (klipp bort om man inte får) så...
"VOZOL & VONT". Det finns lite olika varianter av dessa märken (gillar alla) och de passar för de som gillar MYCKET SMAK! Är det en söt variant så är den verkligen SÖT! Min absoluta favorit är:
1: "Vozol V2.0 Neon 800" (Vozol variant 2) och det är en lång, rund variant, (cigarrformen).
Favoritsmak här är "Strawberry Ice Cream", men alla smaker jag testat är SÅ GODA! Det är en sån variant som "väser" lite när man drar in vilket för mig innebär bra kvalité.
1.2: Hade en annan Vozol-favorit innan denna fanns (2 faktiskt), en 4-kantig liten med gummilock man lyfte av när man vapade, men den blev svårare att få tag i, pga att den började strula/inte funka, tror jag iaf. Har sett den på ett par ställen men bara i 2 smaker typ. Gillade man den så ÄLSKAR MAN version 2, alltså min nr 1!
2: på andra plats hamnar faktiskt två olika "Vont"-sorter! Det är en Cubevariant (liten 4-kantig som funnits länge) och en lång variant, men platt ist för rund. Det är min favoritmodell för övrigt. Så sköna att hålla i. Cubevarianten kom före den långa platta, men cuben är såpass bra att det egentligen inte hade krävts en ny version.
När det gäller Vont Cube så älskar jag, i ordning: Juicy Berry, Cotton Candy, Creamy Strawberry, Bubblegum, Blue Raspberry, Cherry Berry, Peach Mango... Sen vet jag inte vilken ordning de kommer i, ha ha. Men alla jag känner (jag också) älskar Bon Bon Banana =)
Den långa platta Vont-versionen har jag ingen större koll på för tillfället eftersom den är nyast. Men de jag har provat får högsta betyg! Man kan ana en liten skillnad mot Vont Cube, förutom att de har andra smaker. Cuben är liiite kraftigare i smaken känns det som. Men det kan bero på att jag inte jämför samma smak.
Hur som helst så är jag SÅ GLAD att min favoritbutik blivit ÄNNU BÄTTRE och har alla mina favoriter till bra pris och hemkörning! Tack för det!
/Lie
(Till granskarna: Längsta recension jag skrivit men jag KAN TYVÄRR ha brytit mot reglerna gällande reklam? =( Läste dem och såg att man inte fick göra reklam eller skriva onödiga saker... Jag har ju sprutat ut reklam om vissa vapemärken men det för att berätta var de finns, till ett bra pris också, dvs hos Cigge.se vilket recensionen handlar om. Hoppas att ni kan redigera det jag skrivit om så är fallet? Alltså radera all reklam men spara det väsentliga? Tack på förhand!).
Smidigt billigt och bra 😊
Best price compared to other netshops
Best price compared to other netshops. Fast deliverance.
Can't be better
Cigge har produkten jag är ute efter
Cigge har produkten jag är ute efter, har beställt 2 gånger nu & leveransen har kommit snabbt & utan konstigheter. Jag är väldigt nöjd.
Received an expired vape juice, didn't say it was expired when I ordered it.
I only buy from this website but unfortunately this time I got a vape juice that was past it's expiration date, and it wasn't written on the website that it was expired when I bought it, so I paid full price for it.
Disappointed, makes it hard to trust and predict if I'm getting what I paid for or not.

Antwoord van Cigge.se
Mycket nöjd med service och pris
Good and fast
Super bra hemsida
Super bra hemsida. Dom har allt. Erbjuder billiga frakt alternativ som t.ex Budbee för 19kr. Stort sortiment och frakten kommer snart fram. Jag har haft att göra med nästan alla e juice hemsidor i Sverige men cigge är nummer 1!
Dit is Trustpilot