Dansk Lysterapi Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stor fan af min nye wake up light: Lumie bodyclock shine 300, den virker perfekt til mig. Lyset er helt naturligt i de rigtige farver som solens helt naturlige lys og lyset øges gradvist først og til... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Den blev hurtig levert Uret er svær at stille, det virker som om man kun har et forsøg. Jeg kan ikke få lyd på. Jeg har hørt lydene og troede egentlig de kom under solopgangen men der sker ikke... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har både købt en Lumie Desk Lamp og et par Melamedic Amsterdam II briller fra denne forretning. Jeg er super tilfreds med begge produkter. Bruger lampen om morgenen og brillerne om aftenen. Da mit... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er meget tilfreds med min Lumie bodyclock 300, det er en del nemmere for mig at slå op om morgen + indstillingerne giver sig selv især når man lige sætter sig ind i dem via brugsanvisningerne. Lev... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Medische benodigdheden winkel
  2. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel
  3. Lampenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Danmarks største netshop med de bedste lysterapilamper. Læs også vores store database med artikler og forsøg vedr. lysterapi.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

49 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Utrolig god kundeservice

Bestille lyslampe og fik den hurtig leveret. Desværre var det ikke den lampe der var ønsket, så den måtte returneres. 2 dage efter returnering var pengene tilbagebetalt.
Det er da service.

10 oktober 2023

Antwoord van Dansk Lysterapi

Tak for din anmeldelse. Godt du er tilfreds med vores kundeservice.

Super kundeservice

Jeg har fået den bedste kundeservice fra Dansk Lysterapi.
Jeg har for over et år siden købt en søvnbrille. Har dog ikke brugt den særligt ofte. Forleden fandt jeg, at den ene skrue var løs og at der var en revne ved skruen. Jeg sendte en reklamation til firmaet, som straks tilbød at ombytte brillen. Og de sendte det nye par straks. Jeg tænkte ikke over, at jeg sidste år da jeg købte brillen, boede på Sjælland, men nu bor Jylland. Så mine nye briller havnede i en pakkeshop på Sjælland. Men ingen problem, de sendte da et par til min nye adresse helt uden beregning. Selv om det var min forglemmelse med adressen.
Tusind tak til jer for den meget fine kundeservice i har ydet mig.

31 mei 2023

Antwoord van Dansk Lysterapi

Tak for din fine anmeldelse. Godt at høre du er tilfreds med vores kundeservice og garanti.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god service og et godt produkt

Jeg fik super god vejledning, varen kom på rekordtid selvom det var mellem jul og nytår - og jeg er rigtig glad for produktet som har en meget fin kvalitet. Kun ros herfra!

8 februari 2023

Antwoord van Dansk Lysterapi

Mange tak for din fine anmeldelse. Dejligt at høre du er tilfreds med lysterapilampen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Varerne var pakket godt og forsvarligt…

Varerne var pakket godt og forsvarligt og blev afsendt mega hurtigt. Retur forløb uden problemer og pengene indsendt på kontoen fire dage efter modtagelsen. Husk dog ved retur selv at tjekke track and trace og ens konto.

16 januari 2023

Antwoord van Dansk Lysterapi

Tak for din fine anmeldelse. Godt du er tilfreds med håndteringen af vores returpolitik.

Kundeservice i topklasse

Kundeservice i topklasse
Jeg har sjældent fået så god service, som jeg har fået her ved Dansk Lysterapi. Jeg har for år tilbage købt en søvnbrille, som jeg var rigtig glad for. Da den ikke kunne mere, skulle jeg erhverve mig en ny. Den nye brille var en anden model, men desværre blev den aldrig rigtig god, da den sad forkert på mig. Jeg skrev en mail, og selvom det var noget tid siden jeg købte den "forkerte" model, har i dag fået tilsendt en dugfrisk brille, i den model der passer til mig. Super god service. Kan kun anbefale Dansk Lysterapi, og i øvrigt også søvnbriller, hvis du har svært ved at falde i søvn.

15 januari 2023

Antwoord van Dansk Lysterapi

Tak for din fine anmeldelse. Godt vores kundeservice er tilfredsstillende.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super betjening og godt produkt

Jeg skrev, fordi jeg havde brug for vejledning, og jeg fik et godt og brugbart svar samme aften.

Jeg valgte derfor at købe et par Luminette 3, som jeg er super glad for. De virker og er af en god kvalitet.

De er faktisk så gode, at jeg har bestilt endnu et par til min partner.

5 september 2022

Antwoord van Dansk Lysterapi

Tusind tak for din fine anmeldelse. Dejligt at i er glade for jeres nye lysterapi visir.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ekstrem hurtig levering og godt…

Ekstrem hurtig levering og godt produkt.
Jeg skulle bruge et par søvnbriller - som gave - så jeg fandt dem hos Dansk Lysterapi. Bestilte dem en tirsdag formiddag og havde dem allerede leveret dagen efter. Meget imponerende.

15 maart 2022

Antwoord van Dansk Lysterapi

Tak for den fine anmeldelse. Dejligt at forsendelsen gik som den skulle.

Super duper

Super duper🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏👍

16 januari 2022

Antwoord van Dansk Lysterapi

Tak for den fine anmeldelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering. Modtageren af kampen blev meget glad.

30 december 2021

Antwoord van Dansk Lysterapi

Tak for din fine anmeldelse. Dejligt at modtageren blev glad for lampen.

Excellent service og produkter

Jeg er super tilfreds og glad for mine produkter. Har købt Lumie Halo og en Bodyclock. Har kun oplevet god service hvor sælger tog sig god tid til at forklare og fortælle mig om produkterne.

2 november 2021

Antwoord van Dansk Lysterapi

Tak for din fine anmeldelse. Dejligt at du er tilfreds med vores kundeservice.

Lees meer over geverifieerde reviews.