Aggressieve bezorger. Ontwijken dit bedrijf. Bellen je zonder enige context onder prive nummer op dat ze voor de deur staan en je de deur open moet doen.

In tegenstelling tot velen hier werkte het bij mij prima terwijl mijn huis lastig te vinden is, ook door postnl, dhl of dpd De bezorger in een witte auto zonder reclame was erg beleefd, sprak gebroke... Toon meer

Dienstverlening is schertsvertoning. -geen updates over voortgang -geen indicatie van bezorgwindow - hun tracking sw werkt niet - al 2 leveringen buiten het door temu beloofde window ( kost temu... Toon meer

1,6

Zeer slecht

Slecht

7 december 2025

Totaal drama

Totaal drama. In mijn vakantie heeft de bezorger het op mijn balkon gesmeten, waar het een week in de regen heeft gelegen. Cirro reageert nergens op.

1 augustus 2025

Heel slecht

Heel slecht. Ik wacht al nu 3 dagen op mijn pakketje elke keer word er aangegeven ja ontvanger niet thuis, ik ben gwn thuis aanwezig. Maar ze bellen gewoon helemaal niet aan. Straks word mijn pakket weer terug gestuurd, omdat hun niet aanbellen. En contact krijgen met het bedrijf, vergeet dst ook maar...

3 september 2025

Jammer dat je geen min sterren kan geven

Jammer dat je geen min sterren kan geven. Wat een kansloos bedrijf. Zeggen te hebben bezorgd en het pakket te hebben overhandigd aan de ontvanger. Hoe doen ze dat dan als er niemand open doet? Ik heb geen toestemming gegeven om het maar voor de deur te gooien, toch doen ze dit. Met een 'foto' als bewijs. Dan ligt het daar de hele dag en kan het gewoon weggenomen worden door een ander. Ik heb nog een pakket wat vermist is na hun bezorging maar hier weigeren ze aan mee te werken. Ik moet nu mijn werkrooster of een bonnetje van een supermarkt of iets gaan sturen om te bewijzen dat ik niet thuis was op het moment van bezorging?? Ik werk 5 dagen van half 9 tot 5??? Stelletje amateurs. Jammer dat sommige bedrijven Cirro gebruiken en dat ik niet voor een andere bezorger kan kiezen. Dit is het meest kansloze en onbetrouwbare bezorgbedrijf wat ik ken.

8 augustus 2025

Een zeer onbetrouwbaar bedrijf

Een zeer onbetrouwbaar bedrijf. Drie keer is het pakket bezorgd op werkdagen tijdens werkuren, terwijl er niemand thuis was. Telkens is het pakket weer meegenomen, ondanks een briefje én een e-mail waarin stond dat het pakket bij de buren bezorgd mocht worden. Uiteindelijk is het pakket teruggestuurd!

29 juli 2025

goede ervaring

De koerier arriveerde kort na de bezorging. Normaal gesproken laten ze het in de brievenbus liggen, maar deze keer stond het gewoon voor mijn deur. Ze werken heel goed.

24 juli 2025

Zeer slechte ervaring met deze bedrijf

Zeer slechte ervaring met deze bedrijf. Mijn pakketje kwijt, nooit geleverd. De "customer support" is wel maar een bot wat maar niksen, maar eerder zeg hem dat ik moet geduld hebben.

Ik heb je diensten niet zelf gekozen, dat deed de verkoper. Als ik eerder geweten heb, zou ik elders gaan.

Edit: Eindelijk toe ik bellen telt er een persoon op, maar informeer mij dat de pakketje verloren is... Wat een vervelend slecht bedrijf.

18 juli 2025

Geen contact mogelijk na niet ontvangen van mijn pakket

Kreeg een bericht dat mijn pakket was bezorgd, en een foto van mijn naam en bel . Maar niks in brievenbus en de buren in mijn flat zijn niet echt betrouwbaar en medewerkend . Ik was thuis en er staat ook mijn telefoonnummer bij . Niks gehoord. Vervolgens alle beschikbare telefoonnummers van de vervoerder getracht te bellen maar , van de 4 nummers zijn er 3 niet in gebruik en de 4e is niet te bereiken . Heb ook getracht met chat contact te krijgen maar die reageren alleen met standaard antwoorden en dus krijg je niemand aan de chat in persoon .nu nog een e-mail sturen en dan dan houd het op denk ik . Slecht bedrijf !,,

16 juli 2025

Bedrijven laat niet jullie pakketten door hun bezorgen!!!

LET OP!!!

INMIDDELS HEBBEN ZE EEN NAAMWIJZIGING GEHAD! Ze heette nu GOFO NETHERLANDS.
De service is nog steeds zo slecht!!!

Ik ben al diverse keren pakketten kwijt geraakt, omdat ze ZONDER toestemming het in mijn voortuin zetten.
En dit zie ik later terug op mijn ring deurbel.
Dit is afgelopen week 2x gebeurd.
En zij maken foto’s vanuit het busje met het pakket in hun hand voor mijn voordeur!
En dan moet ik bewijs leveren, waar ik op dat moment was.
Belachelijk voor woorden!!!!!

Ze laten niet weten wanneer ze komen, je kan geen wijzigingen aanbrengen en het kan niet naar een afhaal locatie gestuurd worden!
De bezorger loopt in een postnl shirt.

Je maakt een melding op zijn Nederlands en je krijgt op zijn Engels een reactie terug. Wonen nog steeds in nederland!

1 juli 2025

Ik had een pakket besteld bij Temu en…

Ik had een pakket besteld bij Temu en de bezorger zou een foto hebben gemaakt van mijn brievenbus als bewijs dat ie had geleverd vervolgens heb ik nooit het pakket ontvangen ik heb hier een klacht over ingediend bij cirro vervolgens is er een medewerker van cirro aan de deur bij gekomen om na vraag te doen over mijn pakket die ik vermist heb vermeld hij gaf aan dat het niet zou kloppen terwijl ik het pakket nooit heb gehad hoe onprofessioneel kan je zijn dat je zomaar onaangekondigd aan mijn deur kan komen om mij te beweren dat ik het pakket wel heb ontvangen ik was hier echt van in shock en heb deze man weggestuurd van mijn deur

6 juni 2025

Wees uiterst voorzichtig.
Ik heb een zeer slechte ervaring met dit postbedrijf.
Een tijdje geleden had ik een pakket besteld en toevallig was dit bedrijf, Cirro Parcel, verantwoordelijk voor de levering. Na een tijdje kreeg ik een bericht dat mijn pakket geleverd zou zijn!
Er was een foto geüpload op de website van de verkoper als bewijs van levering, maar het was van een onbekende locatie.

Gelukkig heb ik beveiligingscamera’s bij de ingang van mijn huis, en ik kan aantonen dat ik nooit een pakket heb ontvangen.
Daardoor moest ik een dag vrij nemen van mijn werk om thuis op een pakket te wachten dat nooit is bezorgd!
Vervolgens heb ik dagenlang in stress gezeten, bezig met e-mails sturen, documenten opsturen en bewijzen dat ik niets heb ontvangen.

De klantenservice reageert niet op berichten — het lijkt wel alsof alleen zij het recht hebben om vragen te stellen!
Telefonisch zijn ze ook nooit bereikbaar.

Wees ontzettend voorzichtig!

16 juni 2025

Personeel niet betrouwbaar

Wat een onbetrouwbare personeel hebben jullie de persoon die aan de deur kwam leverde het pakje met haar eigen auto met harde muziek en gooit het pakje zo voor de deur neer in de zon toen ik ze aansprak krijg ik een grote mond echt onbeschoft.
wat een tuig hebben jullie laten rijden.
als men hier zaken mee doet zal jullie bedrijf niet lang bestaan.

16 juni 2025

3x kwijt achter elkaar.

3x op rij mijn pakket kwijt.
1. Koerier tekent zelf voor ontvangst.
Stuurt bewijs van levering (foto van mijn brievenbus) maar pakket is 80x60cm, knap als je dat in mijn brievenbus krijgt.
Gooit pakket in de centrale openbare hal, belt niet aan en gaat weg. Laat het dus onbeheerd achter.
2. Belt aan in de centrale hal en loopt meteen weg, laat pakket weer onbeheerd achter.
3. Staat in mijn mail “Overhandigd mijn pakket aan service desk/doorman”
Ik woon er nu al 12 jaar, heb nog nooit een service desk/doorman gezien.
Resultaat; pakket 1 en 2 zijn door onbekende meegenomen (staan op camera)
Pakket 3 is een raadsel, koerier is nergens te bekennen op camera.
Klantenservice kan ook niets voor je betekenen en zegt contact op te nemen met verzender zodat ik restitutie kan aanvragen. Zijn nu ruim 3 weken verder, verzender heeft nog niets gehoord.
Zeer slechte bedrijfsvoering.

12 mei 2025

Helemaal goed!

Na alle reviews gelezen te hebben was ik nogal bang maar het ging kei goed!
6 dagen levering via shein valt reuze mee!!
Op een zaterdag bezorgd. Keurig netjes een mailtje gekregen dat ie in Nederland is. Ik vind het heel goed! Bedankt cirro parcel! Ik ben er blij mee!!!!

7 juni 2025

Wat is dit voor nepbedrijf

Wat is dit voor nepbedrijf, zeggen pakket bezorgd te hebben, sturen foto van je voordeur en zeggen dat je getekend heb voor ontvangst, alleen geen pakket ontvangen en zeker niet getekend omdat er de hele dag niemand thuis was.

9 mei 2025

Is dit jouw bedrijf?