Coffeesystem Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utrolig god service! Kom til at sende min kaffemaskine til pakkeshop og da jeg ringede, tøvede de ikke et sekund: det fikser vi. De var hurtige til at reparere min jura kaffemaskine og snart kunne j... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De arbejder professionelt, er nemme at få fat i, og leverer det, de lover. Tingene fungerer i praksis, og det gør en stor forskel i hverdagen. Det er tydeligt, at de har styr på deres løsning... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk kundeservice. Der er særligt een medarbejder, en herre, nok lidt oppe i årene, han er fantastisk at tale med: han ved ALT om JURA maskinerne, han er høflig, tålmodig og meget behagelig at t... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har haft en Jura kaffemaskine i 17 år der har været til service hos Coffeesystems med nogle års mellemrum. Den har brygget 34000 kopper og kører stadig godt. Venlige mennesker og maskiner af høj kvali... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Koffie-apparaat leverancier
  2. Elektronicawinkel
  3. Reparatie van kleine huishoudelijke apparaten
  4. Groothandel voor huishoudelijke apparatuur

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Scandinavian CoffeeSystem er eneimportør af JURA espressomaskiner i Danmark.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

22 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kære Jens

Tusind tak for de fine ord og de 5 stjerner.
Du er altid velkommen til at kigge forbi på Mesterlodden. Vi glæder os til at se dig.
Mange hilsner og god dag.

Fedt

Fedt, fedt & mega profesionelle 👍🏻

5 maart 2021

Kære Kurt

Tak for de 5 stjerner og den fine anmeldelse.
Du kigger bare forbi næste gang, du mangler plejemidler til din maskine - du er altid velkommen.
God dag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilling på hjemmeside og levering

Bestilling på hjemmeside og levering. Hurtigt og uden problemer

15 februari 2021

Hej Bo

Tak for stjernerner og fortsat god mandag til dig.
Får du vores nyhedsbrev? Ellers kan du tilmelde dig her: http://eepurl.com/gfrSW5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smuk og venlig behandling.

Smuk og venlig behandling.
Igen. Igen. Det kan ikke gøres meget bedre. Ikke i denne corona-forskrækkede tid.

13 februari 2021

Kære Ib
Mange tak for din fine anmeldelse. Den er vi glade for.
Du er altid velkommen til at kigge forbi.
Mange hilsner og med ønsket om en god dag til dig.

Kære Helle

Tak for de 5 stjerner og "Thumbs up". Vi er glade for, at du handler hos os og 5 stjerner at starte mandag morgen på er guld værd. Tak.
Vi ønsker en god dag til dig.

Hej Jens

Tak for de 5 stjerner. Super god start på dagen.
Godt at høre, at vi har fået hjulpet dig godt på vej. Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning igen.

Hurtig og professionel

Hurtig, kompetent og professionel service.

Jeg har haft tre forskellige Jura-maskiner. Min første Jura var en Ena Micro 9 OneTouch. Efter tre år og ca. 6.000 brygninger, kom jeg til åbenbart til at tabe den lille plastichætte til mælkeskummeren ned i kværnen. Næste gang kværnen kørte smeltede hætten, og brændte sig fast i kværnen, med det resultat at kværnen ikke virkede.
De flinke folk hos Scandinavian Coffee System i Gentofte fortalte mig, at jeg nok skulle regne med en ny kværn, men at de lige ville kigge på den. Nåja tænkte jeg, og købte i stedet en Jura F9, da jeg synes at det var lidt mange penge at smide efter en gammel Ena 9.

Dagen efter ringede de fra SCS og fortalte, at de havde skilt kværnen ad, renset den for plastic, og at den igen var som ny.

Jeg gav efterfølgende maskinen til min søster mod, at hun betalte regningen, der svarede til en alm. service. I dag er den maskine 7 år gammel, har brygget ca. 15.000 kopper kaffe og virker upåklageligt.

Min Jura F9 har fungeret fantastisk i snart fire år. Så da vi i foråret købte campingvogn, købte jeg en lille Jura E6 til at stille i den. Man skal jo ikke have dårlig kaffe, bare fordi man er på ferie.

Jeg kan til enhver tid anbefale Scandinavian Coffee System. Både at handle direkte med, og til eventuelle (selvforskyldte) reparationer.

19 januari 2021

Kære Martin

Mange tusind tak for den fine anmeldelse. Du er jo en ægte JURA fan!

Fantastisk at høre, at du også får friskkværnet kaffe i den nyindkøbte campingvogn. Sådan! Du har en super god historie om JURA og SCS at fortælle. Også tak fordi du tager dig tid til at skrive og dermed dele den.

Skøn historie om din Ena Micro 9 - dels at din søster nu også får god kaffe, men også en god historie i forhold til JURA's principper omkring bæredygtighed, holdbarhed og om fastholde gode gamle værdier, hvor der skabes produkter, som holder længe, men som også er produceret i materialer, hvor det netop kan betale sig at reparere i stedet for bare at købe og smide væk.

Tak for den fine historie og de 5 stjerner. Når vi igen åbner op, er du altid velkommen til at kigge forbi os på Mesterlodden i Gentofte.

Har du lyst til at modtage vores nyhedsbrev med information om nye produkter, tilbehør m.v., så er du velkommen til at skrive dig op her: http://eepurl.com/gfrSW5 eller via vores hjemmeside: www.coffeesystem.com

Mange hilsner og god dag.
Scandinavian Coffeessystem.

Altid fin service 😊

18 januari 2021

Kære John

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Du er altid velkommen, både her i huset på Mesterlodden (når vi åbner igen) og selvfølgelig også online.
Vi ønsker god dag.

Fint service

15 januari 2021

Hej Jacob

Tak for din anmeldelse. Super skønt, at du har taget dig tid til at skrive den. Du er altid velkommen til at kontakte os eller (når vi må åbne op igen) at besøge os i vores servicecenter og showroom.
Vi ønsker god dag

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi købte Espressomaskinen Jura Z8 Gen.2…

Vi købte Espressomaskinen Jura Z8 Gen.2 for 1 måned siden og den er Fuldstændig Fantastisk. Det er den bedste espressomaskine vi nogensinde har haft.

Kære Lars

Først og fremmest tillykke med din nye kaffemaskine. Vi er vanvittig glade for at høre, at du er glad for den. Det er en fantastisk maskine, og den laver de bedste kaffespecialiteter.

Også en stor tak til dig, for de 5 stjerner og fordi, at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Det gør en verden til forskel for os i hverdagen.

Har du lyst til at få vores nyhedsmail, så kan du skrive dig op lige her: http://eepurl.com/gfrSW5.
Vi skriver om nyheder, tilbehør, kaffehistorier og ind i mellem også en kaffeopskrift.

Sidst men ikke mindst, så er du altid velkommen til at kontakte os enten på telefon, mail eller kigge forbi vores showroom og servicecenter her på Mesterlodden i Gentofte (når nu verden åbner op igen).

Endnu engang tak! Og rigtig god dag.

Bedste hilsner

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionelle hurtige og en formidabel…

Professionelle hurtige og en formidabel service.

Hej Claus

Tak for de 5 stjerner. Dem er vi glade for og stolte af.
Du er altid velkommen til at kontakte os enten på mail, telefon eller, når vi må åbne op for kunder igen, her i vores showrooom og servicecenter på Mesterlodden i Genftofte. Er du interesseret i et nyhedsbrev engang i mellem, så kan du skrive dig op her: http://eepurl.com/gfrSW5.

Kære Lotte
Tak for den fine anmeldelse!
Du er altid velkommen til at kontakte os og på vores hjemmeside, kan du også skriver dig op til nyheder, såfremt du har interesse i det.
Vi ønsker dig en god dag.
Scandinavian Coffeesystem.

Meget tilfreds med service

Meget tilfreds

10 januari 2021

Hej Kim
Tak for de 5 stjerner. De luner på en grå og regnfuld mandag morgen. Du er altid velkommen til at kontakte os per mail eller telefon eller via vores webshop.
Når vi åbner op igen er du også velkommen i vores service-center og showroom, her på Mesterlodden og få en god kop kaffe, se de nyeste kaffemaskiner og få en snak om JURA.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

ikke det store hokus pokus

Der var ikke det store hokus pokus, jeg bestilte mine vedligeholdelsesprodukter og de ankom som forventet.

9 januari 2021

Hej Bo.
Tak for de 5 stjerner!
Vi ønsker en god dag til dig.

Super service.

Super service.
Havde fået bestilt de forkerte filtre. Skrev at de eikke passede, da jeg modtog dem.
Blev ringet op og fik hjælp til hvilke filtre jeg skulle bestille.
Super service !!

8 januari 2021

Kære Hanne
Tak for de 5 stjerner og fordi, at du tog dig tid til at skrive. Godt at du nu er kørende med de rigtige filtre. Vi ønsker en god mandag.

Great service

...........

20 december 2020

Hej Mark

Mange tak for de 5 stjerner. Glædelig jul til dig!

Hurtigt levering (:-)

11 december 2020

Hej
Tak for stjernerne og fordi du tog dig tid til at skrive anmeldelsen. Vi ønsker en glædelig jul herfra.
Scandinavian Coffeesystem

Lees meer over geverifieerde reviews.