Aggressieve bezorger. Ontwijken dit bedrijf. Bellen je zonder enige context onder prive nummer op dat ze voor de deur staan en je de deur open moet doen.
In tegenstelling tot velen hier werkte het bij mij prima terwijl mijn huis lastig te vinden is, ook door postnl, dhl of dpd De bezorger in een witte auto zonder reclame was erg beleefd, sprak gebroke... Toon meer
Wat een onbetrouwbare personeel hebben jullie de persoon die aan de deur kwam leverde het pakje met haar eigen auto met harde muziek en gooit het pakje zo voor de deur neer in de zon toen ik ze aans... Toon meer
Dienstverlening is schertsvertoning. -geen updates over voortgang -geen indicatie van bezorgwindow - hun tracking sw werkt niet - al 2 leveringen buiten het door temu beloofde window ( kost temu... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Ik zal gisteren pakketje krijgen niet…
Ik zal gisteren pakketje krijgen niet ontvangen wat ik zie sta er bezorgd door ontvangen door andere pin nee huis nr 35 maar helaas niets ontvangen heel raar dit en ben thuis voor gebleven vraag me nou af waar me paketje is gebleven
Pure oplichting
Pure oplichting! Beweren dat je pakket is bezorgd, maar er is niets bezorgd. Hartstikke nep.
Onaangekondigd voor de deur gegooid
Bestelling niet aangekondigd en gewoon voor de deur gelegd (geen voortuin, dus op de stoep).
Bij toeval gevonden!
Moeizaam en onduidelijk
Voor het eerst besteld bij Shein. Alle mensen in de buurt om me heen gaven aan dat het prima met PostNl word geleverd. Helaas had ik pech en was het Cirro Parcel.
Onduidelijke Engelstalige emails (in de tijd van hacking etc ben je op je hoede) gisteren zou een pakket geleverd moeten worden, niet gelukt want er was niemand thuis. Maar.... Geen bezorger gezien! Bleek dat ze niet de volledige adressering hadden? Vandaag gemaild en uiteindelijk na 5 mails verder, word het opgepakt (hoop ik) ondertussen is er nog eens een poging tot bezorgen gedaan, weer geen bezorger gezien.
Misschien wat duidelijker kijken naar waar het naar toe moet?
Hopelijk hervat Shein weer Post Nl ipv deze partij
Nooit zo slecht meegemaakt
S-morgens om 6:50 probeert een bezorger een pakje door de brievenbus te duwen waardoor iedereen wakker is en ik denk dat er ingebroken wordt vervolgens wordt het pakje gewoon voor de deur gelegd. Men is op openingstijden niet telefonisch berijdbaar en op een klacht per mail wordt niet geantwoord slecht bedrijf
22 maart bericht dat vanaf 14.08 de…
@Vandaag het volgende bericht ontvangen:
*"Wordt bezorgd
NIEUW
Vervoerder is onderweg voor bezorging
Amsterdam
25 maart 2025, 13.47 uur"*
Ik ben benieuwd, zal wel een zoethoudertje zijn, nogmaals CIRRO PARCEL kan je niet op hun woord vertrouwen.
@22 maart bericht dat vanaf 14.08 de bezorger onderweg was, de rest van de dag thuis gebleven, nu 24 maart geen pakket ontvangen, dit had ik nog nooit meegemaakt. Ik heb weinig vertrouwen in CIRRO PARCEL, ik koop nooit meer bedrijven die met CIRRO PARCEL samenwerken.
Oplichters
Oplichters! Eerst sturen ze een foto van de hand van iemand die het pakket heeft aangenomen met je huisnummer erbij. Als je dan e-mailt dat je het niet ontvangen hebt, dat het niet jouw hand is en dat de pakketjes door mij en de buren nooit buiten worden aangenomen maar binnen in de portiek krijg je vervolgens een e-mail met het gebied waar het pakketje kan zijn. Alsof je een hond bent. Wat een oplichterij! Een maand na bestelling dus nog steeds niets ontvangen
Heel goede service
De bezorger in een witte auto zonder reclame was erg beleefd, sprak gebroken Nederlands maar deed erg zijn best. Ook de track&trace info was duidelijk.
Zorgen niet nodig , prima bezorging .
Was huiverig door voorafgaande reviews maar mijn Temu pakket bezorging is prima verlopen en ook nog eens heel snel .
1* is teveel
Echt serieus?! Contact met de "klantenservice" met de vraag of ze een tijdvak aan kunnen geven wanneer mijn pakket geleverd gaat worden. Heb namelijk nog meer te doen en geen zin om een hele dag te gaan zitten wachten.
De énige reactie, in verschillende vormen, die je krijgt gaat over het pakket dat uiteindelijk eind van de middag bezorgd is (en waar ik dus de héle dag voor thuis ben gebleven)
Ik krijg géén antwoord op de vraag waarom ze geen tijdvak geven.
Ze sturen de foto van mijn voordeur en het pakket in de handen van de bezorger in de lift. Is overigens geen énkel bewijs dat het bij mij afgeleverd is, maar dat terzijde. Ik heb nérgens toestemming gegeven om mijn voordeur te fotograferen! Op die vraag, waarom ze dat doen, krijg ik dus óók géén antwoord.
Werkelijk waar, een dramatisch bedrijf!!
Ik krijg geen contact met dit bedrijf
Ik krijg geen contact met dit bedrijf, Heb weken geleden een bestelling geplaatst bij Temu, deze is bezorgd zegt Cirro Parcels maar heb het nooit ontvangen. Zeer slecht Temu dat jullie de serivces inhuren van deze zeer slechte vervoerder!!
Klacht gestuurd Nederlandse Autoriteit Consument & Markt
Ik heb twee keer een pakket via CIRRO ontvangen en in beide gevallen was de communicatie ver onder de maat, zeker in vergelijking met andere bezorgdiensten zoals DHL, PostNL, FedEx, DPD en UPS. Hoewel deze bedrijven ook niet altijd perfect zijn, is CIRRO echt bijzonder slecht. Hieronder de belangrijkste punten die niet goed gaan:
1. Geen communicatie over het pakket
CIRRO communiceert niet via e-mail of sms dat zij mijn pakket hebben, of wat de verwachte aankomsttijd is. De enige reden dat ik wist dat CIRRO mijn pakket had, was omdat Shein dit zelf vermeldde. Vanuit CIRRO zelf hoorde ik helemaal niets.
2. Geen bericht bij levering aan buren
Wanneer een pakket bij de buren wordt afgeleverd, laat CIRRO geen bericht achter via sms, e-mail of – het meest eenvoudige – een briefje in de brievenbus. Shein meldt alleen dat het pakket bij de buren is afgeleverd, maar vermeldt daarbij niet bij welk huisnummer. Dit is bijzonder onhandig en klantonvriendelijk.
3. Ingewikkeld om bezorginformatie te achterhalen
Om te achterhalen waar het pakket is afgeleverd, moet ik zelf contact opnemen met CIRRO via e-mail of, als ik geluk heb, via de chat op hun website. Alleen een medewerker kan zien bij welk huisnummer het pakket is afgegeven, omdat de bezorger vaak een foto maakt als bewijs. Deze foto kan echter niet door klanten worden ingezien.
4. Onduidelijke informatie via medewerkers
Zelfs toen ik eindelijk een foto van de bezorging ontving (waarvoor ik meerdere keren had moeten vragen), stonden er meerdere huisnummers op. Dit dwong mij om langs acht verschillende buren te gaan om mijn pakket te vinden. Dit is natuurlijk volstrekt onacceptabel.
Ik ga een klacht indienen bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM), en ik raad iedereen die soortgelijke ervaringen heeft aan om dit ook te doen. Het mag overdreven lijken, maar dit is een bedrijf dat geld ontvangt voor een service die zwaar tekortschiet. Hun website ziet er bovendien net zo goedkoop uit als die van Chinese tussenbedrijven zoals Express en zelfs die doen het beter dan CIRRO.
Dit is de site waar je je klacht kan indienen. Je kunt mijn klacht kopiëren of je eigen: consuwijzer (hier kun je je klacht indienen)
Na 95% negatieve reacties ent een paar…
Na 95% negatieve reacties en een paar positieve, hield ik toch hoop...
Ik zou mijn pakket binnen 48 uur geleverd krijgen..
Ik moest nog een paar uur werken, dus dat moest goed komen..
Ik kom thuis (zaterdag 4 januari) met alleen maar regenbuien en hagel..
Staat mijn pakketje ook gewoon tegen m'n voordeur aan, in de stromende regen..
Inhoud, een houten bouwpakket..!!!
Geen idee hoelang het er heeft gestaan, maar ik zal pas vanavond thuis gekomen zijn..
Wat een stel idioten...
Ik heb zelfs nog aangegeven dat ik het bij een ophaalpunt wilde ophalen...
Sorry hoor.. maar wat een amateurs...
😡😡
Aparte zaak
Ik had nog nooit van cirro gehoord, updates over je pakket en de zending krijg je niet, de tijden heb ik ook niet gekregen dus ik moest de hele dag maar opletten of ze kwamen of niet. Telefonisch contact is niet mogelijk en als je ze een email stuurd krijg je steeds hetzelfde bericht terug. Toen ik reviews begon te lezen dacht ik dat ik wel kon fluiten naar mijn pakket. Gelukkig heb ik wel mijn pakket gekregen dezelfde dag als dat het had moeten komen. Alleen zijn er dringende verbeterpunten qua communicatie nodig.
Cirroparcel amateuristische onprofessionele organisatie
Dienstverlening is schertsvertoning.
-geen updates over voortgang
-geen indicatie van bezorgwindow
- hun tracking sw werkt niet
- al 2 leveringen buiten het door temu beloofde window ( kost temu geld)
- 1 bestelling is 14v dgn op het vliegveld zoek geweest
Pakket is geleverd krijg ik binnen
Pakket is geleverd krijg ik binnen van cirroparcel. Ik heb gelijk contact opgenomen want ik was NIET thuis
Het zijn er meerdere pakketten. Van 1 pakket hebben ze foto gestuurd dat het bij de buren ligt. Andere weten ze niet! VIA Cirroparcel bij buren 382. Nergens informatie. Dit moest ik gaan emailen. Ik vraag aan Shein waar de kast is. Elke keer antwoord: succesfully delivered. Niemand neemt contact om het uit te leggen. Dus kunnen niet verder helpen... Nooit nooit meer Shein. Walgelijk maar ik had het kunnen weten! Cirroparcel ook een Review gedaan! Geen pakket, geen nieuwe geldkwijt. GSONP114500MX12
26/11/24 er is contact met Shein en krijg elke keer hetzelfde antwoord. We kunnen niets voor u doen. Maar ik MOET wel betalen!!! Walgelijk
Waardeloze bezorgdienst!!
Weer een pakket bezorgd toen ik niet thuis was. Een briefje in de bus doen waar het dan bezorgd is is bij Cirro teveel moeite. Wat een waardeloze bezorgdienst!!
Nieuwe vervoerder voor Temu leverd zeer…
Nieuwe vervoerder voor Temu leverd zeer traag geeft geen tot weinig updates van verzending zeer langzaam slecht