Computer-Bestel.nl Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,1

Gloed nieuwe computer 4 dagen na bestellen binnengekregen,stevig ingepakt en razend snel bij het opstarten en gamen. Had alleen de gebruiksaanwijzing van de computer case er graag bij gehad om... Toon meer

Goede en deskundige hulp bij het bestellen. Enkele dagen vertraging bij levering maar goed over geïnformeerd. PC kwam in uitstekende staat aan, de gevraagde bekabeling voor een extra HDD zat er perfe... Toon meer

Pas op want als het hun niet zint trekken ze je garantie in. Ze prutsen daar maar wat en ze hebben geen kennis van custom build ook al beweren ze van wel. Hahaha Johan je moet zelf geen leug... Toon meer

Absolute aanrader! Inmiddels heb ik mijn pc nu ongeveer een maand in gebruik en ik ben er ontzettend tevreden over. Alles werkt perfect en de prestaties zijn echt top, precies wat ik ervan had g... Toon meer

1. Elektronica en technologie

Jij regelt de games, wij regelen de rest!

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

16 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Echt een aanrader!

Ik heb bij jullie een PC gekocht en ben er enorm blij mee. Snelle levering en je hebt er lang garantie op! Fijne service, zeker een aanrader!

7 februari 2024

Hallo Elise,

Hartelijk dank voor je positieve woorden en de tijd die je hebt genomen om deze review te schrijven! We zijn blij te horen dat onze website en de klantenservice aan je verwachtingen hebben voldaan.

Goed om te weten dat je nog meer instructies bij levering handig had gevonden; dat is zeker iets waar we naar zullen kijken om onze service verder te verbeteren. Fijn dat je ondanks dat snel en goed telefonisch geholpen bent!

We waarderen je aanbeveling enorm en hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.

Bedankt voor het kiezen voor ons en veel plezier met je aankoop!

Johan van Computer-Bestel.nl

Ik heb een custom computer van €3000…

Ik heb een custom computer van €3000 bij Computer-bestel.nl besteld.

Bij binnenkomst blijkt direct dat deze kapot is, dus moet hij direct worden gerouterneerd.

Super vervelend maar ik mag hem wel kosteloos terug sturen en hij word gerepareerd, Nu krijg ik hem voor de 2e keer binnen en blijkt na een korte tijd dat er nog dingen in verwerkt zitten die niet zijn aangesloten.

Nu word er aan de telefoon gevraagd of ik er niet zelf even aan kan sleutelen, en kijken of de draadjes wel goed vast zitten.

Dit ga ik natuurlijk niet doen omdat ik geen expertise heb en daarom heb ik juist computer-bestel.nl ingeschakeld om dit voor mij te doen.

Nu blijkt dat ze voor deze kapotte €3000 pc die in 2 maanden al voor de 2e keer gerepareerd moet worden, ze extra geld willen voor een verzendlabel.

Absoluut niet natuurlijk, ik krijg een kapot product binnen welke na 1 reparatie nog steeds kapot is en willen ze ook nog eens extra geld.

Absoluut bizar, ik ga het juridisch oplossen maar dat zal niet moeilijk zijn aangezien het een kapotte pc is.

Wat een ongelofelijke schande, er zijn ontzettend veel bedrijven die WEL pc's kunnen maken ik adviseer dan ook daarheen te gaan.

*PC Zit momenteel in reparatie misschien dat het toch nog goed komt*

26 januari 2024

Hallo Jeremy,

Allereerst excuses voor de problemen met de aangeschafte computer van €3000. Dit is absoluut niet de standaard die we nastreven.

Het is heel vervelend dat de computer al meteen defect bleek bij aankomst en dat er na een reparatie nog steeds issues zijn. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat je zelf aan de slag gaat met technische aanpassingen; daar zijn wij voor.

Wat betreft het verzendlabel, deze kosten zouden niet voor jou moeten zijn, gezien de situatie. Dit ga ik direct regelen met ons team, zodat er geen extra kosten in rekening worden gebracht.

We nemen je feedback serieus en zetten alles op alles om te zorgen dat je computer perfect gaat werken. Zou je ons kunnen contacteren? Dan lossen we dit snel en naar tevredenheid op.

Nogmaals sorry voor het ongemak en bedankt voor het geduld.

Zeker niet bestellen

Ik ga daar niet meer bestellen, ik kreeg de pc nog maar net dat er problemen waren. Pc maakte een raar geluid en had random freezes in game. Heb het terug opgestuurd was hersteld voor 3maanden en dan weer hetzelfde. Ik had geen zin om hem opnieuw te sturen.

8 januari 2024

Beste Jeremy,

We hebben je computer op 27-07-2020 bij ons gehad ter reparatie m.b.t. Freezes in games. Toen ter tijd is er schade ontstaan tijdens het vervoer naar jou toe en hebben wij vervolgens je videokaart en voeding vervangen.

Je problemen waren toen opgelost, echter onlangs (dik 3 3/4 jaar later) nam je weer contact met ons op dat je nu weer random freezes mee maakt. Mijn collega had verzocht de videokaart drivers eens volledig te verwijderen en opnieuw te installeren. Mocht dit niet geholpen hebben, neem dan even contact met ons op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Support Computer-bestel.nl

Kwalitatief en communicatief zeer positief

IK vind de prijs prestatie van de computer zeer goed. Het proces van de aankoop mbv de helpdesk heb ik als zeer vriendelijk, deskundig en geduldig ervaren. Ook de vragen die ik nadien had werden zeer adequaat afgehandeld. Al met al zeer tevreden!

17 november 2023

Hallo Stephan,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding van je computer en onze service! Bij Computer-Bestel.nl streven we ernaar om iedere klant de beste ervaring te bieden, zowel tijdens het aankoopproces als daarna.

Het doet ons goed te weten dat je de hulp van onze helpdesk als vriendelijk, deskundig en geduldig hebt ervaren en dat ook je vervolgvragen naar tevredenheid zijn beantwoord.

Dank je wel voor het delen van je positieve ervaringen, en mocht je in de toekomst nog meer vragen of behoeften hebben, we staan altijd klaar om je te helpen!

Hartelijke groeten,

Zo hoort het!

Heerlijk om zo een pc samen te stellen. Goed advies, goede prijs en zelfs na het betalen nog een wijziging doorvoeren is geen enkel probleem. De pc is gebouwd, en wat een pareltje! Prachtig afgewerkt en alles werkt naar behoren.

Ik ben heel erg tevreden!!

27 september 2023

Goed advies en snelle actie !

Onze zoon heeft met behulp van een medewerker in de winkel een pc samengesteld.
Goed advies gekregen en zelf via de website besteld omdat hij nog niet zeker wist welke kast hij wou.
De pc konden we na een paar dagen op vrijdag ophalen en bij thuiskomst sloeg het scherm op zwart bij de zwaardere spellen.
Contact gehad via messenger (dit was op zaterdag) en er werd snel gereageerd.
Teruggebracht op maandag en de video kaart bleek niet goed te werken.
Hier is een nieuwe voor besteld en op woensdag konden we de pc weer ophalen.
Hij doet het nu perfect!
We zijn erg blij met de pc en de snelle en goede service. TOP!

13 juli 2023

Goed advies en snelle actie !

Onze zoon heeft met behulp van een medewerker in de winkel een pc samengesteld.
Contact gehad via messenger (dit was op zaterdag) en er werd snel gereageerd.
Teruggebracht op maandag en de video kaart bleek niet goed te werken.
Hier is een nieuwe voor besteld en op woensdag konden we de pc weer ophalen.
Hij doet het nu perfect!
We zijn erg blij met de pc en de snelle en goede service. TOP!

13 juli 2023

Computer super netjes geassembleerd en…

Computer super netjes geassembleerd en ook super de after sales kan ze bellen en helpen je net zo lang dat jij tevreden bent.
25 jaar bij Alternate besteld wat een slechte service hebben die vergeleken computer-bestel.nl
SUPER

12 februari 2023

Perfecte service

Perfecte service

Heb hier een computer besteld, ding zit goed in elkaar, draait geweldig. Ondanks dat ik de computer tijdens de kerstperiode besteld heb, is deze snel geleverd. Tot nu toe geen problemen gehad.

Enige kleine minpuntje is dat de code for office al gebruikt was, maar dit heb ik kunnen oplossen met de helpdesk van microsoft.

9 januari 2023

Aanrader

Mooie computer met 15% korting van Black Friday. Ook nog een upgrade van de behuizing gekregen. Prima adres !

27 december 2022

Bestelling Intel game pc Black Friday - computer-bestel

Op 27 november een bestelling geplaatst voor een zelf samengestelde Intel game-pc. Dit met een goede korting vanwege Black Friday (die standaard werd toegepast, Top!). Er werd keurig aangegeven dat de levertijden vanwege de drukte met Black Friday langer zouden zouden zijn en wanneer ik mijn pc kon verwachten. Echter kreeg ik de pc tot mijn verbazing al veel sneller binnen. De pc was goed verpakt en werkt naar behoren.

26 december 2022

Zou iedereen adviseren om te…

Zou iedereen adviseren om te controleren of de inhoud van de bestelde pc overeenkomt met wat er is besteld en betaald. uit eigen ervaring weet ik dat dit bij mij niet overeenkomt met wat er is besteld en betaald. men meld dat als je dit zou doen, je dan de garantie zou verliezen indien je ergens iets losmaakt of verwijderd. dit is een vreemde garantieregel op een gebruiksproduct waarvan je mag verwachten dat je zelf toch mag beslissen wat je eraan toevoegd. zoals computer-bestel reageerd moet je altijd de complete pc retour sturen als je bv een andere ssd erin wilt zetten, anders vervalt de garantie. zie ook mijn eerdere revieuws inzake dit probleem, waarvan het voor mij nog steeds niet is opgelost, maar alwel mijn garantie nu is vervallen na 1 maand volgens computer-bestel. men blijft volhouden dat je de complete pc retour moet sturen als je bv de videokaart wilt verwijderen om schoon/stofvrij wilt maken of een andere ssd M2 wilt plaatsen je dan de garantie verliest.

21 december 2022

Goedkoop, goede klantenservice

Hier op Black Friday een game pc gekocht omdat ze goedkoper waren dan de concurrent. Toen ik een benchmark had uitgevoerd bleek dat mijn RAM verkeerd stond ingesteld, dit met hulp van de klantenservice opgelost.

1 december 2022

Nieuwe game pc besteld

Nieuwe game pc besteld omdat de oude het definitief had begeven. Nog even gewacht tot Black friday voor 15% extra korting. In de tussentijd waren de prijzen niet verhoogd. Goede prijskwaliteit verhouding als je slim samenstelt. Snel geleverd en zonder problemen.
Puntje van aandacht is nog wel dat ze op de site niet aangaven dat ze ook bestaande onderdelen zoals HDs kosteloos voor je konden inbouwen. Bij aflevering miste ik wat schroefjes om dit zelf te doen. Toch 5 sterren.

30 november 2022

Top bedrijf

Wat een enorm bedrijf zo zijn er maar weinig. Echt geen woorden voor niks is teveel gevraagd is met één zin te beschrijven.
Computer bestellen is grandioos,

Zoals verwacht, top

Top, goede service. Snel antwoord op al uw vragen. Product ziet er heel netjes uit. Snelle levering.

4 december 2022

Tijdens black friday heb ik een nieuwe PC besteld voor een decent prijs en ben tot nu toe erg tevreden. Ik heb twee keer contact gehad met de klantenservice, ze reageren snel, professioneel en zijn uitermate behulpzaam.

Aanrader

Voor de aankoop van mijn nieuwe game-pc heb ik dit bedrijf ongeveer anderhalf jaar gevolgd. De aankoop 2021 uitgesteld vanwege de hoge prijzen door het chiptekort. Qua prijzen en aanbod van diverse hardware componenten, heb ik geen betere gevonden. Na het samenstellen van mijn game-pc had ik nog een aantal vragen. Computer-bestel heeft hierbij mij duidelijk en professioneel telefonisch geholpen. De game-pc werd (tijdens black Friday koopgekte!) een week later netjes en goed verpakt verzonden. Persoonlijk had ik nog graag gezien dat er ook bescherming / ondersteuning voor het vervoer was geplaatst aan de binnenzijde van de game-pc, om onnodige trilleningen van het hardware te voorkomen. Ondertussen maak ik er al een week met veel plezier gebruik van. Een dikke aanrader dus!