Gisteren na werktijd hebben wij Jos Markus gebeld vanwege een probleem met het aansluiten van onze inductiekookplaat. Jos heeft ons ontzettend netjes en geheel belangeloos geholpen met deskundig advi... Toon meer
We zijn erg tevreden over het werk van Jos. Hij heeft onze meterkast volledig vernieuwd, de aansluiting voor twee airco's gerealiseerd, een lasdoos in de tuin geplaatst en daarboven op ook alles netj... Toon meer
Markus schakelt snel en levert een duidelijke, eerlijke offerte waar je op kunt vertrouwen. Zijn advies is goed onderbouwd en laat zien dat hij veel kennis en ervaring heeft. Daarnaast is hij prettig... Toon meer
Goede en positieve ervaring. Weet waar hij het over heeft en heeft mij goed geadviseerd met betrekking tot aanpassing meterkast en aanpassing electra werk keuken.
Welkom bij Markus Techniek. Markus Techniek combineert ruim 30 jaar praktijkervaring met moderne kennis van elektrotechniek, energiesystemen en laadoplossingen. Wij leveren diensten voor zowel de particuliere als zakelijke markt en werken veilig, duurzaam en volgens de geldende normen en voorschriften. Markus Techniek is aangesloten bij Techniek Nederland, erkend door InstallQ en beschikt over landelijk zegelrecht voor werkzaamheden aan elektrotechnische installaties. Neem vrijblijvend contact op voor advies of een prijsopgave info@markustechniek.nl
Rozenstraat 73, 2761GL, Zevenhuizen, Nederland
- +31 (0)180-234 089
- info@markustechniek.nl
- www.markustechniek.nl
Vraagt klanten om een review
Uitstekende service - aanrader!
Zeer tevreden! Het contact verliep gelijk zeer soepel en duidelijk, incl goed advies. Werkzaamheden (vervangen zeer verouderde groepenkast + oplossing storing) konden snel worden ingepland.
Alles zeer vakkundig en netjes gemonteerd. Daarnaast goed de tijd genomen om een extra storing bij ons op te lossen. En dat allemaal tegen een goede prijs waar ook heel duidelijk over gecommuniceerd wordt. Heel professioneel en betrouwbaar!

Goed vakmanschap, goede service
Goede kennis van zaken en flexibel met maken van afspraken, zeer gewaardeerd!

Kortsluiting netjes verholpen
Had kortsluiting ergens bij de zonnepanelen, maar geen idee waar, daarom contact opgenomen met Markus Techniek.
Het eerste contact verliep snel en soepel, dat gaf direct een goede indruk.
Markus had de sluiting snel gelokaliseerd en verholpen.
Ik ben zeer blij met de dienst!
Mocht het nodig zijn weet ik waar ik moet zijn voor goede service.

Antwoord van Markus Techniek
Als er 6 sterren bestonden verdiende…
Als er 6 sterren bestonden verdiende dit bedrijf het! Snel, professioneel, uitvoerig uitleg en uiterst eerlijk geprijst! Ga zo door!

Deskundig en betaalbaar
Heel deskundig op zijn vak. Weet wat hij moet. Zo grondig uitzoeken naar de problemen om oplossingen te vinden. Heel erg verantwoordelijk.

Antwoord van Markus Techniek
Snel, vakkundig en transparant – aanrader!
Duidelijke, complete offerte ontvangen zonder poespas. Heldere communicatie zowel telefonisch als via WhatsApp. Zeer tevreden over het resultaat (strakke afwerking) en de snelheid waarmee de afspraak is gemaakt. Na afloop doorgemeten en spanningslek opgelost. Goede uitleg en vragen beantwoord gekregen. Ik zal Jos zeker aanraden aan anderen en opnieuw benaderen voor elektrotechnisch werk.

Top bedrijf
Duidelijke offerte en advies. De werkzaamheden zijn keurig en goed uitgevoerd.
Alles netjes achtergelaten.

Professioneel en deskundig.
Professioneel en deskundig uitgevoerde werkzaamheden. Komt afspraken goed.

Antwoord van Markus Techniek
Opname expertise / prijsopgave /…
Opname expertise / prijsopgave / uitvoering en uitleg volgens plan uitgevoerd.
Prijs is prijs geen bijkomende kosten. ( addertjes onder het gras )
Uitgevoerd volgens planning en van te voren gemaakte afspraken.

Antwoord van Markus Techniek
De Electra Vakman die meedenkt !
Jos is een echte vakman die meedenkt en met de laatste technieken en materialen werkt. Een instagram waardige groepenkast opgeleverd, die op een superjacht niet zou misstaan. 😀

Antwoord van Markus Techniek
Spotjes met dimmers perfect gemonteerd
Het licht in de gang heeft hij perfect gemaakt. Ik ben super blij. Hij werkt netjes en volgens afspraak en is betrouwbaar

Antwoord van Markus Techniek
Goed meegedacht en offerte aangepast…
Goed meegedacht en offerte aangepast naar onze wensen.

Top elektricien
Vriendelijk, duidelijk en helder. Elk probleem werd zorgvuldig aangepakt waarbij verschillende oplossingen werden besproken. Volledig transparant over de prijzen.

Antwoord van Markus Techniek
De technicus ging gedegen te werk
De technicus ging gedegen te werk en adviseerde op een rustige manier de mogelijke oorzaak van de storing en de opties hoe op te lossen.