Never again!.
We zitten nu in een huisje van Danwest.
Bij aankomst was het huisje smerig! Een stuk of 10 lampen defect. De whirlpool was gevuld, en ook ronduit smerig. Ook stonk het hele huis naar chloor. De uitrusting (borden, bestek, pannen )in dit huisje, Tingodden 199 in Argab, hebben we eerst door de vaatwasser moeten doen, zo smerig. Lades vol met etensresten van de vorige bewoners, een oven die maar op enkele standen te gebruiken is.
De droger nog vol met water en pluizen van de vorige gebruikers, de wasmaschine stinkt. Ramen half gepoetst, hondenharen van de vorige huurder, En wel 160€ vragen voor de reiniging van je huurhuis!!
De bedden zijn compleet doorgelegen, de banken in de woonkamer idem dito. Nadat we geklaagd hebben, kwam er een poetsploeg en een monteur. De monteur deed zijn werk en de poetsploeg was snel, na half werk, weer weg.
Bij een tweede keer klagen, over het zelfde, werd verteld dat er nogmaals een poetsploeg zou komen, we hebben dan ook gezegd dat we dit niet wilden;: We hebben vakantie, en willen niet constant vreemd volk over de vloer, omde]at de werkzaamheden, die al gedaan hadden moeten zijn voordat we kwamen, gewoon niet gebeurd waren!
Zie de diverse fotos
Het buro zelf lijkt van de staat van hun huizen nergens meer van versteld te staan. Erg jammer, we boeken al 30 jaar via Danwest, maar dit was echt de laatste keer. Sinds de eerste eigenaar bij Danwest weg is gegaan, wordt het hier alleen maar slechter.

Antwoord van DanWest Feriehusudlejning