Fantastisk professionel arbejde på min EQC, jeg var så tilfreds og kvaliteten holdt virkelig godt igennem de 3 år jeg havde bilen. Starten af feb har jeg bestilt nye tid hos CPH Wrap for at pynte op p... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Til trods for mit projekt var meget småt tog de sig super god tid til råd og vejledning. Uden sammenligning bedste pri/kvalitets opelvelse - forsøgte mig først med sprayfolie til mit projekt, hvi... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har fået lavet min folie reklame på udvendige ruder samt et kæmpe billede indendørs i min klinik. Super flot udført arbejde. CPH Wrap er lydhøre overfor ønsker og rammer lige det man ønsker... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Skiltefirma med speciale i folie og wrapping.
Dalager 3, 2605, Brøndby, Denemarken
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Vi har haft et samarbejde gennem de sidste 2 år. Vi har fået mærket mindst 12 biler samt fået leveret arbejdstøj med tryk fælles for alle vores leveringer er at det holder og er til absolut konkurrence dygtige priser.
Der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten Vi kan varmt anbefale CPH Wrap.

Antwoord van CPH Wrap
Har benyttet CPH Wrap i næsten 3 år, altid professionelt og veludført arbejde til konkurrencedygtige priser. Glæder os til fortsat samarbejde.

Antwoord van CPH Wrap
Vi har gennem en årrække brugt CPH Wrap med yderst tilfredsstillende resultat. Et samarbejde med Daniel, kan varmt anbefales.

Antwoord van CPH Wrap
Vi benytter CPH Wrap til alt skiltning, biler mv. Vi er yderst tilfredse med samarbejdet som vi har haft gennem de sidste år. Selv når ideerne måske er lidt ud over det muligt, får vi rigtig hurtig og god rådgivning til et rigtigt godt resultat.

Antwoord van CPH Wrap
Vi har benyttet CPH Wrap 1 enkelt gang til dekoration af en 8 køretøjer. Arbejdet blev udført perfekt og til aftalt tid. CPH Wrap har været utrolig serviceminded ved at tilrettelægge deres tid til vores ønsker, selv i absolut sidste øjeblik, en service vi ikke havde bedt om eller forventet, men som viste sig at være en kæmpe gevinst i sidste ende. Vi vil varmt anbefale alle at benytte CPH Wrap i fremtiden.

Antwoord van CPH Wrap
Virkelig god service og rådgivning, og mindst et lige så godt resultat! Jeg takker for et godt stykke arbejde :-)

Antwoord van CPH Wrap
CPH Wrap er skide dygtige! Vi har brugt dem flere gange til foliering og er klart vores Go Too når vi har andre projekter i fremtiden.
Kontakt Daniel, det kan klart anbefales!

Antwoord van CPH Wrap
Super flot udført arbejde.
CPH Wrap er lydhøre overfor ønsker og rammer lige det man ønsker nærmest første gang .
Er der det mindste ændring i dine ønsker bliver det ændret med det samme og tilsendt igen på mail.
Jeg er ovenud tilfreds og vil ikke bruge andre fremover .
De bedste hilsner
Karina Thomassen , indehaver af Fedtfrys.dk

Antwoord van CPH Wrap
Uden sammenligning bedste pri/kvalitets opelvelse - forsøgte mig først med sprayfolie til mit projekt, hvilket var helt håbløst, cph wrap løste derimod opgaven super fint.
Jeg kan kun give de bedste anbefalinger herfra.

Antwoord van CPH Wrap
Super positiv oplevelse at handle hos jer! Jeg er mere end tilfreds med mine fine klistermærker! Jeg vil helt klart komme igen :-)

Antwoord van CPH Wrap
Til dato den dårligste service jeg har fået.
Købte et skilt med led lys i af dette firma, som efterfølgende ikke virker, og nu stikker de af fra garantien.
Endvidere har vi fået monteret en masse folie på mange af vores biler og ens for dem alle er at det hele er ved at falde af, hvorfor jeg aldrig nogensinde vil sætte mine ben der igen, der er så mange gode folie virksomheder som har med professionelle produkter at gøre, jeg var bare uheldig at ramme denne virksomhed til og starte med.

Antwoord van CPH Wrap
Alt var i orden, folien blev lagt på til aftalt tid og aftalt pris. Resultatet var perfekt uden nogen som helst forbehold.

Antwoord van CPH Wrap
God service og rigtigt godt arbejde, altid kreative foreslag. Kan kun anbefales.

Antwoord van CPH Wrap
Rigtig god betjening og søde medarbejdere - kan klart anbefales!

Antwoord van CPH Wrap
Dette er et meget kompetent skilte firma, da de giver en god rådgivning og service samt leverer til tiden med gode kvalitet produkter.

Antwoord van CPH Wrap
Super rådgivning og kompetente medarbejdere. Tak endnu en gang for en super service, og ikke mindst en rigtig flot reklame på vores nye bil.

Antwoord van CPH Wrap
Vi har brugt CPH Wrap ved flere lejligheder og de kan bare deres kram, priserne er fornuftige og de er ekstremt fleksible og kreative!
Helt klart fem stjerner!
Flotteste folieindpakning jeg har fået lavet til dato. Jeg har fået pakket mine forskellige biler ind 2 forskellige steder og klart bedst hos CPH Wrap. De var ikke de billigste, men klart de bedste!

Antwoord van CPH Wrap
CPH Wrap har sat folie på vores gamle døre, som ikke har standard mål. En løsning vi varmt kan anbefale.Dørerne ligner nye døre, og lige den farve vi ønskede os. Så slap vi også for nye karme og tilpasning af højde/bredde i væggene. Super dygtig og professionel rådgivning.

Antwoord van CPH Wrap
Lees meer over geverifieerde reviews.