Vi bestilte en fin gravsten i Tåstrup hos Charlotte Sulkjær Tetsche. Yderst behagelig oplevelse. Charlotte er både professionel og medfølende uden det bliver for meget. Man føler sig godt behandlet o... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Efter min mors død henvendte jeg mig til Charlotte fra Tåstrup Stenhuggeri, efter en fin anbefaling. Den nuværende gravsten fik lavet en tilføjelse og vi er dybt taknemmelig for en professionel og ven... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Min bror var død efter et langt forløb, så jeg var mentalt klar til at bestille en gravsten, men havde svært med at få bestilt. Troede jeg skulle ind til en tør gammel mand og drøfte bestillingen, men... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg havde nogle meget specifikke ønsker i forb. med valg af gravsten til min mand og henvendte mig i første omgang til jeres afdeling i Varde, som gjorde forarbejdet. Selve udførelsen blev lagt i hænd... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Danske Stenhuggerier har fokus på minder og mennesker. Som Danmarks største leverandør af natursten tilbyder vi gravsten i alle stilarter, udført i højeste håndværksmæssige kvalitet. Vi tager ansvar for at uddanne næste generation af stenhuggere og bidrager aktivt til udviklingen af dansk kirkegårdskultur.
Geschreven door het bedrijf

Malervej 1, 8766, Nørre-Snede, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Anne fra Vordingborg afdeling har givet den bedste service og været så behjælpsom under hele forløbet.

Antwoord van Danske Stenhuggerier
Det er (heldigvis) ikke hver dag man anmelder en stenhugger. Og jeg gider i øvrigt normalt ikke skrive anmeldelser. Men I (Taastrup afdelingen) fortjener et par ord. I var utrolig søde i en ikke hel nem situation, og resultatet på kirkegården er over alt forventning. Og så var det meget billigere, end jeg havde forventet. Så 5 kæmpe store stjerner herfra.

Antwoord van Danske Stenhuggerier
Vi som kirkegård oplever et fantastisk samarbejde med afdelingen i Tåstrup hvor Charlotte T. driver en fin forretning og med gode anmeldelser fra gravstedsejerne. Udstillingen i butikken er topprofessional og man får altid en brugbar og imødekommende service og behandling. Absolut til min. 5 stjerner.

Antwoord van Danske Stenhuggerier
God service hele vejen igennem. Kontaktede mig, da jeg havde valgt en lidt stor skrifttype og gav mig 3 alternative forslag.

Antwoord van Danske Stenhuggerier
Arbejdet er udført perfekt, og før lovet.
Stenen blev udbrag og placeret på graven, ganske som aftalt.

Antwoord van Danske Stenhuggerier
Jamen jeg har ikke noget at klage over. Det har fungeret fint hele vejen igennem processen

Antwoord van Danske Stenhuggerier
Charlotte i Taastrup gav en rigtig god service og en helt fantastisk vejledning. Hendes kompetente hjælp betød meget for mig.

Antwoord van Danske Stenhuggerier
Når man mister sin Elskede og alle de beslutninger man skal tage ved Dødsfald . Var det så trygt og yderst professionelt i Danske Stenhuggerier i Ribe .
Jeg blev tage imod af Torben , som var så behjælpelig og det hele var meget i trygge hænder . Jeg kan med de bedste anbefalinger kun rose afdelingen i Ribe for det flotte-arbejde .
🌷

Antwoord van Danske Stenhuggerier
Danske stenhuggere, Vordingborg v Anne. Meget tilfreds med Anne der har lavet 2 opgaver for mig, 1.gang i 24 med nyt navn på sten og rens af både sten og navn opfrisket fra 06, og nu ved min søsters død, Anne er meget empatisk og kom med flere forslag til sten som skulle passe til den eksisterende sten, Anne leveren en meget flot sten og efter mine ønsker, kan kun anbefale Anne 😀😀😀😀😀

Antwoord van Danske Stenhuggerier
Fantastisk betjening og service af Charlotte i Tåstrup.
Man var i gode hænder omkring hele processen, man var aldrig i tvivl om hvad gør man. Efterfølgende hvis der var det mindste skulle man bare ringe.
kan klart anbefale hende.

Antwoord van Danske Stenhuggerier
I har formået at opfylde vores ønske, om en gravsten der skulle harmonerer med en gamle gravsten. Det har i til fulde udført og en hurtig levering,
I vil herfra bliver anbefalet af os,mange tak mange tak på familiens vegne🙏

Antwoord van Danske Stenhuggerier
Vi var i Vordingborgs afdeling og fik fin service af Anne. Hun var meget god til komme med forslag til hvilken natursten vi skulle have.

Antwoord van Danske Stenhuggerier
Meget imødekommende, omhyggelig og empatisk betjening af Anne i Vordingborg. Vi fik den bedste service og en gravsten præcis som ønsket. Kan varmt anbefales.

Antwoord van Danske Stenhuggerier
De forstod hurtig hvordan gravstenen skulle se ud og den var hurtig færdig

Antwoord van Danske Stenhuggerier
Vi har fået rigtig fin behandling, og alt gået efter planen.

Antwoord van Danske Stenhuggerier
Fik en god og venlig modtagelse og
arbejdet på stenen blev udført hurtigt og flot og leveret tilbage.

Antwoord van Danske Stenhuggerier
Jeg fik god vejledning om produktet, venligvbetjening