Det har været en stor fornøjelse at tage kørekort hos Niels. Han er en utrolig dygtig kørelærer, som virkelig tager sig tid til at lære dig tingene ordentligt. Han er altid venlig, tålmodig og god... Toon meer
Bedste kørelærer! Alle pengene værd! Jeg har lige bestået min køreprøve, og det er især takket være min fantastiske kørelærer Niels. Det kunne næsten ikke være gået hurtigere eller bedre. Ni... Toon meer
Niels har været meget hjælpsom og forstående gennem hele mit kørekortsforløb. Jeg er meget tilfreds med denne køreskole og vil helt klart anbefale den til mine kammerater.
Tag kørekort i en køreskole centralt beliggende i Nykøbing Falster.
Engboulevarden 20, 4800, Nykøbing F., Denemarken
- 40270815
- niels@curting.dk
- www.curting.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg kan helt klart anbefale at tage kørekortet hos Niels Curting!
At tage mit kørekort hos Niels Curting, har uden tvivl været den bedste beslutning. Niels er en super god kørelærer, med god humor, du føler dig sikker og lærer hurtigt at have kontrol over bilen.
Der er altid god stemning, og man skal ikke være bange for at stille de "dumme" spørgsmål.
Jeg kan helt klart anbefale at tage kørekortet hos Niels Curting!
Undervisning som giver dig en god og sikker oplevelse bag rattet
De efterhånden mange års erfaring mærkes tydeligt, når man tager kørekort hos Curting. Man bliver sikkert og roligt bragt frem til et niveau hvor man føler sig tryg ved at gå til køreprøve og at skulle sidde alene bag rattet fremover.
Jeg vil til hver en tid anbefale at tage kørekort ved Niels Curting
God, nærværende undervisning - både den teoretiske og praktiske del.
Det var vigtigt for mig at finde et sted, hvor jeg jeg følte mig tryg ved at lære den teoretiske del, men i særdeleshed også den praktiske. Niels er virkelig god til at skabe en behagelig stemning og afstemme den enkelte time efter hvad der er behov for. Jeg kan kun anbefale Niels og Alletiders Køreskole!