Ze lichten mensen op voor duizenden euro’s. Zie afleveringen van het programma boos
Al maanden wachten wij op de levering van onze bestelde CD’s. Deze waren bedoeld voor het goede doel om aan ouderen aan te bieden tijdens optredens. Door vele vertragingen en zeer slecht contact (meer... Toon meer
Dit zijn TOPPERS, het hele team denkt met je mee en men heeft voor elke heuvel een suggestie of oplossing, stressbestendig en innovatief! Uiteindelijk leverde dat een pracht resultaat op we hebben e... Toon meer
Zojuist ontving ik mijn inmiddels derde cd van de CD-perserij. De eerste twee waren van onze band DeFries, de derde is mijn solo-cd Slauerhoff. Ook nu weer is alles - net zoals bij de twee eerste pro... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Voor het produceren van je cd's, vinyl en merchandise. De juiste plek voor jouw muziek sinds 1987.
Randstad 22-46, 1316 BZ, Almere, Nederland
- 020 2018 124
- info@decdperserij.nl
- www.decdperserij.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Super service!
Nieuwe CD "STARS" van LOONA vers van de pers.
Ik kan de CDPerserij van harte aanbevelen.
Is alles zeer professioneel verlopen.
Ze hebben van het begin tot het einde elke stap begeleid.
Prima eindproduct.
En dat alles tegen een zeer goede prijs.
Vooral zo doorgaan.
Groetjes LOONA.
Een lust en een must!
Heel mooie cd's, voor oor en oog!
Prettig persoonlijk contact!
Prima geregeld!
Prima geregeld, fijne communicatie vooraf bij het aanleveren van bestanden en de voortgang van het project.
Fijne mensen
Fijne mensen, fijn bedrijf. Veel mogelijk en niet duur. Bij elke stap wordt met je meegedacht om een zo mooi mogelijk product af te leveren.
In een woord: prima!
Goed communicatie, prima product, op tijd geleverd.
Bestelling 30k albums
Had begin dit jaar een bestelling geplaatst voor de album release van mij artiest 30k exemplaren. Deze werden netjes en volgens afspraak geleverd. Hopelijk volg er nog een bestelling.
Over de kwaliteit van de luister cd's…
Over de kwaliteit van de luister cd's bij het voorleesboek Sprookjesvogel ben ik uitermate tevreden. Evenals over de persoonlijke begeleiding van het hele proces.
Rieks Veenker, Oogappel kinderboeken.
Prima bedrijf prima service
Al jaren bestellen we hier onze voorbedrukte usb sticks, en dat gaat altijd prima. Prima service, en het product is precies wat we verwachten.De communicatie is altijd goed, en de levering altijd snel.
Hi Caspar & Sander
Hi Caspar & Sander
Bedankt voor het mooie werk dat jullie geleverd hebben. Het ziet er strak uit. En geheel naar wens ontvangen. Uitmuntend werk. Groetjes
Martin
Mooi bedrijf met betrouwbare werknemers!
Prachtig bedrijf dat goede en mooie producten levert. Aardig en betrokken personeel. Zelfs tijdens een onenigheid goed geholpen en bleven ze professioneel. Erg tevreden!
Met de adviezen van de CD perserij konden we wat mee.....
Wij hebben als rockband een eigen CD opgenomen en waren redelijk onervaren om de CD's te laten maken. Maar met de adviezen van de CD perserij kregen we een mooi design en de CD zoals we hem in gedachten hadden. Ze zijn inmddels verspreid. Het volgende product wat het voor ons gaat worden is de "downlaodcard", ideaal voor onze band!
Na goede ervaring weer terug
Als evenementen organisatie bij ons 10 jarig bestaan enkele jaren terug een vinylplaat uitgebracht met behulp van De cd perserij. Op dit moment wederom met hun contact over een CD. De reden dat we weer terugkomen hier is omdat er goed met ons meegedacht wordt en het contact fijn en persoonlijk verloopt.
De tips die zij in het verleden gaven maken dat onze plaat vandaag nog steeds als een waardevol collectors item wordt gezien.
Top!
Vriendelijke contactpersonen, goede service en ruimte om te sparren. Wij hebben onze eerste EP via De CD Perserij laten drukken en dit beviel meer dan goed!
Hoes en Tekstboekje voor mijn album FAN BINNENÚT
Voor mijn album FAN BINNENÚT heb ik bij De CDPerserij de hoes laten ontwerpen en het tekstboekje. Met het door mij aangeleverde fotomateriaal zijn zij aan de slag gegaan en via email frequent contact gehad tijdens het hele proces.
Door de goede communicatie is het helemaal geworden zoals ik graag wilde. Ben heel erg tevreden , vind het een prachtig eindresultaat en hoor dit ook terug van mijn luisteraars ! De CDPerserij kan ik iedereen aanraden. Betrouwbaar , helder in de communicatie en zij denken graag met je mee ! Een volgend muzikaal project zou ik zeker weer bij De CD Perserij laten doen !
Klaske de Wal
Frerick
Service was zoals verwacht. Prettig contact en snelle levering.
Prima eindproduct
Prima eindproduct!
Alleen het proces voorafgaand was een lastige weg. Dit door meer kapiteins op 1 schip. steeds wisselen van aanspreekpersoon.
Professioneel, accuraat en servicegericht
Onze ervaring met de CD-Perserij is dat ze professioneel, accuraat en servicegericht zijn. Ze hebben ons bij alle stappen van het cd-maak proces geholpen met uiteindelijk een perfect eindresultaat.
Hans Bos
fijn bedrijf, goed product
fijn bedrijf, goed product. Denken mee met de klant. Wij hadden heel weinig tijd en ze hebben ons toch kunnen helpen. Heel servicegericht, en ze leveren kwaliteit. Aanrader!
Snel en Vakkundig
Uiteindelijk leverde dat een pracht resultaat op we hebben een pracht album en een hoogwaardig product, Al met al snel en vakkundig zeker voor herhaling vatbaar,
Mvgr Roy P-Cat and the V8 Daddies