Goede en positieve ervaring. Weet waar hij het over heeft en heeft mij goed geadviseerd met betrekking tot aanpassing meterkast en aanpassing electra werk keuken.

1. Elektrotechnisch installatiebedrijf
  2. ook in
  3. Buitenverlichtingontwerper
  4. Elektricien
  5. Telecom-installateur

Welkom bij Markus Techniek. Markus Techniek combineert ruim 30 jaar praktijkervaring met moderne kennis van elektrotechniek, energiesystemen en laadoplossingen. Wij leveren diensten voor zowel de particuliere als zakelijke markt en werken veilig, duurzaam en volgens de geldende normen en voorschriften. Markus Techniek is aangesloten bij Techniek Nederland, erkend door InstallQ en beschikt over landelijk zegelrecht voor werkzaamheden aan elektrotechnische installaties. Neem vrijblijvend contact op voor advies of een prijsopgave info@markustechniek.nl

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Vraagt klanten om een review

4,8

Alle reviews

30 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Gisteren na werktijd hebben wij Jos…

Gisteren na werktijd hebben wij Jos Markus gebeld vanwege een probleem met het aansluiten van onze inductiekookplaat. Jos heeft ons ontzettend netjes en geheel belangeloos geholpen met deskundig advies over hoe de inductiekookplaat aangesloten moest worden. We hebben over en weer foto's gestuurd en binnen de kortste keren was het probleem opgelost. Wat een geweldige service en wat een vakkennis! Jos, je bent een TOP vakman! Nogmaals ontzettend bedankt voor je hulp en het meedenken. Wij kunnen Jos dan ook aan iedereen van harte aanbevelen!
Helga en Gio Mian

23 september 2026

Erg tevreden

We zijn erg tevreden over het werk van Jos. Hij heeft onze meterkast volledig vernieuwd, de aansluiting voor twee airco's gerealiseerd, een lasdoos in de tuin geplaatst en daarboven op ook alles netjes en vakkundig uitgevoerd.
Jos dacht goed met ons mee, gaf duidelijk en realistisch aan wat wel en niet haalbaar was en kwam met passende oplossingen. Het was ook erg fijn dat Jos goed met ons meedacht over eventuele toekomstige uitbreidingen (laadpaal, thuisbatterij, etc.)

8 september 2026

Antwoord van Markus Techniek

Bedankt voor deze mooie review, Bas! Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over het resultaat en de gekozen oplossingen. Veel plezier met de vernieuwde installatie en graag tot een volgende keer!

Prima ervaring met Markus Techniek

Ik ben heel tevreden. Ik kreeg een duidelijke offerte. Het contact is prettig verlopen. De werkzaamheden zijn vervolgens netjes en volgens afspraak uitgevoerd en de werkplek is netjes achtergelaten. Omdat de meterkast is aangepast voor toekomstige plannen, heb ik nog niet alles gebruikt, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het naar behoren zal werken.

29 juni 2026

Antwoord van Markus Techniek

Hartelijk dank voor deze mooie review en aanbeveling!

Fijn dat we de storing snel konden onderzoeken en met een veilige noodvoorziening de stroomvoorziening konden herstellen. Bedankt voor het vertrouwen in Markus Techniek!

Zeer goed bedrijf

Zeer goed bedrijf, reageerde zeer snel op onze stroomstoring groep 4 in de meterkast. De volgende dag netjes op tijd langs gekomen de storing onderzocht, en daarop een noodvoorziening aangebracht zodat we weer netjes overal stroom hadden. Netjes geholpen, werkt netjes komt zeer vakkundig over echt een top bedrijf zeker een aanrader.

28 juni 2026

Betrouwbaar en goede service

Kon op korte termijn bij Markus Techniek terecht voor het plaatsen van een laadstation. Alles ging in goed overleg, goede ervaring!

12 juni 2026

Antwoord van Markus Techniek

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn dat we het laadstation op korte termijn konden plaatsen en dat u de communicatie en service als prettig heeft ervaren. Veel veilige kilometers gewenst!

Perfecte renovatie en uitbreiding/verzwaring groepenkast…

Het plan was om de bestaande groepenkast uit te breiden en te verzwaren naar 3 fasen. Jos was niet zo blij met het aanwezige merk schakelmateriaal. Na overwegingen gekozen voor totale renovatie met voorkeurmateriaal van Jos en dan ook de groepenuitbreiding en verzwaring naar 3 fasen.
Jos heeft alles in 1 dag perfect uitgevoerd en daarbij ook de aansluitende draadbuizen gerenoveerd en geordend, het was nogal rommelig aangelegd tijdens de bouw van de woning. Maar na de ingreep van Jos ziet alles er voorbeeldig uit!!
En alles functioneert perfect!!!

15 juni 2026

Antwoord van Markus Techniek

Hartelijk dank voor deze mooie en uitgebreide review!

Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de complete renovatie en uitbreiding van de groepenkast. Door ook het leidingwerk opnieuw te ordenen, is de installatie niet alleen geschikt gemaakt voor 3 fasen, maar ziet alles er weer netjes en overzichtelijk uit.

Veel plezier met de vernieuwde installatie!

Alles naar volle tevredenheid…

Alles naar volle tevredenheid uitgevoerd. Vriendelijk, beleefd en werkt heel netjes.

3 juni 2026

Hartelijk dank voor uw mooie review.

Fijn om te horen dat alles naar volle tevredenheid is uitgevoerd en dat u onze werkwijze als vriendelijk, beleefd en netjes heeft ervaren. Wij vinden een nette en zorgvuldige uitvoering erg belangrijk.

Groepenkast vervangen

Groepenkast vervangen, de oude ruim 40 jaar oud en te klein voor de noodzakelijke uitbreiding. Wij wilde een A-merk meterkast en geïnstalleerd door een installatiebedrijf met zegelrecht. De nieuwe groepenkast is naar aanleiding van bovenstaande door de firma MARKUS-techniek geleverd en geplaatst. Wij waarderen de goede communicatie
met MARKUS-techniek en de uitstekende service en vakbekwaamheid.
Alle afspraken zijn netjes nagekomen en wij zijn zeer tevreden met het resultaat.

12 mei 2026

Antwoord van Markus Techniek

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review.

Fijn om te lezen dat u bewust heeft gekozen voor een A-merk groepenkast en een installatiebedrijf met zegelrecht. Een groepenkastvervanging vraagt om een zorgvuldige aanpak, zeker wanneer de bestaande installatie verouderd is en uitbreiding noodzakelijk wordt.

Wij waarderen uw vertrouwen in Markus Techniek en vinden het prettig om te horen dat de communicatie, service en uitvoering naar tevredenheid zijn verlopen.

Veel plezier met de nieuwe groepenkast!

Hartelijk dank voor uw mooie review.

Fijn om te horen dat u onze vakbekwaamheid en uitleg waardeert. Wij vinden het belangrijk dat werkzaamheden niet alleen netjes worden uitgevoerd, maar ook duidelijk worden toegelicht.

Snelle actie

Een snelle reactie waarna een snelle actie volgde. Betrouwbaar en eerlijk.

19 mei 2026

Hartelijk dank voor uw mooie review.

Fijn om te horen dat u onze snelle reactie, vlotte uitvoering en betrouwbare aanpak waardeert. Duidelijke communicatie en eerlijk advies vinden wij erg belangrijk.

Bedankt voor het vertrouwen!

Vooraf werd er een schouw van de…

Vooraf werd er een schouw van de meterkast gedaan en volgde een duidelijke offerte.
Alles werd conform de offerte netjes geïnstalleerd.

11 mei 2026

Hartelijk dank voor uw mooie review.

Fijn om te horen dat de schouw, offerte en uitvoering duidelijk en naar tevredenheid zijn verlopen. Wij vinden het belangrijk om vooraf goed te inventariseren, zodat de installatie netjes en conform afspraak kan worden uitgevoerd.

Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot ziens.

Aanrader!

Markus schakelt snel en levert een duidelijke, eerlijke offerte waar je op kunt vertrouwen. Zijn advies is goed onderbouwd en laat zien dat hij veel kennis en ervaring heeft. Daarnaast is hij prettig in de omgang: vriendelijk, behulpzaam en altijd open voor een gesprek. Je merkt aan alles dat hij zijn werk met passie doet. Professioneel, deskundig en met uitstekende communicatie.

29 april 2026

Antwoord van Markus Techniek

Wat een ontzettend mooie en uitgebreide review, hartelijk dank daarvoor!

Fijn om te horen dat onze werkwijze, communicatie en adviezen zo positief zijn ervaren. Wij vinden het belangrijk om eerlijk en transparant te adviseren, waarbij niet alleen de techniek klopt, maar ook de uitleg en het contact prettig verlopen.

Bedankt voor het vertrouwen en de mooie woorden — daar krijgen wij weer energie van! ⚡

Keurig en precies gewerkt.

Keurig en precies gewerkt.

30 maart 2026

Bedankt voor uw review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de nette en nauwkeurige uitvoering van de werkzaamheden. Wij besteden veel aandacht aan afwerking en detail, dus mooi dat dit gewaardeerd wordt. Bedankt voor het vertrouwen! ⚡

Alles conform afspraak uitgevoerd en…

Alles conform afspraak uitgevoerd en opgeleverd. Prima in orde.

17 maart 2026

Antwoord van Markus Techniek

Bedankt voor uw waardering!

Mooi om te horen dat alles volgens afspraak is uitgevoerd en opgeleverd. Geen verrassingen, duidelijke afspraken en netjes werk afleveren — daar doen we het voor. Bedankt voor het vertrouwen! ⚡

Betrouwbaar en goed werk!

Jose heeft goed werk geleverd, komt netjes de afspraken na. Communiceert snel en geeft duidelijkheid is prijs en werk. Wij gaan hem zeker weten weer inschakelen in de toekomst.

23 maart 2026

Antwoord van Markus Techniek

Wat een mooie review, bedankt!

Fijn om te horen dat niet alleen het werk zelf, maar ook de communicatie en duidelijke afspraken gewaardeerd worden. Wij geloven dat goed vakwerk begint bij betrouwbaarheid en helderheid vooraf — zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Bedankt voor het vertrouwen, en we staan in de toekomst uiteraard graag weer voor u klaar! ⚡

Netjes uitgevoerd en volgens plan

Netjes uitgevoerd en alles volgens duidelijke offerte en afspraak

12 maart 2026

Antwoord van Markus Techniek

Bedankt voor uw waardering!

Fijn om te horen dat alles netjes is uitgevoerd en volgens afspraak is verlopen. Duidelijke communicatie en het nakomen van gemaakte afspraken vinden wij erg belangrijk.
Bedankt voor het vertrouwen! ⚡