Gisteren na werktijd hebben wij Jos Markus gebeld vanwege een probleem met het aansluiten van onze inductiekookplaat. Jos heeft ons ontzettend netjes en geheel belangeloos geholpen met deskundig advi... Toon meer

We zijn erg tevreden over het werk van Jos. Hij heeft onze meterkast volledig vernieuwd, de aansluiting voor twee airco's gerealiseerd, een lasdoos in de tuin geplaatst en daarboven op ook alles netj... Toon meer

Markus schakelt snel en levert een duidelijke, eerlijke offerte waar je op kunt vertrouwen. Zijn advies is goed onderbouwd en laat zien dat hij veel kennis en ervaring heeft. Daarnaast is hij prettig... Toon meer

Goede en positieve ervaring. Weet waar hij het over heeft en heeft mij goed geadviseerd met betrekking tot aanpassing meterkast en aanpassing electra werk keuken.

1. Elektrotechnisch installatiebedrijf
  2. ook in
  3. Buitenverlichtingontwerper
  4. Elektricien
  5. Telecom-installateur

Welkom bij Markus Techniek. Markus Techniek combineert ruim 30 jaar praktijkervaring met moderne kennis van elektrotechniek, energiesystemen en laadoplossingen. Wij leveren diensten voor zowel de particuliere als zakelijke markt en werken veilig, duurzaam en volgens de geldende normen en voorschriften. Markus Techniek is aangesloten bij Techniek Nederland, erkend door InstallQ en beschikt over landelijk zegelrecht voor werkzaamheden aan elektrotechnische installaties. Neem vrijblijvend contact op voor advies of een prijsopgave info@markustechniek.nl

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Vraagt klanten om een review

4,8

Alle reviews

30 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Komt afspraken na en snelle uitvoering…

Komt afspraken na en snelle uitvoering van de werkzaamheden. Prima!

12 februari 2025

Antwoord van Markus Techniek

Goedemiddag heer Scholten, Hartelijk dank voor uw positieve review! We waarderen het enorm dat u onze betrouwbaarheid en snelle uitvoering benadrukt. Het is ons doel om altijd afspraken na te komen en werk van hoge kwaliteit te leveren. Fijn om te horen dat u tevreden bent!

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens mee geholpen willen worden, dan staan we uiteraard weer voor u klaar.

Onze eerste ervaring met dit bedrijf.

Het was de eerste keer dat wij met dit bedrijf kennis hebben gemaakt. De uitvoering van de diverse kleinere opdrachten zijn uitstekend. Vakbekwaam, vriendelijk en eerlijke uitleg.

5 februari 2025

Antwoord van Markus Techniek

Hartelijk dank voor deze mooie review!

We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring met ons te delen. Uw feedback motiveert ons om onze service en kwaliteit hoog te houden.

We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! 😊
M.vr.gr. Jos Markus | Markus Techniek

Jos is een professional en heeft goed…

Jos is een professional en heeft goed werk afgeleverd! Zelfs de hanglampen in e hoogte waren geen probleem. Fijn dat we een betrouwbare elektricien hebben in onze omgeving.

15 januari 2025

Antwoord van Markus Techniek

Wat een mooie review, dankjewel! 😊 Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent. Jouw positieve woorden betekenen veel voor ons en motiveren ons om zo door te gaan.

Hopelijk zien we je snel weer!

Jos Markus | Markus Techniek

Vakmanschap

Vakmanschap

22 augustus 2024

Antwoord van Markus Techniek

Bedankt voor deze positieve waardering.

Kwaliteit ve goeie prijs

Denkt mee, legt goed uit, netjes, niet alleen voor electra maar ook wat erbij komt kijken en goede prijs.

1 juli 2024

Antwoord van Markus Techniek

Bedankt voor deze mooie review.

Markus Precies

Markus heeft bij ons de meterkast vervangen van 1 fase naar 3 fase, dit heeft hij netjes,goed en precies uitgevoerd. Met complimenten van de Netbeheerder.

Ben erg tevreden met het werk en kwaliteit, zeker aan te raden.

29 mei 2024

Antwoord van Markus Techniek

Dank u wel heer Ruseler voor deze mooie waardering! Hier doen we het uiteindelijk allemaal voor, een veilige installatie, een tevreden klant.

meterkast aan te passen

Ik heb dit bedrijf ingeschakeld om in mijn nieuwe huis en bedrijfsruimte de huidige verdeelinrichtingen te laten vervangen. De installatie in dit pand was niet selectief en voldeed niet aan de NEN1010. Door Markus Techniek is de gehele installatie aangepast en doorgemeten. Korte doorlooptijd, secure uitvoering. Voor mij een aanrader om met dit bedrijf zaken te doen.

25 april 2024

Antwoord van Markus Techniek

Bedankt heer van der Wouden, voor deze mooie opdracht en dank voor de mooie waardering. Berichten als deze worden we altijd blij van! 😃 Met vriendelijke groet, Jos Markus | Markus Techniek

Betrouwbaar

Betrouwbaar, goed werk verricht naar alle tevredenheid uitgevoerd.

16 april 2024

Beste heer Kastelein,

Heel erg bedankt voor deze mooie review! 🙌 We stellen het enorm op prijs dat u uw ervaring met ons deelt. Uw positieve woorden motiveren ons en dragen bij om onze service nog beter te maken.

We kijken ernaar uit om u weer te helpen in de toekomst!

Jos Markus | Markus Techniek

Snelle reactie op hulpvraag

Snelle reactie op hulpvraag. En nette oplossing van de situatie.

16 april 2024

Antwoord van Markus Techniek

Dank voor de positieve waardering. Met vriendelijke groet, Jos Markus | Markus Techniek

Zeer tevreden

Altijd vriendelijk en professioneel resultaat!

25 januari 2024

Antwoord van Markus Techniek

Dankjewel Rosanne voor deze mooie beoordeling.

Drama bedrading opgelost!

De bedrading was een drama. Nu alles in orde gemaakt en weer een hele mooie werkende ventilator. Alles netjes achter gelaten en kreeg ook uitleg.

6 december 2023

Antwoord van Markus Techniek

Goed om te horen dat de geboden oplossing naar tevredenheid is. Bedankt voor de mooie review.

Snel een afspraak kunnen maken

Snel een afspraak kunnen maken, werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd, duidelijke offerte, neemt de tijd, prettige communicatie.

15 november 2023

Antwoord van Markus Techniek

Goed om te horen dat de werkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoerd. Onze planning laat het meestal toe op korte termijn te schakelen. Veel comfort gewenst van uw elektrische verwarming. Met vriendelijke groet, Jos

Goede service, snel, werkt netjes en kennis van zaken

9 november 2023

Antwoord van Markus Techniek

Bedankt voor uw waardering.

Uitstekend werk

Al vaker van de diensten van Jos Markus gebruik gemaakt.
Jos heeft veel ervaring en is deskundig.
Dit gecombineerd met de uitstekende tools die hij gebruikt bij zijn werkzaamheden leveren een zeer goed eindresultaat.
Daarnaast communiceert Jos duidelijk en tijdig. Zeer betrouwbaar.

25 september 2023

Antwoord van Markus Techniek

Dank u voor deze mooie beoordeling. Wij zijn in de toekomst uiteraard weer graag van dienst. Met vriendelijke groet, Jos Markus

Snelle en kundige uitvoering van de…

Snelle en kundige uitvoering van de aanleg. Goede voorlichting van wat er gaat gebeuren en waarom.

22 september 2023

Antwoord van Markus Techniek

Dank u wel voor deze mooie review. We zijn blij dat we u mochten helpen in de aanloop naar elektrisch koken en uw elektrische installatie daarop aan mochten passen. We waren u graag van dienst. Met vriendelijke groet, Jos Markus

Jos is professioneel en betrouwbaar

Jos is professioneel en betrouwbaar. Is niet te beroerd om desgewenst wat aanvullende werkzaamheden te doen. Een vakman waar je blij van wordt.

10 september 2023

Antwoord van Markus Techniek

Super deze mooie review, dank u wel. Altijd fijn om te horen dat onze dienstverlening en extra aandacht voor het werk gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Jos Markus

Werkt volgens afspraak en is een…

Werkt volgens afspraak en is een beleefde en invoelende gast.

23 mei 2023

Antwoord van Markus Techniek

Bedankt voor de review! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ daar worden we altijd blij van 😊

Fantastisch goede service !

Fantastisch goede service, snel geholpen en zeer deskundig !!

31 mei 2023

Antwoord van Markus Techniek

Erg fijn om te horen dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen heer Kolkman en bedankt voor het uitspreken van uw waardering. Uiteraard zijn wij u in de toekomst graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Jos Markus.

Voor vakmanschap, bel Markus Tecniek

Wij kunnen iedereen Markus Techniek aanbevelen.
Komt z'n afspraken na !
Een echte vakman.
Werkt heel netjes en professioneel !

30 april 2023

Antwoord van Markus Techniek

Dank u Wichard voor de mooie woorden en dat u de tijd heeft genomen deze te delen met ons. Daar worden we erg blij van. Met vriendelijke groet, Jos Markus