Vores oplevelse med flytning til Concordia har været ærlig og professionel. Bestemt ikke det vi lige har været igennem hos det tidligere selskab. Fine priser på forsikringer og god dækning. Perso... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Er ført lige blevet kunde. Så som sådan kan jeg ikke bedømme Concordia forsikring endnu. Men fik en meget behagelig konsulent i telefonen som fortalte om dem og deres forsikring
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg forespurgte om forsikring til mit drivhus. Jeg fremsendte de nødvendige papirer til dokumentation. Min anmodning blev accepteret. Jeg fik tilsendt police. Nu venter jeg på opkrævning. Den skulle e... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Geschreven door het bedrijf

Tietgens Allé 112-114, 5230, Odense M, Denemarken
Vraagt klanten om een review

Antwoord van Concordia Forsikring as.
Har altid kun haft positive oplevelser med personalet ifm. behandling af mine hundes småskader.

Antwoord van Concordia Forsikring as.
Personlig betjening fra Søren har været trygt og oplysende.
Dejligt når man får at vide "hvis der opstår spørgsmål ringer i bare til mig"
100% her fra.

Antwoord van Concordia Forsikring as.
God kundeservice og priser, gode til kominikation og rådgivning

Antwoord van Concordia Forsikring as.
Vi har haft en super god og tryg oplevelse medister flytte vores forsikringer til
Concordia. 5 ud af 5 stjerner fra os.

Antwoord van Concordia Forsikring as.
Vi er ny kunde hos jer efter en god samtale med John.
Vi føler os meget bedre dækket som passer til det vi bor i.
Der er intet at klage over herfra.
Mvh Thomas

Antwoord van Concordia Forsikring as.
Jeg har altid fået et hurtigt svar og det har været sagt så jeg kan forstå det .

Antwoord van Concordia Forsikring as.
Havde for flere år siden en syg hund. Der var ingen problemer med forsikringsdækning.

Antwoord van Concordia Forsikring as.
Grundet tordenvejr gik både mit fjernsyn og computer i stykker. Jeg kontaktede Concordia. De skulle have nogle få oplysninger ang. årgang på delene. Jeg fik et nyt fjernsyn og repareret computeren. Ingen problemer af nogen som helst art. De var meget hjælpsomme og det gik meget hurtigt. Så fantastisk service.
Stig Jørgensen.

Antwoord van Concordia Forsikring as.
God og hurtig respons på henvendelser, så god service og venligt personale
Vi har alle forsikringer hos Concordia og er godt tilfreds med dem, og priserne er rimelige i forhold til andre tilbud jeg har fået.

Antwoord van Concordia Forsikring as.
Kan godt anbefale Concordia forsikring.
Har kun gode erfaringer med selskabet.

Antwoord van Concordia Forsikring as.
Altid god service og uden problemer. Gennem mange års hundeforsikringer.

Antwoord van Concordia Forsikring as.
Altid god og hurtig sagsbehandling. Imødekommende medarbejdere, hvis jeg har haft brug for at få svar på spørgsmål