Ze lichten mensen op voor duizenden euro’s. Zie afleveringen van het programma boos
Al maanden wachten wij op de levering van onze bestelde CD’s. Deze waren bedoeld voor het goede doel om aan ouderen aan te bieden tijdens optredens. Door vele vertragingen en zeer slecht contact (meer... Toon meer
Dit zijn TOPPERS, het hele team denkt met je mee en men heeft voor elke heuvel een suggestie of oplossing, stressbestendig en innovatief! Uiteindelijk leverde dat een pracht resultaat op we hebben e... Toon meer
Zojuist ontving ik mijn inmiddels derde cd van de CD-perserij. De eerste twee waren van onze band DeFries, de derde is mijn solo-cd Slauerhoff. Ook nu weer is alles - net zoals bij de twee eerste pro... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Voor het produceren van je cd's, vinyl en merchandise. De juiste plek voor jouw muziek sinds 1987.
Randstad 22-46, 1316 BZ, Almere, Nederland
- 020 2018 124
- info@decdperserij.nl
- www.decdperserij.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Goed bedrijf, 100% tevreden
Goed bedrijf, goede service en aardige mensen. Ik ben helemaal tevreden met de productie van mijn cd en wel op alle vlakken. Dank jullie wel!
Professionele en persoonlijke hulp
Professionele en persoonlijke hulp. De medewerkers denken echt met je mee.
Top kwaliteit
Top kwaliteit, alleen jammer van DHL gedoe altijd..

Antwoord van DeCDPerserij.nl
De Piet Leegwater lp2 is erg goed…
De Piet Leegwater lp2 is erg goed aangekomen. Mijn dank is groot.

Top!
Er wordt tijdens het gehele proces nauw contact gehouden. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Eindproduct is precies zoals verwacht.
Klaar voor album release met behulp van Indieplant!
Waar moet je beginnen als je een debuut album wil uitbrengen met online distributie en CD's? Indieplant was het antwoord. We zijn goed geholpen en kunnen nu met alle zekerheid ons album gaan releasen dat op zeer professionele manier is gedistribueerd. Al waren de mailtjes soms nogal een overkill (we blijven muzikanten ;p) ze hielpen om je focus te bewaren.
Persoonlijk contact en prima kwaliteit
Persoonlijk contact en prima kwaliteit. Aanrader.
Na 6 cd's via deCDPerserij kan ik…
Na 6 cd's via deCDPerserij kan ik alleen maar delen dat ik zeer tevreden ben,
Goede kwaliteit
Prima service
Fijne helpdesk
Goede prijzen
van harte aan te bevelen
SLECHT WERK door DeCDPERSERIJ
Een zeer slecht resultaat en een zeer slechte service door
De CDPerserij; Ik had de vele waarschuwingen op Trustpilot over dit bedrijf moeten lezen voor ik met deze drukkerij in zee ging!
NIET DOEN!
Ik zal iedereen helaas moeten waarschuwen voor dit bedrijf.
Hopelijk leest iemand dit op tijd vooraf een bestelling
Prachtig, zo zou het vaker moeten gaan!
Alles verliep soepel. Vanaf de digitale indiening t/m het uiteindelijke product. Netjes binnen de tijd die ervoor staat. Natuurlijk zijn er kleine details die even aangepast moesten worden, maar dat was minimaal. En ook daarin werd alles helder gevraagd. Dus "sjappoo"

Antwoord van DeCDPerserij.nl
Goed ondersteund door de mensen van de…
Goed ondersteund door de mensen van de CDperserij. Wij hadden weinig ervaring met dit soort producten, maar het is perfect gelopen.
positieve ervaring cdperserij
Het contact met de CDperserij verloopt soepel, ze zijn goed bereikbaar via telefoon en mail. Ze helpen je op weg, en als er iets misgaat, denken ze mee om het op te lossen.
Kwaliteit van de geleverde CDs is top.
Een goede begeleiding
Een goede begeleiding, daar waar nodig worden er adviezen gegeven zodat het er allemaal beter uit ziet.
Vakkundige en persoonlijke begeleiding leidt tot een prachtig eindproduct
Ik heb 150 cd's met boekje met teksten van de liedjes laten maken.
Het eindproduct was prachtig. De krappe levertijd werd gehaald. De begeleiding van De CDPerserij was plezierig en toen het noodzakelijk werd is er goed geïmproviseerd, Kortom een aanrader.
Netjes geholpen, wat vertraging
Netjes geholpen door de mensen van DeDCPerserij. Ze kunnen wel beter communiceren wanneer het product af is, daar is wat onduidelijkheid over. Er is wat vertraging opgelopen maar uiteindelijk is het goed geleverd.
Persoonlijke aandacht!
Persoonlijke aandacht, goede service en snelle levering maken dit bedrijf succesvol. Met hen werken is een plezier!
Ik liet cd's maken en ontving een heel…
Ik liet cd's maken en ontving een heel mooi afgewerkt product. Een misschien net iets te nipte deadline maakte dat m'n bestelling eigenlijk net iets te laat kwam voor een bepaald event, Los daarvan had en heb ik voor volgende events een heel mooi afgewerkte cd.
thanx ;-)
Prima product en een prettige samenwerking
Prima product - Prettige samenwerking.
Door de CDPerserij het Art-Work - Master image en CD's persen in Wallet laten uitvoeren. Zeer tevreden met het eindresultaat. Goede bereikbaarheid bij vragen. Een volgende CD wat ons betreft weer DeCDPerserij.
Band-Dauw.nl