Dansk LysterapiReviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Den blev hurtig levert Uret er svær at stille, det virker som om man kun har et forsøg. Jeg kan ikke få lyd på. Jeg har hørt lydene og troede egentlig de kom under solopgangen men der sker ikke... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har både købt en Lumie Desk Lamp og et par Melamedic Amsterdam II briller fra denne forretning. Jeg er super tilfreds med begge produkter. Bruger lampen om morgenen og brillerne om aftenen. Da mit... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Medische benodigdheden winkel
  2. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel
  3. Lampenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Danmarks største netshop med de bedste lysterapilamper. Læs også vores store database med artikler og forsøg vedr. lysterapi.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

49 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Den blev hurtig levert

Den blev hurtig levert

Uret er svær at stille, det virker som om man kun har et forsøg.
Jeg kan ikke få lyd på. Jeg har hørt lydene og troede egentlig de kom under solopgangen men der sker ikke noget og vække lyden høre man ikke hvis man sover godt.
Jeg er glad for at have nr 2 vække ur, ellers kom jeg ikke op.
Jeg håber jeg får det til at virke bedre ellers ryger det retur den er for dyr hvis kun lyset virker.

30 april 2026

Antwoord van Dansk Lysterapi

Hej Anita, Jeg er virkelig ked at at høre du har problemer med din wake-up lampe. Vi kan sagtens hjælpe dig med at få din lampe til at fungere som den skal. Kontakt venligst: info@dansklysterapi.dk

Flot Design ,gir et godt lys

Fik anbefalet af min søster, da de også har den.
Syntes den lyser godt op ,skulle lige vende mig til det stærke lys - Men fundet et godt sted til den hvor det give mening for mig .Vil klart anbefale den

23 februari 2026

Antwoord van Dansk Lysterapi

Tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at du er tilfreds med din Lumie Vitamin L.

Nem og effektiv

Jeg kunne mærke en positiv virkning efter få dages lysterapi.

25 februari 2026

Antwoord van Dansk Lysterapi

Tak for den flotte anmeldelse. Det er godt du er tilfreds med din Lumie Vitamin L.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God lyslampe og hurtig afsendelse

God lyslampe og imponerende hurtig afsendelse. Kan varmt anbefales

7 januari 2026

Antwoord van Dansk Lysterapi

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Dejligt at du er tilfreds med din Lumie Vitamin L.

Markedets bedste

Jeg har gennem årene købt både lysterapilamper og aften-briller til dæmpning af skærm-lys her, og jeg kan ikke anbefale Dansk Lysterapi nok: Ikke blot har de markedets bedste udvalg af seriøse og velgennemprøvede produkter, men deres kundeservice er også uovertruffent god.

11 februari 2026

Antwoord van Dansk Lysterapi

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det varmer i en kold tid :-)

En varm anbefaling

Jeg er meget tilfreds med min Lumie bodyclock 300, det er en del nemmere for mig at slå op om morgen + indstillingerne giver sig selv især når man lige sætter sig ind i dem via brugsanvisningerne. Leveringen var også i topklasse kom inden for 2 dage

29 januari 2026

Antwoord van Dansk Lysterapi

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at du er tilfreds med din Lumie Bodyclock Shine.

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Lækkert produkt, vil bestemt anbefale dansk lysterapi.

29 januari 2026

Jeg er meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds, varen blev leveret hurtigt.
Vh
Michael Eilersen

12 januari 2026

Antwoord van Dansk Lysterapi

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at du er tilfreds med din Lumie Task.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering. Rigtig fin lampe.

20 januari 2026

Antwoord van Dansk Lysterapi

Tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at du er tilfreds med din Lumie Sunrise Alarm.

God købsoplevelse

Umiddelbart en god købsoplevelse, men har først lige fået taget lampen i brug så kender ikke effekten endnu. Men venlig kundeservice som var gode og hurtige til at svare på spørgsmål. Pakken ankom indenfor få dage efter bestilling.

9 januari 2026

Antwoord van Dansk Lysterapi

Tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med din købsoplevelse og vores kundeservice.

alt ok

alt ok - super kvalitet

9 januari 2026

Antwoord van Dansk Lysterapi

Tak for den flotte anmeldelse. Dejligt du er tilfreds.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lamp arrived fast and works

It only took a week for my sunrise lamp to arrive, it works as expected and came undamaged. I have no complaints.

31 december 2025

Antwoord van Dansk Lysterapi

Thank you for the great review. I'm glad you're happy with your Lumie Bodyclock Shine. I apologize for the long delivery time. I wasn't aware of that and delivery usually takes 1-2 days.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stor fan af min nye wake up light

Stor fan af min nye wake up light: Lumie bodyclock shine 300, den virker perfekt til mig. Lyset er helt naturligt i de rigtige farver som solens helt naturlige lys og lyset øges gradvist først og til sidst den valgte lyd til at vågne hvis man stadig sover (og den nye moderne wake up light udsender intet elektromagnetisk som de hent første modeller fra en anden fabrikat.)

31 december 2025

Antwoord van Dansk Lysterapi

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Dejligt at du er tilfreds med din Lumie Bodyclock Shine.

Super god service

29 december 2025

Antwoord van Dansk Lysterapi

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi forsøger hver dag at gøre vores bedste i forhold til vores kunder.

Lees meer over geverifieerde reviews.