Slechte ervaring, 3 jaar geleden een fiets gekocht. Inmiddels is die al 5x gemaakt en breekt elke keer dezelfde onderdelen. Ondertussen €400.- armer en kan nu al aangeven dat het over half jaar weer k... Toon meer
Vandaag gym en sportkleding voor mijn dochter besteld online, een maand geleden een elektrische mountainbike voor mijn zoon en in het verleden al vaker besteld. Het bestellen gaat altijd vlot door... Toon meer
Kapotte fiets retour gedaan.. Partnerverkoper geeft aan dat hun 4augustus om 11.50 al een ticket gemaakt hebben en terugbetaling naar decathlon gedaan hebben echter weigerd decathlon mijn geld... Toon meer
Waardeloze klantenservice. Geef aan dat het pakket bij PostNL punt in de buurt moet worden geleverd. Leveren ze dit uiteindelijk 7km van het afgesproken punt. Vervolgens bellen met klantenservice “ja... Toon meer
Heeft 95% van zijn negatieve reviews beantwoord
Roze en blauwe bandana gekocht
Roze en blauwe bandana gekocht, prijs stond op 3.99 aan de artikelen zelf. Aan de kassa gaf die 4.99. Mijn vriend is terug gaan kijken of wij verkeerd gezien hadden, maar stond op 3.99 geprijsd. Terug aan de self service kassa, uitleg gedaan van prijsverschil. Er werd een medewerker opgeroepen, in gesprek onderling met microfoontje en die bleef vrij lang weg. Toen die er aan kwam , allen samen terug gaan kijken en de roze en blauwe bandana stond op 4.99, maar dezelfde zwarte die ertussen hing, wel op 3.99!!!! Uitleg verkoper, zal een ouder model zijn....maar zijn alle drie identiek! Heel raar...het zijn digitale prijsaangevers en we kregen sterk de indruk dat die prijzen ondertussen aangepast waren. Van de roze en de blauwe....

Antwoord van Decathlon Nederland
Groot aanbod, maar dan moet je geen giftcard hebben
Het bedrijf heeft een vrij groot assortiment van veel verschillende merken, maar er zijn ook veel artikelen/merken die je niet kan betalen met een giftcard. Dat vind ik wel een behoorlijke beperking, waarmee het ruime assortiment ineens een heel stuk kleiner wordt.

Antwoord van Decathlon Nederland
inwisselen van punten wanneer je…
inwisselen van punten wanneer je decathlon en niet decathlon spunnen hebt is een drama. de punten zijn ook alleen voor decathlon spullen en blijkbaar is een hoop niet van decathlon wat je ziet in de decathlon winkel

Antwoord van Decathlon Nederland
niet online bestellen partner producten
ik kocht een spinningsfiets op site van decathlon. Helaas was deze kapot. Hiervoor heb ik een retour melding aangemaakt. de partner zou een afspraak maken voor ophalen. Helaas zijn ze zonder afspraak langsgekomen en was op dat moment niet thuis. word nu van het kastje naar de muur gestuurd. tot op heden nog geen reactie van zowel decathlon als partner ( dus ook men geld nog niet terug)

Service 0,0
We hebben een bmx gekocht via de site van decathlon. Bij levering blijkt er een boutje te missen voor het vastzetten van het zadel. Kan gebeuren. Ik naar decathlon Arnhem om dit op te lossen. Als eerste wordt mij vertelt dat het product niet van decathlon is. Maar ik koop het toch via de site van decathlon en vervolgens ik wordt er op gewezen dat de decathlon site een soort bol.com is en decathlon niets doet met verkopen van niet decathlon producten. Ik moet zelf maar contact opnemen met de servicedesk en het regelen. Dit verwacht je niet als klant. Wat had ik als klant willen zien. Meneer wij hebben deze onderdelen niet standaard in de werkplaats, maar ik ga even kijken. Misschien een alternatief geven en uitproberen. Actie twee zou zijn geweest samen het formulier invullen om he onderdeel als nog te laten versturen. Helaas niets van dit. Ik moet het zelf regelen via de helpdesk. Service 0,0. En dan heb ik het nog niet eens over de denigrerende toon van de vrouwelijke manager. Een cursus omgaan met klanten zou wonderen doen. Kortom het is dat ik 1 ster moet geven maar zo’n zielige vertoning heb ik nog nooit meegemaakt.

NIET ONLINE KOPEN BIJ DECATHLON
Ik wacht al 1,5 maand op een verwerkte retour die kwijt is tussen decathlon en partner. Ik heb alles netjes terug gestuurd met aangevraagd retourlabel. Na uitstel van KLARNA moet ik toch die 97 euro gaan betalen. Niemand die het weet en wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Ik wil KLARNA best betalen maar wanneer zie ik het geld tegemoet van decathlon of partner. Aan de revieuws te zien ben ik niet de enige.
DECATHLON ga je schamen!!! Het leven in Nederland is al duur genoeg. wij geven jullie vertrouwen om bij jullie te bestellen, los het dan ook netjes op.

Koop nooit spullen bij Decathlon
Koop nooit spullen bij Decathlon . Ik heb voor mijn zoon een electrische fiets gekocht . Binnen een half jaar reed die fiets niet meer electrisch. Ik ben nu al langer dan een half jaar met decathlon bezig. Omdat ze het bij een partner hebben gekocht . Eerst wordt er van alles door die partner opgestuurd ondanks dat doet de fiets het niet. Ben met de fiets naar de winkel geweest daar willen ze het ook niet aannemen. Uiteindelijk heb ik ze zo ver gekregen om de fiets te laten ophalen. Gaan ze mee akkoord maar de doos van de fiets heb ik niet meer. Nu moet ik kosten gaan maken om een fietsdoos te kopen die al gauw 40 euro kost. Decathlon zeg dat ze alleen kunnen bemiddelen maar zelf van bemiddelen komt er niks van . Het enige wat ze doen is doorsturen van de reactie van de partner. Ik zal nooit meer een artikel bij hun kopen.

voor ruim 3.000,- bestellen en dan niet leveren. koop hier nooit iets
Koop hier nooit iets2 keer laat Decathlon zien dat het een zeer slecht bedrijf is waar de klant totaal niet belangrijk is. De eerste keer was het met een fiets die tijdens het bestellen binnen 6 weken geleverd zou worden. U raadt het al. De fiets van 1.500,- is nooit geleverd en uiteindelijk moet je leuren om je geld terug te krijgen. Men verschuilt zich steeds achter procedures.
De 2e keer heb ik via decathlon bij een partner een loopband van 1.800,- besteld. de leverdatum zou binnen 2 weken zijn. 4 weken later is er nog steeds niet geleverd. Decathlon wijst alleen maar naar de partner. Het is echt een verschrikkelijk bedrijf. Ze doen niks om het op te lossen. Heel slecht. Mijn tip is bestel niks bij Decathlon.

Decathlon levert e-bike van € 1500 zonder trappers en oplader
Begin januari e-bike van € 1500 besteld via Decathlon bij Re-bike, een Duitse partner. Na 10 dagen wordt fiets afgeleverd maar ontbreekt de doos met de trappers en de oplader. Had gelukkig een unboxing video gemaakt waaruit Re-bike kon opmaken dat de doos inderdaad niet geleverd was. Echter, klachten lopen via Decathlon. Ben nu al 3 weken bezig met mailen, bellen om te zorgen dat Decathlon actie onderneemt. Het enige dat ze doen is mailtjes sturen en geen antwoord krijgen van Re-bike. Nu gaat er een mailtje naar een leidinggevende van Decathlon. Die gaat dan contact opnemen met een leidinggevende van Re-bike…….en zo gaat het maar door. Bovendien is de klantmedewerker bij Decathlon een verschrikkelijke hork die me behandelt als een klein kind en constant meldt dat ik mijn mond moet houden. Echt Ayoub, zo ga je niet met je klanten om, ze constant de mond snoeren omdat het jou niet zint dat mensen boos zijn. Kortom, ruim een maand later zit ik met een prachtige Qubic fiets zonder trappers, niet oplaadbaar en €1500 armer en heel boos!!!!

Antwoord van Decathlon Nederland
Decathlon: Pure textiel-diarree. Bespaar je de teleurstelling.
Als er een prijs bestond voor de slechtste "kwaliteit" ter wereld, stond Decathlon op #1.
Ik kocht een setje BL100: thuis de kaartjes eraf geknipt en direct ontdekt dat de naden al uit elkaar vielen en de stof vol halen zat. Nog vóór het eerste gebruik rijp voor de vuilnisbak.
Dit is geen sportkleding, dit is geperst afval!
Die "bodemprijzen" zijn een klap in het gezicht van de klant én de mensen in landen als Bangladesh die deze troep onder mensonwaardige omstandigheden in elkaar moeten flansen. Het is een cynisch businessmodel gebaseerd op wegwerpmuk en moderne slavernij.
Doe jezelf en de planeet een plezier: loop deze blauwe loods voorbij.
Goedkoop is hier geen deal, het is een belediging. Decathlon mag van mij vandaag nog failliet.

Antwoord van Decathlon Nederland
Giftcard niet voor elk artikel geldig
Vind het heel slordig dat je pas bij het betalen te zien krijgt dat je GEEN gebruik kunt maken van cadeaubonnen. Nu zit ik met meer dan 100 euro aan cadeaubonnen omdat ik die gevraagd had om een padelracket te kopen. Daar kan de UX nog veel aan doen. Waarom kan je hier niet met cadeaubonnen afrekeken en bij Bol wel?

Ronduit rommelig
Ronduit rommelig, speelplaats voor gezinnen waarvan de kinderen geen opvoeding genoten hebben, gros van de producten is bagger.

Slecht!
Heb 2 artikelen besteld en betaald.
1 artikel teruggestuurd omdat t te groot was.
Nog steeds heb ik mijn geld niet terug!!
Ze zijn niet te bereiken.

Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Hebben een jaar geleden een spa besteld en nu gaat de binnenlaag kapot , stuur je een mail krijg je te horen dat ze de mail doorsturen naar het bedrijf waar zij die spa bestellen en vervolgens krijg je een mail terug van dat andere bedrijf en dan krijg je een mail wat gewoon in het Engels is getypt . We kopen bij Decathlon en niet bij dat bedrijf. Dus Decathlon hoort het op te lossen voor de klant. Dus echt een Waardeloos bedrijf.

Niet best
Niet best. Vooral geen bestellingen plaatsen die door partners zouden moeten worden geleverd. Decathlon biedt geen enkele ondersteuning en stuurt je van het kastje naar de muur.

Antwoord van Decathlon Nederland
Ben zeer goed geholpen door jullie…
Ben zeer goed geholpen door jullie medewerker Thomas.
Jullie hebben altijd leuke produkten.

Antwoord van Decathlon Nederland
Zijn super goed geholpen en geadviseerd…
Zijn super goed geholpen en geadviseerd door Karolina bij decatlon met het aankopen van skischoenen. Ondanks dat ze alleen Engels sprak was dat absoluut niet vervelend.

Antwoord van Decathlon Nederland
Heel stompzinnig het bestel formulier
Heel stompzinnig het bestel formulier. Eerst verwarring over wat is bedoeld met Reken af met zakelijk account. Daarnaast staat er alleen BEZORGEN boven en niet Bezorgadres. En dan on top helemaal onderaan cryptisch de keuze af te vinken Dit is mijn factuuradres? Kortom krom verwarrend,

Antwoord van Decathlon Nederland
Geretourneerd maar geen geld ontvangen
Koop hier niets. Als het misgaat, biedt Decathlon geen enkele hulp. Ze zijn onbereikbaar.
Inmiddels 19 mails verder na retourzending. Zelfs met verzendbewijs retour krijg ik het geld niet retour voor de hardloopschoenen die ik heb gekocht bij Decathlon partner ESPACE SPORT. Inmiddels beloven ze al sinds een maand mijn geld terug te geven maar heb nog steeds niets ontvangen.
Per mail krijg ik telkens hetzelfde algemene antwoord "Partner betaald z.s.m uit. ". Gebeurt echter niets.
Chatbot loopt dood; brengt je naar procedure formulieren en telefonische klantenservice is overdag gesloten doordeweekse dagen terwijl deze volgens de site open zou moeten zijn.

Antwoord van Decathlon Nederland
Bestellen hier blijft een drama
UPDATE: Een mooie review poetser maar dat het zo druk is hoor ik altijd. Kortom: dat is waarschijnlijk tekenend voor de kwaliteit van jullie dienstverlening.
Bestellen hier blijft een drama. Na enkele jaren geleden al diverse klachten zonder resultaat te hebben weggelegd blijkt nu een simpele aankoop te moeilijk te handelen. Wel geen voorraad , wel geen kortingskaart toe te passen. Een app van lek mijn vest. En service… Binnen 7 dagen reageren we op uw bericht. Met dit service level zullen er inderdaad veel klachten zijn.