Jag har fått fantastisk hjälp från dag ett när jag beställde min studentmössa fram tills nu. Kundservicen har varit snabb, vänlig och väldigt hjälpsam genom hela processen. Varje gång jag har haft fr... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi vill rikta ett stort och varmt tack till Astrid på Crownstudent för hennes professionella hjälp, vänliga bemötande och fina stöd under hela processen. Hon skapade en mycket positiv och trygg uppl... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Är verkligen så tacksam för all hjälp jag fick. Jag trodde inte alls det skulle gå att ändra min studentmössa och blev faktiskt ganska stressad över det, men de var så snälla och förstående hela v... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Blev strul med min sons studentmössa. Ringde crown där Astrid svara och gav mig bästa möjliga service. Dagen efter väntade hon in oss trots vi var sena och gav oss super fint bemötande och super serv... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Beställ din studentmössa hos Crownstudent.com Vår studentmössa har högsta kvalité som varar hela livet. Designa din studentmössa online. Fri frakt!
Geschreven door het bedrijf
Transportvägen 14, 246 42, Löddeköpinge, Zweden
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Bra respons och snabbt att komma fram. Väldigt fina mössor jämfört med konkurrenterna 🏆🏆🏆

Antwoord van Crownstudent
Jag fick hjälp väldigt snabbt och Astrid var verkligen en förståndig tjej och förstod vad mitt problem var

Antwoord van Crownstudent
Jätte bra och trevlig kundservice. Mössan va perfekt och de har varit så trevliga hela tiden! Rekommenderar starkt!

Antwoord van Crownstudent
Otroligt bra kundservice! Snabba svar, otroligt hjälpsamma och serviceminded. 10/10 kundtjänst och fantastiskt fina mössor!

Antwoord van Crownstudent
Jag fick hjälp direkt av en tjej som heter Astrid och hon var väldigt trevlig och hjälpte mig med mitt problem.

Antwoord van Crownstudent
Väl bemött. Trevlig att prata med, kunde även ge infon som jag frågade om

Antwoord van Crownstudent
Hon skapade en mycket positiv och trygg upplevelse för oss, och hennes engagemang och omtanke lämnade ett väldigt fint minne hos oss.
Vi är mycket tacksamma för all hjälp och rekommenderar henne varmt till andra. 🌸

Antwoord van Crownstudent
Har fått otroligt bra och hjälpsamt bemötande av Astrid m.fl på Crownstudent. De har erbjudit otrolig hjälp och allt har gått smidigt vid varje kontakt. Vi är supernöjda med studentmössan och servicen❣️

Antwoord van Crownstudent
Jag är jätte nöjd med hjälpen jag fick, hon var väldigt villig att hjälpa till och fick mig att känna mig säker och tagen hand om. Inga klagomål från min sida alls hade rekommenderat till alla :). Lösningen till problemet var galant och professionellt hanterat vilket jag uppskattar väldigt mycket

Antwoord van Crownstudent
Världens bästa Astrid, så snäll och så snabba svar!! Fick verkligen hjälp med precis det jag behövde💞💞💞

Antwoord van Crownstudent
Haft kontakt med Agnes från Crownstudent angående en mössa som var för stor. Agnes var super gullig och hjälpsam med hur vi skulle hitta den perfekta lösningen tillsammans. 5 stjärnor till Agnes kundservice för hon är en riktig stjärna ✨

Antwoord van Crownstudent
Astrid är min räddare, snabb lösning till min oro och extremt trevlig och tålig.

Antwoord van Crownstudent
Astrid! En räddande ängel i en svår situation. Tack för den underbara hjälpen❤

Antwoord van Crownstudent
Min studentmössa var för liten men Astrid på crownstudent löste det mycket fint. Väldigt trevlig och bra bemötande