Omdat ik het huisnummer was vergeten kreeg ik een mail om het alsnog door te geven zodat het verstuurt kon worden. Helaas werd her antwoord niet gezien omdat het in de spam box terecht kwam. Maar doo... Toon meer
Geen professionele uitziende website maar toch de gok gewaagd. Ze gedragen zich wel als een professionele webwinkel! Ik kreeg al snel een bericht dat ik mijn huisnummer was vergeten in te vullen.... Toon meer
Bestellen gaat super makkelijk en hele snelle levering, top zelfs In contact treden en reactie krijgen lukt niet. Wil nog iets retour zenden maar krijg daar ook geen reactie op verzoek via de site... Toon meer
goede duidelijke website, makelijk bestellen en afrekenen. Krijgt op dag van verzending mail met track en trace. Alleen de verpakkings manier mag wel iets minder voor 2 slangen van een CV ketel een do... Toon meer
goede gebruikte en nieuwe cvonderdelen
M.J. van Olmstraat 31, 9672AE, Winschoten, Nederland
- 0643111692
- info@cvonderdelenhartog.nl
- www.cvonderdelenhartog.nl
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Correcte afhandeling van de bestelling
Zeer goede communicatie en een factuur zonder BTW voor export naar een ander EU land.
Even appje gedaan en het probleem snel…
Even appje gedaan en het probleem snel opgelost bedankt daarvoor 👌🏼
Van begin tot einde een goede ervaring.
Van begin tot einde een goede ervaring. Vlot besteld en geleverd. Zeer tevreden.
Het juiste onderdeel volgens afspraak…
Het juiste onderdeel volgens afspraak verstuurd.
Levertijd leek eerst 3 weken te worden…
Levertijd leek eerst 3 weken te worden maat toch nog dezelfde week ontvangen. Super service!
Snelle response
Prima leverancier voor de consument die weet wat ie nodig heeft
Duidelijke site in een onduidelijk CV landschap. Goede prijs, communicatie over levering en supersnelle levering. Laatste ster ontbreekt omdat ik geen antwoord op vragen krijg via telefoon of EMail.
Snelle service
Snelle reacties via email
Snelle reacties via email, zelfs de verzending na betaling nog kunnen aanpassen. Top
Snelle levering.
Vlot besteld en bezorgd
Vlot besteld en bezorgd.
Met complimenten over de service, na het verkeerd aangeven dat het pakket bezorgd moest worden is dit dezelfde dag nog geregeld.
Eenvoudig bestelproces
Eenvoudig bestelproces, gunstige prijs en snelle levering.
Ik ga hier vaker bestellen..
Sneller levering
Sneller levering, helaas onderdeel niet nodig maar wel uit verpakking dus kan niet retour. Dit staat duidelijk in hun voorwaarden omschreven. €70 down the drain.

Antwoord van Cvonderdelenhartog
levering correct / retour niet altijd mogelijk
levering correct. jammer dat ze zo staccato zijn in het retour nemen van bepaalde ongebruikte producten (gasblok).
Telefonisch contact is niet mogelijk. Een paar keer proberen te bellen, wat snel wordt opgevolgd WhatsApp contact

Antwoord van Cvonderdelenhartog
Druksensor CV bestelt met mededeling dat ik hem snel nodig had. Een paar uur later was het onderdeel verzonden.
Bestellen gaat super makkelijk, snelle levering
Bestellen gaat super makkelijk en hele snelle levering, top zelfs
In contact treden en reactie krijgen lukt niet. Wil nog iets retour zenden maar krijg daar ook geen reactie op verzoek via de site, mail ook nog geen reactie.
Heb zelfs een advies/tip gegeven omdat er een verkeerde verwijzing op de site staat maar tot nu toe ook geen reactie.
Update reactie op retourzending is inderdaad wel gekomen maar in spambox blijven hangen. Zojuist nogmaals heel correct reactie mogen ontvangen en zal nu zeker correct worden opgelost. De reactie geeft vertrouwen.