Jag har fått fantastisk hjälp från dag ett när jag beställde min studentmössa fram tills nu. Kundservicen har varit snabb, vänlig och väldigt hjälpsam genom hela processen. Varje gång jag har haft fr... Toon meer
Vi vill rikta ett stort och varmt tack till Astrid på Crownstudent för hennes professionella hjälp, vänliga bemötande och fina stöd under hela processen. Hon skapade en mycket positiv och trygg uppl... Toon meer
Är verkligen så tacksam för all hjälp jag fick. Jag trodde inte alls det skulle gå att ändra min studentmössa och blev faktiskt ganska stressad över det, men de var så snälla och förstående hela v... Toon meer
Blev strul med min sons studentmössa. Ringde crown där Astrid svara och gav mig bästa möjliga service. Dagen efter väntade hon in oss trots vi var sena och gav oss super fint bemötande och super serv... Toon meer
Beställ din studentmössa hos Crownstudent.com Vår studentmössa har högsta kvalité som varar hela livet. Designa din studentmössa online. Fri frakt!
Transportvägen 14, 246 42, Löddeköpinge, Zweden
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Crownstudent
Fick snabbt svar och utmärkt kundservice! (:

Antwoord van Crownstudent
En lång samarbete från alla håll för att till sist komma till ett resultat som gör alla nöjda. Crownstudent har gjort allt de kunde och lagt ganska mycket tid på att lösa mitt problem och göra mig nöjd och få den bästa stundenmössa.
Tack för allt

Antwoord van Crownstudent
Jätte bra kundservice verkligen!

Antwoord van Crownstudent
Har skrivit ett omdöme innan och ja kan göra de igen, samma åsikt om att dom är räddare i nöden och verkligen brinner för att hjälpa en!! Så tacksam för crown student och hade definitivt rekommenderat dom!!

Antwoord van Crownstudent
Bra kund bemötande och hjälpsam. Gick snabbt att komma.

Antwoord van Crownstudent
Så himla bra! Dem hjälpte mig när min studentmössa fick fel storlek och såg till att den passar perfekt! Så bra service verkligen! Ser till att alla ska få känna sig perfekta på sin speciella dag ❤️

Antwoord van Crownstudent
Snabb och bra respons. Jag fick toppenhjälp även fast jag själv hade krånglat till det, tjejerna var supertrevliga och löste mitt problem på under 24h.

Antwoord van Crownstudent
Väldigt hjälpsam och super trevliga! Hjälpte snabbt och fixade utan några problem.

Antwoord van Crownstudent
Jättetrevlig tjej som hjälpte mig otroligt mycket!

Antwoord van Crownstudent
Astrid var helt bäst! Jättefin service och hon svarade jättesnabbt och hjälpte med alla bekymmer jag hade!

Antwoord van Crownstudent
Fantastiskt att Ni/DU vill driva vår sak när fattigdomsSverige gör sig påmint i allt större utsträckning.
Ditt agerande tyder på förmågan att känna empati med våra elever vars föräldrar inte har möjlighet att köpa mössa till sina barn.
STORT TACK :)

Antwoord van Crownstudent
Extremt snäll och hjälpsam tjej, hjälpte mig igenom allt från start till slut

Antwoord van Crownstudent
Har inget dåligt att säga allt gick jätte smidigt

Antwoord van Crownstudent
Trevliga personer och hjälpte mig såsigt och enkelt att fixa min studentmössa😊